Cactus Fleur Beach

Polożenie dobre. Cześc pokoi - parter ograniczona naświetlaniem słonecznym ale jest plaża i molo tak więc mozna sie spokojnie oplac i kapac w morzu a w pokojach inny relax? Panie sprzatajace sa codziennie, dbaja o czyśtośc. Generalnie opinia dobra

Pobyt bardzo udany. Miejsce urokliwe, niedaleko Yalikawak, do którego można spacerkiem dojść w 20 min, a do mariny (robi wrażenie)bulwarem kolejne 20 min skąd cudne widoki i piękny zachód słońca. W hotelu jedzenie kuchni głównie lokalnej, więc dla ciekawych smaków super. Chociaż bez obaw ( jeśli ktoś ma tzw. Tadka niejaka;)) to standardowe fast foody też były dostępne. Plaża raczej piaszczysta, tylko nad brzegiem kamienie otoczaki. Ale z pomostu można wejść do wody bezpośrednio i jest w miarę płytko. Na końcu pomostu natomiast max 200 cm. Aquapark fajny - dla 12 latka w sam raz. Od 140 cm wzrostu można korzystać z wszystkich atrakcji. W soboty i niedziele dodatkowo płatny. Pokoje o.k., choć lata świetności mają za sobą. W hotelowym hammam skorzystaliśmy z masażu balijskiego - polecam:) oraz peeling i masaż w pianie - przyjemnie ale bez szału;) Obsługa sympatyczna.

Hotel ładny, kameralny, jwidoki piękne. Plus za aqua Park.

Bardzo fajny hotel. Kameralny klimatyczny z super atmosferą. Pokoje czyste, codziennie sprzątane, reczniki codziennie wymieniane. Fany aquapark. Hotel przy samej plaży. Piękne widoki. Suoer strefa spa. Polecam piling kapiel w pianie oraz masaż. Super animatorzy którzy umilają pobyt. Smaczne jedzenie ale maly wybór

Nazwa  Cactus Fleur Beach
Miejsce  Turcja / Wybrzeże Egejskie / Yalikavak
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, fitness, windsurfing, tenis, rowery, bez paszportu

Urokliwe wioski i miasteczka z białymi domami

Krystalicznie czysta woda idealna do kąpieli i snorkelingu

Antyczne zabytki, takie jak Efez, i ruiny starożytnych miast

Wyświetlono 30 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Radosław

Zalety

plaża aquapark Wi Fi TV

Wady

podjazd równi pochylej -dosyć stromy naslonecznienie pokoi ograniczone do Bodrum trzeba dojechac prawie 1x godzina czasu ale polaczenia sa częste busami

Zalety

Urokliwe miejsce, kameralny hotel, zacienione alejki, dużo zieleni, smaczna lokalna kuchnia, aquapark

Wady

To żadne wady, ale trochę szkoda, że lody były dostępne tylko w porze kolacji a pankejki na śniadanie w określonych porach;)

3.4
Aleksandra

Hotel ładny, kameralny, jwidoki piękne. Plus za aqua Park.

Zalety

Położenie i miła obsługa w hotelu, oraz w restauracji.

Wady

Czystość pokoi zostawa wiele do życzenia. Plaża kamienista na brzegu sprawia wrażenie brudnej, cały pobyt spędziliśmy w basenie. Wszędzie psy i koty, jeden nawet ugryzł kolegę w kostkę i resztę pobytu spędził na antybiotykach. Jedzenie monotonne. Daleko do Bodrum. O 21:00 zamiast rozrywki dla dorosłych, animacje dla dzieci, później chwila dla dorosłych i o 23:00 wszystko zamykane.

JOANNA

Zalety

Blisko plaży, piękne widoki. Czyste pokoje. Bardzo miły i pomocny personel.

Wady

Daleko do Bodrum

JOANNA

Zalety

Blisko plaży, piękne widoki. Czyste pokoje. Bardzo miły i pomocny personel.

Wady

Daleko do Bodrum

JOANNA

Bardzo fajny kameralny hotel. Pokoje czyste codziennie sprzątane, reczniki wymieniane, woda dostarczana do pokoju. Hotel nad samym morzem, fajne widoki. Personel hotelu miły i pomocny. Jedzenie ok ale bardzo mały wybór. Kelnerzy i animatorzy przemili.

Zalety

Czyste pokoje, super widoki, pomocny i miły personel. Suoer spa i hamam polecam

Wady

Daleko od Bodrum

Kameralny hotel, pokoje rodzinne dość duże czysto, codziennie wymiana recznikow. Przyjazna obsługa, ręczniki plażowe dostępne w recepcji za kaucja zwrotna 5eur/szt. Jedzienie wybór skromny (w porównaniu do dużych obiektow), ale.kazdy znajdzie coś dla siebie, codziennie cos innego. Najbliższe sklepy z pamiątkami 3km od hotelu, można zamówić taksówkę za ok5euro, lub iść piesza jakieś 40min. Plaza piaszczysta jedynie na wejściu onwody są kamienie, dla dzieci odpowiednie będą buty do wody. Aquapark dostępny za free pon-pt duzy obiekt bardzo fajny, ale trzeba do niego dojść. Obsługa w większości mówi po angielski. O 21 minidisco dla.dzieci, następnie 1h atrakcje dla.wszystkich, o 23 zamykają bar i jest cisza nocna na całym wybrzeżu. Dużo Polaków i Turków.

Zalety

Kameralny Czysty Cichy

Wady

Dość daleko od Bodrum(1h jazdy) i okolicznych sklepów (3km)

Świetny na pobyt z rodziną, hotel kameralny, klimatyczny, wszędzie blisko - aquapark na miejscu, basen, morze, piękne widoki, spa... każdy znajdzie coś dla siebie. Mieliśmy apartament rodzinny, dwa pokoje z łazienką, małym balkonem z widokiem na morze.

Zalety

Pokój codziennie wysprzątany, ręczniki świeże. Zawsze trafialiśmy na wolne leżaki na plaży i w aquaparku . Spa - super! Polecam piling, mycie pianą i masaż....cudny relaks... Jedzenie smaczne, każdy znajdzie coś dla siebie, szkoda że poprawy nie są opisane - można było się naciąć. Z drugiej strony jak nie jesteś alergikiem to jest powód, żeby wszystkiego spróbować 😉. Internet dostępny bez problemu na terenie całego hotelu.

Wady

Brak opisu potraw. Psy na plaży, koty wszędzie obecne - akurat dla nas to nie problem, bardzo sympatyczne zwierzaki, ale lepiej o tym wiedzieć. Na recepcji jedna dziewczyna mówiąca po angielsku, nie zawsze obecna. Ogólnie ciężko się dogadać, ale translator dał radę

5.7
Mariusz

Ogólna opinia o tym hotelu w skali od 1do 10 wystawiam 5. Ekipa sprzątająca pokoje sprząta na 70procent.Jedzenie:Bardzo słabe i codziennie prawie to samo.Obsługa miła .Wszędzie szwendają się po hotelu dzikie koty i psy -Masakra.W ofercie miała być późny posiłek od 23:00 do 24:00 Okazało się że takiego nie było.W ofercie także miało być siłownia i korty do tenisa ziemnego i również przez 7 dni pobytu tego nie był lub nie było dostępne.Pokoje skromne z tv i 3 polskie kanały.Wiecej nie skorzystał bym z tego hotelu nawet za połowę ceny .

Zalety

Jedyny Plus tego hoteliku to plaża przy hotelu i piękne widoki.

Wady

Po całym Hotelu i w restauracji biegają dzikie koty i kilka psów ,obsługa nic z tym nie robi ,koty skaczą po stolikach w restauracji ,jeden z kotów nawet ugryzł mojego znajomego w nogę !Ciekawe czy tam istnieje sanepid ... W łazience zacieka sufit i odchodzi farba -poniżej foto

Mariola

Miejsce bardzo urokliwe, nad samym morzem. Na miejscu wszystko, czego potrzeba do wypoczynku: plaża, basen i aquapark dla dzieci. Hotel bardzo ładny, pokoje czyste, sprzątane codziennie.

Zalety

Hotel dla ludzi nie lubiących wielkich molochow, ceniących sobie spokój. Nie ma problemów z lezakami- są darmowe, wszędzie dużo wolnych; ma plaży i na baenie. Obsługa miła.

Wady

Jeśli chodzi o jedzenie to wybór skromny, ale za to codziennie coś innego. Osoby niewybredne na pewno głodne nie będą. W pobliżu nie ma nic do zwiedzania, jeśli chce się oprócz odpoczynku coś zwiedzić trzeba wykupić wycieczkę

Tomasz

Pobty w hotelu był rewelacyjny. Hotel mały i kameralny, wszędzie blisko, zawsze wolne leżaki, dobre jedzenie. Byliśmy grupą znajomych z dziećmi i tym razem wybór hotelu to był strzał w dziesiątkę.

Zalety

Fajna piaszczysta plaża z pomostem i bardzo łagodnym zejściem, rewelacja dla dzieci i ludzi słabo pływających. O każdej porze dnia można było znaleźć wolne leżaki. Hotel 1500m od mariny w centrum miasta więc można było wybrać się pieszo na spacer. Bardzo duże pokoje rodzinne. Super aquapark, który jest dodatkowo płatny w weekendy co jest zaletą jeśli jesteś z dziećmi, bo masz dzień dla siebie gdy jesteś już zmęczony zjeżdżalniami. Sympatyczna obsługa, choć prawie nikt nie mówi po angielsku.

Wady

Jedzenie było smaczne ale wybór nie był tak duży jak w innych hotelach, w których byłem wcześniej w Turcji.

Aga 88

Świetne miejsce dla dorosłych,ale także dla rodzin z dziećmi.polecam !

Zalety

Aquapark

Dorota

Bardzo ładny kompleks hotelowy z własną plażą, basenem i wstępem do Aqaparku przy tej samej ulicy. Pokój sprzątany regularnie, codziennie zmieniane ręczniki i uzupełniany zapas wody. Wszyscy pracownicy obsługi mili i dyskretni (pani sprzątająca dostosowuje porę sprzątania do mieszkańców danego pokoju). Wyposażenie pokoju tradycyjne, klimatyzacja dział bez zarzutu, w telewizji jakieś polskie programy. O każdej porze można coś zjeść. Poza głównymi posiłkami w restauracji, dostępne są frytki, hamburgery, hot dogi i słodkie przekąski w barze przy plaży. Fantastycznym pomysłem jest "późne śniadanie" serwowane po godzinie dziesiątej dla osób lubiących dłużej pospać. Na terenie hotelu znajduje się sklepik z ubraniami i pamiątkami, a w pobliżu średnio zaopatrzony mini market. Na zakupy warto wybrać się do Bodrum.

Zalety

Największą zaletą w porównaniu z innymi hotelami są wolne leżaki (przy basenie, na plaży, w Aqaparku). Nie trzeba zajmować miejsc przed śniadaniem, ale można przyjść o dowolnej porze. Posiłki w restauracji smaczne i estetyczne. W porze największego "oblężenia"- początek kolacji, ustawiane są dodatkowe lady na zewnątrz. Dla miłośników zwierząt koty (dla mnie zaleta) w zewnętrznej części restauracji, oraz ryby w morzu- zwabione przez dokarmiających je wczasowiczów podpływają do pomostu.

Wady

Słaba znajomość angielskiego wśród pracowników barów, brak listy dostępnych drinków.

Pobyt - Maj 2023

Byliśmy na wakacjach. W połowie maja. Mimo zapewnień biura że wszystkie atrakcje będą działać po przyjedzie okazało się że cały aquapark nie ma wody. Działał tylko jeden basen przy restauracji gdzie woda była przeraźliwie lodowata. Animacji dla dzieci brak. Plac zabaw świecił brudem. Wybraliśmy ten chotel z myślą o 6 letnim synu, który stwierdził, że są to jego najgorsze wakacje. Wysokie rozczarowanie, daleko do centrum, na przeciw tylko jeden sklep spożywczy. Plaża mała, jedzenie ok.

Zalety

Jedzenie ok, czysto, codzienne sprzątanie.

Wady

Brak animacji dla dzieci. Brak wody w basenach.

3.9
Pawel

Pobyt - Maj 2023

Nie polecam dla rodzin z dziećmi.aguapark czynny od 1 czerwca-nie ma nigdzie o tym info.jeden mały basen-syn niezadowolony.

Zalety

Jedzenie,bliskość od lotniska

Wady

Brak rozrywek dla dzieci

Pobyt - Sierpień 2019

Mimo szczytu sezonu nie odczuwa się tłumów. W hotelu głównie rodzinki z małymi dziećmi. Dla nastolatków brak atrakcji. Animatorzy raczej się nie przemęczali. Mozliwosc korzystania z aquaparku który przylega do hotelu (mozna tez tam korzystać z posłków).

Zalety

Hotel położony przy plaży - łagodne zejście do wody oraz pomost. Mieliśmy pokój rodzinny (rodzina 2+2), dwa połączone pokoje, na piętrze, oddzielone od innych. Hotel to oddzielne bungalowy - bardziej w stylu greckim niż tureckim. Piekne widoki.

Wady

Mała łaźienka. Standard pokoju oraz hotelu 3 gwiazdki. Położony 20km od Bodrum. Po wyjściu z hotelu nie ma nic (na przeciwko jeden sklep), nie ma gdzie się przejść np. wieczorem.

EWA

Pobyt - Czerwiec 2019

SAM POBYT BARDZO SYMPATYCZNY ,OBSŁUGA MEGA UPRZEJMA ,ALE NIE NATARCZYWA.POKOJE CODZIENNIE SPRZATANE ,NAWET KTÓREGOS DNIA ZASTAŁAM NA ŁÓZKU SERDUSZKO UŁOZONE ZE SWIEŻYCH KWIATÓW ,CO NIE UKRYWAM WPRAWIŁO MIE W ZACHWYT. JESLI KTOS SZUKA CISZY I SPOKOJU TO POLECAM HOTEL PRZED SEZONEM,BO PÓŻNIEJ ROBI SIE GWARNO.OŁOZONY W ZATOCE CO DODAJE UROKU TEMU MIEJSCU .NAWET PARK WODNY OBOK MI NIE PRZESZKADZAŁ.

Zalety

KAMERALNE POŁOŻENIE ,CZYSTY ,PRZED SEZONEM CICHY I SPOKOJNY

Wady

BRAK BALKONOW I TARASÓW ZEWNETRZNYCH

Para cztetdziestolatkow z 10 cio

Pobyt - Lipiec 2015

Gorąco polecam !!! Fajne zejście do morza jest oddzielny basen dla maluszków. Do dyspozycji rewelacyjny aquapark obok hotelu. Nasz syn chce tam wrócić.

Zalety

Niskie budyneczki bardzo kameralne. Urocze domki przy uliczce w greckim klimacie.Wszystko tonie w zieleni i kolorowych kwiatach.

Wady

Wyżywienie :mały wybór ale za to stałe dostępne w kilku miejscach.

dewdrop

Pobyt - Wrzesień 2013

Polecam, spędziliśmy z mężem fajne wrześniowe wakacje. Hotel kameralny i spokojny.

Zalety

kameralny, cichy, spokojny, ładny widok, spory basen jak na tę liczbę gości, nie trzeba walczyć o leżaki i miejsce przy basenie

Wady

bez dostępu do plaży, jedzenie nie najgorsze, kiepskie śniadania

Sladko

Pobyt - Wrzesień 2013

Hotel niewielkich rozmiarów przez co wszędzie było blisko. Pokoje są różne na piętrze są to dwu pokojowe apartamenty na parterze niewielkie jednopokojowe. My trafiliśmy do tego większego jak wszyscy zamawiający przez biuro Wezyr. Hotel znajduje się niedaleko Bodrum. Trzeba jedynie dojechać małym busem do centrum Yalikavak (4,5 lirów tureckich za 2 osoby, on kursuje spod hotelu i do hotelu nas odwozi, ma plakietkę z wypisanymi nazwami hoteli do których kursuje, kurs trwa 5 min), a następnie szukamy błękitnego busa z napisem na masce Yalikavak/ Bodrum (za szybą) cena to 2,5 Euro za osobę i w 20 minut będziemy w Bodrum. Jedzenie w hotelu jest średnie. Dobre w smaku ale na lunch problem jest z urozmaiceniem. Dużo sałatek, ale z reguły 2 -3 rodzaje mięsa. Na kolację trochę lepiej bo codziennie inne menu. Śniadania dość smaczne. Obsługa w hotelu bardzo miła, nie nahalna. Basen mały gdyż wystarczy przejść 10 metrów i zejść schodami i jesteśmy na plaży. Plaża wystarczająco duża jak na potrzeby hotelu. Plaża piaszczysta ale przy samym wejściu do wody trochę więcej kamieni, natomiast w wodzie piasek drobny. Na leżakach są materace i wystarczy mieć swój ręcznik gdyż wypożyczenie kosztuje 10 Euro i jest to bezzwrotna kaucja. Jedynym minusem hotelu byli goście, gdyż 85% to Francuzi, którzy w ogóle nie potrafili nic powiedzieć po angielsku, dlatego też animacje były po francusku. Animatorzy, różni część z nich wydawała się sympatyczna, a część bała się pożyczyć piłki polakom bo jak twierdziła "zabierzecie ją do garażu" (aż ręce opadły). Generalnie z hotelu i wyjazdu byliśmy zadowoleni. Byliśmy w Turcji już 2 razy ale ten hotel jest jednym z lepszych jak nie najlepszy, w którym okazje mieliśmy być.

Cactus Fleur Beach