Krystalicznie czyste wody Morza Egejskiego otoczone piaszczystymi plażami
Starożytne ruiny Asklepionu z zapierającymi dech widokami
Urokliwe wioski z tradycyjnymi białymi domkami i lokalnym rzemiosłem
Pobyt w hotelu oceniam bardzo, bardzo dobrze, w zasadzie spelnil on wszystkie moje oczekiwania swietna lokalizacja, estetyka hotelu, czystość, wyżywienie i wspaniala obsługa. Troszkę nie trafiliśmy z widokiem ale pozostałe atrybuty hotelu w zupełności nam to wynagrodziły
Bardzo podobało mi się to, że napoje na basenie (zresztą bardzo smaczne) serwowane były w naczyniach wielokrotnego użytku, obsługa zbierała zamówienia z leżaków (istna rozpusta) i sama też je przynosiła. Tak samo było podczas pobytu na plaży.
No cóż jestem osobą niepalącą i trochę przeszkadzało mi palenie na basenie w nie tylko wyzaczonych miejscach...co zapewne jest plusem dla palaczy. Na szczęście podczas naszego pobytu nie było zbyt wiele osób palących.
Pokój czysty, raczej nowoczesny. W pokoju typu delux na wyposażeniu mała lodówka , która o dziwo dobrze chłodzi . Stanowczo za mało miejsca na ubrania, brak zamykanej szafy, na wyposażeniu jedynie kilka wieszaków. Klimatyzacja działa bez zarzutu.
Wyżywienie dobre, obsługa w hotelu uśmiechnięta i pomocna , kontakt z rezydentką dobry, bardzo blisko do plaży. Na duży plus : dwie kolacje kontynentalne ( trzeba wcześniej rezerwować termin).
Brak ogólnodostępnej wody np dystrybutorów , w pokoju brak zamykanej szafy. Mała ilość leżaków przy basenie.
Wspaniały i piękny hotel, super obsługa, mega pokoje
Lokalizacja, wystrój, obsługa, bliskość plaży
Niewielkie usterki
Hotel zasługuje na 5 gwiazdek. Jest położony w spokojnej części Kardameny.
Dobra lokalizacja. Przepyszne jedzenie. Miła i pomocna obsługa. Czystość. Cisza i spokój. Wszędzie blisko.
Plaża przy hotelu bardzo wąska i mała, ale w niewielkiej odległości znajduje się szeroka i piaszczysta plaża.
Świetny hotel w stylu Boho, blisko do miasteczka, przepyszne jedzenie :)
Styl Boho.
Polecam ten hotel, spędzamy tu tydzień z przyjaciółkami, jest czysto, estetycznie, jedzenie smaczne świeże, obsługa świetna ❤️ hotel znajduje się w kardamenie w otoczeniu tawern, restauracji, jest piękna promenada, czuliśmy się bezpiecznie .
Świetna, uśmiechnięta i pomocna obsługa bez problemu donieśli dodatkowa kołdrę, pomogli Mili barmani Pyszne jedzenie Czysto i piękny Boho wystrój Blisko plaży
Mały basen . Brak animacji, muzyki przy basenie ale nie było problemu z puszczaniem własnej z głośnika.
Byłem tam z rodziną we wrześniu 2022 i rzeczywiście hotel był jeszcze w końcówce budowy.nie miało to jednak dla nas żadnego znaczenia bo hotel, jedzenie ale przede wszystkim obsługa była wspaniała.taras wielkości pokoju, czysto wszędzie,jedzenie super, położenie super itd.dla nas naprawdę było ok.wiadomo że można się czepiać długiego oczekiwania na drinka. Przejeżdżających samochodów i innych duperelów.dla.mnie wszystko super.polecam
Wspaniała obsługa.pozdrowienia dla wszystkich
Nie było takich rzeczy
Miałam być na wakacjach w tym hotelu ale niestety okazało się że nie jest jeszcze wybudowany… Pisze to wiec jako przestrogę - nie dajcie się zwieść pięknym zdjęciom! To są jedynie wizualizacje na razie, a biura podróży sprzedają w swojej ofercie hotel który po pierwsze jeszcze nie istnieje , a po drugie robią to w ciemno bo sami nie wiedza jak będzie on wyglądał i jak widać nie zamierzają tego nawet sprawdzić przed wysłaniem tam klientów :)