Byblos

3.5

Bardzo przyjemny miejski hotel. Świetna lokalizacja dla osób chcących zwiedzić Dubaj. Blisko metra i szybko można dojechać do najciekawszych atrakcji.

Polecam hotel turystom szukającym rozrywki. W środku jedna z lepszych dyskotek w okolicy. Bardzo dobrzy DJ\'e, drinki i super ludzie. Nasz pokój przestronny z pięknym widokiem. Może nie jest nowoczesny, ale spełnił nasze wymagania. Do dyspozycji mały basen, idealny żeby się ochłodzić w gorące dni. W okolicy hotelu jest stacja Metra dzięki czemu zwiedziliśmy najważniejsze miejsca w mieście. Jedzenie świeże i smaczne. Polecamy

Warto zacząć od tego, że hotel ma naprawdę bardzo dobrą lokalizację. W niedalekiej odległości od hotelu znajduje się stacja metro, skąd można dojechać niemalże do każdej z atrakcji Dubaju. Pomimo, że odległość od plaży to 8km to hotel oferuje dojazd bezpłatnym busem hotelowym. W hotelu goście mogą korzystać z 4 barów oraz 2 restauracji, ale i klubu nocnego. Pokoje są bardzo ładne, a przy tym przestronne. Jedynym minusem jest fakt, że basen znajdujący się w hotelu jest dość mały, choć z tym akurat można się spotkać w większości hoteli w centrum miasta. Wybór hotelu Byblos będzie idealny zarówno w przypadku osób, którym zależy na wypoczynku, a przy tym zwiedzaniu miasta i najpopularniejszych atrakcji, ale i osób szukających rozrywki.

Świetnie trafiliśmy, ten hotel to idealny wybór dla osób młodych. Byłam z grupą przyjaciół i ten wybór okazał się \\\"strzałem w 10.\\\" W hotelu dyskoteka - jedna z lepszych w Dubaju, co najważniejsze dla nas - gości hotelowych wejście jest bezpłatne :) Hotel oferuje również bezpłatne transfery na plażę i do centrum handlowego Mall of Emirates. Wieczorami można rozerwać się w jednym z dwóch sport barów, obejrzeć mecz pod chmurką :)

Idealny hotel dla osób lubiących zwiedzać miasto i szukających wieczornych rozrywek w hoteli. Idealny również na wyjazd służbowy czy wypad we dwoje. Dyskoteka jest również dla gości z zewnątrz. Lokal ma super wystrój. Jego usytuowanie i wyciszenie nie powoduje żadnych utrudnień dla pozostałych gości hotelowych.

Nazwa  Byblos
Miejsce  Emiraty Arabskie / Dubaj / Dubaj
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, dostęp do internetu, fitness, parking

Unikatowe na skalę światową budowle (Burdż Chalifa, Burj Al Arab, Wyspy Palmowe).

Dużo atrakcji dla dzieci (m.in. Dubai Aquarium & Underwater Zoo).

Dużo religijnych zabytków (m.in. Jumeirah Moschee).

Dużo markowych sklepów i wyjątkowych bazarów (m.in. bazar złota).

3.5

Wyświetlono 15 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Paweł

Pobyt - Listopad 2021

Zalety

Dobra lokalizacja, dyskoteka w hotelu, blisko metro i atrakcje

Marcin

Pobyt - Październik 2021

Zalety

W centrum miasta, blisko komunikacji metra

Paulina

Pobyt - Październik 2021

Zalety

Położenie w centrum Dubaju; Przy wyżywieniu typu 2 lub 3 posiłki w cenie są napoje; Dostępne animacje hotelowe - transmisje wydarzeń sportowych, ale i konkursy czy muzyka na żywo; Ładne, przestronne pokoje.

Wady

Bardzo mały basen

Moni

Pobyt - Październik 2021

Zalety

położenie blisko stacji metro, darmowy bus na plażę i do centrum handlowego Mall of Emirates - jest tam stok narciarski, nie tylko sklepy :), bardzo dobre jedzenie i napoje soft w cenie, super dyskoteka

Beata

Pobyt - Lipiec 2019

Zalety

hotel w dobrej lokalizacji. z dyskoteką na ostatnim piętrze.

Wady

nie najnowszy ale ok

Kacper

Pobyt - Lipiec 2019

Dobrze położony, praktycznie przy samej stacji metra, którym dojedziemy do każdego miejsca. Plaża jest dość daleko, ale hotel oferuje bezpłatny busik, którym można podjechać w około 10 min. Świetny na wypoczynek, jak i wyjazd w bardziej rozrywkowym stylu.

Michał

Pobyt - Lipiec 2019

Świetnie zlokalizowany hotel - do stacji metra można dojść w 5 minut. W hotelu są bary, dyskoteka, SPA i siłownia. Bardzo fajną opcją jest to, że dla gości hotelowych wejście do dyskoteki jest za darmo. Na plażę można dojechać darmowym busem, jest też opcja dojazdu do Mall of Emirates. Pokoje są duże, obsługa dba o czystość. Jedyny minus to mały basen.

Zalety

Bardzo blisko stacji metra

Wady

Mały basen

Patrycja

Pobyt - Lipiec 2019

Hotel jest w nieco starszym stylu, ale bardzo zadbany i dobrze utrzymany. Super duże pokoje z widokiem na miasto. Na miejscu Sports pub, shisha bar, dyskoteka - wieczorem jest gdzie posiedzieć. Dojazd do centrum też dobry.

Zalety

- blisko do metra, dojazd do miasta i na plaże - puby z happy hours w hotelu, dobre jedzenie, shish bar - duża dyskoteka w hotelu, ale nie przeszkadza gościom - duże pokoje, bardzo wygodne

Pobyt - Lipiec 2019

Pokoje nie najnowsze, ale bardzo czyste i przestronne. Hotelu ma super lokalizację, blisko metra. Do plaży można dojechać busem hotelowym za darmo. W samym hotelu bary i dyskoteka- życie nocne zdecydowanie kwitnie :) Niewielki basen, ale nie był zatłoczony. Świetna baza wypadowa do zwiedzania- wszędzie blisko. Polecam :)

Pobyt - Lipiec 2019

Bardzo miła i pomocna obsługa hotelowa. Świetna lokalizacja! Hotel nie jest najnowszy, ale niczego mu nie brakuje, bardzo dobrze spędziliśmy czas. W hotelu jest SPA, siłownia i fryzjer

Zalety

bliskość sklepów i metro

Wady

brak all inclusive, mała siłownia

Barbara

Czyste i przestronne pokoje. Smaczne jedzenie. Dobra lokalizacja

Zalety

lokalizacja

Wady

mały basen

Beata

Pobyt - Lipiec 2019

Idealny hotel dla osób lubiących zwiedzać miasto i ceniących sobie wysoki, nowoczesny standard hoteli. idealny również na wyjazd służbowy czy wypad we dwoje.

Zalety

Nowy hotel w dobrej lokalizacji.

Aldona

Pobyt - Lipiec 2019

Hotel położony w dzielnicy Al Barsha czyli blisko Palma Jumeirah i Dubai Mariny. Blisko stacji metra. W hotelu jedna z najlepszych dyskotek w Dubaju Chameleon Club. Klub jest doskonale wyciszony i nie przeszkadza hotelowym gościom. Na tarasie pod gołym niebem goście moga oglądać wydarzenia sportowe wyświetlane na telebimie. Kuchnia bardzo smaczna, pyszne ciasta. Pokoje gustownie urządzone. Polecam grupom znajomych, parom i singlom.

Zalety

Dla szukających rozrywki, w centrum, dla singli

palane

Pobyt - Luty 2013

Hotel bardzo fajny, Basenik przesympatyczny w zacienionym miejscu / zbawienne jest wrócić do hotelu, po całodziennym zwiedzaniu w upale/, i móc wskoczyć do chłodnego baseniku. Lokalizacja hotelu b.dobra, blisko stacja Metra i łatwa możliwość zwiedzania Dubaju na własną rękę. Metrem bardzo fajnie się przemieszczać, ale i taxi bardzo tanie. Polecam polecam Dubaj. Tam jest naprawdę wszystko naj........

AgataiRenata

Pobyt - Marzec 2011

Hotel świeżo po remoncie. Pokoje bardzo ładne i czyste, i duużo lepiej wyglądają na żywo!!Obsługa bardzo miło i nie robi żadnych problemów z wymianą pokoju, jeżeli chodzi o to żeby mieć pokoje obok siebie tak jak w naszym przypadku( dwie dwójki). W Hotelu są 3 restauracje, ale ma się dostęp tylko do jednej. Jedzenie jest bardzo pyszne, różne rodzaje ciast, owoców, dżemów na śniadanie.Do plaży zawozi busik hotelowy i jedzie się 15 minut. Plaża jest płatna 5 derhamów czyli gdzieś około 4 zł za wstęp. Plaża bardzo czysta i mało ludzi. Hotel jest położony w bardzo!!dobrym miejscu bo zaledwie 3 minuty od Metra i dwie stacje od głównego centrum Marina.

Byblos