Udogodnienia dla dzieci: brodzik ze zjeżdżalnią, pokój zabaw, miniklub (6-12 lat), animacje, zajęcia sportowe.
Atrakcyjne położenie: ok. 1,6 km od centrum Słonecznego Brzegu, ok. 2,5 km od Action Aquaparku, ok. 3,5 km od Neseberu.
Tuż przy hotelu publiczna, piaszczysta, długa i szeroka plaża z łagodnym zejściem do morza, wyróżniona Błękitną Flagą.
Bogata oferta rekreacyjna: basen olimpijski, basen ze zjeżdżalnią, fitness, siatkówka plażowa, animacje dla dorosłych.
Hotel super, widok z 16 piętra wspaniały. Hotel wyposażony w 4 windy. Jedzenie dobre lecz zimne i to jest jedyny feler restauracji. Bary zaopatrzone w 100% . Drinki dobre, napoje do wyboru dobre i zimne. Kawa bardzo dobra, jest herbata czarna w saszetkach, a piszę o tym ponieważ wiele osób pije herbatę czarną, której brak w niektórych hotelach. Problemy z basenem ponieważ była bardzo zimna woda kąpiel tylko dla morsów. Morze ciepłe , ale był zakaz kąpieli ze względu na wysokie fale. Leżaki na plaży płatne 5 euro, hotel nie posiada swoich leżaków na plaży. Wymienione przeze mnie negatywy nie za bardzo wpłynęły na nasz wypoczynek. Bardzo nam się podobało. Jeszcze jedna sprawa, opieka rezydentki bardzo słaba ponieważ bardziej zależało rezydentce za sprzedaży wycieczek fakultatywnych niż zajęcie się naszymi problemami. Wydaje mi się, że przy wylocie rezydentka powinna być z nami do momentu odprawy na lotnisku, a nie wysiąść z autobusu 30 km przed lotniskiem i pozostawienie nas bez opieki. Ktoś powinien tą panią rozliczyć z systemu jej pracy. Pozdrawiam Ryszard R.
Wspaniały widok, hotel czysty, pokoje sprzątane codziennie.
Zimne posiłki.
Hotel w fajnym miejscu, wszędzie blisko. Jedzenie ok .
Centrum, przy plaży
Tylko to że jest wysoki
Sam hotel uważam za bardzo fajny, dobra lokalizacja, dobre jedzenie, czysty pokój, dużo wind, byliśmy pod koniec sezonu i to było odczuwalne - brakowało alkoholi, nie było już animacji dla dzieci, zostały zebrane leżaki z plaży. Z jednej strony ok bo to koniec sezonu, a z drugiej strony jednak płaciliśmy za all inclusive tak samo jak inni i hotel mógł jeszcze te 3 ostatnie dni poczekać z pakowaniem.
Piękny widok z okna na morze, dobre jedzenie, super lokalizacja
Hotel zdecydowanie spełnia warunki 3 gwiazdkowe, a nie 4. Więc warto zwrócić na to uwagę. Byliśmy na końcu sezonu w Bułgarii, przez co było to bardzo odczuwalne w hotelu. Było mniej produktów, często brakowało podstawowych rzeczy na stołówce itd.
Pomoc pracowników.
Niezbyt dokładne sprzątanie pokoi hotelowych, czuć kanalizacją w pokojach oraz nie świeżością na piętrach z pokojami. Mimo, że nie można palić papierosów wewnątrz budynku, to na naszym piętrze często było je czuć.
Hotel pięknie położony przy samej plaży , warto dopłacić do widoku z balkonu na morę, Jedzenie smaczne , świeże , hotel budowany dawno ale lokalizacja i widok z okna 100000000
Położenie, widok z okna
Budynek wymaga remontu , ale wszystko działa inwestycja sprawne, w pokojach czysto , starannie sprzątane codziennie
Byliśmy już drugi raz w tym hotelu i mogę go szczerze polecić.
Hotel przy samej plaży, jeżeli komuś się znudzi basen to po przejściu 30 metrów jest na wspaniałej piaszczystej plaży. Lokalizacja hotelu w bliskiej odległości od ścisłego centrum rozrywkowo handlowego Słonecznego Brzegu. Przecudne widoki wschodu słońca z pokojowego tarasu.
Hotel sam w sobie ok, czysty. Jedzenie nie dobre, moim zdaniem. Długi czas oczekiwania na windy. Woda w basenie lodowata bo słowo "zimna" to zdecydowanie za mało aby to opisać. Super młody chłopak barman z Ukrainy i barmanka większej budowy ciała, zawsze uśmiechnięci i mili. Drinki ok.
czysto
zimna woda w basenie, nie smaczne jedzenie
Hotel położony przy samej plaży. Pokoje sprzątane codziennie. Jedzenie bardzo dobre, ale monotonne. Hotel ma 19 pięter, bardzo długi czas oczekiwania na windę. Godny polecenia.
Bardzo blisko morza. Codziennie sumiennie sprzątany.duzy wybór świeżych owoców i warzyw.
Czas oczekiwania na windę bardzo długi. Płatne leżaki na plaży przy hotelu to duży minus i spory wydatek.
Hotel ma zarówno zalety jak i wady. Super lokalizacja to jego największy atut. Niestety posiłki stoją bardzo nisko. Są smaczne, ale okropnie monotonnie. Ciągle jest właściwie to samo. Dodatkowo obiad i kolacja są bardzo podobne. Pod koniec wyjazdu ciężko już coś nałożyć na talerz. Przed wyjazdem bałem się o kwestię wind - dostaliśmy pokój na 3 piętrze, zatem chodziliśmy tylko po schodach. Widzieliśmy jednakże, że ludzie akumulowali się pod windami w newralgicznych momentach np. podczas posiłków. Generalnie za tą cenę ciężko znaleźć coś lepszego (a i nawet w trochę większych pieniądzach), ale z perspektywy czasu proponowałbym dodać jednak trochę i wybrać droższy hotel.
Jego największą zaletą jest położenie. Zarówno przy szerokiej, piaszczystej plaży oraz równocześnie w mieście, gdzie zdecydowanie można pochodzić. Nessebar również możliwy do zwiedzenia na piechotę z hotelu. Ładny widok z balkonu. Drinki w porządku
Posiłki strasznie monotonne. Dodatkowo na kolację oraz obiad jest właściwie to samo. Mało dań vege. Zabawy do 23:00 - mega głośno. Czasem śmierdzi w łazience z kanalizacji. Pokoje sprzątane niezbyt dokładnie. Tragiczne WiFi - nawet w barze ba dole przy ruterze korzystanie nie było możliwe.
Super położenie, czysto. Wyjazd zaliczamy do udanych :-)
Położenie przy samej plaży.
Hotel pieknie polozony. ,centralnie w zatoce. Wyroznia sie wygladem.
Polozenie Dobre jedzenie Piekne widoki
Windy, brak baru nawet z woda na plazy Brak toalet na plazy Animacje tylko dla Rosyjsko jezycznych turystow Brak przekasek miedzy posilkami.Tylko hotdogi do 15 co jest porazka bo do tej godziny jest obiad
Hotel godny polecenia, jego plusem jest położenie przy samej plaży. Z pokoju piękny widok na morze i miasto.Smaczne jedzenie , każdy znajdzie coś dla siebie. Drinki i alkohole ok.Wszędzie czyściutko, obsługa naprawdę dba. Wakacje uważam za udane i hotel mogę polecić z czystym sumieniem
blisko morza, z pokoju piękny widok
płatne leżaki i parasole na plaży, brak barku
Hotel godny polecenia, jego plusem jest położenie przy samej plaży. Z pokoju piękny widok .Dobre jedzenie, każdy znajdzie coś dla siebie. Drinki i alkohole ok.Wszędzie czyściutko, obsługa naprawdę dba.Wakacje uważam za udane i mogę hotel polecić z czystym sumieniem.
blisko morza, piękny widok z pokoju
płatne leżaki na plaży brak barku
Hotel bardzo przyjemny, największy jego plus to położenie, na samej plaży. Z pokoju przepiękne widoki. Jedzenie też ok, ogólne wrażenie bardzo dobre :-)
Hotel godny polecenia czyściutko,dobre jedzenie i cudna lokalizacja
Lokalizacja obsługa codzienne animacje
Nie zauważyłam
Pobyt fantastyczny dzięki towarzystwu. Wspaniali animatorzy oraz obsługa w restauracji i barach. Kelner Stanisław super człowiek , niezwykle uprzejmy i szczery 🤗. Jedzenie dobre każdy coś znajdzie dla siebie. Plaża od wyjścia z hotelu duża , piaszczysta , leżaki płatne i to przegięcie bo hotel znajduje się na płazy. Okolica w porządku.
Wysokość hotelu i widoki na okolice. Liczba pięter 19 nie jest żadnym problemem w poruszaniu się ponieważ są 4 windy i brak przestojów w komunikacji .
Słabo sprzątane pokoje
Jeśli chodzi o hotel sprawia on wrażenie ekskluzywnego, jednak niestety trochę się n nim zawiedliśmy. Na pewno dużym plusem jest to że jako najwyższy budynek w okolicy jest dobrym punktem orientacyjnym. Jeśli chodzi o sam pokój, jedynym jego plusem był widok z okna, w pokoju był wystrój taki jak większość z nas pamięta z mieszkań swoich dziadków, czyli dziwne obicia, które były jedynie łapaczami kurzu i kilka innych usterek (które zostały zgłoszone obsłudze jednak nie zostały naprawione) raczej nie umiliły pobytu. Jeśli oceniać obsługę hotelu to naprawdę ludzie którzy chcą cokolwiek robić, więc tutaj duży plus za wszystkie prowadzone animacje
Animacje Widok z okna 4 windy
Monotonne jedzenie Usterki w pokoju Bardzo zimna woda w basenie (w morzu dużo cieplejsza)
Hotel położony przy samym morzu, z długą, szeroką, piękną, piaszczystą plażą. Hotel bardzo wysoki aż 19 pięter, co na wyższych piętrach daje piękny widok na morze i miasto. Nasz urlop był w ostatnim tygodniu września, czyli ostatni tydzień sezonu, pogoda dopisała, a w hotelu w tym okresie była już mała ilość gości, więc dla nas duży plus. Mogliśmy w spokoju wypocząć, na basenie mnóstwo dostępnych leżaków o każdej porze. Nie mieliśmy problemów z dojazdem na 11 piętro gdzie mieścił się nasz pokój, ani zjazdów w porach posiłków, pewnie na małą liczę gości w tym okresie. Wiązało się to z tym że na stołówce mało osób, brak kolejek ani oczekiwania na wolne stoliki, mieliśmy duży wybór miejsca. Jedzenie bardzo smaczne, wybór może nie jakiś mega duży, ale każdego dnia oraz na każdym posiłku znaleźliśmy coś na co mieliśmy ochotę i wszystko było bardzo smaczne. Woda w basenach zimna, ale to już koniec września/koniec sezonu na Bułgarię. Woda w morzu dużo cieplejsza, leżaki i parasole płatne (leżak 15 lewa sztuka, oraz parasol też 15 lewa - więc dla nas drogo jak za jeden dzień żeby dać 45 lewa, rozkładaliśmy ręczniki plażowe i też było super). Hotel położony w cichej, spokojnej okolicy, ale w dobrym miejscu wypadowym do centrum Słonecznego Brzegu (pieszo jakieś 20-25 minut spacerkiem) uliczkami, lub autobusem, oraz dobry dojazd do Nesebyru (autobusem za 2 lewa od osoby) - jazda jakieś 10 minut, autobus dojeżdża do samego wejścia na stare miasto, można iść również pieszo, brzegiem morza, ale to jakieś 4,5 km w jedną stronę. Obsługa hotelu podczas naszego pobytu bez zarzutu, codziennie idąc na śniadanie wystawialiśmy kartkę żeby posprzątano nasz pokój i po powrocie ze śniadania pokój już był wysprzątany, oraz ręczniki wymienione na nowe. Jak za cenę jaką zapłaciliśmy za wakacje (2200zł za osobę) to nie możemy się do niczego przyczepić. Animacje codziennie przy basenie od godziny 10:00 (stretching, zumba, gry i zabawy dla dzieci, strzelanie z wiatrówki, tańce w wodzie) oraz codziennie wieczorem specjalne pokazy animatorów (cykr z zewnątrz, tańce kubańskie, gry dla Par, sztuczki, tańce) - byłam w szoku że ostatni tydzień otwartego hotelu i koniec sezonu, a nadal tak się starali i zabawiali gości. Wakacje uważam za udane i mogę polecić hotel z czystym sumieniem, jeżeli nie kosztuje krocie to warto :) Odpoczęliśmy, za nie duże pieniądze i jesteśmy zadowoleni. Uważam że Bułgarii nie można porównywać do Turcji czy innych regionów, dla nas ważne było żeby wypocząć i to się udało, nie jesteśmy mega wymagającymi osobami, miało bym czysto, smacznie, blisko morza, blisko miasta, aby można było coś pozwiedzać i wszystko zostało to spełnione.
- blisko morze - piękny widok z wysokich pięter na miasto i morze - blisko do miasta Słoneczny Brzeg - blisko do miasta Nessebar - smaczne jedzenie - czysto i schludnie - zaangażowani animatorzy, codzienne przedstawiania wieczorne
- zimna woda w basenie (pewnie ze względu na termin, ostatni tydzień września) - brak baru na plaży, trzeba było chodzić na basen po napoje lub do baru hotelowego
Hotel wspaniały. Piekne położenie nad samym morzem. Widok z okna oszałamiający na morze. Jedzenie dobre. Ogólnie jestem mega zadowolona.
BARDZO DOBRY. WSPANIAŁA OBSŁUGA I WYŻYWIENIE. DO ŚNIADANIA PRO SECCO.
WSPANIAŁA LOKALIZACJA-PRAKTYCZNIE STOI NA PLAŻY. WIDOK Z 81-TEGO PIĘTRA ZNAKOMITY ORAZ WSPANIAŁA OBSŁUGA I ANIMACJE!!!
BRAK