Bull Eugenia Victoria & Spa

Bardzo fajny hotel za rozsądną cenę! Obsługa niezwykle miła i życzliwa, jedzenie w all inclusive bardzo urozmaicone i naprawdę smaczne, pokoje duże i wygodne. Na miejscu wiele rozrywek dla dzieci i dla dorosłych - baseny, plac zabaw, boisko do koszykówki, strefa wellness, codzienne animacje, codzienne programy artystyczne - bardzo ciekawe. Hotel nie jest najnowszy, widać trochę starych elementów, zwłaszcza w pokojach, ale jest super czysto i schludnie, więc to nie przeszkadza. Super się tam czuliśmy i z żalem wyjeżdżaliśmy!

W kwietniu w hotelu przewaga osób starszych. Słabe animacje dla dzieci i mało dodatkowych atrakcji.Brak zjeżdżalni na basenie. Jedzenie ok. Blisko wypożyczalnia samochodów. Spory kawałek drogi na plażę ale można dostać się tak darmowym autobusem. Nie polecam wyjazdu z biurem Exim Tours z powodu braku kontaktu z rezydentem.

Jak na hotel 3* super, w sumie to bardzo zaskakujący jak na spodziewany przez nas standard. Spory basen, nowiutka siłownia bardzo dobrze wyposażona, pomieszczenie do squasha, minigolf, plac zabaw, basen kryty ze Spa, nowoczesna kawiarenka internetowa. Bardzo dużo atrakcji w cenie bez dodatkowych opłat. Polecam wszystkim. Fajny aktywny i bezstresowy wypoczynek. Byłam z Triadą i polecam.

Obszerny pokój na piątym piętrze z widokiem na basen. Po jednym dniu pobytu zdecydowaliśmy się dopłacić do opcji all in która wydała nam się w danym momencie bardziej opłacalna. Obsługa była rzeczowa, nie zapominała o uśmiechu do gościa. Animacje była średniawe, ale po paru głębszych kto by się tym przejmował. Wtedy człowiek bawi się wszystkim. Na miejscu jest dużo Niemców i to w dodatku młodych. Na szczęście nie było z nimi kłopotów.

Nazwa  Bull Eugenia Victoria & Spa
Miejsce  Hiszpania / Gran Canaria / Playa del Ingles
Wyżywienie  All inclusive, śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, golf, bez paszportu, rozrywka i życie nocne, parking, zwierzęta

Zróżnicowane plaże od złocistych po czarne wulkaniczne

Wydmy Maspalomas przypominające miniaturową pustynię

Wulkaniczne krajobrazy i malownicze szlaki górskie

Wyświetlono 4 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Zalety

Bardzo przestronne pokoje, wiele atrakcji, hotel bardzo duży, przemiła i pomocna obsługa, pyszne i urozmaicone jedzenie, czystość.

Wady

Hotel jest dość daleko od plaży, ale jeżdżą tu bezpłatne autobusy, więc to nie jest duży problem. Wieczorem codziennie są koncerty lub pokazy, muzyka gra bardzo głośno, co może być uciążliwe dla tych, którzy chcą się położyć (lub położyć dzieci) przed 23:00-24:00.

Pobyt - Kwiecień 2018

Zalety

Czysty, przestronny, dobra lokalizacja.

Kiti

Pobyt - Marzec 2011