Bull Dorado Beach & Spa

Hotel bardzo fajny godny polecenia. Rewelacyjne pokoje, meble nowe duże szafy i mnóstwo miejsca do przechowywania w pokoju aneks kuchenny. Bardzo czysto, jedzenie bez zastrzeżeń. Obsługa miła, w recepcji Polak pan Robert-super pomocny. Hotel przy zatoczce , piękne wschody i zachody słońca. Do Las Palmas 45 minut autobusem , przystanek obok hoteli. W hotelu świetne, darmowe spa a na dachu jacuzzi.

Hotel bardzo fajny, kiepskie są tylko korytarze ale pokoje, basen, widoki i lokalizacja - perfekt. Jedzenie ok, każdy znajdzie coś dla siebie, śniadania monotonne ale smaczne. Blisko do plaży, dobra komunikacja autobusowa dzięki czemu można pozwiedzać okoliczne miejscowości i inne plaże.

Świetne położenie hotelu, świetna atmosfera i przepyszne jedzenie. polecam na 100 procent

Pobyt wspaniały,obsługa super,pyszne jedzenie nawet dla bardzo wybrednych osób.

Nie ma się do czego przyczepić wszystko było ok. polecamy z pełną odpowiedzialnością ten hotel

Kod hotelu HOT19991
Nazwa  Bull Dorado Beach & Spa
Miejsce  Hiszpania / Gran Canaria / Arguineguin
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do kuchni / aneks kuchenny, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, parking

Zróżnicowane plaże od złocistych po czarne wulkaniczne

Wydmy Maspalomas przypominające miniaturową pustynię

Wulkaniczne krajobrazy i malownicze szlaki górskie

Wyświetlono 10 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Jola

Zalety

Pokoje- rewelacja!!!

Wady

Nie mam zastrzeżeń

Paweł

Zalety

Pokoje, widoki, obsługa - Robert na recepcji, klasa człowiek.

Wady

Korytarze, windy

Kamil

Pobyt - Październik 2018

Zalety

-Położenie -Atmosfera -Jedzenie

renata

Pobyt - Październik 2017

Pobyt wspaniały,obsługa super,pyszne jedzenie nawet dla bardzo wybrednych osób.

Zalety

pieknie położony,wspaniałe jedzenie

Andrzej Urbańczyk

Pobyt - Sierpień 2017

Zalety

Dobre położenie,ładny duży pokój z widokiem na port i ocean, bardzo dobre jedzenie, oryginalne alkohole,brak kolejek przy posiłkach, dostępne leżaki przy basenie,animacje dla dorosłych i dla dzieci, przemiły personel w restauracji,barach i recepcji(szczególnie Pan Robert). Hotel zasługuje na 4*

Wady

Kilka razy niedokładnie posprzątany pokój i brudne ręczniki po wymianie

Jola

Pobyt - Październik 2014

Hotel i położenie hotelu super.Atmosfera w hotelu wysmienita.Personel bardzo pomocny i uprzejmy,panie w barze super. Jedzenie bardzo dobre i dużo.Do hotelu wracają ludzie po kilka naście razy więc czuliśmy sie tam bardzo rodzinnie bo miło nam było zobaczyć mnóstwo znajomych twarzy z poprzedniego roku i się przywitać .Wieczorami jest gdzie pospacerować my się nie nudziliśmy przez dwa tygodnie .Piękna plaża z białym piaskiem jest dwadzieścia minut małym spacerkiem jak się wyjdzie z hotelu to w lewo i cały czas prosto a widoki z góry cudo.Wieczorami są tam fajne występy ok 21,30 Polecam.

Zalety

Byliśmy po raz drugi w lipcu w 2014r i w przyszłym roku też wracamy do Dorado więc coś świadczy o tym że tam chce sie wracać.

Wady

Jedynie do pokoju mogę się doczepić ale to Nekerman miał wykupione takie słabe pokoje.Widok na śmietniki i przy windach,po dwóch dniach zamieniono nam na piękny pokój więc to nam zrekompensowało super pobyt.

jola

Pobyt - Listopad 2013

Hotel wart wydanych pieniedzy.Bardzo miło spędziliśmy urlop 14 dniowy wraz z przyjaciółmi.Wracamy do Dorado w lipcu też na dwa tygodnie tą samą ekipą.Hotel ma fantastyczne spa jedzenie bardzo smaczne i zróznicowane niczego nam nie brakowało.Blisko od hotelu jest przepiekna biała plaża na którą warto pospacerowac.Wieczorami ok 21 odbywały się przy tej plazy fajne imprezy i pokazy.Miasteczko jest malutkie ale również bardzo urokliwe warto pospacerować i zobaczyć jak tam ludzie żyja.Jeśli hotel to z czystym sumieniem polecam ludziom trochę starszym którzy jada tam odpocząć a nie imprezowiczą.

4.8
Jolanta burzynska

Pobyt - Październik 2013

Byliśmy w czerwcu wraz z przyjaciółmi razem 6 osób i wszystcy jesteśmy bardzo zadowoleni .Tak nam się podobało że już zabukowaliśmy do tego samego hotelu na pierwszego lipca 2014roku na 14dni.Więc nie będę się rozpisywać bo skoro wracamy w to samo miejsce to świadczy dobrze o hotelu.

Zalety

hotel ok. wszędzie blisko.Plaża przy samym hotelu,mała zatoczka ale kawałek dalej jest super plaża z białym piaskiem.Personel pomocny ,sympatyczny.Wszędzie bardzo czysto.Basen duży i wystarczająco leżaków ale my byliśmy w czerwcu i nie było tłoczno.Jedzenie pyszne i dużo.

Wady

Nie zaobserwowałam.Wszystko nam odpowiadało bo nie jesteśmy ludzmi z problemami.Jedziemy dobrze się bawić i odpocząć.

sylwek

Pobyt - Maj 2012

hotel naprawdę godny polecenia, szczególnie jeśli jedziemy wypocząć, a nie poszaleć. hotel nad samym oceanem ale z nieciekawą plażą. do pięknej plaży Anfi del Mar tylko 25 min piechotą, i warto się przejść ten kawałek! w samym miasteczku nic się nie dzieje i za bardzo nie ma co zwiedzać. w hotelu można korzystać za darmo ze SPA. basen czyściuteńki. na dachu hotelu znajduje się taras z leżakami i jacuzzi. świetne animacje wieczorne a dla dzieci mini disco. w hotelu 80 procent ludzi to skandynawscy emeryci (głównie norwegowie). uważam to za plus, bo o każdej porze dnia znajdziemy wolne leżaki przy basenie:-) ogólnie polecam dla osób starszych, rodzin z dziećmi a także wszystkich innych szukających spokoju:-) z lotniska można dojechać komunikacją miejską (ok. 30min) za jedyne 5euro. autobus nr 91. przystanek znajduje się 300m od hotelu.

vol

Pobyt - Kwiecień 2011

Super Hotel jak na 3* wręcz rewelacja . Extra spa bezpłatnie, ALL bardzo dobry smaczne jedzonko, alkohole nie tylko rodzimej produkcji ale np. Johnnie Wolker czarny i czerwony , baileys , malibu i wszystko w ALL

Bull Dorado Beach & Spa