Valletta z barokową architekturą i bogatą historią
Błękitna Grota, niesamowite jaskinie z lazurową wodą
Megalityczne świątynie starsze niż piramidy
Idealny hotel dla zwiedzających turystów. Hotel w centrum miasta, blisko do plaży publicznej, restauracji, sklepów, przede wszystkim pętli autobusowej. Pomimo to hotel jest dość kameralny. Mieliśmy pokój od strony wewnętrznego patio z basenem. Było kameralnie i przyjemnie. Basen mały ale czysty - jako przelotna alternatywa dla plaży. Pokoje czyste i często sprzątane, bardzo miła obsługa. Hotel jest przeciętny, ma wątpliwą klimatyzację i brak lodówek w pokojach, ale ogólna ocena bardzo pozytywna.
Idealny hotel dla turystów zwiedzających, blisko plaży publicznej, sklepów, pętli autobusowej, restauracji, mimo to dość kameralny.
Brak lodówki i klimatyzacji w standardzie. Lodówka i \\\\\\\"słoń\\\\\\\" klimatyzacji możliwe do wypożyczenia za dodatkową opłatą.
Brak klimatyzacji ,drak wody w toalecie, karaluchy (mutanty) nie miła obsługa w barze.
blisko do morza