Długie, piaszczyste plaże idealne do relaksu i kąpieli słonecznych
Świetne warunki do surfingu i kitesurfingu dzięki stałym wiatrom
Spokojne miasteczka z białymi domkami i lokalnym rzemiosłem
Hotel nastawiony tylko na niemieckich turystów 65+!
Polozenie
Czystość i monotonne jedzenie
Pobyt w hotelu oceniam na bardzo pozytywny, miła atmosfera.
Dobra lokalizacja, czystość oraz miła obsługa.
Mały basen.
Byliśmy - małżeństwo - w hotelu Sentido Buganvilla w 2015 r. w dniach od 11 do 25 października.. Cieplutko, Miło i przyjemnie. Obsługa bardzo kulturalna, pokoje czyściutkie, jedzenie smaczne i urozmaicone. Basen troszeczkę zbyt mały ale dla dzieciaków do zabawy i osób, które uczą się pływać akurat. Do oceanu spacerkiem przez ulicę - kierowcy bardzo kulturalni i jak widzą, że ktoś zbliża się do przejścia natychmiast zatrzymują auta - woda w oceanie cieplutka. Na plaży ładny, żółciutki piaseczek, a plaża chyba minimum 6 km. długa i ok. 200 m szeroka - miejsca mnóstwo. W okolicy hotelu mnóstwo sklepów, kawiarenek, barów i punktów usługowych (np. peeling stóp wykonywany przez małe rybki). Wiosną tego roku w czerwcu byliśmy w podobnym hotelu na Gran Canaria - Sentido Princess - bliżniaczy hotel z tą różnicą, że nie przyjmuje dzieci (adults only), tam basen był o wiele większy ale na plaży szary wulkaniczny piasek po którym trudno było latem przejść. Polecamy zarówno jeden jak i drugi hotel na wspaniały, miły i ciepły wypoczynek. Wakacje wykupione w BP Neckermann
Hotel czyściutki, miły z bardzo kulturalną obsługą. Wyżywienie zdrowe, bardzo smaczne, duży wybór. Położony w cichym miejscu i jednocześnie w centrum Jandia - mnóstwo sklepów, sklepików, barów , kawiarenek itp. Wspaniałe miejsce na wieczorne spacery. Do pięknego miasteczka portowego Morro del Jable (Hable) ok. 30 minut miłego spaceru. Basen czyściutki, leżaków nie brakuje, różnego rodzaju napoje i drinki. Wieczorem miła rozrywka.
Bardzo lubię pływać ale basen trochę zbyt mały i płytki - max. 1,5 m. - nie było jednak problemu gdyż do oceanu ok. 15 min. spacerkiem, a woda cieplutka.
Na \\\" \\\" - hotel w fajnym hiszpańskim stylu,głównie Niemcy i Holdndrzy, brak hałaśliwych Anglików. Jak na Kanary hotel raczej kameralny a nie jakiś moloch - świetne położenie: blisko do plaży no i spacerkiem promenadą do portu w Morro Jable, w okolicy wiele sklepów, bary,resuaracje,wynajem samochodów - czyste i sympatycznie użądzone pokoje,gorąco polecam pokóje z centralnym widokiem na morze (najlepiej 5 i 6 piętro) - smaczne jedzenie,dużo ryb,od czasu do czasu lunch-grill na zewnątrz,wyjątkowo miłe śniadania na tarasie zewnętrzym,napoje all inclusiv całkiem ok - Na\\\"-\\\": - trudno się do czegoś przyczepić, no może mały ogrod POLECAM