Bruggerhof

Zalety: wysoki komfort, doskonałe jedzenie, super basen i spa, świetne położenie. Wady: przydałoby się więcej wieszaków w pokojach

Właśnie wróciliśmy z urlopu narciarskiego, region narciarski super!, odległość od hotelu niestety za duża. Hotel posiada przepiękny basen i spa i to jest wszystko na , pokoje stare, jedzenie takie sobie, dla dzieci atrakcji żadnych (woda w basenie lodowata),brak miejsca do posiedzenia-w barze śmierdząco-wszyscy palą papierosy, a co najgorsze brak atmosfery, właściciele bardzo niesympatyczni, goście widać bardzo im przeszkadzają, a Polaków zdecydowanie nie lubią, zdecydowanie nie polecam.

właściciele jak z poprzedniej epoki

Nie jest to austriackie 5* lecz mnie w pełni zadowoliło. Jeśli szukacie czegoś dla siebie i dla rodziny, chcecie wspaniale przygotowanych tras oraz innych sportów ziomowych polecam. Ja z Żoną zjeżdżaliśmy na nartach. Dzieciaki wolały snowboard.... Po powrocie my udawaliśmy się do centrum odnowy, a syn z córką na basen. Spotykaliśmy się na kolacji, gdzie każde z nas zawsze znalazło coś dla siebie. Obsługę chyba każde z nas oceni pozytywnie.

Myślę że jest to hotel, który ja poleciłbym koledze z pracy na wypad na narty z rodziną. Do wyciągów z hotelu jest ponad kilometr. Nie jest to kłopot ponieważ z przed hotelu odjeżdża skibus. Dla biegaczy trasy narcoarskie są już około 5 minut od hotelu. Do centrum podobnie jak do wyciągów jest 1,5km co pozwalało po powrocie na wyciszenie. W hotelu oprócz wygodnego pokoju, można było skorzystać z centrum spa, oraz basenu.

Nazwa  Bruggerhof
Miejsce  Austria / Kitzbuhel / Kitzbuhel
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, fitness, sporty wodne, windsurfing, golf, bez paszportu, ośrodek narciarski

Wyświetlono 5 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Aerts Roman

Pobyt - Luty 2015

Zalety

komfort, jedzenie, spa, położenie

Wady

przydałoby się więcej wieszaków w pokojach

ka_ro_la

Pobyt - Listopad 2011