Ogólne wrażenie 7/10. Niestety na tarasie nad basenem bardzo często urządzane są wesela- w ciągu 7 dni- 2!!!! i codziennie urodziny, imprezy... dużo Bułgarów przyjeżdża tam z miasta- na kolacje, nad basen. Przemiły ratownik, ale trzeba uważać z dziećmi. Wszyscy tam palą! Dużo, bardzo dużo! nad basenem, w restauracji na dworze- to minus (mimo, że sama palę to przeszkadzało mi to). Ludzie są przemili mimo braku znajomości języka angielskiego. Miałam tylko wrażenie, że pracownicy są przemęczeni i są tam ciągle.... to nawet w Polsce nie prezentuje się dobrze. Jak na taką cenę- standard ok. Nie szukajcie na siłę wersji all inclusive, bo w tym hotelu tego nie- to po pierwsze, po drugie zupełnie się to nie opłaca. Za 7 dni, nie ograniczając się w wydawaniu na jedzenie, picie i dawanie napiwków- wydałam ok. 500zł. Do morza jest spory kawałek i trzeba iść w stronę centrum miasta, bo zejście na plażę blisko hotelu kończy się wejściem na drogę po ogromnych kamieniach i może\\\\n się dość można do tego poturbować. Do promenady z knajpami dojedzie się taksówką, które też nie są drogie
czysto, wręcz pachnąco. codziennie sprzątane pokoje, przyjemne wrażenie, widok na morze z 4 piętra, duże balkony, smaczne i tanie jedzenie w hotelowej restauracji- mule 8,5 lv; piwo 2lv, drink 3,5lv.
kiepski angielski pracowników, recepcja jeszcze jako tako, ale kelnerki w restauracji hotelowej- tragedia! jeden kelner, jedna kelnerka i dwóch barmanów, z którymi można się dogadać
Jedyny mius ale za to bardzo duży to praktycznie brak plaży w poblizu hotelu. Obsługa SUPER!!!
Dojście do hotelu w sierpniu 2006roku od strony przystanku autobusowego nie uporządkowane/jezdnia w remoncie a chodnika brak/.Teren hotelu od strony basenu uporządkowany, natomiast od frontu nawierzchnia z tłucznia czeka na utwardzenie.Dojście do plaży utrudnione a plaża niesprzątana.Odniosłem wrażenie,że w tym kraju terenów miejskich nie sprząta się.Drogi i chodniki nie są remontowane od bardzo długiego czasu.Ogólne wrażenie o czystości w tym kraju mam negatywne.
Plaza bez infrastruktury tonąca w śmieciach.Posiłki letnie,pozbawione smaku; trudno się oprzeć wrażeniu, że przygotowywane z pozostałości produktów z platnej restauracji znajdującej się w hotelu.Napoje z automatu jak na stacji benzynowej - łącznie z mlekiem dla dzieci.Kelnerzy wyrywający talerze spod nosa i pobierający samodzielnie napiwki (dotyczy płatnej restauracji).Koszmarne imprezy zwane "basen-party"- nie ma wyboru - do 24.00 trzeba przeczekac łomot płynącej zza okna muzyki.Wszędzie należy uważać na kieszonkowców i nieuczciwych sprzedawców.Tanio. Ale może warto dopłacić i pojechać do innego, cywilizowanego kraju?
Schody do plaży są bardzo strome, a sama plaża bardzo malutka, ale wystraczy przejsc dalej a jest lepiej. Ogólnie bardzo ładny i czysty hotelik...ceny w barach hotelowych sa bardzo niskie, podobnie w Warnie, do której centrum jest zaledwie kilka minut autobusem jak i do Zlotych Piasków. Ogólnie - wszędzie blisko!!! I przede wszystkim cicho......ale polecam też dla osób ceniących zabawę ... do dyskotek w Warnie niedaleko. Jedzienie tez dobre chociaż ziemniaki zawsze zimne, ale za to frytki cieple:))
Jak to miała być czysta plaża to aż się boję pomyśleć, jak wygląda brudna! Na plaży pełno glonów, które podczas upałów tak śmierdziały, że praktycznie nie dało się wyytrzymać!!!! Plaża w ogóle nie sprzątana!!!! Najlepiej iść kilkaset metrów dalej. Plaża kameralna?? Sami naturyści z ... na wierzchu (głównie mężczyźni)!
Na uwagę zasługują Złote Piaski i St.Konstantin&Elena.