Starożytne ruiny w Mykenach i Epidauros
Malownicze wybrzeża z pięknymi plażami i turkusowym morzem
Góry Taygetos oferujące malownicze trasy trekkingowe
Pobyt w hotelu wspominamy z żoną bardzo dobrze . Bardzo dobra jakość w stosunku do ceny .Miła i uśmiechnięta obsługa Wspaniała lokalizacja dla osób ceniących sobie spokój i ciszę . Ładne piaszczyste plaże z łagodnym zejściem do wody . Miasteczko bardzo kameralne z typowymi wąskimi uliczkami , wąskimi schodami prowadzącymi w dół do tawern na niewielkich klifach z pięknymi widokami na otaczające wyspy i wspaniałym jedzeniem . Gorąco polecam . Osobiście jak nie będziemy mieli pomysłu na Grecję to na pewno tam wrócimy .
Hotel usytuowany nie opodal centrum w cichej okolicy , blisko do tawern serwujących wspaniałą grecką kuchnie . Pokoje nie za duże ,ale zadbane i czyste , codziennie sprzątane Miła i pomocna obsługa . Zadbane otoczenie hotelu . Jak na Greckie standardy (a mieszkaliśmy w wielu greckich hotelach )zasługuje na więcej niż dwie gwiazdki . Byliśmy miło zaskoczeni . Za nic nie trzeba dopłacać .
Byliśmy z końcem września i po za słabymi śniadaniami nie widziałem wad .
miła obsługa, do najbliższej piaszczystej plaży 450m, bardzo czysty hotel, co drugi dzień wymiana pościeli i ręczników, w maleńkim miasteczku pełno klimatycznych tawern i sklepików, fajne dwa baseny z leżakami i parasolami + brodzik dla dzieci, hotel w pełni zasługuje na dwie gwiazdki
czystość, miła obsługa, kameralne miejsce, baseny do 23.00, dużo zieleni, wifi w całym hotelu,