Bran Brad Bega

Jestem zadowolona z pobytu w tym hotelu pomimo niektórych mankamentów ( moim celem była borowina z jeziora z której korzystałam codzienne)

Hotel jako miejsce noclegowe godny polecenia tylko absolutnie nie brać z wyżywieniem !!

Ogólnie nastawieni byliśmy na \"byle by było czysto\" i byliśmy mile zaskoczeni. Czysto, obsługa miła choć z językami na bakier. Byliśmy z małymi dziećmi i im się basen podobał. Hotel nowoczesny, marmury, w pokoju wykładzina. Łóżko małżeńskie wygodne, dla dzieci rozkładana sofa też ok, ale dla dorosłych ta sofa była by niewygodna. Taras super, ale już krzesełka plastikowe niebezpiecznie się na nim rozjeżdżały. Porównując do hotelu dużo droższego z Krety, warunki lepsze.

Pierwszy raz w Rumunii, wcześniej sporo różnych krajów zaliczyłem. Cudów się nie spodziewałem, kraj z potencjałem, jednak przerażający jest syf, brud, śmieci. Pełno tego wszędzie, czy to w hotelu, czy na deptaku, przy ulicy czy na plaży. Wszędzie śmieci, to chyba kwestia mentalności tych ludzi. Hotel ok, fajny basen, ale oczywiście niezbyt czysto. Byłem nie żałuję, ale za szybko do Rumuni nie wrócę, chyba że w góry, ale to inna bajka.

W hotelu tym byliśmy dwa razy.Ostatnio w ubiegłym roku.Warunki w hotelu znośne. Kłopoty mieliśmy z centralną klimatyzacją,która często ulegała awariom i pracowała b. głośno /chodzi o agregat usytuowany na dachu/. Wyżywienie do przyjęcia o ile jest szwedzki stół, bo ostatnio obiado kolacje podawano nam do stolika /bez możliwości jakiegokolwiek wyboru dań/. W tym roku tj.2015 jedziemy do hotelu UNION usytuowanego przy tej samej ulicy. Do Eforie Nord wybieramy się ze względu na lecznicze kąpiele w pobliskim jeziorze. Właściwości tych kąpieli podobne do tych w jeziorze martwym w Izraelu. Nam chodzi przede wszystkim o siarkę i borowinę. Hotel Bran Brad Bega odradzamy.

Nazwa  Bran Brad Bega
Miejsce  Rumunia / Wybrzeże Morza Czarnego / Eforie Nord
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje

4.8

Wyświetlono 9 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Irena

Pobyt - Lipiec 2016

Zalety

dobra lokalizacja, czysto i schludnie,

Wady

słaba kuchnia, codziennie to sam, nie działająca klimatyzacja

5.2
Tomasz

Pobyt - Lipiec 2016

Zalety

dogodna lokalizacja blisko deptaku oraz morza

Wady

beznadziejna kuchnia pod względem jakości oraz wielkości porcji do tej pory znałem dwie wielkości porcja dla osoby dorosłej oraz dziecięca teraz doszła nowa porcja Brad Bega czyli próbka jedzenie albo jak nie należy go podawać i przyrządzać no i syf w okolicy basenu który w ogóle nie przeszkadza ratownikowi bo on zajęty jest obserwacją kiedy zwolni się najlepszy leżak by mógł go zająć

Pobyt - Sierpień 2015

Zalety

Mieliśmy świetny dwupokojowy lokal z łazienką i małą lodóweczką, tv, suszarką... brakowało czajnika. Czystość OK, choć w łazience zaczyna się grzybek przy listwach plastikowych wokół kafelek - te listwy widzieliśmy we wszystkich pensjonatach po drodze więc to chyba norma. Śniadania w formie szwedzkiego stołu, smaczne. Niezła lokalizacja, blisko do centrum z różnymi jadłodajniami, Do plaży też niedaleko choć bardzo zatłoczona - lepiej mieć własne auto i zwiedzać okoliczne plaże, np. w Tuzli.

Wady

Obiad o 12tej... dobrze że nie wykupiliśmy. Na śniadanie nie za dużo do wyboru - kilka wędlin, jajecznica + jajko sadzone + na twardo, chleb, arbuz, brzoskwinia, masło, paskudna herbata lub sok rozpuszczalny pomarańczowy - i... do 9 rano - także albo spanko albo jedzonko. W basenie ostre elementy (uszkodzone listwy plastikowe) o które można się skaleczyć.

filar

Pobyt - Sierpień 2015

Zalety

Miła obsługa, fajny base, przyzwoite wyżywienie, dobra lokalizacja.

Wady

Kiepskie Wifi

Mietek

Pobyt - Maj 2015

Zalety

możliwość korzystania z basenu, hotel położony blisko do plaży

Wady

monotonne i mało smaczne wyżywienie, parking nie jest strzeżony, ale opłaty w wysokości 10 lei za dobę są pobierane, wadliwie działajaca klimatyzacja

Pobyt - Sierpień 2014

polecam ten hotel, wszystko mi się podobało, jedzenie trochę monotonne, ale smaczne, blisko może i centrum miasteczka

Zalety

czyste pokoje, bardzo miłe Panie w recepcji, świetny basen

Wady

monotonne posiłki

4.2
Andrzej

Pobyt - Czerwiec 2014

Pojechałem z Neckermannem i jakość nie odpowiadała opisowi! Nigdy już Bran Brad Bega!

Zalety

W centrum

Wady

Bardzo słabe jedzenie; w pokoju słabo działająca klimatyzacja - dobrze, że to jest czerwiec! Osoby w recepcji nie zainteresowane turystą. Basen bez wody.

Ania_79

Pobyt - Sierpień 2012

Hotel bardzo fajny i czysty, ładnie urządzone pokoje. Wersja ekonomiczna to pokoje bez balkonu z oknami wychodzącymi na cichą uliczkę. Sprzątają codziennie, z uporem chcą wymieniać ręczniki co drugi dzień. W pokoju lodówka i mini barek w bardzo sensownych cenach. Nad basenem sporo leżaków. Śniadania monotonne- dosłownie dzień w dzień to samo. Hotel znajduje się niedaleko od centrum, do morza ok. 100 m.

Alicja F

Pobyt - Lipiec 2012

Hotel czysty,miła obsługa,położony blisko plaży-przejście ulicą,plaża szeroka,morze czyste i ciepłe.Eforia Nord to miejsce bardzo głośne dla miłośników zabawy i rozrywek.Osobiście jeśli będę się wybierała drugi raz to pojadę di Eforii Soud tam jest ciszej.Rumunię wybrałam ze względu na kuracje błotne-borowinowe z jeziora Techirghiol które mają rewelacyjne działanie na stawy i kości polecam!!!!!!!!!!

Bran Brad Bega