Wulkan Teide z malowniczymi krajobrazami i trasami trekkingowymi
Plaże z czarnym wulkanicznym piaskiem i lazurowymi wodami
Parki wodne i rozrywki idealne dla rodzin z dziećmi
Hotel zaskoczył doskonałą organizacją i troską o klientów. Byliśmy pod wrażeniem jakości obsługi i dbałości nasz komfort. Wspaniała Pani Marta na recepcji z biegłą znajomością niezliczonej liczby języków. Obsługa zawsze witająca się i reagująca na potrzeby z uśmiechem. Cudowne śniadanka. Przemiła atmosfera. Jestem przekonana że jeszcze wrócimy!
Czystość, jakość obsługi i atmosfery. Poczucie bycia zaopiekowanym i ważnym w każdym momencie pobytu.
Brak dostępu do plaży - trochę tego brakowało, ale za to ogród przepiękny.
Zaszaleliśmy w końcu przeciętny człowiek ma wakacje tylko raz w roku i dopłaciliśmy do pokoju de lux. Wielka ilość wolnej przestrzeżni, wielkie łóże małżeńskie ( a nie złączane single ). Wyjście na balkon przez suwane drzwi, tam stały dwa krzesła i stolik. Wyśmienite śniadania. W trakcie naszego tygodniowego pobytu ciężko było znaleźć jakiś powód żeby powiedzieć o nich coś złego. Super wybór, każdy produkt świeży.
To był jeden z lepszych hoteli w jakich byłam. Teren hotelowy jest pięknie skonpowany, personel sympatyczny, znający angielski. Łóżka najbardziej komfortowe na jakich spałam, restauracja świetna. Podążając dalej tropem pozytywów Spa było niesamowite, duże, czyste... Zabiegi z najwyższej półki... Z pewnością niektórze będą mogli tam spędzić swoje wakacje. Czasem zdarzyło nam się wyjść z hotelu. Kiedy już to uczyniliśmy udawaliśmy się do okolicznych barów i restauracji.