Hotel bardzo przyjemny, pokoje schludnie urządzone, codziennie sprzątane. Jedzenie dobre, ale niestety mało urozmaicone. Hotel położony w centrum miejscowości, blisko restauracje, bary, sklepy. Obsługa bardzo sympatyczna. Ogólnie polecam hotel Borovnik:)
Hotel położony w centrum małej, spokojnej miejscowości w której my młodzi nie mieliśmy co robić wieczorami. Z Hotelu blisko wszędzie. Mieliśmy pokój z widokiem na piękną dzwonnicę która dzwoniła bardzo głośno co pół godziny:/ Basen przyjemny,mały z bardzo słoną wodą w którym nie można było wykąpać się nocą.Obsługa w porządku, przemili kelnerzy w restauracji, kącik zabaw dla dzieci. Ogolnie przyjemnie, stosunek jakosc/cena ok ale nie polecam ludziom młodym.
Pokoje na górnych piętrach duszne i ciasne.
Cicha i spokojna miejscowość, jedzenie wyśmienite, obsługa bardzo bardzo miła i przyjazna.
Absolutnie brak atrakcji - to jest miejsce dla osób chcących tylko odpoczywać i leżeć plackiem na skalnych plażach.
Przyzwoity hotel dla ludzi, którzy przyjechali wypocząć, a nie zabawić się. Do atrakcji można zaliczyć stosunkowo niewielkie odległości do Szybenika lub Zadaru oraz Jezioro Vransko i Biograd.