Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w hotelu. Wszystko na najwyższym poziomie a Pani Monika z recepcji to anioł 😀👍
Świetna lokalizacja. Czystość i super jedzenie.
Hotel z bardzo miła atmosferą czysty przytulny. Miejscowość bardzo ładna.
Bardzo miła obsługa. Bardzo dobre jedzenie.
Lokalizacja: okolice Innsbrucku a nie Innsbruck. Skibus na Stubai: jeden o godzinie 8:30. Zostaje własne auto (opłaty za przejazdy przez bramki).
Hotel z atrakcyjnym basenem. Część zewnętrzna basenu dostępna również zimą - fajne pływanie po zmroku przy padającym śniegu.
Parking z małą ilością miejsc. Kto pierwszy ten lepszy. Reszta klientów hotelu odsyłana na parking miejski (na szczęście bez ponoszenia opłaty parkingowej) - spacerkiem do hotelu ok. 400 m. W pokojach ogrzewanie podłogowe. Na podłodze wykładzina dywanowa. Alergeny ze wzmożoną siłą atakowały dzień i noc. Dla alergików wątpliwa przyjemność.
Swietna lokalizacja.Tuż przy hotelu przystanek ski busa. Bardzo miły i pomocny personel. Pokoje są przestronne i zawsze czyste. Piękna okolica i możliwości komunikacyjne. Hotel dość kameralny ale uroczy i przytulny. Restauracja z ładnym wnętrzem i świetnym jedzeniem
Przytulny hotel z dużymi przestronnymi pokojami. Zaraz przy hotelu przystanek Ski busa
mały basen
Urocze miejsce, domowa atmosfera, wszystkie pomieszczenia są na bieżąco sprzątane. Przed wizytą zapoznałam się z treścią opinii o hotelu na innym portalu. Ku mojemu zaskoczeniu było dużo negatywnych, z którymi się nie zgadzam. Pokoje są nie tylko ładne, ale i czyste. Obsługa hotelowa miła, skora do pomocy. Bardzo ładna jadalnia z malowniczymi widokami na okolicę - wart swojej ceny. Uważam, że każdy znajdzie tu coś dla siebie :)
gustowny wystrój, dogodne położenie, miła obsługa, SPA/Wellness
Podczas naszego pobytu basen zewnętrzny był zakryty, nie było to jednak minusem hotelu
Bardzo dobre położenie, przepiękna okolica, niedaleko Innsbrucka basen wewnętrzny z \\\"wyjściem\\\" do basenu zewnętrznego. Podczas naszego pobytu basen zewnętrzny był zakryty. Miła obsługa, ładnie urządzone pokoje. Czysto w pokojach
Ze względu na porę (śnieg) w holu nie jest zbyt czysto, jednakże jest on sprzątany w miarę możliwości
Hotel położony w pięknej lokalizacji- na górze. Panorama rozciąga się na Innsbruck. Hotel w środku drewniany, w stylu góralskim. W środku i na zewnątrz basen. Pokoje ładne, zadbane. W restauracjach śmierdzi papierosami, także nie polecam dla rodzin z dziećmi. W okolicy znajduje się sklep spożywczy. Ogólne wrażenie dobre. Bardzo miła Pani w recepcji.
Położony w bardzo ładnej, spokojnej okolicy. Do wyciągów jakieś 5 minut spacerkiem. Jest to też bardzo dobra baza wypadowa (tylko 5 km do Innsbrucka). Do dyspozycji gości narciarnia na terenie hotelu. Pokoje duże i przestronne, są gustownie urządzone tak samo jak strefa spa. Bardzo zróżnicowane i smaczne jedzenie, każdy znajdzie coś odpowiedniego dla siebie.
Spokojna lokalizacja blisko wyciągów Ładnie urządzona strefa spa