Pięknie położony wśród śródziemnomorskiej roślinności,świeżo wyremontowany,jasne pokoje z nowoczesnym wyposażeniem
Położenie, rozległy teren,pawilony zamiast jednego budynku
Brak toalety przy siłowni
2 pobyt w tym hotelu (2005 i 2006). Klimatyzacja w pokojach, jedyni podchmieleni i głośni to Niemcy (hotel najtańszy nie jest więc i Polacy na poziomie) bardzo bogaty program animacyjny dla dorosłych i dla dzieci. Dla dzieci klub Badingoo (dziecka nie miałem :) ) Obsługa w klubie nieoficjalnie w języku polskim (szefowa klubu to Bułgarka po polonistyce - dzieci ją uwielbiały), badzo miła obsługa. Jedzonko i napitki takie że.... przybyło mi parę kg :) . Polecam
2 pobyt w tym hotelu (2005 i 2006). Klimatyzacja w pokojach, jedyni podchmieleni i głośni to Niemcy (hotel najtańszy nie jest więc i Polacy na poziomie) bardzo bogaty program animacyjny dla dorosłych i dla dzieci. Dla dzieci klub Badingoo (dziecka nie miałem :) ) Obsługa w klubie nieoficjalnie w języku polskim (szefowa klubu to Bułgarka po polonistyce - dzieci ją uwielbiały), bardzo miła obsługa. Jedzonko i napitki takie że.... przybyło mi parę kg :) . Polecam
Odwiedziłam to miejsce już 5 razy i na pewno wrócę,ale zdecydowanie poza ścisłym sezonem. Doskonałe jedzenie,siłownia ,klimatyzowane,przestronne pokoje,łatwy dojazd,możliwość korzystania z rowerów(ciekawe trasy o różnym stopniu trudności),a nawet dla zainteresowanych plaża naturystów czyni to miejsce bardzo atrakcyjnym dla turystów,dla których luksus nie jest synonimem dobrego wypoczynku.
pięknie położony,z bogatą infrastrukturą,doskonałym i bardzo urozmaiconym jedzeniem,miłą obsługą,czyste pokoje o średnim standardzie,ale z indywidualną klimatyzacją bez dopłaty,bogaty program animacyjny
w sezonie gwarny ze względu na dużą ilość dzieci,animatorzy francuskojęzyczni,ubogi barek alkoholowy
byłem na wakacjach w tym hotelu we wrześniu 06-16 polozenie dobre obsługa ok tylko pare mankamentów jak woda w basenie powinna byc troszeczke cieplejsza każdy kto chciał pływać nie chetnie zanurzał sie bo po prostu woda była o co najmniej 3 stopnie za zimna dużo ludzi leżakowało bez kąpania, warzywa na ciepło do obiadu były słabo ugotowane TV dla wszystkich tylko brak kanału nawet jednego dla polskich obywateli dziwne ,że tylu nas tam bywa a nie jesteśmy tam zauważani prawda
obsługa miła jak na stołówce czy na terenie hotelu bardzo dobre urozmaicenie na śniadanie i kolację to duży plus
brak kanałów tv dla polaków niezbyt ciepła woda w basenie
Cudowny tydzień: piękna pogoda, uroczy obiekt, przytulny pokój, miła obsługa, wyjątkowe wyżywienie,
wyżywienie, położenie wśród zieleni, brak dużego budynku głównego
W sezonie gwarno, bardzo dużo dzieci, nie polecam tym, którzy cenią spokój
naleze do osob wymagajacych,a moge z czystym sumieniem powiedziec ze podczas pobytu w hotelu bluesun bonaca podobalo mi sie prawie wszytsko i wrocilam z wyjazdu zadowolona i wypoczeta. najwieszym plusem jest przepyszne jedzenie i duza roznorodnosc pokoje ok, czyste,schludne. pieknie pachnie lasem, bo hotel znajduje sie z w smamym srodku lasu jedynym minusem byly robaczki ktore wlatywaly w momencie kiedy sie mialo otwarty balkon
Nie rozmawiają po polsku ,mimo iż POLACY czasami stanowią 30-50% gości hotelowych, nie ma polskojęzycznego kanału ."Animacje" we wszystkich językach, tylko nie po polsku.(mn oczywiście np po rosyjsku) ,,Drinki '' dla Polaków lane z innych butelek, niż dla Niemców czyli "nur für Deutsche"(różnią się zawartością %).Korty dla Polaków były bez mączki (albo trzeba było się wykłócać).
Hotel sam w sobie bardzo fajny, idealne miejsce dla rodzin. Młodzi ludzie bez dzieci mogą liczyć na wypoczynek ale nie na moc \"atrakcji\" :) Posiłki rewelacyjne, jedyne do czego mogę sie doczepic to do snack\'ów miedzy posiłkami i atrakcji w hotelu - bardzo ubogie!!!
Wszystko jest super!!!! Pokoje skromne, ale czyściutkie, codziennie sprzątane i wymieniane ręczniki, położenie idealne - bardzo piękna i spokojna okolica, jedzenie pyszne i w dużych ilościach :), obsługa hotelu przemiła, panuje tam bardzo miła atmosfera!!! Idealne miejsce dla rodzin z dziecmi, ale nie tylko!!! Ogólne wrażenie bardzo pozytywne!! Polecam!!!
Hotel dla tych którzy lubią aktywny wypoczynek. Narty wodne, spadochrony , strzelanie, gimnastyka wodna, animacje. Obsługa bardzo uśmiechnięta i życzliwa. Nasze dzieci uczęszczały na mini-clubu, szkółki pływania, występy w małym teatrzyku. Jedzenie urozmaicone, codziennie starano się podawać coś innego. Plaż kilka, od nas zależy na którą się wybierzemy. Z ciekawostek 500m od hotelu plaża nudystów. Na wieczorny spacer polecam udać się na pobliską promenadę która prowadzi do miasta. Polecam.
Byliśmy z 16 letnią córką. Dostaliśmy standardowy pokój. Po dostawieniu dostawki pokój radykalnie się zmniejszył. W hotelu są także pokoje rodzinne, ale odmówiliśmy bo więcej czau spędzaliśmy na grach organizowanych przez animatorów. W promieniu kilometra sklepy, bary, promenada nadmorska, fast foody, pizzernie, plaże. Na najbliższej z plaż jest dość gwarnie, to raczej normalne bo w okolicy jest kilka pro-rodzinnych hoteli. Personel bardzo przyjazny, niektórzy potrafili skleić parę słów po Polsku. Nam z atrakcji wodnych najbardziej podobały się skutery. Z innych to banan znany z polskich plaż, kajaki, motorówka ciągnąca za sobą spadochron ( piękna panorama na okolicę ). Wyżywienie zasługuje na słowa uznania. Dwa tygodnie ( co prawda niektóry potrawy się powtarzały), jedliśmy smacznie, z kelnerami nie było żadnych kłopotów a dawany co kilka dni napiwek jeszcze bardziej ocieplał stosunki. Narzekacze pewnie będą ale jakie pieniądze taki standard. Ja ze swojej strony polecam.
Szczerze polecam dla rodzin o mniejszych wymaganiach. My byliśmy i nie narzekaliśmy. Pokój który wynajęliśmy to apartament rodzinny. Salon dzienny, sypialnia i jak na tego typu pokój przystało duża łazienka. Pokojowe przyzwoicie sprzątały, więc tu uwag nie ma. Tłoku w restauracji nie ma, obsługa starała się dzielić wszystko tak aby każdy miał swój czysty stolik. Na jedzenie nie można było narzekać. Praktycznie to samo co w naszych hotel, plus więcej ryb. W hotelu jest dużo schodów a mało podjazdów i gdybym miała komuś odradzić to niepełnosprawnym. Plaża żwirowa 150m od hotelu. Parking w hotelu niestrzeżony. Za tą cenę warto brać.
Miejsce nie dla ludzi chcących odpocząć od gwaru i zgiełku. Ja nie rezerwowałem z żadnego biura podróży tylko na własną rękę. Obsługa hotelu była rewelacyjna. Nikt z nich nie był typowym służbistą a wszystko szło załatwić na podstawie obopólnego kompromisu. Oferty sportowej mógłby pozazdrościć niejeden hotel. Brak klimy, nie był uciążliwy, pokoje raczej standardowo wyposażone, sprzątane codziennie. Fajne położenie. Praktycznie wszystko było pod ręką. Polecam wypad do świetnej pizzeryjki jakieś 10 minut pieszo góra. Plaża żwirowa, nie pomylcie się tylko i nie idźcie z dziećmi na plaże dla nudystów. Jakaś rodzina z Polski opowiadała mi że nikt ich nie uprzedził i weszli tam z małymi dziećmi... Po powrocie do Polski zachęciłem Siostrę z mężem i malutką siostrzenicą żeby tu przyjechali. Napisali sms że świetnie się bawią.
Cena mała więc spodziewałem się jakiejś małej tragedii a tu miłe zaskoczenie. Bardzo szeroka oferta rekreacyjna. Począwszy od szkoły nurkowania, surfingu, aerobicu wodnego, kończąc na super animacjach dla młodszych i starszych. Do dyskoteki 800m, do najbliższej plaży 100-150m. Na pobliskiej promenadzie oprócz ładnych widoków liczne sklepy, restauracje. Posiłków nie da się przejeść. Urozmaicone. Świeże pieczywo na śniadaniach, dużo wędlin, serów, deserów. Żeby nie było tak słodko irytował brak podjazdów dla wózków. Wszelkie schody trzeba było pokonywać ze spacerówką pod pachą.
Hotel dostosowany do aktywnego wypoczynku. Obsługa bardzo dobra zarówno w restauracji, w barku przy basenie jak i miłe osoby sprzątające. Obsługa nie utrudnia życia wypoczywającym zbędnymi wymogami, niepotrzebne paski na rękę, bardzo elastyczni. Hotel przystosowany dla osób aktywnych - kort tenisowy codziennie 1h w cenie, rowery - do woli można jeździć po okolicy. Grupa animacyjna bardzo sympatyczna. Plaże różne, kilka minut spacerem do pięknej żwirowej plaży - Złoty Róg. Jedzenie świeże, wystarczające. Wszystko zgadza się z opisem w katalogu.
wspaniała grupa animacyjna
nie rozumiem jak ktoś może chwalić ten hotel. kilka uwag : nigdy więcej na wyspę basen wielkości brodzika ,dla dzieci dobry.animacje beznadziejne,fitnes tragedia. plaża kamienista za leżaki trzeba płacić alkohol lepiej zabrać ze sobą własny.o dyskotece lepiej zapomnieć.jedynym plusem jest jedzenie bardzo dobre ,urozmaicone i dużo, napoje też marnej jakości. ze sportu to bardzo dużo ( 25) kortów tenisowych -utrzymanych rewelacyjnie,ale nie sa to korty hotelowe ( trzeba było płacić 45 kun/h) czarny piasek na boisku do siatkówk 1 szt.i ( trudno zagrać bo chętnych bardzo dużo, z wszystkich hoteli w okolicy)dlatego jeżeli macie wybór jedźcie gdzie indziej. poizdrawiam
Wspanałe miejsce. Dziewięcioletnią córkę widzieliśmy jak wychodziła na śniadanie a potem na wspólnej kolacji. BArdzo dobrze się bawiła. Obsługa bardzo miła, grzeczna i na poziomie. Animatorzy robili wiele, żeby rozbawić gości i udawało im się to. Jedzenie pierwsza klasa - jestem niejadkiem ale tam.... Dziś ledwie po dwóch miesiącach rezerwuję pobyt na dwa tydodnie z dwójką dzieci. Naprawdę polecam.
Hotel wart swojej ceny, świetne posiłki, dużo, bardzo urozmaicone, smaczne, nawet moje dziecko niejadek przytyło troszeczkę, zawsze świeże owce (duży wybór), pyszne pieczywko, dobra organizacja kolacji (podział na dwie grupy), wieczory tematyczne chyba 4 (dość fajne). Pokoje dwuosobowe z dostawką są dobre dla góra 3 osób, apartamenty rodzinne są dużo lepsze składają się z pokoju dziennego, sypialni i łazienki (dość dużej). Klima sterowana indywidualnie, TV, brak lodówki (ale przy all in. nie jest potrzebna). Taras z meblami ogrodowymi.
Hotel ma dwa minusy:
- dość daleko do plaży, ale za to pięknym deptakiem wyłożonym marmurowymi płytami, z licznymi kafejkami (coś pięknego) i pięknym widokiem
-schody, schodki potrafią utrudnić życie zwłaszcza rodzinom z małymi dziećmi i niepełnosprawnym. Przy małym dziecku, które było z nami ( 10 miesięcy) było to dla nas nie lada wyzwanie.
Hotel nie jest przystosowany dla niemowlaków, ale przecież zawsze można nosić wózek po schodach, dobra gimnastyka.
Do pobliskiego miasteczka prowadzi piękna promenada (wzdłuż wybrzeża).
Pewnie tam jeszcze wrócimy, ale już bez wózków dziecinnych.