Malownicze wybrzeże z pięknymi plażami i turkusowym morzem
Zabytkowe miasta, takie jak Split, z pałacem Dioklecjana
Wyspy Hvar i Brač oferujące luksusowe kurorty i winnice
Bardzo udany pobyt. Hotel spełnił wszystkie oczekiwania. Bardzo miła i pomocna obsługa. Pokoje czyste, sprzątane każdego dnia. Jedzenie smaczne. Chociaż dojechaliśmy b. późno (po g. 22), czekała na nas kolacja. Okolica bardzo ładna, do wyboru pobyt na plaży lub górskie wędrówki. Pobyt przed sezonem więc w okolicy mało ludzi i spokojne. Do okolicznych miejscowości można przejść pieszo z pięknymi widokami (polecam) lub skorzystać z miejskiej komunikacji (blisko przystanek autobusowy, rozkład dostępny w hotelu).
- czyste pokoje - smaczne jedzenie - miła i pomocna obsługa - położenie
Pobyt w hotelu bardzo przesympatyczny . Dzięki ogromnej przestrzeni hotelu było bardzo cicho . Personel hotelu bardzo pomocny i dostępny .
Cisza , ogromny basen , lokalizacja przy samej plaży , piękne widoki z hotelu na góry . Na plus siłownia , sauna oraz dużo komfortowych miejsc do posiedzenia na dworze . Blisko do sklepu spożywczego oraz pieszy szlak do Makarskiej około 30 minut drogi.
Zimna woda w jacuzzi , codziennie te same śniadania .
Sam hotel godny polecenia ,bardzo czysto ,jedzenie urozmaicone , blisko plaża , brak komunikacji do innych miejscowości
Czystość , miła obsługa , super wyżywienie.
Hotel w pięknie ułożonej lokalizacji. Bezpośrednio przy plaży czyni go wygodnym dla rodzin z dziećmi. Baseny są dodatkową atrakcją. Jedzenie smaczne i urozmaicone. Szkoda, że nie ma napoi w cenie do kolacji bo w niektórych hotelach w Chorwacji jest taka opcja. Parking na przeciwko hotelu dodatkowo płatny 5€ za noc. Pokoje superior duży i komfortowy jak na 4*. Czysto i przyjemnie.
Bezpośrednia plaża. Leżaki przy basenie bezpłatne. Animacje dla Rodzin zarówno w ciągu dnia jak i wieczorem. Urozmaicone jedzenie.
Płatny parking
Polecam każdemu, rodzinom, parom. Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie.
Bliskość do plaży, bardzo smaczne i urozmaicone jedzenie, miła obsługa, w pokojach codziennie wymieniane ręczniki, parking dla aut.
Nie znalazłam
Hotel super, wakacje udane polecam każdemu. Mega plus za położenie blisko plaży i czystość w pokojach/ łazienkach.
Do zalet zdecydowanie należy zaliczyć bliskość plaży, praktycznie na wyciągnięcie ręki. Hotel przytulny, pokoje piękne i bardzo czyste. Wybór jedzenia bardzo duży, choć często powtarzalny, ale przepyszne desery. Polecam każdemu!
Hotel jest naparwde rewelacyjny, odrazu przy morzu, z basenami. Jedzenie bardzo rozmaite i dobre, pełno też deserów, swiezych owoców, budyni, tortów
Ogólnie hotel czysty z miłą obsługa.Parking bezpłatny.Jedzenie świetne.
Położenie nad samym morzem.Posiłki świetne ,urozmaicone i bardzo smaczne.
Brak napoi do obiadokolacji.Biegające babki wciskają jak mogą napoje z bufetu za które trzeba słono zapłacić.
Jedyny minus: hotel nie ma własnego parkingu (nie licząc kilku stanowisk przy głównym wejściu) a znalezienie wolnego miejsca w okolicy graniczy z cudem, niezależnie od pory dnia - oczywiście jest dużo parkingów płatnych (prywatnych).
Hotel idealnie położony, 10 metrów do brzegu morza od zejścia z hotelu. Pokoje b.wygodne, czyste, dobrze wyciszone(nie słychać sąsiadów). Wyżywienie w postaci szwedzkiego stołu bardzo urozmaicone, smaczne i nie brakuje pod koniec wydawania. Baseny na terenie kompleksu zadbane.
bardzo dobra lokalizacja, w okolicy sporo sklepow z pamiatkami .ale o spokoju mozna tylko pomarzyc,jest wesoło tylko plaża b.wąska,publiczna i jak w całej Chorwacji mocno zageszczona