Udogodnienia dla dzieci: plac i pokój zabaw, miniklub (3-13 lat), w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci.
Tuż przy hotelu publiczna plaża z drobnym, białym piaskiem z łagodnym zejściem do morza.
Atrakcyjne położenie: na niewielkim wzniesieniu schodzącym łagodnie do plaży, ok. 3 km od małej wioski Kiwengwa.
Bogata oferta SPA: jacuzzi, masaże rewitalizujące, zabiegi na twarz i ciało, zabiegi wykonywane naturalnymi kosmetykami.
Hotel piękny, czysto, zawsze dostępne leżaki, kameralnie. Serdecznie polecam każdemu kto chce solidnie odpocząć. Wieczorami muzyka na żywo. Personel bardzo miły choć ciut bezczelny jeżeli chodzi o napiwki. Było kilka sytuacji, że wrecz mówiono nam by dawać napiwki i potrafili powiedzieć cenę. No, ale cóż to mentalność tego środowiska. Nie zmienia faktu, że hotel u mnie i męża ma ogromną punktację.
Czysto, jedzenia może dużo mniej niż w Turcji lub Egipcie ale za to przepyszne. Hotel piękny, klimatyczny wystrój. Ochrona na każdym kroku. Nie ma do czego się przyczepić
Personel nachalny na napiwki.
Pokój super, jedzenie bardzo dobre. Hotel polecam z czystym sumieniem.
Widok z restauracji na ocen.
Jedynie byłam zdziwiona brakiem szafy w pokoju.
Hotel bardzo fajny miła obsługa zawsze uśmiechnięta, ładny ogród. Remont głównej restauracji dzięki czemu posiłki były na plazy co uważamy za plus jedyny minus to ciepłe piwo;))) a jeśli chodzi o resztę to nie polecam wycieczek fakultatywnych z biura podróży przepłacicie 3 krotnie!!! Polecam miejscowych z licencją przewodników różnica w cenie i ilości uczestników z tubylcem jedziecie gdzie chcecie nawet wygląda to tak że ma się przewodnika tylko dla siebie a nie jak w Itace w 90 osób i nic z tego się niewie. Jeśli ktoś ma ochotę zaczerpnąć więcej info zapraszam na priv marekzawada88@wp.pl
Ładny ogród, miła obsluga
Ciepłe piwo
Ładne miejsce, kiepska obsługa. Jest możliwość wypożyczenia sprzętu sportowego.
Dużo zieleni wokół. Ładne domki wtopine w zieleń. Wygodny i czysty pokój.
Marna obsługa szczególnie w recepcji - raczej nie rozumieją gości. Wiele spraw wymaga długiego czekania. Brak uśmiechu na twrzach. Posiłki monotonne. Wieczorki artystyczne sprowadzały się do wciąż tego samego marnego zespołu.
Ładny ogród , miła obsługa pokoje przygnębiające , stare , nie remontowane
Ładny zadbany ogród
Pokoje nie zasługują więcej niż na 2 gwiazdki Jedzenie słabe ,monotonne , ( np 14 dni serwują tą samą rybę w tej samej marynacie ) , mięso zawsze twarde , posiłki lekko ciepłe , mdłe
Lokalizacja idealna, cisza, spokój , kameralna.Nie ma tłumów i ogólnego blokowego spędu turystów, jak w innych hotelach. Mieszkamy w chatach krytych strzechą , uroczo i klimatycznie. Można, najkorzystniej to wychodzi na miejscu poprosić o zamianę za dopłatą apartamentu, mega komfortowe warunki. Wielkie łoże, przestrzeń, dwa prysznice, jeden na zewnątrz, duża wanna, blisko plaża. Część plaży jest przy hotelu , część publiczna. Na publicznej plaży są plażowi chłopcy, sympatyczni, mówiący też po polsku.Można zakupić różne pamiątki, oferują wycieczki i inne, jeżeli chcemy coś kupić, warto się targować. Wycieczki oferowane przez lokalsów są bezpieczne i wyglądają tak samo jak te wykupione przez biuro, tylko znacznie tańsze :) Można płacić kartą np. za safari. Przy grupie 7-8 osób można nawet za 350 $/os.ze wszystkim. Polecam safari jednodniowe, zwierzęta będą na 100% i tyłek się mniej wytrzęsie :) Sam hotel jeden z najlepszych, napiwki 1$ nikomu krzywdy nie zrobią a bardzo ucieszą obsługę, bo jest tam bieda, wystarczy przejść się dalej do wioski. Można dla dzieci też coś zabrać, np.buciki. Biegają po plaży, a od miłych Masajek zakupić biżuterię.
Pięknie położony, bardzo miła i pomocna obsługa. Klimat tego miejsca gwarantowany.
Nieświeża toaleta ogólnodostępna w hotelu.
W trakcie pobytu dwutygodniowego poza korzystaniem z uroków hotelu oraz pięknej plaży skorzystaliśmy w 3 wycieczek oferowanych przez biuro \"Polak w tropikach\", które pozwoliły nam poznać Zanzibar. Przewodnicy miejscowi świetnie mówiący po polsku, rozumiejący i żartujący w naszym języku. Zapewnili nam świetne wrażenia, a czas zwiedzania, pływania czy nurkowania nie grał roli. Mieliśmy być zadowoleni i byliśmy.
Hotel jest pięknie położony, we wspaniałym ogrodzie
W zaostrzeniach pandemicznym odnaleźli się b. dobrze. Hotel czysty, pokoje w domkach w ogrodzie ładne i czyste . Super jedzonko . Miła i zaangażowana obsługa . Rozległy ogród . Szeroka plaża z dużymi odpływami co ma swój urok .Na plaży trochę naganiaczy, ale da się wytrzymać. Wieczorami koncerty przy basenie bardzo przyjemne .Wycieczki fakultatywne -naprawdę nie -lepiej samochód z kierowcą.Trzeba tylko przetrwać koszmarne lotnisko .
Przestrzeń .Ogród .Plaża.Profesjonalna obsługa .
Nic
Piękna plaża, bardzo klimatycznie, podobnie jak w Kenii, choć troszkę bardziej dziewiczo, polecam jak najszybszy pobyt ze względu na personel który jeszcze nie wie co to napiwki (w Kenii już wiedzą) nieduże obłożenie hotelu, większość turystów z Polski (sympatyczni) trochę Niemców, dobre posiłki, rewelacyjny personel w restauracjach, rewelacyjny przelot 7godz 53 minuty,słabe lotnisko na Zanzibarze,cisza spokój polecam.
hotel bardzo klimatyczny, rewelacyjna obsługa
trochę niski standard pokoju, choć czysty
hotel to 4 gwiazdki, bardzo dobre 4 gwiazdki. Pokoje ładnie urządzone, bardzo czyste i przestronne, wokół hotelu dużo zieleni, co się sprawdza szczególnie podczas upałów. Goście mają zapewnione leżaki i parasole. Rezydenci bardzo pomocni, wyjazd udany.
Hotel (bungalowy w rozległym parku) rewelacyjny, posiłki, drinki, animacje wieczorne - rewelacyjne - polecam Zanzibar i Tanzanię