BlueBay Beach Club

Hotel przyzwoity, w pierwszej linii brzegowej , pokoje nadgryzione zębem czasu ale duże przestronne, wszystkie z widokiem na morze i to tyle plusów. Mimo informacji z biura o zakończeniu remontu "awarii" przy basenie remont trwa w najlepsze i przy tempie robót potrwa jeszcze długo. Od poniedziałku do piątku w godzinach 8-15 ciagly hałas, młotów udarowych, wiertarek, betoniarki. Skuwane są do okola baseny płytki, robiona nowa wylewka i rozkładana śmierdząca rozpuszczalnikiem masa z kamyczków z żywicą. W weekend panowie nie pracują ale za to przy samym hotelu znajduje się profesjonalny tor wyścigowy, na którym do odciecią przez sobotę i niedzielę wściekają się sportowe motocykle I samochody. Więc cisza i czas na relaks w tym hotelu jest w godzinach 15:00-8:00 w zwiazku z czym wynajęliśmy auto na cały pobyt i wracaliśmy do hotelu po 15:00.

Widok z recepcji na ocean zapiera dech. Jest naprawdę bajkowo. Jedzenie bardzo dobre, ale nie wyśmienite. Bardzo przyjemnie się leniuchuje przy sporym basenie w kształcie jeziora. Byliśmy w okresie , gdzie nie było dużego obłożenia, co dało nam, więcej przestrzeni, a naszym trzem synom większą swobodę w wymyślaniu różnych zabaw. Widać, że pokoje nie są nowe, ale jest czysto i w sumie swojsko.

Obsługa bardzo miła i profesjonalna :) Jedzenie dobre. Pokoje duże, czyste i zadbane.

Nazwa  BlueBay Beach Club
Miejsce  Hiszpania / Gran Canaria / San Agustin
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie sauna, dostęp do internetu, udogodnienia dla niepełnosprawnych, fitness, parking

Zróżnicowane plaże od złocistych po czarne wulkaniczne

Wydmy Maspalomas przypominające miniaturową pustynię

Wulkaniczne krajobrazy i malownicze szlaki górskie

Wyświetlono 3 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
4.1
Bartek

Zalety

Smaczne jedzenie, przyjemny widok.

Wady

Hałas robót budowlanych, motocykli i aut na pobliskim torze i małych samolotów startujących na lotnisku, którego pas kończy się niemal na wysokości basenu. Smród wykładanej wykładziny z żywicy.

Wojciech

Pobyt - Styczeń 2024

Zalety

Na naszą piątkę mieliśmy apartament, który ma chyba ze 100m2 i duży taras. Była też lodówka, kuchenka, toster, czajnik, co przy dzieciach zawsze jest zaletą. Na terenie hotelu jest też sklep, prawie cały czas otwarty.

Wady

Podczas naszego pobytu była remontowana sunna, więc nie można było skorzystać. Przydałoby się odświeżenie niektórych wnętrz.

Damian

Pobyt - Styczeń 2024

Zalety

Ładny widok z okna na ocean Duże pokoje

Wady

Cały tydzień bolały nas plecy od spania na nie wygodnych materacach katastrofa ! Na szwedzkim stole zamiast świeżych owoców były podane owoce z puszki Lokalizacja niby blisko do głównej miejscowości a jednak daleko bo hotel jest na uboczu

BlueBay Beach Club