Zróżnicowane plaże od złocistych po czarne wulkaniczne
Wydmy Maspalomas przypominające miniaturową pustynię
Wulkaniczne krajobrazy i malownicze szlaki górskie
Hotel przyzwoity, w pierwszej linii brzegowej , pokoje nadgryzione zębem czasu ale duże przestronne, wszystkie z widokiem na morze i to tyle plusów. Mimo informacji z biura o zakończeniu remontu "awarii" przy basenie remont trwa w najlepsze i przy tempie robót potrwa jeszcze długo. Od poniedziałku do piątku w godzinach 8-15 ciagly hałas, młotów udarowych, wiertarek, betoniarki. Skuwane są do okola baseny płytki, robiona nowa wylewka i rozkładana śmierdząca rozpuszczalnikiem masa z kamyczków z żywicą. W weekend panowie nie pracują ale za to przy samym hotelu znajduje się profesjonalny tor wyścigowy, na którym do odciecią przez sobotę i niedzielę wściekają się sportowe motocykle I samochody. Więc cisza i czas na relaks w tym hotelu jest w godzinach 15:00-8:00 w zwiazku z czym wynajęliśmy auto na cały pobyt i wracaliśmy do hotelu po 15:00.
Smaczne jedzenie, przyjemny widok.
Hałas robót budowlanych, motocykli i aut na pobliskim torze i małych samolotów startujących na lotnisku, którego pas kończy się niemal na wysokości basenu. Smród wykładanej wykładziny z żywicy.
Widok z recepcji na ocean zapiera dech. Jest naprawdę bajkowo. Jedzenie bardzo dobre, ale nie wyśmienite. Bardzo przyjemnie się leniuchuje przy sporym basenie w kształcie jeziora. Byliśmy w okresie , gdzie nie było dużego obłożenia, co dało nam, więcej przestrzeni, a naszym trzem synom większą swobodę w wymyślaniu różnych zabaw. Widać, że pokoje nie są nowe, ale jest czysto i w sumie swojsko.
Na naszą piątkę mieliśmy apartament, który ma chyba ze 100m2 i duży taras. Była też lodówka, kuchenka, toster, czajnik, co przy dzieciach zawsze jest zaletą. Na terenie hotelu jest też sklep, prawie cały czas otwarty.
Podczas naszego pobytu była remontowana sunna, więc nie można było skorzystać. Przydałoby się odświeżenie niektórych wnętrz.
Obsługa bardzo miła i profesjonalna :) Jedzenie dobre. Pokoje duże, czyste i zadbane.
Ładny widok z okna na ocean Duże pokoje
Cały tydzień bolały nas plecy od spania na nie wygodnych materacach katastrofa ! Na szwedzkim stole zamiast świeżych owoców były podane owoce z puszki Lokalizacja niby blisko do głównej miejscowości a jednak daleko bo hotel jest na uboczu