Blue Waves

Położenie hotelu b.ładne przy plaży,brak hotelowego basenu(możliwość korzystania z basenu z brodzikiem w hotelu Anastasia-po drugiej str uliczki).Restauracja przy plaży-miejsce super,ale niestety posiłki beznadziejne,chyba,że ktoś lubi jeść codzienne to samo(śniad.kontyn.)lub ang.(jajko sadzone,boczek,tosty),kolacje b.obfite,ciężkie.Obsługa poniżej oczekiwań-na śniad.(1bułkę,ser,szynka,jajko,naparstek fasoli)-czekaliśmy pół godz.Brudne sztućce! Hotel nie był całkowicie odremontowany,łazienka ciemna,grzyb na suficie!Pokój na piętrze-mały, dość czysty.Na wakacje wybraliśmy się z Itaką,hotel dostaliśmy w ramach overbookingu:( Rezydent powiedział,że w hotelu,który wybraliśmy zabrakło miejsc,a wszystkie DOBRE hotele są zajęte i został tylko ten.

Bardzo piękny hotel z widokiem na morze...Obsługa bardzo sympatyczna z świetną znajomością j. angielskiego, bardzo interesujące wycieczki np :Kafalonia, bordzo polecam wypożyczenie samochodu i objechanie nim wyspy (szczególnie polecam Suzuki Jimmy w wersji cabrio)..

Super hotel!POLECAM! Przy samej plaży. Ładne pokoje i dobrze wyposażone. codziennie sprzątane. My mielismy pokoj na piętrze z balkonem z widokiem na morze. Kiepskie jednak byly pokoje na parterze,na wysokości ulicy.Śniadania i obiadokolacje w restauracji przy plaży.Jedzenie super! Codziennie 2 potrawy do wyboru sałatka grecka ,tzatziki, chlebek. Tylko kurczaka w kazdej postacii i greckiej lazani nie polecam. Reszta potraw b.dobra. Śniadania niestety nie urozmaicone.kontynetalne albo angielskie. Laganas i cała wyspa super! p.s- jesli ktos sie zastanawia nad hotelem Majectic

Położenie hotelu b.ładne przy plaży,brak hotelowego basenu(możliwość korzystania z basenu z brodzikiem w hotelu Anastasia-po drugiej str uliczki).Restauracja przy plaży-miejsce super,ale niestety posiłki beznadziejne,chyba,że ktoś lubi jeść codzienne to samo(śniad.kontyn.)lub ang.(jajko sadzone,boczek,tosty),kolacje b.obfite,ciężkie.Obsługa poniżej oczekiwań-na śniad.(1bułkę,ser,szynka,jajko,naparstek fasoli)-czekaliśmy pół godz.Brudne sztućce! Hotel nie był całkowicie odremontowany,łazienka ciemna,grzyb na suficie!Pokój na piętrze-mały, dość czysty.Na wakacje wybraliśmy się z Itaką,hotel dostaliśmy w ramach overbookingu:( Rezydent powiedział,że w hotelu,który wybraliśmy zabrakło miejsc,a wszystkie dobre hotele są zajęte i został tylko ten.

Cudownie!! Jakieś pytania?? kamilawitalec@op.pl

Nazwa  Blue Waves
Miejsce  Grecja / Zakynthos / Laganas
Wyżywienie  Bez wyżywienia, śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  dostęp do kuchni / aneks kuchenny

Największą zaletą Laganas są żółwie, w sierpniu ok. 6 rano można zaobserwować jak wychodzą z jaj na plaży i kierują się do morza

Plaża szeroka i piaszczysta co jest nie częste na wyspie

Miejsowość przyjazna Polakom - na mieście można prozumieć się po polsku rozdawane są tez ulotki w naszym języku

Słynna plaża Navagio z wrakiem statku otoczona klifami

Wyświetlono 12 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
5.2

Kamila

Cudownie!! Jakieś pytania?? kamilawitalec@op.pl

Krzysiek

Pobyt - Maj 2009

Polecam! Hotel obok plaży. Pokoje super wyposażone. Czysto, nowa pościel i ręczniki co 3-4 dni, codziennie dokładne sprzątanie. Minus: można dostać pokój na parterze, na poziomie ulicy. Śniadania: kontynentalne (bułka, ser, wędlina, jajko na twardo) lub angielskie (2 jajka sadzone, 2 kawałki bekonu, tosty). Obiadokolacje: dwa dania do wyboru miska sałatki greckiej, tzatziki, pieczywo. Jedzenie bardzo smaczne, porcje wielkie, dania zróżnicowane. Obsługa: wielki plus tego hotelu. Bardzo otwarci, mili, uśmiechnięci. Można się bezproblemowo dogadać po angielsku. Zawsze się przywitają, pomachają, jeśli mają chwilę wolnego czasu to można sobie z nimi pogadać. Lepszej obsługi do tej pory nie doświadczyłem nigdzie. Chętnie wrócę do tego hotelu!

Kamila

Pobyt - Lipiec 2008

Super Wypoczynek prosze pisac kamilawitalec@op.pl

Pobyt - Maj 2007

super jest da się tam odpocząć

Kamila Witalec

Pobyt - Maj 2007

Jeśli Państwo maja pytania prosze pisac ;))

astrokati

Pobyt - Czerwiec 2006

dla niewymagających - super!! Przy samej plaży, b.blisko do centrum a przy okazji przyjemne spokojne usytuowanie.

=)KaMciA(=

Pobyt - Kwiecień 2006

Wakacje w tych apartamentach to naprawdę dobre rozwiazanie.wyposazenie dobre, oprocz tego radia, ktore podaja:) klimatyzacja dziala rowniez w czerwcu jak i w maju tylko trzeba ja poprostu wlaczyc do kontaktu i nic wiecej:D:D:D tylko malo ludzi o tym wie:) lazienka niczego sobie, tylko zniechecila mnie lazienka w pokoju mojej córki, gdzie drzwi od szafeczki lazienkowej wisialy ledwo na jednym zawiasie. maly chodniczek, zeby nie stawac bezposrednio na podloge, prysznic umywalka lustro i okienko w lazience:). kuchnia dobrze wyposarzona dwa garnki patelnia filizanki talerze sztucce.sypialnia oddzielona od kuchni mala scianka. lozka wygodne, czyste pokoje sprzatane nawet codziennie.obsluga aparthotelu pracuje w tawernie blu waves ktora znajduje sie zaraz obok budynku apartametowego.blisko do centrum mnostwo dyskotek wspaniale otoczenie i najwazniejsze jest co zwiedzac!! jezeli cos was jeszcze interesuje prosze pisac na maila

Izabella

Pobyt - Marzec 2006

W maju polecam rodzinom z małymi dziećmi w wózkach( w sezonie może być potworny hałas, gdyż hotel jest przy samej drodze dochodzącej do morza) - blisko plaża, po której można jeździć, gdyż kółka nie zakopują się w piachu! Sklep po drugiej stronie ulicy, dobrze zaopatrzony(rano zawsze świeże pieczywo). Jeżeli ktoś lubi smażyć rybki - można kupić codziennie rano w porcie w Zakynthos. Wyspa bardzo ciekawa, dużo do oglądania!