Udogodnienia i atrakcje dla dzieci: animacje i zajęcia w miniklubie, 2 place zabaw, brodzik, menu i krzesełka w restauracji.
Tylko 350 m do wydzielonej części publicznej, piaszczysto-żwirowej plaży.
Dla amatorów aktywnego wypoczynku: siłownia, łaźnia turecka, szachy, siatkówka plażowa, centrum SPA, dyskoteka.
Atrakcyjna lokalizacja: w centrum miasteczka Obagol, blisko restauracji i barów, ok. 3 km od Alanyi.
Mało przestrzeni. Brak miejsca do spacerów. Do części pokoi przechodzi się tunelem pod ulicą. Walizki i wózki trzeba wnosić bo nie ma podjazdu na tych schodach. Animacje pod kątem dzieci, baseny i zjeżdżalnie również.
restauracja jest dwupoziomowa-jedna pod dachem a druga na powietrzu pod pięknymi drzewami
Przywieźli nas z lotniska późno i nie zdążyliśmy na kolację. Kucharz kazał nam czekać na zupę do 23 godziny mimo że była już gotowa i wystarczyło dać nalewkę. Ręcznik na leżak trzeba mieć swój. Jest głośno. Muzyka też za głośno puszczana.Hotel przy ruchliwej ulicy.
Hotel w bardzo dobrej lokalizacji - blisko sklepów, bazaru, plaży. Niestety daleko od lotniska, ale za to z lepszą pogodą niż w Antalyi. Jedzenie smaczne, nie smakowały mi jedynie gumowe ciasta. Czysto, obsługa ok, 20 minut taksówką do centrum Alanyi gdzie jest kilka fajnych atrakcji. Jedyne czego mi brakowało to podgrzewana woda w basenie. Fajny plac zabaw dla dzieci i pokój zabaw, dzieci zawsze znalazły sobie jakieś zajęcie:) Goście hotelu to głównie Anglicy ( bardzo głośni i wiecznie pijani, zostawiali po sobie straszny bałagan - współczuję obsłudze hotelu), Rosjanie i Polacy. Fajnie by było gdyby animacje były również po polsku :) dziękujemy za udany pobyt !!
Czysto, dużo jedzenia, lokalizacja
Zimna woda, brak kołdry, tylko 3 cienkie kocyki na 4 osoby
Hotel spełnił nasze oczekiwania, warunki dobre ,pokoje czyste sprzątane codziennie. Jedzenie bardzo dobre ,różnorodne, duży wybór przekąsek, przystawek i słodkości. napoje bez ograniczeń. Otoczenie hotelu dobrze zagospodarowane, duży plac zabaw dla dzieci i wielka zjeżdżalnia. Do plaży blisko (około 10min.).Plaża czysta z leżakami i parasolami oraz barem. W barze napoje oraz ciepłe i zimne przekąski. W hotelu codziennie są prowadzone przez animatorów zabawy dla dzieci jak i dorosłych. Każdego wieczoru występują zapraszane przez hotel grupy artystyczne ze swoimi programami. Bardzo miło spędziliśmy tam czas i polecam ten hotel .
Hotel jest prawie w centrum miasta. Blisko sklepy ,kawiarnie i restauracje. Co poniedziałek na ulicy przy hotelu jest wielki bazar. Każdy znajdzie coś dla siebie. Do centrum Alanii można dostać się autobusem (przystanek przy ulicy nadmorskiej),lub taksówką za prawie tą samą cenę co autobusem w zależności od ilości osób.
Brak wad
Hotel jest bardzo czysty, obsługa bardzo miła i miła. Wieczorem mają dobre programy. Basen był też bardzo czysty ze świetnymi zjeżdżalniami. Jedzenie ma dużą różnorodność i bardzo smaczne. Również obsługa all inclusive jest świetna, można dosłownie zjeść lub pić w każdej chwili.😊Polecamy całkowicie dla rodziny z dziećmi.
Pobyt bardzo udany , byliśmy z dzieckiem 5 lat mała zachwycona ilością atrakcji dla dzieci , pokoje bardzo ładne , obsługa miła każda nasza prośba była załatwiana natychmiastowo przez obsługę , blisko do plaży sklepy i bazary również obok hotelu
Atrakcje dla dzieci Odległość do sklepów i plaży Codzienne animacje
Pobyt w hotelu udany ,pokój dostaliśmy w nowym budynku z widokiem na aquapark nad restauracja, w pokoju czysto ,sprzątane jak i w całym hotelu,Duży plus za aquapark, córka przez pierwsze dwa dni spędzała większość czasu w wodzie, była zadowolona, i super animacje i pokazy min. pokaz baniek ,balonów, tańce z ogniami itp
Duży plus za lokalizację, wokół sklepy ,bary , blisko do komunikacji, w samym hotelu można wypożyczyć samochód, rower albo wuzek elektryczny za niewielkie pieniądze na 24 godz, Plus za aquapark i animacje dla dzieci w amfiteatrze Smaczne jedzenie, wybór aż tak nie duzy i powtarzający się ale najważniejsze że smaczne
Mały minus to Odległość od plaży około 400 metrów, parę minut pieszo, Dojazd do hotelu z lotniska Antalya około 2.40 godz
Pobyt uważam za udany! Hotel powinien zmienić nazwę na " królestwo dzieci" . Basen ze zjeżdżalniami to istny raj dla maluchów!
Bardzo miła i pomocna obsługa!
W starszej części hotelu ( za tunelem) pokoje a zwłaszcza łazienki wymagają remontu , brodziki przeciekają! Bardzo duży hałas z pobliskich hoteli.
Właśnie kończymy swoje wakacje w tym hotelu. Hotel bardzo ładny pokoje czyste, jedzienie bardzo dobre i co najważniejsze Świerże każdy znajdzie coś dla siebie. Sporo atrakcji dla dzieci. Basen ok chociaż mógłby być trochę większy, natomiast w drugiej czesci hotelu znajduje sie tzw. Cichy basen z mala iloscia ludzi i ciasza spokojem dla koneserow poczytania np. Ksiazek Plaża piaszczysto kamienista ale bardzo dbają o porządek na niej. Pan rozkłada leżaki oraz zamiata go z piasku. W barze przy plaży można zjeść przekąski jak i owoce oraz napić się piwka, wina czy napoi bezalkoholowych.
Wieczorem świetna oprawa świetlna hotelu co dodajemu mu uroku. Zaletą jest aquapark dla dzieci.
Trochę maly basen
Pobyt udany aczkolwiek liczylismy na to ze otrzymamy pokój w glównej czesci hotelu, pokoje w czesci za przejsciem podziemnym wygladaty juz o wiele gorzej ale byty ok. Okolica jak najbardziej super, piekne widoki i wydaje mi sie ze w miare bezpieczna. Mini lodówka na napoje. Z małych mankamentów to nie byto polskich kanałów w telewizji. Ten hotel bedzie idealny dla dzieci. Mini aquapark dla azieci i nie tylko na basenie, duzo zjezazalni, predstawienia, gry i zabawy z animatorem.
bar na plazy - bardzo dobre jedzenie, kucharz caty czas pyta czy wszystko smakowato, beach bar bardzo tadny drzewa wokót sciezki do pokoju - nad gtowami prechodzacych rosa banany, pomarancze, limonki, oliwki itd. mega klimat - winda - bdb działająca klimatyzacja w pokoju, bezplatna - miła i pomocna obsługa
-jedzenie monotonne, na obiad i kolację było to samo do jedzenia, nic szczególnego, desery w wiekszosci niedobre, my jedliśmy tylko frytki spaghetti i sałatki -mielismy pokój w innej czesci hotelu, który miescit sie za przejsciem podziemnym, czesto gdy tam przechodzilismy kilkukrotnie w ciagu wydobywał sie okropny zapach jakby z kanalizacji - strasznie mały wybór drinków allinclusive - słabe wifi, wywalało nas co 30minut -mały basen
Nie wiem skąd złe opinie o hotelu. Byłem z żonlą i córką (4 lata) jedzenie było ok, obsługa miła. Internet jest na całym obiekcie i na plaży. Żeby dobrze działał trzeba tylko pobrać aplikację z sklepu Play i tam się zarejestrować. W poniedziałki odbywa się targ zaraz przy wyjściu z hotelu. Fajne rzeczy można kupić ale trzeba się ostro targować żeby nie dać się zrobić. Jedzenie jest dokładane na bieżąco. Na posiłki najlepiej chodzić zaraz na początku albo pod koniec. Miejsc jest dużo ale i gości też nie jest mało. Obsługa szybko sprząta stoliki alby kolejni mogli usiąść. Od około miesiąca na plaży piwo jest w cenie, wcześniej nie było. Lody też już są w cenie między 16:30 a 17:30. Zjeżdżalnie są czynne między 10:30 a 12:30 i między 14:30 a 17:30. Leżaków nigdy nie zabrakło, nawet koło południa były wolne sztuki. Na plaży leżaki są w cenie co też nie zawsze jest w innych hotelach. Wieczorem puszczają o około 20 godzinie bajki dla dzieci w teatrze do którego wejście jest obok recepcji. Pokoje były sprzątane dziennie. Jak masz małe dziecko i wózek to lepiej dołożyć do pokoju i mieć go w głównym budynku nie ma tyle schodów. Jest też drugi budynek do którego prowadzi przejscie pod droga i jest tam dużo schodów ale tunel ładny i kolorowy. Ogólnie polecam hotel.
Jedzenie Lokalizacja Prywatna plaża Internet darmowy Obsługa hotelu
Do pokoju w drugim budynku dużo schodów
Jak dla mnie porażka. Pokój mieliśmy w ostatnim budynku po przejściu przez tunel, pokój dla 5 osób a łóżeczka dla dziecka nie było gdzie postawić, lodówka brudna i śmierdząca. Balkon najmniejszy ze wszystkich budynków, patrząc na balkon w sąsiednim budynku różnica była ewidentna, stolik z dwoma krzesełkami i zero miejsca, gdzie u sąsiadów była jeszcze przestrzeń. Wymiana pościeli i owszem, ale sprzątania ewidentne nie było oznak, kibelki nie myte w ogóle, gdybyś chciał go samodzielnie umyć to nawet nie ma czym. Jedzenie mam wrażenie, że każdego dnia bardzo podobne, w stałe menu wplecione trzy lub cztery inne pozycje. Animatorzy to chyba pracują tam za karę, w poniedziałki nie ma ich w ogóle. Na dzień dzień dobry zumba tańczona chyba jeszcze przez sen, po obiedzie jakby po nich czołg przejechał. Zaproszenie to gry jenga, spacerujący wokół basenu animator krzyczący jak na targowisku „ dzengaaa”. Zero z ich strony empatii, chyba że mieli „swoich faworytów” to siedzieli z nimi na leżakach paląc papierosa za papierosem a po kolacji nawet spożywając alkohol. Nie poleciłabym tego hotelu znajomym i na pewno więcej się tam nie wybiorę. Docierając do hotelu o 23 godzinie z dziećmi nie dostaliśmy nic do jedzenia pomimo zgłoszonej prośby do organizatora i przyjęciu naszej prośby. Podobnie z drogą powrotną do domu, transfer na lotnisko o 5 rano bez jednej kanapki dla dziecka. Nie spotkałam się jeszcze z takim hotelem, który posiada 4 gwiazdki.
Byliśmy całą rodziną wraz z przyjaciółmi. Pokój mieliśmy w budynku głównym na 5 piętrze. Pokoje czyste codziennie sprzątane. Mnóstwo animacji dla dzieci jak i dorosłych. Przemiła obsługa, kelnerzy i baranami również. Pani Kierownik hotelu fantastyczna kobieta. Jedzenie czasem monotonne jednak każdy znajdzie coś dla siebie. Za rok tam wrócimy!
Obsługa, animacje dla dzieci i dorosłych. Czyste pokoje w głównym budynku.
Hotel położony w dobrej lokalizacji blisko morza i sklepów. Bar na plaży należący do hotelu klimatyczny i prześliczny. Opcja all inclusive w nim też obowiązuje. Można zamówić wino lub piwo , są podawane owoce, przekąski , burgery, placki oraz napoje bezalkoholowe. Warto zabrać buty do wody ,bo dno w morzu kamieniste. , duże głazy.Mieliśmy pokój nr 416 w nowej części budynku , pokój czysty , nowoczesny , składał się z dwoch pokoi i łazienki, jedyny minus , że klimatyzacja była tylko w sypialni i bywało duszno w drugim pomieszczeniu . Opcja all inclusive bogata , można jeść i pić cały dzień 30 min po śniadaniu otwarty snack bar przy basenie z frytkami , kotletami , surówkami, mięsem, burgerami. Po 16:30 codzienne darmowe lody. Byliśmy w hotelu o 23 :00 , planowy przylot 18:45, był opóźniony 30 min (transfer do hotelu 2,5 godziny). Spodziewaliśmy się, że będzie można normalnie zjeść , ale była już tylko wieczorna zupa. Aquapark i basen super. Warto przed śniadaniem zająć sobie leżak. Animatorzy proponują dyskotekę oddaloną 30 min drogi, jeśli ktoś lubi rozrywkę to warto skorzystać dyskoteka z pianą party, pokazami ogni , oraz można skorzystać z kąpieli w morzu tuż przy dyskotece w pięknej zatoce.
Aquapark, basen, jedzenie , pokazy, blisko do sklepòw, miła obsługa, cały czas coś się dzieje , brak nudy.
Długi transfer 2,5 do 3 godzin Brak klimatyzacji w drugim pomieszczeniu w pokoju rodzinnym 2+2 Po przyjeździe o 23 :00 tylko zupa , mogliby przygotować jakieś boxy dla osób późno kwaterujących się.
Na nasz 4 pobyt w Turcji hotel najgorszy. Na plus aquapark i atrakcje dla dzieci. Uwaga przy meldunku, zwracajcie uwagę gdzie macie pokoj. Nas zameldowano w budynku bocznym do którego szło się tunelem z każdej strony schody!!! Z wózkiem z małym dzieckiem strasznie męczące (noszenie wózka). Tylko jedna karta do pokoju, pokoje dość mocno zużyte ale czyste, wifi działa po zalogowaniu kilka minut i wyrzuca, za każdym razem trzeba się logować. O 9 rano brak leżaków przy basenach, nagminne rezerwowanie leżaków, obsługa udaje że nie widzi. Kolejki do jedzenia, jedzenie monotonne. W restauracji i lobby brak klimatyzacji. Fajna lokalizacja, w poniedzialki pod samym hotelem rozkłada się targ gdzie można kupić wszystko. Długi transfer. Obsługa też słaba jedynie pan w snack barze przyjemny.
Hotel oceniam bardzo pozytywnie. Szczególnie dla rodzin z dziećmi. Super aquapark! Pokoje czyste, w basenie ciepła woda, codzienne animacje, jedzenie ok, chociaż trochę mało urozmaicone, ale każdy coś dla siebie znalazł. Piekny klimat na plaży. Darmowe leżaki i parasole, ale płatne drinki.
Aquapark, codzienne atrakcje dla dzieci- dmuchance, gry, animacje. Hotel bardzo czysty. Super obsługa. No i plaza. Darmowe leżaki i parasole, bar w przepięknym klimacie.
W naszym pokoju klimatyzacja była tylko w jednym pomieszczeniu( sypialni). Jedzenie mogłoby być bardziej urozmaicone. I kawałek trzeba iść do plaży. Niby blisko, ale przy tych temperaturach to każde 100m jest męczące. Słabe animatorki. Zero w nich życia. Szkoda, że na plaży drinki były płatne.
Swój dwutygodniowy pobyt w hotelu BlueWave oceniam jako poprawny i udany, aczkolwiek nie jest to hotel do którego chciałbym powrócić w przyszłości. Całokształt oceniam trochę poniżej 4*, pokój góra 2* (ale o tym za chwilę). Na pewno nie jest to hotel dla estetów i osób z bardzo wysokimi wymaganiami, niepotrafiących się cieszyć tym co jest, czyli takich które widzą pełno negatywów nie dostrzegając pozytywów😊. Myślę, że największą zaletą tego hotelu jest ten „aqua park” dla dzieci i dorosłych powstały dwa lata temu, dzięki temu hotel na pewno odżył i stał się takim rodzinnym i na ful wypełnionym w sezonie, z czym w mojej opinii nie do końca nauczyli sobie jeszcze radzić. Kuleje bardzo organizacja, a to brakuje sztućców, za chwile nie ma filiżanek lub plastikowych kubków, a to zamiast soku leci pół dnia woda, a to nie ma kawy w automacie albo mleka i nikt nie troszczy się o to, żeby to uzupełniać, wolą udawać, że nie widzą dopiero jak ich kierownik ustawi do pionu lub człowiek zwróci uwagę to może się doczeka uzupełnienia😊 Niestety to samo ze sprzątaniem, jest czysto ale bez szaleństwa, w końcu to 4* więc mniej wymagają od siebie i tym się ciągle tłumaczą, plastikowych kubków czy to jednorazowych czy wielorazowych potrafią przez cały dzień nie zbierać wokół basenu, a że nie ma za bardzo stojaków na które człowiek sam by odstawił to dużo tego potrafi się walać pomiędzy leżakami, dlatego trzeba nauczyć się na to wszystko patrzyć z przymrużeniem oka i cieszyć się pogodą, klimatem i pobytem. Niestety woda butelkowa jest tylko jedna na przywitanie później jeśli ktoś preferuje taką to może sobie zakupić poza hotelem, w hotelu tylko do dyspozycji automaty z filtrowaną (???) wodociągową. Jedzenie bardzo smaczne, mały wybór, ale myślę że każdy znajdzie coś dla siebie, nawet niejadek co do monotonii to 2-3 zestawy serwowanych dań cyklicznie się zapętlały, jestem osobą próbującą wszystkiego, choćby po trochu i nic mi z tych dań nie zaszkodziło i większość doprawiona tak jak lubię. Herbata tylko czarna, niestety nie było smakowych żadnych do wyboru. Basen trochę mały w sezonie, potrafi być człowiek na człowieku i ciężko poza schłodzeniem o jakąś inną formę aktywności w wodzie, jeśli ktoś lubi popływać to chyba tylko o 7 było pusto😊 Wspomniane zjeżdżalnie w drugim baseniku super – dzieciaki szalały i nie jeden dorosły z uśmiechem od ucha do ucha. Plaża też bardzo przyzwoita choć leżaki daleko od linii brzegowej dość kawałek są ustawione, tak że rzeczy nie ma się na oku będąc w wodzie (czasami może to kogoś stresować), wejście do wody jak to w tej części kamieniste i bardzo podmyte 5 kroków i woda do brody (na plaży kawa, herbata, soki z automatu, piwo i wino bezpłatne a do jedzenia jedynie placki gozleme, o czym początkowo nie wiedzieliśmy, bo niby bar poza opcją all in. , ale jak się później okazało nie do końca była to prawda. Bardzo pięknie pomalowany mają tunel pomiędzy budynkiem głównym a budynkami bocznymi, jedno z ładniejszych przejść podziemnych, które spotkałem w Turcji, malowidło ledy i muzyka robią robotę i tunel nie jest już taki szarawy jak większość. Pokoje w budynku głównym, rzeczywiście są lepsze i bardziej nowoczesne, w bocznych gorsze. Bardzo przestrzegam przed wybraniem podczas rezerwacji pokoju standard economy, ja niestety nie zwróciłem na to uwagi, że w interesującym mnie terminie był tylko taki do wyboru lub pokój familijny wówczas zmieniłbym datę wylotu o dwa dni i wybrał standardowy pokój. Uważam to za największy skandal, że tylko Coral i powiązany z nim Odeon (odnoga Corala dla klientów wschodnich) ma w swojej ofercie ten pokój i oferuje go klientom. Niestety to najgorsze i najstarsze pokoje w tym hotelu w pierwszym budynku za tunelem (nad sklepem Migros). Łazienka przypominała taką jak były w latach 80 z kabiną plastikową 80x80😊, jako że na mnie zasadniczo nie robi to wrażenia, bo powiedzmy pamiętam te czasy z dzieciństwa to myślę, że ludzi młodszych może to bardzo rozczarować. Wiecie ten klient Corala z voucherem na pokój ekonomiczny jest dla nich jak gwiazdka z nieba, wcisną go tam i mają zapchane pokoje, których nikt inny nie oferuje, więc Anglika, Czecha czy Niemca tam nie wsadzą (przez dwa tygodnie spotkałem tam samych Polaków i Rosjan) i zapomnijcie, że uda wam się w recepcji za dopłatą zmienić ten pokój – usłyszycie że nie mają innych wolnych, bo wiedzą doskonale że jak was przeniosą do standardowego to niestety, ale nikogo nie wepchają tam innego, więc voucher z pokojem standard economy to jak wyrok nie do zmienienia.Co mi w tym pokoju najbardziej przeszkadzało to brak balkonu!!! A za suszarkę robiły dwa kijki zamocowane na ścianie, i teraz wyobraźcie sobie, że ręczniki hotelowe wymieniane są co 3 dni, do tego wasze mokre stroje kąpielowe i ręczniki plażowe, więc po kilku dniach jedna wielka wilgoć panuje w pokoju i smród!! WiFi w pokoju dobrze łapało, był blisko tunelu i była ciepła woda, przypominał dzieciństwo 😊 to z plusów jakich się doszukałem:)
Fajne zjeżdżalnie, dobre świeże jedzenie fajny klub dla dzieciaków + mini disco + kids festival plaża położenie dość dobre do spacerów, pełno sklepów w okolicy i dwa bazary
pokoje - zwłaszcza standard economy bez balkonu! czystość organizacja pracy brak miejsca w restauracji, leżaków, parasoli itp. jak na komplet obłożenia w sezonie ciągłe braki czegoś brak butelkowanej wody brak zakazów palenia i większość pali na leżakach nie bacząc na dzieci w pobliżu
Pobyt upłynął bardzo miło i zgodnie z oczekiwaniami. Hotel o dobrym standardzie z pomocną obsługą i managerami doglądającymi każdego szczegółu.
Hotel w centrum z infrastrukturą basenową dla dzieci i dorosłych. Basen z wieloma zjeżdżalniami dla dzieci i basenem dla starszych dzieci i dorosłych. Jest też tzw. cichy basen dla tych, którzy chcą odpocząć od ludzi i w spokoju popływać w chłodniejszej wodzie. Bardzo dobre i urozmaicone jedzenie. Każdego dnia można było zjeść coś innego. Ciekawe animacje wieczorne dla dzieci i dorosłych. Mega wieczór w stylu tureckim. Zaletą jest też co poniedziałkowy targ przy samym hotelu, zakupy na miejscu
Pokój, który mieliśmy z osobną sypialnią, miał tylko klimatyzator w sypialni. W części wspólnej było trochę duszno.
Hotel sam w sobie naprawdę dobry, szkoda tylko, że w drugim pokoju nir ma klimy. Jedzenie mega pyszne, codziennie cos innego, drinki codziennie o 19, bar z alkoholem tez spoko, wiadomo, że alkohole słabsze. Baseny oraz zjeżdżalnie mega spoko. Bar snack otwarty od 11 do bodajże 17 i cały czas pełno jedzenia. Wieczorami animacje dla dzieci oraz dla dorosłych jak i również dzieci. Do plaży blisko, natomiast tam alkohol juz płatny, jest darmowa woda i soki z automatu. Codzienne sprzątanie pokoi, chyba, że sie nie chce. O godzinie 4 rano przyjechalem i zostałem zameldowany w 15 min z wniesieniem bagażu do pokoju.
Hotel pod dzieci, mega pyszne jedzenie. Animatorzy i bardzo fajne wieczory. Czy poleciałbym ten hotel znajomym? Oczywiście, że tak! Jesteśmy mega zadowoleni z wakacji.
Szkoda, że na plaży nie ma darmowych trunków, ale to nie był problem bo byłem z dziećmi. Długo transfer z lotniska do hotelu, ale to akurat nie jest wina hotelu.
Hotel super, byłam w budynku głównym, pokój super, czysty, łazienka z dużym prysznicem(mega). Pokój codziennie sprzątany. W recepcji bardzo pomocne osoby. Klimatyzacja działała bez zarzutu.Na balkonie dwa krzesełka ze stolikiem.Widok na wzgórze zamkowe i częściowo na morze.
Aquapark super zarówno dla dzieci jak i dorosłych.Basen też fajny ponieważ głębokość od 110 do 140. Jedzenie -bardzo dużo wszystkiego, każdy znajdzie coś dla siebie.W snack barze frytki, burgery, nagetsy itp. Pani robi placki te gozleme.Napoje z automatów, soki , woda, kawa. Plaża oddalona ok 450 m, bar bardzo ładny, plaża piaszczysta kamienista( małe kamyki).
Hotel czyli budynek główny w miarę ok poza karaluchami które można spotkać w recepcji. Jeżeli chodzi o połowę to nam pomimo gwarancji przedzielono pokój do którego aby się dostać trzeba było opuścić recepcję i przejść do budynku zupełnie osobnego który raczej wyglądał na socjalny. Wejście było obrzydliwe balkon na tarasie (...)przez ptaki łózko dla piątej osoby zepsute, dziecko 8 letnie musiało spać z rodzicami. Klimatyzacja wydawała nieprzyjemne zapachy. Łazienka zagrzybiona i obrzydliwa czasy PRL to pestka. Jeżeli chodzi o jedzenie to raczej każdy znajdzie coś dla siebie. Z tak duże pieniądze to obiekt nie zasługuje na 4 gwiazdki tylko raczej na 2. Jedyną super rzecz to atrakcje dla dzieci były ok. Na tarasie stolik i 2 krzesła dla 5 osób.
Animacje dla dzieci
Cała reszta