Starożytne ruiny i zabytki, takie jak Akropol w Lindos
Piękne plaże z złocistym piaskiem i krystalicznie czystą wodą
Urokliwe stare miasto Rodos z wąskimi uliczkami i średniowiecznymi murami
Hotel w bardzo dobrej lokalizacji, 50mb od plaży (tylko przejście przez ulicę), 10 min spaceru do centrum Rodos, obsługa bardzo pomocna, jedzenie smaczne i urozmaicone (stół szwedzki). W opisie zawarta była informacja o balkonie lub tarasie, niestety tego nie miałem i na moją prośbę nie zgodzili się na zmianę pokoju. Planuję ponownie wybrać się na Rodos z uwagi na fantastyczną pogodę ale tego hotelu już nie wybiorę.
Pokój niezgodny z opisem
Tygodniowy pobyt bez nieprzyjemnych sytuacji, wszystko co miało być było OK.
Lokalizacja, bardzo miła obsługa, po dwóch dniach zwracano się do nas po imieniu, czysto, sprzątanie codziennie.
Muzyka na "wieczorach Greckich" bardzo specyficzna, trzeba było dużo wina wypić aby się spodobała.
Czysto, uprzejmie, codzienne sprzątanie (trochę pobieżnie) ale codziennie. Jedzenie super - dla każdego coś się znajdzie. Dziwna jest tylko konieczność płacenie za napoje do kolacji (woda , wino, soki, piwo, itp.). Blisko do starego miasta, wypożyczalnie samochodów dosłownie kilka kroków od hotelu, formalności przy wypożyczaniu 5 minut - tylko brać i zwiedzać. Najlepiej na 2-4 dni bo taniej i można objechać całą wyspę.
Dobre położenie, kompetentna obsługa.
Słychać hałas z ulicy mimo zamkniętych okien (dot. pokojów z od strony morza/ulicy).