Atrakcyjna lokalizacja: tylko ok. 3,5 km od parku rozrywki Loro Park - jednej z największych atrakcji na Teneryfie.
Udogodnienia dla najmłodszych: animacje, mini klub Bee Club (4-12 lat), brodzik, plac zabaw.
Hotel położony w urokliwej scenerii tropikalnych ogrodów, z widokiem na północne wybrzeże wyspy.
Świetne możliwości komunikacyjne, przystanek ok. 300 m od hotelu.
Przestronny obsługa bardzo miła Panię sprzątające miłe codziennie posprzątane i co najważniejsze codziennie wymienione ręczniki na czyste .
Miła obsługa codziennie sprzątanie i wymiana czystych ręczników przestronny taras
Jedzenie Monotonne jeśli coś zostaje nawet 3 dni jest przerabiane na coś innego jedzenie mdłe mało doprawione ale akurat to zrozumiałem bo było dużo osób starszych i dzieci zawsze samemu można było sobie doprawić po wymeldowaniu mieliśmy 3 h do autobusu który nas zabierał z pod hotelu za przedłużenie 2h 30 euro to trochę za drogo jak za 2 h i ogólnie trzeba było czekać ten czas na zewnątrz
Hotel godny polecenia. Każdy znajdzie coś dla siebie.
Bardzo miła obsługa. Super położony hotel. Bardzo czysto.
Brak.
Hotel bardzo fajny. Pokój czysty przestronny. Otoczenie hotelu bez zastrzeżeń. Jedzenie dobre urozmaicone i dużo.
Szybkie i duzo wind. Nigdy się nie czekało. Bardzo miły personel hotelu. Jestem bardzo zadowolona. Chętnie wybiorę go ponownie.
Brakowało mi owoców między posiłkami.
Nie polecam nikomu tego hotelu. Niestety zbyt późno doczytałam się, że w hotelu są pluskwy, i są. Hotel składa się z 3 budynków, główny tam gdzie jest restauracja jest ok. ale drugi przy basenie niestety zapluskwiony. Panienka z recepcji bardzo niegrzeczna kazała mi posprzątać i samej wyrzucić pluskwę którą jej zaniosłam, W efekcie awantury i interwencji u innych pracowników hotelu dostaliśmy pokój w innym budynku.
Jedzenie monotonne, w stołówce czy jak oni to nazwali restauracji śmierdzi na zmianę brudną szmatą albo domestosem. Tabuny pijanych, rozwrzeszczanych Angoli. Zaraz przy hotelu klub nocny gdzie imprezy kończą się nad ranem, więc o spaniu raczej zapomnijcie. Leżaki przy basenie bardzo brudne. Polecam Santa Cruz, niedaleko dworca autobusowego jest kompleks basenów.
Czysto, fajne położenie, miła obsługa. Doskonała bazą wypadowa na wycieczki.
Dobre obiady i kolacje.
Śniadania co dzień to samo.
Pokój duży,łóżko King size,duży taras i widok na baseny. Duża łazienka, codziennie sprzątane. Hotel fajny,nic złego się nie zdarzyło pomimo kiepskich opinii ,nam się podobało wszystko. Super obsługa, dobre jedzenie ,fajna atmosfera.
Super miła obsługa.
Nie znalazłam.
Hotel poleciłabym raczej osobom chętnie zwiedzającym, ma bardzo dobrą bazę wypadową. Składa się z dwóch budynków Canarife i Bonanza. Na terenie hotelu jak i w okolicy mało zieleni jednak znajduje się też w okolicy sklepów, barów i restauracji. Do plaży trochę daleko ok. 2 km, hotel położony na wzniesieniu co gwarantuje bardzo piękne widoki. Pokoje staroświeckie ale zadbane, codziennie wymieniane ręczniki. Obsługa bardzo sympatyczna i pomocna.
Bardzo urozmaicone posiłki, przepyszne desery, piękne widoki, bardzo mila obsługa, bliskość sklepików, barów i restauracji.
Hotel wymaga odświeżenia, zdecydowanie lata świetności ma za sobą, jednak dbają bardzo o czystość.
Pokoje duże, lecz łóżka bardzo nie wygodne, 2 jedynki obok sobie tak bardzo luźno latające że nie mogłem przytulić się do żony, bo kończyłem na glebie albo głęboko w dziurze. Pod wykładziną dziury o które się potyka lub nawet wywala na poślady jak ktoś ma dobrą koordynację i wie jak upadać. Obsługa miła ale, zimna woda w basenach, leżaki powinny być dawno wymienione i najgorsze co nas spotkało to jedzenie. Zatrucie pokarmowe przez które myślałem że umrę, poza tym obrzydliwe posiłki a rating powinien spać do 2 max 3 gwiazdek.
Wszystko poza obsługą i lokalizacją
No niestety słaba trojka, a nie 4 gwiazdki. Stary hotel, poza lobby wszystko do remontu. Brudna wykładzina w pokoju, porwane łóżka, meble z poprzedniej epoki, nieprzyjemny zapach w pokoju i łazience. Kaucja za każdy ręcznik basenowy 25 euro. Kaucja za kubeczki na drinki 1 euro. Dziwne to wszystko, jak na all in. Stołówka jak w PRL. Plastikowe stoły (pokryte ceratą) i krzesla. Jedzenie bardzo monotonne, zwłaszcza śniadania. Z warzyw tylko pomidory i ogórki, w porywach sałata i cebula. Basen za mały do takiego hotelu. Niby jest shuttle bus na plażę, ale rzadko jeździ. Nie pojadę tam nigdy więcej. Dałam się namówić na ten hotel konsultantowi wakacje.pl (kupiłam pobyt w innym, ale potem okazało się, że jest niedostępny). Ogólnie hotel porażka. Poza tym proszę sprawdzić plaże - są daleko, droga powrotna pod górę (dla mnie to akurat nie był problem). Plaże właściwie bez możliwości kąpieli w oceanie. Jeździłam na piaszczystą plażę 45 km. Było warto. Ogólnie hotel uwielbiany przez hiszpańskich emerytow. Taki kanaryjski Ciechocinek 😉.
Tylko bardzo sympatyczny personel mogę pochwalić. Wspaniały klimat północy wyspy, łagodny. Piękne i spokojne miasteczko, dużo zieleni. Czułam się bardzo bezpiecznie.
Jak wyżej. Nie polecam.
W pokoju były pluskwy ,nie dostałem żadnej znizki ani rekompensaty
Niedrogo
W pokoju były pluskwy ,nie dostałem żadnej znizki ani rekompensaty
Hotel bardzo słaby wyżywienie średnie barek dostępny w innym budynku do plaży bardzo daleko A co do basenów hotelowych to tylko dla odważnych ogólnie nie polecam
Ciepła woda pod prysznicem i duży pokój
Wyżywienie ,basen
Miałem szczerą nadzieje jadąc tutaj, że negatywne opinie są mocno wyolbrzymione, ale jednak nie do końca. Hotel osobiście mi się podobał. Wystrój jak zza dawnych lat, ale było okej. Klimatyzacja działa dobrze. Fajne, duże balkony. Co jednak było słabe? ALL INSLUSIVE TOTALNIE NIEOPŁACALNE. Nigdy, nawet za niższa cenę nie spotkałem się z tak słabym All in. Dostępne uwaga: 1 piwo, 3 z 18 likierów, 1 z 10 whisky, 1 gin, 1 brandy, a z drinków jedyne co to wódka z fantą / colą, i jakieś wino. Drinki typu love on the beach - wszystkie płatne po 6 euro. Jeden drink w barze obok hotelu „kopał” mocniej jak 4x fanta z wódką, wiec coś nie tak. Jedzenie było smaczne, ale monotonne. Śniadania to samo. Robione pod Anglików i Niemców. Widać, że kucharze musieli zrobić coś z niczego i mieli po prostu bardzo mały budżet. Obsługa hotelowa bardzo dobra. Wieczory w hotelu jak na stypie. Pierwszy raz woleliśmy iść spać niż posiedzieć / pobawić się. Dla emerytów okej. No nie wrócimy do tego hotelu. Stosunek jakości do ceny wypada bardzo słabo.
Nieopłacalne all inclusive (alkohole porażka, praktycznie wszystko płatne / za dopłata), jedzenie dobre, ale widać, że bardzo mały budżet maja kucharze. Dobry dla emerytów, nie dla młodych.
Hotel nie byl dawno odnawiany Ale za tą cenę nie ma co narzekać. Pokój raczej spory i czysty. Bardzo blisko Kościół katolicki, msza święta codziennie o 18, w niedzielę o 12
To jest resort i można korzystać z 3 hoteli , restauracji, animacji itp
Mało elegancko
Starszy, ale czysty hotel w bardzo fajnej lokalizacji. Hotel oferuje też bardzo dużo ciekawych atrakcji.
- fajna baza wypadowa - animacje
- przydałby się remont pokoi - daleko od plaży, ale hotel oferuje bus
Pobyt w hotelu oceniam 6/10, jak dla mnie nie zasługuje na 4 gwiazdki.
Dobra lokalizacja, piękny park niedaleko hotelu, pokoje sprzątane codziennie.
Monotonne jedzenie, stare pokoje (przetarte wykładziny), kolejki do baru, słabe animacje.
Hotel bardzo fajny, rozległy, kilka budynków , 2 baseny
Mało rodzin z dziećmi- spokoj , widok z pokoju na wulkan el tide :)
Mała sala restauracyjna , mały ogródek przed sala
Jak na 4 gwiazdki to mocno taki sobie - dodatkowo płatne SPA , korty tenisowe i gry. W weekendy nie są sprzątane pokoje, słabe jedzenie stoły jak na stołówce szkolnej . No i strasznie głośna klimatyzacja. Hotel położony jest daleko od plaży na lepsze plaże trzeba dojechać autobusem. Co najwyżej dałabym 3 gwiazdki i bez all inclusive .
Nic nie wyróżnia hotelu od innych, a nawet nie porównywalny do innych.
Głośna klimatyzacja, brudne wykładziny, słabe jedzenie, długie kolejki do baru, zimne jedzenie w ramach przekąsek all incusive. Wszystko widać ze nie do końca odnowione a hotel wymaga tego .
16-24 września 2021. Hotel był poprawny, ale nawet muzyki nie było słychać przy basenie, jedzenie dobre, śniadania monotonne, na obiad i kolacje jakaś rybka na świeżo smażona była. Hotel był po prostu OK, szkoda, że brak transportu na plaże bo jest naprawdę spory kawałek, do najbliższej piaszczystej 40 minut drogi, na gps pokazuje 33, ale trasa jest wymagająca. Natomiast jest tip żeby podejść na darmowa kolejkę do loro parku jakoś 16 minut drogi, i na przeciwko loro parku jest ładna plaza jardin także jest to jakieś rozwiązanie, ale też z dotarciem trzeba liczyć mocne 50 minut. Na wakacjach jeszcze nie zrobiłem aż tylu kilometrów :D ogólnie było fajnie, odpoczynek odpowiedni, ale polecam południe wyspy, więcej słońca, więcej atrakcji i wycieczek, jak i lotnisko znajdują się na południu, dlatego następnym razem wybiorę się na Teneryfę na południe, północ zdecydowanie bardziej zielona ale chłodniejsza. Temperatura jednak nie zawiodła bo w cieniu po 25/26 stopni, w słońcu analogicznie 10 więcej :D
Dobre jedzenie
W hotelu praktycznie brak animacji, nic się nie działo Daleko do plaży, brak busa, podobno były przed pandemią,
Hotel mocno "przechodzony" ale w dobrej lokalizacji. Zalecam nie brać "All Inclusive" ponieważ jest to całkowicie zbędne. Na parterze hotelu jest klub z barem ale "All" tam nie obowiązuje.
Bardzo duże pokoje z pięknym widokiem na ocean. Dobra baza wypadowa na wyprawy samochodem i zwiedzanie
Mocno zużyty
Ogólnie nie najlepsze wrazenie, na pewno tam nie wrócę
Miła obsługa i to wszystko niestety, hotel poniżej przyznanej kategorii
Kiepska lokalizacja, daleko od oceanu, basen mały, brak wolnych leżaków, animacja porazka, jedzenie jak na Wyspy Kanaryjskie bardzo slabe