Atrakcyjna lokalizacja: w odległości spaceru od wszelkich atrakcji Lloret de Mar.
Tylko 500 m do długiej i szerokiej piaszczysto-żwirkowej plaży.
Cykliczne programy animacyjne.
Malownicze plaże i ukryte zatoczki otoczone sosnami
Hotel bardzo przyjemny ,pokoj mielismy duzy .Trzecie pietro z widokiem na morze i na srodek hotelu na ktorym odbywaly sie nocne imprezy.
Hotel polozony blisko sklepu ,oraz niedaleko do plazy.15 minut do stacji autobusowej.
Jedzenie monotonne na sniadaniach ,kolacje znacznie lepsze.Chalas z imprez wchodzi do pokoju chyba ze sie zamknie okna.Pokoje i korytarze nadaja sie do remontu ,przeciekala woda.Ale jak ktos wymaga luksusow to wybierze bogatszy hotel.Dla nas pasowalo.
Pobyt w hotelu oceniam pozytywnie, spełnił nasze oczekiwania jako baza wypadowa do Barcelony.
Pobyt w hotelu oceniam na dobry. Czysto,każdy znajdzie coś do zjedzenia dla siebie.
Czysto,schludnie,codziennie nowe ręczniki,przy jedzeniu obsługa dobra, nigdy niczego nie brakowało, ciągle biegali i wymieniali czyste naczynia i dokładali ,dla każdego starczyło.
Mając tylko śniadanie i obiadokolację to napoje i kawa tylko do śniadania ,a już do obiadokolacji w cenie tylko woda sama. A reszta za opłatą 2 Euro. Hotel mógłby być wyremontowany ,bo wygląda trochę jak za komuny. Mimo to pobyt oceniam na dobry.
Dobry jak na swoją cenę, zawsze mogło być lepiej, bez zbędnych czepności, hotel jako wypadowy idealny, jedzenie zawsze się najesz,, drinki zawsze się napijesz, proponuję rum. Polak zawsze może się przyczepić, dla mnie było ok
Obsługa fantastyczna, mila, pomocna, jedzenie dobre zawsze można znaleźć coś dla siebie, drinki dobre, łóżka wygodne, codziennie wymiana ręczników, pokój wysprzątany
Basen, stoliki przy basenie, mało miejsca, skryte, stoliki na zewnątrz sprzątane tylko rano
Bardzo sympatyczna i miła obsługa hotelu. Jedzonko pyszne, napewno każdy znajdzie coś dla siebie ☺️ Pokój mały ale bardzo przytulny, sprzątany codziennie 🙂 Bardzo polecamy ☺️
Miła obsługa, czystość w pokojach, dobre śniadanka 🙂
Brak🙂
Największym plusem było jedzenie, dobre drinki i miła, pomocna obsługa niestety w pokoju chodziły mrówki, ale nie było ich dużo i nie przeszkadzały nam, kiedyś wrócimy 😊
Dobre jedzenie Miła obsługa
Mrówki Mały basen i mała ilość leżaków
Hotel oceniam pozytywnie, stosunek jakości do ceny adekwatny, jednak nie ma się do czego przyczepić, pokój w porządku, widok z okna na basen czyli też ok, obsługa bez zarzutu, uśmiechnięte kelnerki w barze, jeśli chodzi o jedzenie to każdy znajdzie coś dla siebie :)
Blisko do morza, jednak plaża żwirkowata, przydadzą się buty do wody, blisko do mnóstwa sklepików z pamiątkami, z jedzeniem
Bardzo cienkie ściany, w czasie pobytu trafiliśmy na bardzo niekulturalnych współlokatorów, bardzo głośnych, mających za nic innych ludzi, pomogła dopiero interwencja ochrony (to oczywiście na plus dla hotelu), a drugie to zdecydowanie zbyt mały basen, 34 leżaki na cały hotel, to porażka, codzienne czekanie przed zamknietą na klucz bramką do basenu, było słabe, a i tak nie dawało gwarancji na leżak, bo ludzie biegną, kładą ręczniki i wychodzą, wracając o dogodnej dla siebie…
Czysto , codziennie sprzątanie w pokoju,ale jeśli nie chcesz to poinformuj panią sprzątaczkę że nie chcesz dziś sprzatania. Dobrze że to pierwszy hotel a nie ten drugi.Bo są dwa z tą samą nazwą. W drugim ci wieczór hałas krzyki i policja. Z balkonu obserwowaliśmy.Sam pokój do nocowania ,umycia ok nie mam zastrzeżeń ,duża szafa na ciuchy .Tv nic w niej nie ma do oglądania a piloty są w recepcji. Nie zrozumiałe to było.Na szczęście nie potrzebowaliśmy. Drzwi balkonowe po zamknięciu cicho w pokoju ,nie słuchać nic z zewnątrz z ulicy. Ściany w pokoju są cienkie, przez kilka dni było cicho bo byli normalni sąsiedzi ,potem jacyś głośniejsi ale załatwiłem to i było już do końca pobytu cicho. Ogólnie polecam do plaży jakieś 400 metrów z górki.
W tym 1 akurat był spokój . I lepsze jedzenie niż w tym drugim ,gdzie byliśmy jak w tym hotelu była nieczynna.
Cienkie ściany słychać wszystko od załatwiania po romanse.
Wrażenia ogólnie pozytywne , pobyt udany. Jeżeli komuś nie zależy na luksusach tylko nastawia się na zwiedzanie pięknego wybrzeża to można polecić.
Jedzenie za tak niską cenę bardzo dobre, miłe zaskoczenie przy opcji do śniadania kawa , herbata soki i woda, a do obiadokolacji woda i wszystko to było w cenie. Kawy z expresu różnego rodzaju no i przepyszne churrosy polane czekoladą można przytyć. Basen czysty, ale jak dla mnie to w maju jeszcze za zimna woda, ale dużo osób się kąpało. Pokoje codziennie sprzątane i wymieniane ręczniki.
Hotel wiekowy łazienki wymagają remontu ponieważ wanny z firanką to już przeżytek, pokoje za tą cenę w porządku.
Hotel czysty obsługa miła prócz jednej pani z recepcji jedziecie dobre każdy znajdzie cos dla siebie ciekawego drinki nie dobre lane z automatu zbuzowane ale kto co lubi zdjęcia na stronie to zdjęcie innego hotelu a po przybyciu jesteście lokowani w hotelu bardziej imprezowym i głośnym pełnym Anglików bez kultury
Blisko plaży Czysto Jedzenie dobre Piękne otocznie Basen
Cienkie ściany Nie dobre drinki Brak polskiego rezydenta mimo podania na stornie że taki się zjawi przez 8 dni urlopu zero jakiej kolwiek informacji
Hotel stary,ale czysty. Obsługa miła i pomocna,sprzątanie codziennie, jedzenie różnorodne i dobre,brak kawy i herbaty do obiadu i kolacji. Inclusive to dużo powiedziane.... Okolica piękna, wszędzie blisko.
Czysty,lokalizacja
Brak kawy i herbaty do posiłków
Ogólnie w miarę, jakość ceny do standardu OK. Na pewno duza zaletą jesy lokalizacja, bllisko do miasta/ sklepów, pamietaek, centrum.. i z 10 minut do plazy. Choc z lotniska w Barcelonie dośc juz daleko. Lepiej wybrac lot z Girony. Hotel ogolnie ok, chociaz mocny minus za zzepsutą klimatyzacje! panowie przyszli nie naprawili i tak zostało. a było zimno bo padało 3 dni.. (na 4 dni pobytu)... NA recepcji roznie w zalezności od pracownika, od super pomocy i zyczliwosci po raczej olewanie klienta. NA pewno za mały basen na tylu lidzu i za mało leżaków. Mimo wszystko ogolne wporządku, polecam.
lokalizacja - lisko do centrum, blisko na plaze duzo i urozmaicone posiłki czystosc w pokojach i swietna obsługa sprzatająca
zepstua klimatyzacja mega cienkie ściany - słychac nawet rozmowy bały basen na tylu ludzi, mało lezakow przy basenie zesputa-nieczynna jedna dwie windy (za mało na tylu ludzi!) skromny bar- raczej poczekalnia Brak proramu animacyjnego- ZERO no i siłownia = 2 rowerki i jeden orbitrek
Pokój czysty, codziennie sprzątany. Pełen głośnych Anglików. Bywają też Francuzi czy Niemcy oraz Hiszpanie. Ogólnie hotel dla lubiących pić, którym nie przeszkadzają nocne imprezy i… cienkie ściany (słychać nawet najlżejsze „klapsy”). Zdecydowanie nie dla dzieci poniżej 18 roku życia.
Personel miły, pomocny. Dla imprezowicza zalet mnogo, dla odpoczynku odradzam.
O ciszę może być trudno. Jedzenie raczej na minus, choć nie mamy odniesienia do innych hoteli w okolicy.
Hotel dla mało wymagających.Ściany tak cienkie,że wszystko słychać z pokoi obok oraz z korytarza. Nie da się spać. Podłoga w łazience z nierównościami aż dziwnie się chodzi. W ogóle łazienka jak z PRL. Basen malutki i bardzo mało leżaków przy basenie.Poza tym ok. Bałam się, że będzie gorzej. Pokoje codziennie sprzątane i wymieniane ręczniki. Hotel posiada dwa budynki z basenami. My mieliśmy opcję all inclusive i taką wszystkim polecam.
Wieczorem dyskoteki z czego byłam bardzo zadowolona. Duży plus za bar przy basenie. Kawa dostępna cały czas przy barku gdzie drinki. Jedzenie w miarę dobre. Do plaży i centrum całkiem blisko. Obsługa bardzo miła.
Cienkie ściany, mała ilość leżaków,
Pokój choć starszy był bardzo czysty, pokoje były sprzątane codziennie, pościel i ręczniki wymieniane. Bardzo blisko do plaży, wystarczyło zejść kawałek z górki.
Bardzo miła i pomocna obsługa.
Baseny zamykane o 19, moim zdaniem trochę za wcześnie.
stary, zniszczony pokój, brak pilota do tv w pokoju, brak polskiej telewizji
dość blisko plaża i sklep spożywczy
monotonia śniadań, przeciekający łącznik między budynkami,
Stanowczo za mała ilość leżaków przy basenie, jak na taką ilość gości. Poza tym, pomiędzy śniadaniem a obiadem można było dostać jedynie tosty i to często za mocno przypieczone.
Blisko do plaży.
Niestety nie polecę w/w hotelu. Bardzo małe/ciasne 2 windy, przy czym działała w większości jedna- nadmienię, iż kwiecień to nie sezon jeszcze. Brak przekąsek przy basenach- tosty przypalone. Hotel posiada 2 budynki- baseny baaardzooo małe, leżaków dosłownie- może 25szt. Na obiedzie brak kawy, herbaty. Nie polecam!
Blisko lotniska.
Ciasne windy- 1 tylko działała Brak przekąsek Lista gości-odznaczenie- podczas zejsćia na obiad, co powoduje brak skorzystania ponownie Brak kawy, herbaty podczas obiadu Malutkie baseny Znikoma ilość leżaków
Pobyt oceniam bardzo dobrze. Pokoje czyste (dziennie sprzątane), jedzenie dobre i zróżnicowane. Spory wybór drinków oraz napoi. Blisko do morza. Na plus również bliska odległość do centrum.
- mila obsługa - Dobre jedzenie - spora ilość drinków
- dwie windy, które przy takim oblozeniu nie działają płynnie - dwa hotele Blue Sea obok siebie. Przy zameldowaniu trafiliśmy do złego.
Pobyt był udany, obsługa była bardzo miła i sprawiła, że pobyt był jeszcze lepszy. Pokoje były znośne, ściany trochę cienkie. Duży wybór posiłków na bufecie oraz duży wybór drinków w barze. Blisko do morza oraz do pobliskich sklepów oraz centrum.
Bardzo miła obsługa, blisko do morza, duży wybór drinków.
Cienkie ściany