Blue Sea Montevista Hawai (ex Evenia)

Hotel bardzo przyjemny ,pokoj mielismy duzy .Trzecie pietro z widokiem na morze i na srodek hotelu na ktorym odbywaly sie nocne imprezy.

Pobyt w hotelu oceniam pozytywnie, spełnił nasze oczekiwania jako baza wypadowa do Barcelony.

Pobyt w hotelu oceniam na dobry. Czysto,każdy znajdzie coś do zjedzenia dla siebie.

Dobry jak na swoją cenę, zawsze mogło być lepiej, bez zbędnych czepności, hotel jako wypadowy idealny, jedzenie zawsze się najesz,, drinki zawsze się napijesz, proponuję rum. Polak zawsze może się przyczepić, dla mnie było ok

Bardzo sympatyczna i miła obsługa hotelu. Jedzonko pyszne, napewno każdy znajdzie coś dla siebie ☺️ Pokój mały ale bardzo przytulny, sprzątany codziennie 🙂 Bardzo polecamy ☺️

Nazwa  Blue Sea Montevista Hawai (ex Evenia)
Miejsce  Hiszpania / Costa Brava / Lloret de Mar
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje, all inclusive
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, sporty wodne, bez paszportu

Atrakcyjna lokalizacja: w odległości spaceru od wszelkich atrakcji Lloret de Mar.

Tylko 500 m do długiej i szerokiej piaszczysto-żwirkowej plaży.

Cykliczne programy animacyjne.

Malownicze plaże i ukryte zatoczki otoczone sosnami

5.2
5.2

Wyświetlono 75 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Robert

Zalety

Hotel polozony blisko sklepu ,oraz niedaleko do plazy.15 minut do stacji autobusowej.

Wady

Jedzenie monotonne na sniadaniach ,kolacje znacznie lepsze.Chalas z imprez wchodzi do pokoju chyba ze sie zamknie okna.Pokoje i korytarze nadaja sie do remontu ,przeciekala woda.Ale jak ktos wymaga luksusow to wybierze bogatszy hotel.Dla nas pasowalo.

Rafał

Patrycja

Zalety

Czysto,schludnie,codziennie nowe ręczniki,przy jedzeniu obsługa dobra, nigdy niczego nie brakowało, ciągle biegali i wymieniali czyste naczynia i dokładali ,dla każdego starczyło.

Wady

Mając tylko śniadanie i obiadokolację to napoje i kawa tylko do śniadania ,a już do obiadokolacji w cenie tylko woda sama. A reszta za opłatą 2 Euro. Hotel mógłby być wyremontowany ,bo wygląda trochę jak za komuny. Mimo to pobyt oceniam na dobry.

Zalety

Obsługa fantastyczna, mila, pomocna, jedzenie dobre zawsze można znaleźć coś dla siebie, drinki dobre, łóżka wygodne, codziennie wymiana ręczników, pokój wysprzątany

Wady

Basen, stoliki przy basenie, mało miejsca, skryte, stoliki na zewnątrz sprzątane tylko rano

Edyta

Zalety

Miła obsługa, czystość w pokojach, dobre śniadanka 🙂

Wady

Brak🙂

Dominika

Największym plusem było jedzenie, dobre drinki i miła, pomocna obsługa niestety w pokoju chodziły mrówki, ale nie było ich dużo i nie przeszkadzały nam, kiedyś wrócimy 😊

Zalety

Dobre jedzenie Miła obsługa

Wady

Mrówki Mały basen i mała ilość leżaków

Hotel oceniam pozytywnie, stosunek jakości do ceny adekwatny, jednak nie ma się do czego przyczepić, pokój w porządku, widok z okna na basen czyli też ok, obsługa bez zarzutu, uśmiechnięte kelnerki w barze, jeśli chodzi o jedzenie to każdy znajdzie coś dla siebie :)

Zalety

Blisko do morza, jednak plaża żwirkowata, przydadzą się buty do wody, blisko do mnóstwa sklepików z pamiątkami, z jedzeniem

Wady

Bardzo cienkie ściany, w czasie pobytu trafiliśmy na bardzo niekulturalnych współlokatorów, bardzo głośnych, mających za nic innych ludzi, pomogła dopiero interwencja ochrony (to oczywiście na plus dla hotelu), a drugie to zdecydowanie zbyt mały basen, 34 leżaki na cały hotel, to porażka, codzienne czekanie przed zamknietą na klucz bramką do basenu, było słabe, a i tak nie dawało gwarancji na leżak, bo ludzie biegną, kładą ręczniki i wychodzą, wracając o dogodnej dla siebie…

Robert

Pobyt - Maj 2024

Czysto , codziennie sprzątanie w pokoju,ale jeśli nie chcesz to poinformuj panią sprzątaczkę że nie chcesz dziś sprzatania. Dobrze że to pierwszy hotel a nie ten drugi.Bo są dwa z tą samą nazwą. W drugim ci wieczór hałas krzyki i policja. Z balkonu obserwowaliśmy.Sam pokój do nocowania ,umycia ok nie mam zastrzeżeń ,duża szafa na ciuchy .Tv nic w niej nie ma do oglądania a piloty są w recepcji. Nie zrozumiałe to było.Na szczęście nie potrzebowaliśmy. Drzwi balkonowe po zamknięciu cicho w pokoju ,nie słuchać nic z zewnątrz z ulicy. Ściany w pokoju są cienkie, przez kilka dni było cicho bo byli normalni sąsiedzi ,potem jacyś głośniejsi ale załatwiłem to i było już do końca pobytu cicho. Ogólnie polecam do plaży jakieś 400 metrów z górki.

Zalety

W tym 1 akurat był spokój . I lepsze jedzenie niż w tym drugim ,gdzie byliśmy jak w tym hotelu była nieczynna.

Wady

Cienkie ściany słychać wszystko od załatwiania po romanse.

Pobyt - Maj 2024

Wrażenia ogólnie pozytywne , pobyt udany. Jeżeli komuś nie zależy na luksusach tylko nastawia się na zwiedzanie pięknego wybrzeża to można polecić.

Zalety

Jedzenie za tak niską cenę bardzo dobre, miłe zaskoczenie przy opcji do śniadania kawa , herbata soki i woda, a do obiadokolacji woda i wszystko to było w cenie. Kawy z expresu różnego rodzaju no i przepyszne churrosy polane czekoladą można przytyć. Basen czysty, ale jak dla mnie to w maju jeszcze za zimna woda, ale dużo osób się kąpało. Pokoje codziennie sprzątane i wymieniane ręczniki.

Wady

Hotel wiekowy łazienki wymagają remontu ponieważ wanny z firanką to już przeżytek, pokoje za tą cenę w porządku.

Roksana

Pobyt - Maj 2024

Hotel czysty obsługa miła prócz jednej pani z recepcji jedziecie dobre każdy znajdzie cos dla siebie ciekawego drinki nie dobre lane z automatu zbuzowane ale kto co lubi zdjęcia na stronie to zdjęcie innego hotelu a po przybyciu jesteście lokowani w hotelu bardziej imprezowym i głośnym pełnym Anglików bez kultury

Zalety

Blisko plaży Czysto Jedzenie dobre Piękne otocznie Basen

Wady

Cienkie ściany Nie dobre drinki Brak polskiego rezydenta mimo podania na stornie że taki się zjawi przez 8 dni urlopu zero jakiej kolwiek informacji

Pobyt - Maj 2024

Hotel stary,ale czysty. Obsługa miła i pomocna,sprzątanie codziennie, jedzenie różnorodne i dobre,brak kawy i herbaty do obiadu i kolacji. Inclusive to dużo powiedziane.... Okolica piękna, wszędzie blisko.

Zalety

Czysty,lokalizacja

Wady

Brak kawy i herbaty do posiłków

5.9
agata

Pobyt - Maj 2024

Ogólnie w miarę, jakość ceny do standardu OK. Na pewno duza zaletą jesy lokalizacja, bllisko do miasta/ sklepów, pamietaek, centrum.. i z 10 minut do plazy. Choc z lotniska w Barcelonie dośc juz daleko. Lepiej wybrac lot z Girony. Hotel ogolnie ok, chociaz mocny minus za zzepsutą klimatyzacje! panowie przyszli nie naprawili i tak zostało. a było zimno bo padało 3 dni.. (na 4 dni pobytu)... NA recepcji roznie w zalezności od pracownika, od super pomocy i zyczliwosci po raczej olewanie klienta. NA pewno za mały basen na tylu lidzu i za mało leżaków. Mimo wszystko ogolne wporządku, polecam.

Zalety

lokalizacja - lisko do centrum, blisko na plaze duzo i urozmaicone posiłki czystosc w pokojach i swietna obsługa sprzatająca

Wady

zepstua klimatyzacja mega cienkie ściany - słychac nawet rozmowy bały basen na tylu ludzi, mało lezakow przy basenie zesputa-nieczynna jedna dwie windy (za mało na tylu ludzi!) skromny bar- raczej poczekalnia Brak proramu animacyjnego- ZERO no i siłownia = 2 rowerki i jeden orbitrek

5.3
Maciek

Pobyt - Maj 2024

Pokój czysty, codziennie sprzątany. Pełen głośnych Anglików. Bywają też Francuzi czy Niemcy oraz Hiszpanie. Ogólnie hotel dla lubiących pić, którym nie przeszkadzają nocne imprezy i… cienkie ściany (słychać nawet najlżejsze „klapsy”). Zdecydowanie nie dla dzieci poniżej 18 roku życia.

Zalety

Personel miły, pomocny. Dla imprezowicza zalet mnogo, dla odpoczynku odradzam.

Wady

O ciszę może być trudno. Jedzenie raczej na minus, choć nie mamy odniesienia do innych hoteli w okolicy.

Marlena

Pobyt - Kwiecień 2024

Hotel dla mało wymagających.Ściany tak cienkie,że wszystko słychać z pokoi obok oraz z korytarza. Nie da się spać. Podłoga w łazience z nierównościami aż dziwnie się chodzi. W ogóle łazienka jak z PRL. Basen malutki i bardzo mało leżaków przy basenie.Poza tym ok. Bałam się, że będzie gorzej. Pokoje codziennie sprzątane i wymieniane ręczniki. Hotel posiada dwa budynki z basenami. My mieliśmy opcję all inclusive i taką wszystkim polecam.

Zalety

Wieczorem dyskoteki z czego byłam bardzo zadowolona. Duży plus za bar przy basenie. Kawa dostępna cały czas przy barku gdzie drinki. Jedzenie w miarę dobre. Do plaży i centrum całkiem blisko. Obsługa bardzo miła.

Wady

Cienkie ściany, mała ilość leżaków,

Izabela

Pobyt - Kwiecień 2024

Pokój choć starszy był bardzo czysty, pokoje były sprzątane codziennie, pościel i ręczniki wymieniane. Bardzo blisko do plaży, wystarczyło zejść kawałek z górki.

Zalety

Bardzo miła i pomocna obsługa.

Wady

Baseny zamykane o 19, moim zdaniem trochę za wcześnie.

4.9
Grzegorz

Pobyt - Kwiecień 2024

stary, zniszczony pokój, brak pilota do tv w pokoju, brak polskiej telewizji

Zalety

dość blisko plaża i sklep spożywczy

Wady

monotonia śniadań, przeciekający łącznik między budynkami,

5.1
Aneta

Pobyt - Kwiecień 2024

Stanowczo za mała ilość leżaków przy basenie, jak na taką ilość gości. Poza tym, pomiędzy śniadaniem a obiadem można było dostać jedynie tosty i to często za mocno przypieczone.

Zalety

Blisko do plaży.

Emilia

Pobyt - Kwiecień 2024

Niestety nie polecę w/w hotelu. Bardzo małe/ciasne 2 windy, przy czym działała w większości jedna- nadmienię, iż kwiecień to nie sezon jeszcze. Brak przekąsek przy basenach- tosty przypalone. Hotel posiada 2 budynki- baseny baaardzooo małe, leżaków dosłownie- może 25szt. Na obiedzie brak kawy, herbaty. Nie polecam!

Zalety

Blisko lotniska.

Wady

Ciasne windy- 1 tylko działała Brak przekąsek Lista gości-odznaczenie- podczas zejsćia na obiad, co powoduje brak skorzystania ponownie Brak kawy, herbaty podczas obiadu Malutkie baseny Znikoma ilość leżaków

Jakub

Pobyt - Kwiecień 2024

Pobyt oceniam bardzo dobrze. Pokoje czyste (dziennie sprzątane), jedzenie dobre i zróżnicowane. Spory wybór drinków oraz napoi. Blisko do morza. Na plus również bliska odległość do centrum.

Zalety

- mila obsługa - Dobre jedzenie - spora ilość drinków

Wady

- dwie windy, które przy takim oblozeniu nie działają płynnie - dwa hotele Blue Sea obok siebie. Przy zameldowaniu trafiliśmy do złego.

Natalia

Pobyt - Marzec 2024

Pobyt był udany, obsługa była bardzo miła i sprawiła, że pobyt był jeszcze lepszy. Pokoje były znośne, ściany trochę cienkie. Duży wybór posiłków na bufecie oraz duży wybór drinków w barze. Blisko do morza oraz do pobliskich sklepów oraz centrum.

Zalety

Bardzo miła obsługa, blisko do morza, duży wybór drinków.

Wady

Cienkie ściany

Blue Sea Montevista Hawai (ex Evenia)