Blue Sea Mediodia

Jeśli chodzi o całokształt to oceniam ten hotel dość nisko. Ma parę dobrych stron, które są przysłonięte wadami. Ogólnie nie wybrałbym się tam drugi raz

Łazienka w złym stanie , to nie jest oferta all inclusiv , dostęp do napoi ograniczony

Hotel w porządku, nie ma co się przyczepić, świetna lokalizacja i super plaża blisko hotelu. Na szczególne wyróżnienie zasługuje obsługa Restauracji, uwijają się jak mrówki, są przemili. Jedzenie bardzo dobre i świeże. Dobra decyzja o wyborze hotelu.

Hotel piękny, jedzenia przepyszne, plaża blisko morza, obsługa mega!:) Polecam

01-04-2024 wróciliśmy z hotelu Blue Sea Mediodia. Mieliśmy 3 pokoje na 5 piętrze , dopłaciliśmy za balkon . Widok z okna na ściany budynku obok , oraz śmietnik na dole .All Inclusive - to żart . 3 napoje alkoholowe (wino lub piwo)do obiadu i kolacji . Tylko w określonych godzinach( po około 2 godziny)Jeżeli traktujesz ten hotel jako baza wypadowa i nie ma cię na obiad a chcesz posiedzieć wieczorem w barze to lepiej iść do baru przy plaży. 1 euro depozytu za plastikowy obleśny kubek (jak płacisz to dostajesz w ładnym kieliszku bez depozytu. Jeden pokój nie był ani razu sprzątany musieliśmy się zwrócić o papier toaletowy i świeże ręczniki . pościel nie zmieniana przez tydzień . zdjęcia podrasowane . plaża jest dalej niż piszą . jedzenie niby różne niby fajne potrawy ale a to przypalone , kluski suche . Jak ktoś nie jest wybredny to ok , bez szału zupełnie . Drugi raz bym tego hotelu nie wybrał mimo było to miejsce wypadowe a nie pobyt na miejscu

Nazwa  Blue Sea Mediodia
Miejsce  Hiszpania / Majorka / El Arenal
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty

Malownicze zatoczki z turkusową wodą i białymi plażami

Tętniąca życiem stolica Palma de Mallorca z gotycką katedrą

Góry Tramuntana z trasami idealnymi na piesze wędrówki

4.3
4.8

Wyświetlono 63 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Marcin

Pobyt - Listopad 2024

Zalety

- miła i dobra obsługa. Nic do zarzucenia - smaczne i różnorodne jedzenie - blisko plaży i deptaku

Wady

- ciągły nieprzyjemny zapach z kanalizacji, który próbował być przykryty domestosem - podejrzana okolica, trochę strach wieczorem wyjść dla kobiety - super cienkie ściany w pokojach. Słychać każdy dźwięk z innych pokojów

5.7
Maciej

Zalety

,organizacja i obsługa bardzo dobra

Asia

Zalety

Jedzenie i obsługa na plus.

Izabela

Pobyt - Kwiecień 2024

Hotel piękny, jedzenia przepyszne, plaża blisko morza, obsługa mega!:) Polecam

Zalety

Blisko morza i plaży Jedzenie różnorodne

michał

Pobyt - Marzec 2024

Pobyt - Marzec 2024

Pobyt udany, hotel blisko morza, blisko sklepów, promenady. Bardzo dobre jedzenie, łóżka wygodne. Jak na 3* naprawdę spoko. Świetna baza wypadowa do zwiedzania wyspy, a dla miłośników sportów wszelakich, fantastyczne miejsce o tej porze roku:) Blisko lotniska i stolicy. Bez tłumów, kilometrowych kolejek, a i ceny całkiem ok. Sama Majorka, piękna, czysta i zielona:)

Zalety

Jedzenie w hotelu bardzo nas zaskoczyło. Może nie ma ogromnego wyboru, ale wszystko smaczne, śniadania, obiady kolacje, desery, wszystkiego pod dostatkiem, włącznie z lokalnymi przysmakami:)

Wady

Dla nas brak, choć pewnie dla innych może być różnie;)

Kamila

Super! Polecamy! Pyszne jedzenie, świetna baza wypadowa! 💙💙💙

Zalety

Jedzenie

6.1
Janusz

Pobyt - Luty 2024

Hotel jak " hostel " - wygody minimalne. Pokoiki malutkie, stołówka przypominająca szkolną. Dobre położenie, czysto, sprzątane codziennie. Ogólnie dla mało wymagających klientów lub dla kogoś, kto chce tylko przenocować a całe dnie spędza poza hotelem

Zalety

czysto

Wady

minimum komfortu

Renata

Pobyt - Luty 2024

Pobyt w hotelu oceniam pozytywnie. Hotel blisko plaży, czysty, pokoje codziennie sprzątane, jedzenie dobre, każdy coś dla siebie wybierze. Z tego miejsca bardzo blisko do stolicy. Polecam hotel.

Łukasz

Pobyt - Luty 2024

Hotel położony bardzo blisko plaży i przystanków autobusowych, znajduje się między blokami mieszkalnymi i sklepikami. Budynek dość stary co widać po górnych piętrach. Recepcja i sala jadalna nowoczesna. Pokój wyglądał na leciwy ale był czysty i zadbany więc nie ma do czego się przyczepić. Obsługa była bardzo miła i pomocna, każdy z pracowników miał plakietkę z flagami krajów co oznaczało w jakim języku mówi. Jedzenie było smaczne chociaż nie było bardzo dużego wyboru w ilości dań. Przy recepcji jest komputer wraz z drukarką więc za opłatą (1 euro- 15 min) można wydrukować bilety powrotne. Przejazd autobusem do ścisłego centrum zajmuje około 30 minut a autobusy jeżdżą co 15-20 minut. Podsumowując: Jeśli ktoś znajdzie tanią ofertę to z pełną odpowiedzialnością polecam ten hotel. Jest czysto, miło i przyjemnie. Budynek nie jest w 100% nowoczesny ale nikt nie pisał, ze tak będzie. Nie mam żadnych zastrzeżeń i wybrałbym go jeszcze raz.

Zalety

Czystość Obsługa Jedzenie Położenie

Wady

Basen jest raczej mały i ciężko mi sobie wyobrazić żeby w pełnym sezonie dało się tak faktycznie pływać

Klaudia

Pobyt - Luty 2024

Hotel bardzo fajny. Jadąc tam byłam jednym słowem przerażona, ale się bardzo miło zaskoczyłam. Na recepcji jak i w jadalni bardzo miła obsługa. Każdy był pomocny i uśmiechnięty. Po zameldowaniu pan w recepcji od razu nam pomógł odnaleźć pokój co było bardzo miłe. Co do jedzenia jestem wegetarianką i nie jem mięsa więc zwracam na tą kwestię uwagę. Nie było zbyt dużego wyboru, ale zawsze było coś z czego można było złożyć pyszny posiłek. Osoby które lubią eksperymentować i próbują nowych rzeczy też miały by w czym wybierać. Co do pokoju był on czysty i schludny. Łazienka także czysta i przestronna. Wszystko było w jak najlepszym porządku. Jeżeli wrócę na Majorkę w te rejony na pewno zawitam w tym hotelu, dlatego z czystym sumieniem mogę go polecić .

Zalety

Miła obsługa Czystość hotelu Wyposażenie

Wady

Nie wiem co wymyślić

5.1
Daria

Pobyt - Luty 2024

Hotel mocno średni. Pokoje owszem w porządku ale cala reszta to tragedia. Panie na recepcji nie raczyły poinformować na którym piętrze znajduje się pokój oraz jak do niego dotrzeć! Nie dostaliśmy nawet informacji o godzinach posiłków. O wszystko trzeba dopytywać i dowiadywać się samemu. Czytając opinie innych klientów byliśmy nastawieni całkiem pozytywnie, jednak zawiedliśmy się. Hotel jako baza wypadowa do zwiedzania wyspy poza sezonem w porządku ale nie wyobrażam sobie wrócić tam w sezonie. Jedzenie tragiczne ( przez trzy dni wyjazdu jedliśmy tylko frytki). Za napoje do posiłków inne niż woda trzeba było dodatkowo płacić. Restauracja hotelowa bardzo mała. Za każdym razem trzeba było czekać 20min w kolejce żeby zjeść kolacje, bo wszystkie stoliki byly zajęte.

Zalety

bliski dystans do morza pokoje sprzątane codziennie

Wady

jedzenie!!!!! slabo przekazywane informacje klientom mała restauracja

Robwer.

Pobyt - Luty 2024

Bardzo fajny i przyjazny .Rewelacyjna obsługa.Polecam.

Zalety

Blisko plaży i punktów sklepowych .

Robert

Pobyt - Luty 2024

Cena adekwatna do jakości, pokoje czyste, codzienne sprzątanie, personel miły i pomocny w każdej sytuacji, posiłki smaczne i urozmaicone.

Zalety

Bardzo miły personel, czysto, smaczne jedzenie, blisko plaży.

Wady

Hałas

Żaklina

Pobyt - Luty 2024

Adekwatne do ceny. Pokoje mogłyby być trochę odświeżone.

5.9
Pawel

Pobyt - Styczeń 2024

Hotel blisko plazy. Biale wnętrza w stylu srodziemnomorskim i duze tarasy. Ciezko z miejscami parkingowymi w okolicy. W okolicy kilka sklepow, barow i fryzjerow :). Blisko linia A2 autobus na lotnisko oraz linia 25 do Palma de Mallorca. Hotel zmienia zestawy sniadaniowe i obiadowe.

Zalety

Zmiana zestawow sniadaniowych. Duze tarasy.

Wady

Windy typu szafa. Obskurna okolica.

5.1
Marcelina

Pobyt - Styczeń 2024

Hotel tylko i wyłącznie dobry jako baza wypadkowa. W oko0licy same hotele i sklepy. Najlepiej brać tam same śniadania. Jedzenie bardzo monotonne.

Zalety

Blisko plaży, morza.

Wady

Limit alkoholi tylko podawanych do obiadu i kolacji.

Pobyt - Styczeń 2024

Hotel czysty, zadbany, sprzątany na bieżąco. Smaczne jedzenie, duży wybór, wszystkiego pod dostatkiem. Obsługa hotelu profesjonalna, miła i chętna do pomocy. Polecam

Wady

Jest problem to spięcie, które czasami występowało przy wkładaniu karty magnetycznej.

Pobyt - Styczeń 2024

Generalnie pozytywnie, obsługa na duży plus, blisko do gastronomii, sklepów i nawet do kościoła

Zalety

Czysto, ręczniki zmieniane codziennie, gustowny, prosty wystrój, smaczne jedzenie, bardzo blisko do plaży i deptaku, dobre skomunikowanie z Palmą

Wady

bezpośrednie otoczenie - niezbyt piękne, budynek przy budynku, chociaż wystarczy przejść 300-400m i okolica robi się bardziej "wyjściowa" , cienkie ściany - trzeba mówić szeptem, brak wentylacji w łazienkach,

Radek

Pobyt - Grudzień 2023

Bardzo miła i życzliwa obsługa. Proponowali pomoc

Zalety

Lokalizacja. Blisko plaży

Blue Sea Mediodia