Blue Sea Gran Playa

3.5

Uwaga! Hotel ma pokoje poza hotelem, ekonomiczny standard, z balkonami i fatalnymi warunkami zakwaterowania. Brak półek w łazience, brudne lampy z insektami, szafy w betonie, popękane i mnóstwo syfu w gratisie!!!

bardzo udany pobyt w hotelu, czysto, dobre jedzenie oraz dobra organizacja wieczorów w postaci występów

Pokoje ok, jak na 3 * . Natomiast jedzenie bardzo ubogie, mało różnorodne . Na 5 dni pobytu praktycznie codziennie to sam. Ręczniki basenowe 3 euro dzień + depozyt 10 euro( zalecam zabrać ze sobą jakby ktoś chciał jechać bez ) przy barze pobierana opłata 1 euro za kubek plastikowy na napoje (pierwszy raz się spotkałam z takimi praktykami). Obsługa miła, blisko do plaży i podczas naszego pobytu mało dzieci co dla niektórych może być na plus . Na krótki wypad jak najbardziej polecam, na dłużej hmmmmm .

Hotel zadbany, przestronny. Pokoje sprzątane codziennie, szkoda, że łazienki nie są zaopatrzone w mini kosmetyki - ale można takowe kupić w Carrefour, który jest niedaleko hotelu. Jedzenie róznorodne i mega dobre, wiec na pewno kazdy znajdzie cos dla siebie. Hotel usytuowany w super lokalizacji - do Morza ok 5min spacerkiem. Dużo atrakcji, ale warto z nich skorzystać na własną rękę. Dla młodych osób imprezy w barach niedaleko. Obsługa hotelu była bardzo miła i pomocna - jesli ktoś się zdecyduje na wypożyczenie samochodu to polecam zrobić to przy pasażu - jest o wiele taniej.

Urlop w tym hotelu był dla mnie przyjemnością. Zarówno my dorośli jak i nasz 3 letni synek byliśmy bardzo zadowoleni. Hotel jest bardzo ładny i przede wszystkim czysty. Jedzenie smaczne i zróżnicowane. Niedaleko hotelu znajduje się plac zabaw więc jego brak w hotelu kompletnie nie przeszkadza. Piękna plaża 5 minut pieszo. Długo miałam wątpliwości co do tego hotelu, bo nie wyglądał na typowo dziecięcy, ale bardzo się cieszę, że jednak się na niego zdecydowałam. Jest to obiekt dla każdego, zarówno dla rodzin z dziećmi, jak i par czy dla grupki znajomych. Na uwagę zasługują również pokoje - czyste, nowoczesne i z dużym balkonem. Polecam 100 %

Kod hotelu HOT21965
Nazwa  Blue Sea Gran Playa
Miejsce  Hiszpania / Majorka / Sa Coma
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje, all inclusive
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, darmowe wifi

Malownicze zatoczki z turkusową wodą i białymi plażami

Tętniąca życiem stolica Palma de Mallorca z gotycką katedrą

Góry Tramuntana z trasami idealnymi na piesze wędrówki

5.5

3.5

Wyświetlono 10 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
1.9
Bozena

Zalety

Brak!!!

Wady

Brudne talerze, kieliszki i drinki tylko do 23:00 w pełnym wyżywieniu!!! Syf! Pokoje poza hotelem, brudne,stare sprzęty, dziury w drzwiach, brak półek i wszystko brudne!!! Nigdy więcej tam nie pojadę!!!

Magdalena

Pobyt - Kwiecień 2023

Zalety

czystość , dobre położenie, fajne wieczorne występy

Pobyt - Czerwiec 2022

Zalety

Blisko morze, sklepy i restauracje.

Wady

Jedzenie monotonne. Brak ręczników basenowych. Osoby z bagażem podręcznym muszą kupić na miejscu bądź wypożyczyć za 3 euro/dzień + kaucja 10 euro.

Agata

Pobyt - Kwiecień 2022

Zalety

Przestronne pokoje, super widok z balkonu (akurat bylam na 6 piętrze z 7).

Karolina

Zalety

- czystość - jedzenie - miła obsługa - lokalizacja (blisko plaży, blisko sklepu Carrefour, blisko placu zabaw) - baseny

Wady

- brak

Kamila

Pobyt - Październik 2017

Jak na 3* hotel warunki są bardzo dobre. Idealne położenie, blisko przystanków, blisko plaża, blisko sklepy. Jedzenie jak to zazwyczaj bywa podczas szwedzkiego stołu - powtarzało się ale było dobre, wraz z chłoapkiem nie chodziliśmy głodni, wręcz przeciwnie. Hotel polecam zarówno parą jak i rodziną z dziećmi. Codziennie animację zarówno dla dzieciaków jak i dorosłych :). Bardzo miło spędzony czas na Majorce :).

Zalety

Przemiła obsługa, dobre jedzenie, lokalizacja

Kamila

Pobyt - Wrzesień 2017

Hotel usytuowany blisko i plaży i sklepów czy przystanków autobusowych. W hotelu zaskoczyła przemiła obsługa. Jest czysto. Co dziennie pokoje są sprzątane. jedzenie po trzech dniach trochę się nudzi, powinno być bardziej urozmaicone, ale jest dobre. Okolica bardzo ładna. Uważam, że miejsce jest godne polecenia

Zalety

czysto, miła i uczynna obsługa

Wady

dla mnie brak

Łukasz

Pobyt - Wrzesień 2016

Hotel dość stary, co widać po wysłużonych sprzętach i ciężko otwierających się oknach, ale czysty i w miarę wygodny. Mieliśmy apartament (sypialnia, pokój z aneksem, łazienka) - dla dwóch dorosłych i dwójki dzieci w sam raz. Wszystkie pokoje mają widok na baseny. Z otwartego korytarza (bez okien) prowadzącego do pokoi widok na góry. Hotelowi do luksusu daleko, ale ma wszystko co potrzebne. Okolica dość głośna, ale wyspać się można również przy otwartych oknach. Telewizor jest, ale go nie włączaliśmy, więc nie wiem jakie kanały odbiera, pilot odbierany w recepcji po wpłacie depozytu. Sprzęty typu czajnik, garnek, suszarka dostępne, ale za opłatą (!), co jest dość dziwacznym pomysłem w hotelu z pokojami z aneksem kuchennym... Mieliśmy swój mały garnek i grzałkę, więc po herbatę i kawę nie musieliśmy za każdym razem biegać do restauracji. Klimatyzacja jest (działa tylko przy zamkniętych oknach i balkonie), ale z niej nie korzystaliśmy - cały czas mieliśmy otwarte okna - na końcu sierpnia i początku września było to wystarczające. Osoby niepełnosprawne i rodziny z dziećmi korzystającymi z wózków nie będą miały problemów - są podjazdy i windy. Jedzenie słabe - kiepski wybór (każdy z mojej rodziny coś sobie wybrał na śniadanie, obiad i kolację i jadł to przez dwa tygodnie codziennie, bo nikt nie znalazł satysfakcjonującej alternatywy), żadnych lokalnych potraw, kawa nie nadaje się do picia, desery mizerne, ale były za to codziennie świeże owoce (arbuzy, melony, czasem gruszki, jabłka, kiwi). Głodni nie chodziliśmy, można się najeść. Szczęśliwie nie jesteśmy wybredni jeśli chodzi o jedzenie, więc nie narzekaliśmy. Smakosze mogą być jednak mocno zawiedzeni... Z basenu rzadko korzystaliśmy, a jeśli już to na krótko, wolimy morze i plaże, ale widzieliśmy, że leżaki wszystkie pozajmowane. Same baseny w porządku - brodzik o gł. do 0,5m oddzielony słupkami od większego basenu o gł. do 1,4m i oddzielny basen o gł. do 2m.

Zalety

- dobra lokalizacja (blisko plaża - 500m, przystanek autobusowy 100m, sklepy, restauracje) - udogodnienia dla niepełnosprawnych i rodzin z dziećmi korzystającymi z wózków - przyjemne baseny - ładna muzyka w restauracji przy posiłkach (Miles Davis) - możliwość zamówienia posiłków na wynos, gdy nie chce się korzystać z obiadu - możliwość zamówienia wczesnego śniadania, gdy planuje się poranny wyjazd - turystom kwaterującym się rano przysługuje śniadanie, chociaż doba hotelowa zaczyna się od 14 - jest przechowalnia bagażu - ładny widok na góry z korytarza prowadzącego do pokojów

Wady

- słabe posiłki - odpłatne korzystanie ze sprzętów typu czajnik, garnek, suszarka do włosów - stare i wyeksploatowane sprzęty, okna - głośna okolica

Magdalena

Pobyt - Wrzesień 2015

Hotel w dobrym położeniu, bardzo blisko plaży, w fajnej miejscowości, wszędzie blisko. Największą wadą hotelu to jego pokoje, a raczej ich brak dobrego wyciszenia. Ciężko o dobre wyciszenia jak między jednym a drugim pokojem są drzwi, które pewnie kiedyś prowadziły do oddzielnego pokoju dziennego, bo pewnie były to apartamenty, teraz z jednego apartamentu są zrobione dwa oddzielne pokoje i niestety wszystko słychać jak na dłoni. Tak samo wszystko słychać w łazience, co robią i mówią sąsiedzi obok.

Zalety

Blisko do plaży, bardzo dobre jedzenie i urozmaicone.

Wady

Bardzo źle wyciszone pokoje,

Pobyt - Czerwiec 2015

Ten hotel był dla nas dużym rozczarowaniem. Zasługuje najwyżej na 2 gwiazdki. Obsługa hotelowa również nie miła (zarówno w recepcji jak i panie sprzątające),sprawiała wrażenie że turyści im przeszkadzają i dodają pracy. Na każdym miejscu widać oszczędności. Ogólnie za te pieniądze nie polecam tego hotelu.

Zalety

Dobra lokalizacja blisko pięknej piaszczystej plaży. Smaczne, choć monotonne (szczególnie śniadania) posiłki. Czyste, zadbane baseny.

Wady

Hotel jest reklamowany jako po generalnym remoncie. Niestety był tylko świeżo pomalowany (zarówno pokoje jak i na zewnątrz). Łazienki (armatura i płytki) oraz wszystkie meble są bardzo stare (rozpadają się!!) i wymagają wymiany. Brak terenu rekreacyjnego wokół hotelu (np. ogrodu, placu zabaw czy boiska do siatkówki). Zbyt mała ilość leżaków przy basenach.

Blue Sea Gran Playa