Malownicze zatoczki z turkusową wodą i białymi plażami
Tętniąca życiem stolica Palma de Mallorca z gotycką katedrą
Góry Tramuntana z trasami idealnymi na piesze wędrówki
Ogólnie udane wakacje ,smaczne jedzenie, pyszna kawa dostępna cały dzień ,a do kawy słodkie bułki .Na stołówce pracuje bardzo miła i pomocna polka ,w razie potrzeby doradzi co warto zwiedzić, jak jak poruszać się komunikacją .
.Jedzenie, animator koko ,czystość.
Problemy z łazienkami ,nieszczelna kanalizacja zacieki widoczne na korytarzu.
Hotel, w którym spędziłam tydzień, zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie pod względem czystości i dbałości o detale. Mimo niektórych niedociągnięć , hotel spełnił swoje zadanie jako miejsce na relaksujący wypoczynek.
Pokoje były sprzątane codziennie, a ręczniki wymieniano każdego dnia, co zdecydowanie podniosło komfort pobytu. Na duży plus zasługuje również fakt, że każdy pokój miał balkon, co dawało możliwość odpoczynku na świeżym powietrzu. Ogromnym udogodnieniem był przystanek autobusowy tuż przy hotelu, a na plażę można było dojść w zaledwie 800 metrów, co było bardzo wygodne.
Niestety, nie wszystko w hotelu było idealne. Opcja all inclusive pozostawiała sporo do życzenia – napoje w barze były dostępne jedynie w godzinach posiłków, a do wyboru były tylko piwo lub wino. Dodatkowym minusem były śniadania, które były monotonne i brakowało w nich różnorodności, co z czasem stało się uciążliwe.
Dobra lokalizacja , w pobliżu przystanek autobusowy , okolo 1 km.do plaży nad morzem
Na plus bardzo miła obsługa, , jedzenie nie najgorsze - nie chodziłem głodny, basen xzysty , pokoje czyste dziennie sprzątane Ogólnie za te pieniądze nie najgorzej
Jedyna wady akustyka , w pokoju było słychać wszystki co działo się na korytarzu
Było miło, hotel czysty, miła i pomocna obsługa. Dobre jedzenie.
Widok z balkonów na morze, blisko na plażę.
Nie mam zastrzeżeń.
Ładny hotel. Bardzo miła i pomocna obsługa. Czysto wszędzie. Pokoje codziennie sprzątane, zmieniana pościel, ręczniki. Duży wybór jedzenia, dużo owoców i warzyw. Pyszne ciasta, rogaliki, lody. W hotelu cisza, spokój. Wieczorem przyjemna muzyka przy piwku. Duży basen z ciepłą wodą. Przystanek autobusowy przed samym hotelem, dobre połączenie. Do Palmy 3? za osobę. Do plaży blisko spacerkiem. Sklepy bardzo blisko.
Lokalizacja, czystość, jedzenie, obsługa.
Dla mnie brak????
Super hotel dla grup, wszędzie blisko i dobra zabawa !
Blisko do sklepów, dyskotek i piękne widoki z pokoju (5 pietro)
Pokoj pieknie wyglada na zdjęciach. Na zywo przepasc. Nawet mikroskopijny balkon a w ofecie coś innego. Brak pilota do telewizora. Pokój oddany do zameldunku ok godz.16. Monotonne jedzenie. Zimna woda w basenie.
Hotel całkiem ok, gdyby nie incydent przy samym przyjeździe, gdzie szanowne biuro podróży Exim Tours (szczerze nie polecam) nie wykonało rezerwacji w hotelu i przez trzy godziny siedziałyśmy przed hotelem bez możliwości zjedzenia, wypoczęcia, wykąpania się po ponad 13-godzinnej podróży. Hotel ze swojej strony też nie zaoferował pomocy, tylko kazał załatwić sprawę samemu. Jedzenie bardzo słabe. Na tygodniowym pobycie tylko jedna kolacja była naprawdę smaczna i to co się miało na talerzu zjedzone było z apetytem. Z ciepłych posiłków większość miała posmak starego oleju. Ale Może to kwestia indywidualnych upodobań.
Codzienne ścielone łóżko Czysto w pokojach jak i w głównych pomieszczeniach
Słabe jedzenie