Malownicze zatoczki z turkusową wodą i białymi plażami
Tętniąca życiem stolica Palma de Mallorca z gotycką katedrą
Góry Tramuntana z trasami idealnymi na piesze wędrówki
Słaba 3. Hotel bardziej zbliżony do sanatorium niż hotelu w którym coś się dzieje.
Bliskość plaży
Monotonne jedzenie, codziennie to samo, absolutne minimum. Personel w większości 60+, brak czystych stolików. Woda w basenach zimna. Windy się zacinają, ludzie uwięzieni w pół piętra. Ogólnie hotel dwu, góra słabe trzy gwiazdowy,
Hotel bardzo czysty, panie sprzątają codziennie, obsługa miła i pomocna. Jedzenie nie jest jego najlepszą stroną więc polecam brać opcję bez wyżywienia. W pobliżu hotelu jest piękna piaszczysta plaża. Przed hotelem jest przystanek autobusowy. Ten hotel to super opcja dla osób, które chcą pozwiedzać Majorkę i odwiedzić jej urokliwe zakątki.
Bardzo dobra lokalizacja. Przystanek autobusowy przy hotelu. Czystość.
Jedzenie
Hotel średniej jakości,dobry jako baza wypadowa dla chcących zwiedzać okolice. Nie polecam osobom oczekującym komfortu ani też parom chcącym spędzić urlop w romantycznej atmosferze.
Miły personel, przystanek autobusowy tuż obok. Stosunkowo blisko do plaży.Całkiem przyjemny basen przy hotelu (z brodzikiem dla dzieci) .Wprawdzie nie korzystaliśmy z tej usługi, ale jest możliwość uczestniczenia w zajęciach prowadzonych przez animatora( np. joga). Codziennie sprzątane pokoje. Raczej spokojna i cicha okolica, choć obok , w zaroślach, zamieszkują stada dzikich kur i kogutów ( piejących przez większość doby)- akurat dla mnie nie stanowiło to problemu. Taki lokalny folklor.
Cienkie ściany, przez które słychać absolutnie wszystko. Nieszczelne drzwi, przepuszczające światło z korytarza. Ogólnie hotel wymaga remontu, wyposażenie w pokojach też swoje przeszło. Łazienka (w naszym pokoju) bez wentylacji.
Niestety standard hotelu jest bardzo niski. Plusy: przemiła obsługa, bardzo czysto, dość blisko plaży, przystanek autobusowy przy hotelu Minusy: drzwi i ściany cienkie jak z papieru, all inclusive nie jest all inclusive. Alkohole w all inclusive dotyczą tylko piwa i wina tylko w określonych porach obiadowych i określonych ilościach. Każdy drink jest płatny. Basen otwarty tylko do 18, jedzenie niestety na bardzo niskim poziomie, brak lodówki w pokoju, niedziałające suszarki do włosów, a to tylko kilka niestety uwag.. :(
Obsługa, czystość
Głośno, cienkie ściany, brak all inclusive, brak lodówek, basen tylko do 18, jedzenie
Pobyt udany.Hotel czysty.Otoczenie ładnie utrzymane.
Bardzo miła obsługa.Pyszne jedzenie.
Napoje w all inclusive po godzinie 23.00 niestety płatne.
Pokoje czyste, bez szału, ale wszystko jest czego potrzeba. Obsługa miła. Sprzątanie codziennie, dokładnie. W październiku woda w basenie hotelowym ciut za zimna. W morzu cieplejsza.
Dobre jedzenie. Milą obsługą. Czysto.
Drobne niedociągnięcia (sufity w pokoju pofalowane), woda w basenie poza sezonem chłodna. Za mało wędlin na śniadanie.
Jak na trzy gwiazdki to nie widzę powodów do narzekania. Spałem w hotelach o podobnym miejscu w rankingu, a gorszych.
Sympatyczna obsługa. "Bonus" - bardzo miła Polka w restauracji, która powiedziała nam, gdzie warto pojechać i wyjaśniała zawiłości podróżowania autobusami (rezydenta nie zainteresowaliśmy, nie było nawet spotkania dzień po przyjeździe). Czysto: w pokoju, łazience, restauracji, na basenie - w ogóle czysto. Armatura łazienkowa w dobrym stanie, co nie jest standardem w takich hotelach. Jedzenie mogłoby być lepsze, ale w sumie na plus.
Nieestetyczne kasetonowe sufity podwieszone, tapety typu "raufaza", drzwi do pokojów i okna w restauracji - dawno powinny być wymienione. Wentylacja w restauracji (restauracja w piwnicy, ale z oknami) najwyraźniej też, bo trochę z niej kapało. Nieciekawe otoczenie, ale przystanki autobusowe blisko (jedna linia - pod hotelem).
Jak za tą cenę dobry hotel, miło nas zaskoczył, polecam
Spokojna lokalizacja hotelu, dobre jedzenie
Słychać sąsiadów za ścianą, słabo wygłuszone drzwi, w all inclusive brak darmowych drinków (tylko piwo i wina)
Pobyt w hotelu oceniam pozytywnie ,bardzo miła obsługa ,czysto ,jedzenie ok
Jest to hotel trzy gwiazdkowy więc nie można wymagać cudów ale jest naprawdę ok
Wadą było pobranie depozytu nawet za sejf 20 euro
Hotel spełniający oczekiwania rodzin z dziecmi dobrze usytuowany 800m od plaży
Bardzo miła obsluga
Zbyt małe pokoje dla 3 osob
Początkowo byłam rozczarowana położeniem hotelu trochę na obrzeżach miasta, ale okazało się, że wszędzie jest blisko i cicho (daleko od halasu i gwaru z centrum miasta). Bardzo dobre połączenie z Palma de Mallorca i stamtąd dalej do innych miejsc
Hotel spokojny i cichy, bardzo czysty, bardzo dobre jedzenie, personel bardzo miły i pomocny. W restauracji pracuje Polka, która jest przesympatyczna i chętnie doradzała co zobaczyć na wyspie, pomagała też w zwykłych codziennych zapytaniach osób nie znających hiszpańskiego lub angielskiego. Prawdziwy skarb dla hotelu!!!!
Nie znalazłam
Pobyt w hotelu oceniam bardzo dobrze: miła obsługa dostępna cały czas, pokój był codziennie sprzątany. Bardzo duży wybór jedzenia, każdy mógł wybrać coś dla siebie.
- miła obsługa - czystość pokoju - dobre i duży wybór jedzenia
Wyjątkowe miejsce. Wspaniali ludzie mili i uczynni. Calosc budynku czysta,pokoje proste ale zadbane. Bardzo dobre jedzenie. Plac zabaw dla dzieci. Basen i mniejszy brodzik. Polecam gorąco
Ludzie Atmosfera Jedzenie
Nie ma
Jedzenie to największa bolączka tego hotelu. Potrawy są nie doprawione, niedogotowane, przygotowywane z mrożonek, soki z automatu smakują chemią a kawy w ogóle nie da się wypić. Pomimo tego polecam niezbyt wymagającym turystom traktującym hotel jedynie jako miejsce na nocleg.
mały cichy
jedzenie mały basen