Blue Sea Beach (Stalida)

Szczerze polecam ten hotel chociaż rezerwując go miałam sporo wątpliwości tym bardziej,iż jestem osobą wymagającą .Moim zdaniem hotel godny polecenia, infrastruktura obiektu ciekawa , zadbana , bogato urozmaicona roślinnością . Pokoje czyste,schludne, sprzątane codziennie łącznie z wymianą ręczników, wybraliśmy pokój z widokiem na morze za dodatkową opłata, naprawdę było warto,widok z tarasu przepiękny .Atutem hotelu jest piaszczysta plaża,również zadbana i sprzątana przez pracownika hotelu. Jeśli chodzi o jedzenia to myślę , że każdy coś dla siebie znajdzie,jest szeroki asortyment począwszy od dań głównych po zupy i desery. Personel hotelu bardzo miły, uprzejmy i służy pomocą zarówno na stołówce jak i w barach. Jeśli będę w przyszłości planować wakacje na Krecie to na pewno tam wrócę.

Hotel super.Czyste pokoje.Przepiękne widoki.Bardzo miła obsługa

Sam hotel jest ładny, ogrody, położenie i pokoje. Baseny są trochę małe, ale mało osób w nich przebywa, są wsytarczające, jak na ten hotel, plaża to wynagradza. Do plaży zejście przez ulicę, leżaki drogie, ale sądzę, że nei ma potrzeby ich brać, bo hotelowe są zaraz przez ulicę, 2 kroki. Plaża piaszczysta, duża. Jedzenie dobre, jednakże, stosunkowo mały wybór. W hotelu nie ma bransoletek, przez co obsług się pyta, w restauracji i w barach jaki numer pokoju. Hotel polecam.

Obsługa wakacje.pl Bełchatów godna polecenia i zaufania. Pomoc w doborze oferty, zainteresowanie realizacją oferty i kontakt, informacje-przykładowy. Ta opinia, jest opinią trzech par, których pobyt był w konsekwencji bardzo udany, relaksujący. Sprawiła to miła, staranna od początku do końca przemiła obsługa, zwinni, sympatyczni kelnerzy, czystość ogólna stołówki,barów, pokoi i otoczenia, bliskość morza,przyjemna, piaszczysta plaża, miłe miasteczko ze sklepami czynnymi do późnego wieczora mimo kończącego się sezonu, cudowna pogoda i roztaczające się widoki, świetna baza wypadowa dla chętnych obejrzeć więcej niż Stalidę- typowe greckie bezstresowe miasteczko i pobliską Mali. Rada-jeśli chcecie spędzić bezstresowo pobyt od pierwszej do ostatniej godziny, sprawdźcie dokładnie jaki pokój zarezerwowało czyli jakie warunki za cenę, którą płacicie oferuje Wam biuro turystyczne, z którego korzystacie. Obsługa wakacji.pl Bełchatów podkreślam - jednorazowa, godna polecenia i zaufania.

Rewelacyjny hotel, przy plaży (przejście przez niewielką uliczkę) blisko Salidy - Piękny hotel, elegancki i z klasą - Trzyma poziom hoteli Sentido - Pyszne jedzenie w restauracji A?la carte - duży, zadbany ogród - kilka rodzai pokoi, - ładne baseny - wifi na terenie całego hotelu free - bardzo miła obsługa - hotel godny polecenie, nie znalazłam powodu, żeby się do czegoś przyczepić

Nazwa  Blue Sea Beach (Stalida)
Miejsce  Grecja / Kreta / Stalida
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, basen z podgrzewaną wodą, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, bez paszportu

Różowy piasek i turkusowe wody na egzotycznej plaży Elafonisi

Najdłuższy w Europie wąwóz Samaria z zapierającymi dech widokami

Malownicze porty i weneckie domy w urokliwej Chanii

Wyświetlono 22 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Ewelina

Zalety

Piaszczysta plaża blisko morza.

Wady

Nie dostrzegam.

Edyta

Pobyt - Maj 2023

Hotel super.Czyste pokoje.Przepiękne widoki.Bardzo miła obsługa

Zalety

Czysty.Piękne widoki

Wady

Jedzenie

Anita Kowalska

Pobyt - Październik 2016

Zalety

niska oryginalna zabudowa hotelu,przemiła obsługa,czystość pokoi, stołówki i barów,starannie i pysznie przygotowane posiłki,alejki pomiędzy zabudową- parterowymi budynkami -przyjemne miejsca do spacerów,co wieczór muzyka na żywo, miłe, ciche miasteczko wzdłuż plaży rozpoczyna się tuż obok hotelu.

Wady

Poza wieczorkami przy muzyce na żywo brak rozrywek typu gry, sport. Hotel 5-cio gwiazdkowy, ale pokoje powinny mieć zróżnicowane określenie gwiazdek i zarazem cenę ze względu na bardzo zróżnicowany standard- od ciemnych, prawie bez światła, maleńkich z beznadziejną,maleńką łazienką, w których za taras(balkon)służy placyk 1mx1m przy wyjściu z pokoju ze stolikiem z dwoma krzesełkami ( nie tyle te pokoje co łazienki są gorsze od tych w przeciętnych kwaterach wynajmowanych w kraju za 40,00 zł doba) do przestronnych, widnych z piękną , wygodną, nowoczesną łazienką pokoi z tarasem trawniczkiem z leżakami a nawet basenem do 1,2m głębokim tylko i wyłącznie dla danego pokoju.

Sylwia

Pobyt - Maj 2016

Pobyt - Maj 2016

Ogólnie hotel oceniamy bardzo pozytywnie. Poniżej klika minusów, które jednak nie wpływają istotnie na naszą ogólną ocenę hotelu. Na terenie miniclubu jest brodzik ale jest za głęboki dla małych dzieci (ok 70 cm), nie ma też przy nim leżaków. Jest drugi brodzik przy basenach głównych ale też nie ma przy nim leżaków i żadnych zabawek. Byliśmy w maju i hotel nie był maksymalnie obłożony, myślę, że w sezonie może być problem z leżakami na terenie hotelu (a już przy basenie to raczej w ogóle małe szanse). uciążliwe może być to, że goście All Inclusive muszą mieć przy sobie kartę ze zdjęciem (a przynajmniej za każdym razem gdy coś zamawiają podawać nr pokoju), natomiast sama formuła all in bardzo dobra. Mieliśmy mrówki w pokoju. Jest trochę \"gorszych\" pokoi - nie mają pełnowymiarowego okna, jedynie małe okno przy drzwiach wejściowych. Słabe animacje - jeśli ktoś je lubi to może nie by zadowolony (my nie mieliśmy z tym problemu).

Zalety

położenie, dobre jedzenie, miły personel

Wady

za głęboki basen dla dzieci na terenie miniclubu, w sezonie może być problem z leżakami

Klientka

Pobyt - Sierpień 2014

w hotelu miła obsługa, bar naprawdę OK, czysto, interesujące animacje, posiłki smaczne, położenie tuż przy plaży; jeśli chodzi o wady to niezbyt duży basen (jak na taki obiekt), bufet średnio urozmaicony, snack bar w godz. popołudniowych to tylko ciasto i kanapki, zepsute sprzęty na siłowni

Małpka

Pobyt - Lipiec 2013

Razem z mężem byliśmy w tym hotelu w lipcu 2013. Okolica bardzo przyjemna, blisko do promenady ze sklepikami i tawernami wzdłuż morza. Widok przepiękny, morze oraz plaża super, czysta woda i drobniutki piasek, oraz te fale w morzu nie zapomniane - extra. Teren hotelu zadbany i dobrze utrzymany, baseny wystarczające. Jeżeli chodzi o sam hotel to oceniamy na 3,5 - 4 gwiazdki. Polacy, którzy przyjechali w tym samym terminie zostali zakwaterowani do pokojów - "piwnic" ( brak balkonów, jedno maleńkie okienko w pokoju, wejście otoczone murkiem, także ciemno przez 24 h). W ciagu dnia praktycznie brak muzyki przy basenach. (muzyka tylko w czasie aerobiku wodnego i kilku animacji, około 1 godz. dziennie) mało przekąsek w ciagu dnia, praktycznie wogole. Jedzenie w restauracji w kolko to samo oraz maly wybor. Obsluga w restauracji bardzo mila i sympatyczna, ale w barze przy basenach panowie zawsze wygladali jakby pracowali tam za kare. Bar przy basenach zamykany przed 18. Bardzoooo słabe wi-fi na terenie hotelu (w pokoju brak). Brak dyskoteki na terenie hotelu, chociaż w opisie było napisane ze jest. Z całego pobytu w tym hotelu najlepiej wspominamy poznanych tam przyjaciół, dzięki nim czas spedzilismy wesoło i miło. Ogólnie hotelu nie polecamy gdyż mając porównanie z innymi hotelami ten wypadł wg nas bardzo słabo.

Jarek z Elbląga

Pobyt - Czerwiec 2013

Wspaniały tydzień.Byliśmy z dziećmi w wieku 3 i 4,5 roku .Hotel blisko piaszczystej, niewielkie plażyj, aczkolwiek z leżakami nie było kłopotów. Obsługa bardzo miła. Animacja dla dziec i wieczorne dla dorosłych - zespół włosko(x2)-polsko-szkocko-brazyliski SUPER !!!. Alkohole w barze markowe :). Tylko raz zapytano się mnie o nr pokoju - przy pierwszej wizycie w restauracji(brak opasek). Z czystym sumieniem polecam !!!

Dagmara

Pobyt - Sierpień 2011

Ogólnie hotel bardzo polecam. Plusy: blisko do ładnej piaszczystej plaży, łagodne zejście do morza, ciche położenie jednocześnie blisko do promenady (hotel leży na początku Stalidy); ładne pokoje, zabudowa kameralna typu village - dużo miejsc do odpoczynku, miniklub dla dzieci, miła obsługa. Minusy: średnio urozmaicone i smaczne jedzenie ale zawsze można było wybrać coś dobrego; brak typowego brodzika dla dzieci (basen w mini klubie 60 cm.

milena

Pobyt - Czerwiec 2011

hotel idealny dla rodzin z dziecmi. lokalizacja idealna - wszedzie blisko. jedzenie bardzo dobre aczkolwiek po tygodniu moze sie nudzic. ludzie przemili. generalnie polecam

Mario

Pobyt - Czerwiec 2010

Bardzo fajny hotel. Spędziliśmy wspólnie z rodzinką 2 bardzo udane tygodnie w tym ośrodku. W hotelu bardzo fajne animacje, cała ekipa animatorów bardzo fajna, jedną z nich jest Polka. W hotelu w trakcie naszego pobytu pracowało kilkoro Polaków, wszyscy bardzo sympatyczni. Ogólnie bardzo fajny klimat hotelu, wśród gości wielu Włochów, sporo Polaków i Rosjan ale nie byli zbyt uciążliwi. Polecam serdecznie.

Kaja S

Pobyt - Czerwiec 2010

Czytając poprzednią opinię mam wrażenie że jest to komentarz czysto złośliwy, osoby która narzeka nawet na obecność innych ludzi w hotelu.. Wróciłam wczoraj z hotelu Aquis blue sea i jestem zachwycona! Spędziłam tam wspaniałe tygodniowe wakacje z mężem. Co roku podróżujemy z triady i jesteśmy wymagającymi klientami. W tym roku skorzystaliśmy z oferty Itaki i jesteśmy zachwyceni! Bardzo porządne 5 gwiazdek na naprawdę luksusowym poziomie! Polecam! Pozdrawiam Marię rezydentkę!

rela 71

Pobyt - Kwiecień 2010

Położenie hotelu bardzo ciekawe, blisko pięknej piaszczystej plaży (leżaki płatne 6 euro za komplet- dość drogo zważywszy na fakt, że baseny, a właściwie baseniki raczej przydatne dla dzieci) Jedzenie złe, monotonne, bez zmian przez cały tydzień. Obsługa, z wyjatkiem restauracji mało zaangażowana. Wersja all inclusive bez bransoletki (ciągłe pytania o nr pokoju)bardzo uboga. Uwaga - biura podróży podają, że hotel posiada 5 gwiazdek, co jest nieprawdą- ma 4 i gdyby oceniać te cztery to nie wypada to najgorzej. Na pięć muszą jeszcze wiele poracować. Stosunek jakości do ceny raczej zły.

Maciej

Pobyt - Styczeń 2009

Witam, dodaje tą opinię ponieważ sam w zeszłym roku usiłowałem znaleźć coś o tym hotelu i było bardzo średnio z opiniami. Hotel bardzo fajny, po remoncie, zdjęcia które są na wszystkich portalach w części przedstawiają stan z przed remontu. Na oficjalnej stronie która jest cały czas w budowie widać w części jak to wszystko wygląda (te zdjęcia są naprawdę realistyczne). NAJWAŻNIEJSZE!!! Pytajcie o rodzaj pokoju ponieważ nasze biura podróży wykupują zazwyczaj najtańsze pokoje. Warto jest zapłacić za widok na morze, naprawdę!!! Nie zdziwcie się Państwo będąc tam ze turyści z Niemiec czy GB będą dysponowali lepszymi pokojami. Wszystkie pokoje od pierwszego piętra w budynkach (II piętrowe) są ok, bungalowy są parterowe (one wszystkie są fajne), są również bungalowy z prywatnym basenem, fajna sprawa. Ale zdarza się ze lokują naszych rodaków w parterach budynków które przez cały dzień nie mają słońca. Praktycznie cały czas jest się poza domem ale przyjemnie miec jakis widok z okna i troche słońca, prawda. Obsługa hotelowa bardzo miła. Jedzenie serwowane zawsze jako bufet. W pakiecie sniadanie z obiadokolacją trzeba zjeść zazwyczaj lunch poza hotelem. Jedzenie na mieście (na całej wyspie) jest bardzo dobre, bez obawy o zdrowie :-). Polecam to miejsce bo jak narazie najfajniejsza wyspa na jakiej byłem!!!

Bogusia

Pobyt - Sierpień 2008

Blisko hotelu znajduje się piękna plaża, dzięki czemu cały pobyt nabiera więcej uroku. Niestety w pokojach klima centralna która rano była wyłączana, pomimo iż w pokoju panował naprawdę porządek, panie sprzątaczki bardzo się starały aby nic nie zakłóciło mi odpoczynku, to brak indywidualnej klimy daje się odczuć. Niestety w hotelu zabrakło mi zorganizowanych animacji, na szczęście do miasta było blisko, więc nie narzekałam na nudę. Restauracja mnie nie zachwyciła, co prawda jedzenie było dobre, jednak brakowało mi urozmaicenia posiłków. Jeżeli ktoś chce odpocząć za w miarę rozsądną cenę to myślę, że spodoba mu się.

Karina

Pobyt - Sierpień 2008

Dużym plusem hotelu jest jego położenie, bardzo blisko do plaży i w miarę blisko do centrum. Pokoje dosyć ładne i czyste, jedynie klimatyzacja czasami za słabo, albo wogóle nie działała, zwłaszcza w godzinach porannych i późnym popołudniem. Plaża fajna, ale uwaga czasami można natknąć się na kamienie, woda bardzo czysta i ciepła. Jedzenie dobre, bogate i dużo. Bardzo gorąco polecam wycieczki fakultatywne, były rewelacyje, chyba z żadnego innego miejsca nie mam tylu fajnych zdjęć!! Obsługa miła, kulturalna i nienarzucająca się :)) Przy basenach dużo miejsca i dosyć spokojnie, oprócz tego :)) Tam zabawa na całego POLECAM Hotel jest fajny, spędzone w nim wakacje wspominamy z dużym uśmiechem:))))))

Tomek

Pobyt - Lipiec 2008

Przyzwoite miejsce. Super plaża. Zasadniczo polecam. Tomek

Lena

Pobyt - Lipiec 2008

Hotel przyjazny klientowi, widać było iż obsługa interesuje się i jest bardzo pomocna, a przy tym zawsze uśmiechnięta miła i kulturalna. Animacji brak. Pokoje czyste i codziennie odświeżane , tylko że posiadały centralnie sterowaną klimatyzację :( Plaża tuż przy hotelu, z bezpośrednim zejściem do wody. Jedzenia było mnóstwo i bez przerwy, jak nie w restauracji głównej, to w barze przy plaży. Mają tam bardzo szeroki wybór menu. Przeżyliśmy tutaj z mężem niezapomniane wakacje. Polecam.

Maciek

Pobyt - Czerwiec 2008

Wspanialy hotel jak na 3 gwiazdki moim zdaniem zaluguje na gorace polecenie. Sam hotel byl czysty w kameralnym miejscu cichym i przytulnym. Wszystko wokol hotelu wydawalo nam sie dobrze zorganizowane a przy tym widac bylo ze obsluga dba o czystosc w samym hotelu jak i wokol obiektu. Basen bardzo mily czysty lezaki, bar przy basenie rewelka drinki robia na prawde swietne a przy tym bardzo mila obsluga. Pokoje zadbane i przytulne, codziennie byla w nich utrzymywana czystosc, widac z nich bylo piaszczysta plaze ktora lezy tuz przy hotelu. Plaza wsam raz na przechadzki bez kamykow tylko troche w wodzie bylo je czuc ale to raczej nie przeszkadzalo. Jednym slowem spedzilismy tak w Blue Sea na pewno niezapomniane wakacje. Polecam wszystkim

Blue Sea Beach (Stalida)