Malownicze zatoczki z turkusową wodą i białymi plażami
Tętniąca życiem stolica Palma de Mallorca z gotycką katedrą
Góry Tramuntana z trasami idealnymi na piesze wędrówki
typowy miejski hotel,dobrze położony,blisko morze, sklepy .komunikacja
sky bar na 11 piętrze -widoki na okolicę, wyżywienie,ciepła woda o każdej porze i pod ciśnieniem,sprzątanie i wymiana ręczników codziennie
all inclusiwe to porażka,brak lodówki, meble w pokoju mocno zużyte,brak ekspresu do kawy między posiłkami
Hotel dość słaby , smierdzi , jedzenie nie jest smaczne ,w pokojach nie było dokładnie posprzątane , nie wybrałabym się tam drugi raz , w hotelu przeważają niemcy.
Cała obsługa hotelu bardzo pomocna , jedyna atrakcja tego hotelu jest przystojny recepcjonista i barman na basenie .
smród , roznoszący się po całym hotelu
Hotel w porządku, zależało nam na tym żeby zjeść i przespać się, więc wystarczający, bo cały czas plaża
Winda, codzienne sprzątanie, jedzenie dobre, każdy coś znajdzie dla siebie, blisko plaża
Jak na trzy gwiazdki ok
pokoje czyste, ładne, dobre jedzenie, regularnie sprzątane
Brak dzieci w hotelu
Trochę mała stołówka- była sytuacja, że do kolacji staliśmy w kolejce i pewnym momencie przestano wpuszczać ludzi do środka z powodu braku miejsca
Pokój wygodny codziennie sprzątany jak na trzy gwiazdki spełnia swoje warunki
Nie znam innych hoteli tej sieci, ale mogę go polecić jest tam miła obsługa i bardzo dobre jedzenie
W sumie nie ma nic takiego co mogłoby mi się nie podobać
Hotel z dawnych czasów, odświeżony delikatnie, drzwi nieszczelne ze szparami, a sąsiadów było słychać przez ścianę jak rozmawiają. Otoczenie hotelu pozostawia wiele do życzenia, hałas miejscowych przez całą dobę pod samymi oknami. All inclusive to raczej all excuse me, trzy posiłki, alkohol podawany tylko do obiadu i kolacji w ilości 3 szt.
Okolica All inclusive nie będące all inclusive Pokoje z poprzedniej epoki
Hotel bez zachwytu. Położony w naprawdę nieciekawej dzielnicy. Cena zadowalająca, ale posiłki to katastrofa. Naprawdę podanie nie jest zachęcające, talerz są często niedomyte i śmierdzą. Podczas naszego pobytu wszyscy zanim wybrali talerz trwało to długo. W hotelu faktycznie wygłuszenie pokoi jest żadne, wszystko słychać, nawet jeśli ktoś przechodzi obok pokoju. Łóżka niewygodne, skrzypiące. Było w pokoju czysto, ręczniki pościel wymieniane regularnie.
Położenie blisko przystanku autobusowego i sklepu spożywczego Mercadona.
Okropne jedzenie, mały basen, nieciekawie pachnąca stołówka, głośno w pokojach.
hotel super obsługa bardzo miła - polska widoki z okna hotelu i tarasu na dachu nie zapomniane
mila obsługa polska obsługa 150m od pięknej plaży
wszystko ok
super hotel super obsługa , super posiłki łazienki bardzo czyste obsługa pokoju codziennie przez bardzo miłe Panie
blisko do plaży piaszczystej , rewelacyjny taras widokowy na 11 piętrze z basenem i drink barem
baseny , taras widokowy , jedzenie
Omijajcie ten hotel szerokim łukiem jeżeli chcecie wypocząć , pełen pijanych i bardzo uciążliwych młodych Niemców ( hałas 24h ) ! Jedna wielka ściema NIE MA !!!! All Inclusive , są trzy posiłki ale zawsze to samo , napoje z automatu , piwo i wino tylko 3 szt. na tzw. bloczki ( w małych kubkach ) w ciągu dnia do obiadu albo kolacji na osobę !!! , wódka i inne napoje alkoholowe płatne . Basen na 11 piętrze tylko ładnie wygląda na zdjęciach , czynny od 17.30 brak leżaków i parasoli , oczywiście bar płatny !!!! - brak czytelnych informacji nie opisane autokary ( inne biura - miały opisane ) - brak opieki rezydenta ( inne biura - byli rezydenci ) - do plaży nie 300 m , tylko ponad 600 m - hotel może i 8 km od lotniska , ale podróż trwa ponad półtorej godz. ,po rozmowie z kierowcą jest on ostatni na liście Hotel typu IBIS na jedną noc , był TYLKO jeden plus miła obsługa !!! Pojechałem z żoną ( dwa pojedyncze łóżka ) brak możliwości zmiany
Bardzo miła i pomocna obsługa na recepcji. Blisko do plaży, którą widać z balkonu. Super zorganizowany transfer z i do lotniska. Smaczne posiłki i duży wybór napojów, rewelacyjne zupy. Duża czystość w pokojach, codzienna zmiana ręczników i sprzątanie w pokoju. Rewelacyjne widoki z tarasu na ostatnim piętrze. Wyjeżdżałem zadowolony z pierwszego pobytu na Majorce!
czystość miła obsługa super położenie piękne widoki z balkonu i tarasu
głośni goście hotelowi z Niemiec
SŁABO - Hotel wymaga remontu (drzwi, meble, okna), przydałoby się wygłuszyć. Dużo uciążliwych gości - pijanych i głośno imprezujących Niemców - których słychać przez słabe wygłuszenie. Śniadania i obiadokolacje okej (mieliśmy HalfBoard) mogłyby być bardziej urozmaicone każdego dnia i z większym wyborem (no ale za tę cenę może być). Obsługa hotelu jest plusem miła, uśmiechnięta i okej. Ale samo miejsce traktowaliśmy jako bazę wypadową blisko lotniska, stolicy i innych miejsc - jednak z perspektywy czasu i doświadczeń nie wybrali byśmy drugi raz El-Arenal i tego hotelu - właśnie z uwagi hałasy, brudne i ogólnie brzydkie centrum miasta w którym hotel się znajduje.
Obsługa Jedzenie relacja ceny do jakości - okej
Hałasy - totalny brak wygłuszenia przez ścianę słychać wszystko, jak ktoś kichnie to możesz mówić na zdrowie, drzwi ze szparami na tyle dużymi, że wpada sporo światła i hałasu z korytarza, zamknięte okno wcale nie sprawia, że jest ciszej jak ktoś 2-3 balkony dalej gada przez telefon Dużo głosnych Niemieckich turystów - którzy przyjechali na imprezę
Dla mnie wielkie rozczarowanie , nie dla osób chcących odpocząć i się wyspać , głośni goście nie przestrzegający ciszy nocnej , o ile ta cisza w tym hotelu w ogóle obowiązuje .
Blisko plaży
Ściany cienkie, każde słowo , rozmowy śmiechy sąsiadów słychać , okna jednoszybowe , wieje od nich , hałasy z ulicy niepozwalające się wyspać , brudne sztućce , talerze , bieżniki na stołach w restauracji , sala restauracyjna bardzo mała , kolejka do jedzenia , i monotonne jedzenie . Ręczniki mają zapach chloru. Drzwi od pokoju jak z dykty z 1 cm szparą.
To był całkiem miły pobyt choć może trochę za wcześnie- nie dało się skorzystać z kąpieli morskiej... Wielkanoc!
Wystarczający komfort - jedzenie smaczne i regularne
nic takiego nie zwróciło naszej uwagi negatywnie
hotel czysty i zasługuje na 3 gwiazdki. Jedzenie monotonne.
Jak na 3* ok- lokalizacja hotelu fajna na wypad aktywny- polecam spacery wzdłuż plaży zarówno w stronę Palmy jak i pójście za port w dzielnice willi prywatnych gdzie widoki są piękne ( spokój, deptaczek, ścieżka rowerowa, urokliwe skały i plaże ) koniecznie wypożyczenie roweru - trasy cudowne ( wypożyczalnie przy plaży co 500 m) Jedynie wystarczające - trochę mało warzyw odległość od plaży około 300 m - ale jest ok Basen - nie korzystałam , zaś ten na dachu czynny tylko w godz. 17-24 Pokoje - czyste, brak wody w pokojach
najmocniejszy punkt tego hoteliku to czystość, codziennie czyste ręczniki i pachnie wszędzie świeżością. Dobre śniadania , mały bardzo wybór pieczywa , reszta jedzenia ok, choć szału nie ma , jednak świeże i gotowane . Kawa wstrętna , reszta tak jak prawie wszędzie czyli jakieś rozrabiane z chemii specyfiki ;( lecieliśmy za bardzo niską cenę więc jesteśmy zadowoleni. Miejscowość El Arenal okropna , brudna i sklepiki jak na targu z chińskimi badziewiami :) ale słoneczko piękne i widoki rekompensują całą resztę . Palma de Malorca piękna.
tanio i czysto
brak wody w pokojach , co przy opcji all inclusive było dla mnie śmieszne i zarazem uciążliwe
Nie jest to najnowszy hotel ale za te pieniądze jest ok . Czysto, ręczniki zmieniane .Ponadto nie przylecieliśmy tam by siedzieć w pokoju. Materace lipne ale cóż nie można mieć wszystkiego jak w domu.
Miła i pomocna obsługa hotelu szczególnie polka Alicja - przemiła i sympatyczna osoba.
Pseudo all inclusive, była mowa o trzech drinkach do obiadu i i trzech do kolacji a te drinki okazały się szklaneczką cienkiego piwa lub lampką lurowatego wina. Taka trochę żenada.
Ogólny pobyt 4 dniowy w Październiku na Majorce uważam za udany pogoda również dopisała. Hotel dla osób nie wymagających ogólnie lobby jadalnia i toalety utrzymane w czystości. W pokojach odchodzące listwy grzyb pod prysznicem brudne ściany itp. Jedzenie dobre, ale cały czas było praktycznie to samo. Ogromny minus hotelu to All inclusive. Zawsze kojarzy się nam z nieograniczonymi napojami oraz drinkami, lecz tu możemy dziennie wypić 6 drinków 3 podczas obiadu oraz 3 do kolacji jeśli chcemy więcej musimy za to zapłacić. Obsługa miła oprócz jednej Pani w recepcji 23:00 źle się poczułem chciałem kupić herbatę lecz bar był zamknięty poszedłem do recepcji zapytać się czy jest możliwość zakupu herbaty Pani w dość olewający sposób powiedziała że nie jak chcę herbatę to musze poszukać sobie w barach na ulicy.
Blisko do morza, straganów, restauracji oraz komunikacji autobusowej.
Ogromny minus hotelu to All inclusive. Zawsze kojarzy się nam z nieograniczonymi napojami oraz drinkami, lecz tu możemy dziennie wypić 6 drinków: 3 podczas obiadu oraz 3 do kolacji jeśli chcemy więcej musimy za to zapłacić. Głośna okolica , pokoje wymagają remontu.
Bardzo ładnie w tym hotelu pyszne jedzenie i tak dalej
Bardzo mi się podoba wygląd i bardzo pyszne jedzenie
Nie ma żadnych wad hotel jest idealny