Hotel usytuowany tuż przy plaży.
Dogodna lokalizacja w centrum Słonecznego Brzegu.
Park wodny znajduje się w odległości 3 km od hotelu.
Wysoki poziom obsługi hotelowej.
Bardzo dobry hotel. Wygodne, przestronne, klimatyzowane pokoje. Dobre, urozmaicone posiłki. Duży wybór drinków. Miła, dyskretna obsługa. Leżaki przy basenie i na plaży w cenie.
Hotel ma wszystko, aby wygodnie wypocząć. Wspaniały widok na morze.
Rodzina 2+3 Hotel znajduje się w pierwszej linii brzegowej, bliżej morza już się chyba nie da, za to ogromy +. Otrzymaliśmy apartament z widokiem na morze, widok cudowny. Apartament bardzo przestronny, dwie sypialnie i salon z dużą rozkładana kanapą. Łazienka z wanną i prysznicem + dodatkowa oddzielna toaleta( super sprawa) Pokój sprzątany codziennie, ręczniki jeśli tylko zostały odpowiednio odłożone wymieniane też codziennie. Zmiana pościeli na życzenie, lub po 3 dniach. Na wyposażeniu pokoju express do kawy, codziennie dostarczana też butelka wody. Pani sprzątająca codziennie dokładała w łazience żel pod prysznic. Apartament bardzo dobrze klimatyzowany, w każdym pokoju oddzielny nawiew. Wszystko co potrzebne na stanie pokoju. Zalety hotelu to: -położony jest na plaży, przy basenie i na plaży wystarczająca ilość leżaków, nie trzeba się martwić że zostaniemy bez leżaka. -leżaki są codziennie czyszczone z piasku i przemywane woda, jeżeli jest coś zabrudzone, Pan który się tym zajmuje codziennie tego pilnuje. - basen przystosowany również dla małych dzieci, dla dorosłych maksymalna głębokość to 1,8 - bar, przy barze brak kolejek, czasem 2-3 osoby ale nie więcej, bardzo sympatyczny Pan barman, rozumie po polsku, robi bardzo smaczne drinki. - jedzenie bardzo smaczne, każdy znajdzie coś dla siebie, śniadania powtarzalne, ale tak bywa że śniadaniami. Obiad, kolacja każdego dnia coś nowego było serwowane, bardzo smaczne ryby. Dużo owoców, deserów zawsze coś dla dzieci. Obsługa na jadalni bardzo sympatyczna. W hotelu w różnych miejscach są lodówki gdzie w razie głodu znajdziemy coś o każdej porze.
Lokalizacja, widoki z okna przepiękne. Jedzenie bardzo smaczne i świeże. Animatorzy nie nachalni, zachęcali do zabawy. W hotelu siłownia, stoły do pingponga. Jak dla mnie same plusy.
W łazience powoli spływała woda pod prysznicem.
Hotel na prawdę w porządku jak za tą cenę. Niczego nie brakowało. Dostaliśmy family room (2+2 dzieci), dwa duże pokoje (oceniam na blisko 40-45 m2 studio) z widokiem na morze, balkonem dostępnym z 2 pomieszczeń - BAJKA. Byliśmy przed sezonem, więc obłożenie 1/4 na nic nie czekasz. Kuchnia bardzo dobra, nie jakaś wykwintna ale naprawdę OK. Jedliśmy głównie sałatki, potrawy bałkańskie, grilowane warzywa, ryby, pyszne baklawy - Anglicy głównie frytki i nalesniki z czekoladą ... Ciast mały wybór (2-3), ale codziennie pyszna baklawa, chałwa, owoce i super jogurty. Z hotelu prosto wychodzisz na plażę - niesamowicie fajna sprawa. Alkohole takie średnie, ale wystarczające, nie korzystaliśmy poza piwem i winem do kolacji albo drink miętowy z lodem. Plażą dojdziecie do cudownego zabytkowego Nesebaru. Ważne aby wykupić pokój z widokiem na morze, gdyż ten z widokiem na drugą stronę odbierze Wam cały urok pobytu. Widok nieciekawy na jakiś niedokończony hotel (ruderę), Hotel Planeta i butiki z lat epoki minionej. Widok na drugą stronę wart dopłaty!!!, gdybyśmy mieli pokój z widokiem na ulicę - nie byłoby takiego zauroczenia tym hotelem.
Kuchnia, ogromne pokoje (family room) z widokiem na morze. Hotel nie za duży nie za mały, idealny dla rodzin z dziećmi.
Praktycznie brak. W tej cenie nie widzę wad (byliśmy przed sezonem). Takie bardzo mocne polskie 3 +, prawie 4 gwiazdki. Cztery to chyba za wysoko, ale południe Europy ma chyba niższą skalę niż w PL.
Hotel super położony, lokalizacja perfekcyjna, bardzo duże pokoje, posiłki super tym bardziej, że można spożywać posiłki w restauracji zarówno w budynku jak i na świeżym powietrzu, obsługa przemiła i pomocna
Zdecydowanie położenie i rozmiar pokojów
Bardzo fajny hotel, dobre jedzenie , czysto, super plaża
Bardzo dobry, w moim arę dobre jedzenie i urozmaicone
Blisko wszędzie, bardzo miła obsluga
Trochę mały basen hotelowy z zimna woda.
Super pobyt, miła obsługa, dobre jedzenie. Wystarczająca ilość leżaków zarówno przy basenie jak i na plaży.
położenie bezpośrednio przy plaży, ale i blisko centrum. Możliwość spożywania posiłków nie tylko wewnątrz ale i na patio z widokiem na morze.
Bardzo mała umywalka, brudny wentylator w łazience (wlot zatkany kurzem) który w trakcie pobytu uległ spaleniu. Brak ręczników plażowych. Na stołówce tylko jeden toster opiekający jednocześnie tylko dwa tosty, na dużą liczbę gości to za mało co powodowało kolejki.
Hotel oceniam bardzo dobrze, jak na Bułgarskie warunki jest rewelacyjny. Na samej plaży z pięknymi widokami na morze, pokoje duże, czyste co dziennie sprzątane, sprawna klimatyzacja. Obsługa miła i pomocna ( Ivo barman, to cukierek całego hotelu) :D byliśmy z rodziną na koniec sezonu, wiec troche juz świeciło pustkami w kurorcie, wiec koniec września nie polecam, bo i niestety odbija sie to na kuchni. Jadą juz na oparach, bo hotele zamykają, wiec i jedzenie monotonne, ale zawsze coś idzie wybrać a jak nie to dwa dni w nesebarze na obiadek skoczyliśmy na pyszne mule, ryby, kalmary i inne owoce morza...polecam :) lokalizacja hotelu wynagradza wszystko. :)
Obsługa miła i uczynna. Hotel czysty, ale trochę jak w Polsce 30 lat temu. Łazienki mocno wyeksploatowane (zatkany odpływ, ruszający się sedes) do tego od czasu do czasu zaciągające dziwne zapachy (na szczęście wentylacja nie dawała zapachom wyjść na pokoje).
- lokalizacja - obsługa (z barmanem Ivo na czele)
- jedzenie: śniadania powtarzalne, obiady i kolacje z niewielkimi zmianami, wszystko smażone i to jakby w jednej i tej samej przyprawie, mało owoców - standard hotelu mógłby być wyższy - łazienki
Tuż przed wyjazdem czytałam opinie na temat hotelu i nie powiem, że się wystraszyłam, ale zupełnie nie było czego. To były świetne wakacje! Hotel położony w idealnym miejscu, bezpośrednio przy plaży, więc podróżując z dwulatką i trzylatką szybko można było po coś wrócić z plaży do pokoju czy po prostu przynieść sobie napoje z baru. Pokoje bardzo duże, jasne, czyste. Pomimo tego, że mieliśmy wykupiony mniejszy pokój, obsługa dała nam większy z dodatkową sypialnią. Dostaliśmy też łóżeczko, żeby nam było wygodnie. Piękny widok z pokoju na morze. Codziennie wymieniane ręczniki. Córka miała wpadkę i ubrudziła pościel, wszystko zostało wymienione. Jedzenie dobre, różnorodne. W basenie chłodna woda, ale nam to nie przeszkadzało. Hotel na końcu promenady, więc blisko supermarketu czy sklepików. Dziewczynki korzystały też z sali zabaw, dla ich wieku liczba zabawek jest wystarczająca. Na prawdę nie ma się czego przyczepić. Polecam w 100%
Pokoje, jedzenie, blisko plaży, czystość, winda, drinki.
Hotel świetnie położony, na plaży. Apartamenty z widokiem na morze, składają się z dwóch pomieszczeń, sypialni i salonu. Hotel położony trochę na uboczu, ale jednocześnie blisko centrum, także można przejść się na spacer lub na zakupy. Jedzenie bardzo dobre, duży wybór warzyw i owoców.
Położenie hotelu na plaży, leżaki i parasole na plaży bezpłatnie.
Nie widzę.
Uważam iż hotel na prawdę jest warty uwagi , idealne położenie , pyszne jedzenie , drinki i oczywiście przemiła obsługa to wszystko co człowiek potrzebuje na udany wyjazd , z całego serca polecam 🙂
Bliskość i położenie blisko plaży Blisko centrum Pyszne jedzenie i drinki Miła i pomocna obsługa Przepiękny widok z okna
Pobyt udany, świetna lokalizacja tuż przy plaży, wszędzie blisko a jednak w odpowiednim oddaleniu od zgiełku głównego pasażu. Obsługa bardzo miła, jedzenie urozmaicone, raczej smaczne aczkolwiek przy dłuższych pobytach monotonne i tłuste( niemal wszystko smażone włącznie z parówkami na śniadanie).
Lokalizacja tuż przy szerokiej, piaszczystej plaży, pokoje przestronne, a większość z nich ma widok na morze. Sprzątanie, wymiana pościeli i ręczników codziennie. Na plaży znajdują się także leżaki hotelowe, które są bezpłatne co jest dużym plusem ( pierwsze rzędy leżaków są płatne). Miła obsługa, bliskość urokliwego Nesebyru, codzienne godzinne animacje wieczorne.
Jedzenie moim zdaniem jest tłuste, monotonne i jest niewiele alternatyw dla ludzi nie jedzących czerwonego mięsa( z ryb tylko podawano głównie śledzia na wiele sposobów). Na zewnątrz- w barze, restauracji, na balkonach są popielniczki dla palących, z których goście chętnie korzystają. Drinki tylko w małych kubeczkach. W basenach zimna woda. Brak placu zabaw, pokój zabaw tylko dla dzieci 0-3, klubik dziecięcy nie działał, były tylko rzadkie animacje i mini disco. Mewy bardzo polują na jedzenie.
Hotel jako tako fajny, pokój duży i z fajnym widokiem na morze. Jako 4 osobowa rodzina wcale się nie cisnelismy. Ale z plusów to chyba wszystko. Zależało nam na sali zabaw, siłowni i jedzeniu i na wszystkim się zawiedliśmy. W silowni kilka maszyn i żadnego obciążenia, wiec ćwiczyć się nie dało. Sala zabaw tylko na zdjęciu z ogłoszenia wyglądała ładnie. W rzeczywistości smutny pusty pokój z 10 klockami na krzyż i połamanym autkiem z którego wystawały ostre plastiki. Jedzenie bardzo nie smaczne a nie jesteśmy bardzo wymagający. Do tego stopnia ze z opcja ALL musieliśmy zabierać dzieci żeby jadły na mieście .Powtarzalne jedzenie,codziennie to samo. W basenie woda lodowata ale to akurat nie wina hotelu,poprostu nie dało się kapać. Drinki bardzo słabe podawane w maleńkich plastikowych kubeczkach. Za wszystko dodatkowo trzeba płacić. Za każdy leżak 10lv i każda parasolka nad leżakiem 10lv. Parking hotelowy również płatny 25lv za dzień. W związku z tym ze rozchorowały nam się dzieci dogadaliśmy się z menagerem o przedłużenie doby hotelowej o 4h, zgodził się po czym przy wymeldowaniu zostaliśmy obciążeni kwota 100lv. Jeśli chodzi o atrakcje dla dzieci to straszna lipa, animatorzy codziennie o tej samej godzinie śpiewali jedna ta sama piosenkę, oraz rzucali lotkami do tarczy. Jak dla mnie wyjazd na ogromny minus, na pewno pierwszy i ostatni raz w tym hotelu.
Blisko plazy
Bawialnia,siłownia,jedzenie,drinki,animacje
Byliśmy w tym hotelu z dwójką dzieci 4 i 6 lat w czerwcu 2023. Placu zabaw nie ma. „Mini klub” to mały pokój z zabawkami dla maluszków (do 3 lat), bez animatorów, gdzie dzieci muszą przebywać z rodzicem/opiekunem. Z animacji dla dzieci tylko mini disco wieczorem. W ciągu dnia nic. Ultra all inclusive to żart. Wypada dużo gorzej niż zwykłe all inclusive w innych hotelach, także w Bułgarii. Wszystkie posiłki smażone. Dania mięsne i ryba budżetowe - w kółko mielonki, kiełbasa, pałki z kurczaka, skrzydełka, ryby śledziowate, z których nie da się wybrać ości. Stołówka cała zadymiona od smażenia, taras przy stołówce cały zadymiony od dymu z papierosów. Miejsce nie dla rodzin z dziećmi. Brodzik lodowaty, zintegrowany z głównym basenem, przyklejony do elewacji hotelu. Po obiedzie cały w cieniu. Moje dzieci nie chciały z niego korzystać odkąd zobaczyły jak maluszki bez pieluch kąpielowych sikają do niego po zanurzeniu stóp. Pokój skromny ale ok. Mieliśmy ładny widok na morze z szóstego piętra. W łazience była wanna ale bez korka. Prosiliśmy kilku recepcjonistów o korek, ale po kilku dniach szukania powiedziano nam, że hotel nie dysponuje takim sprzętem. Słaby stosunek jakości do ceny, a wycieczkę wykupiliśmy w styczniu. Nie polecamy tego hotelu.
Super hotel. Pierwsza linia brzegowa. Bardzo dobre jedzenie
Lokalizacja, kuchnia, basen, pierwsza linia brzegowa
Wspaniale ,na płazy hotel jedzenie wyśmienite ,animacje doskonale polecam
Duże ogromne ,bardzo dobre jedzenie
Świetna lokalizacja hotelu bezpośrednio przy morzu,,miła obsługa,smaczne jedzenie Z pewnością tam wrócimy :)
To był nasz pierwszy pobyt w Bułgarii a konkretnie w Słonecznym Brzegu i tak : Hotel ładny czyściutki z pięknymi pokojami a właściwie apartamentami składającymi się z sypialni salonu i dwóch łazienek Z okien mieliśmy widok na cudowną szeroką piaszczystą plażę i morze ( bajka)
Super hotel. Położony w linii brzegowej. Dobre jedzenie, drinki. Pokoje to apartamenty z dwiema łazienkami i oddzielna sypialnia. Tv w salonie i sypialni.
Jedzenie, drinki, strefa zabaw dla dzieci, basen