Piękne jeziora i góry, idealne do trekkingu
Malownicze trasy turystyczne wśród pięknej przyrody
Wyśmienita kuchnia z lokalnymi specjałami
Dla mnie najsympatyczniejszą akcentem jest obsługa. Głównie małolaty ale znający wyśmienicie angielski, nie robiący żadnych ale to żadnych problemów kiedy ich się o coś prosi. Pokoje były czyste, nawet duże. Wyżywienie ok, choc głównie jedliśmy tylko śniadania. Ja polecam jest to ciekawe i dobre miejsce na wakacje.
Szczególnie przy wyborze nie kierowałem się opiniami innych ponieważ były bardzo rozbieżne a ja sie bawiłem dobrze w tym hotelu. W pokoju było widać że był odświeżany i remontowany. Między łóżkiem a szafą było wystarczająco miejsca do tego aby swobodnie przejść. Basen jak basen nic nadzwyczajnego. Jedzenie było ok, typowe europejskie . Prawdziwym bonusem jest stacja kolejowa. Za 7 euro można sie dostać do Barcelony. My zdecydowanie zatrzymamy sie raz jeszcze w tym miejscu.
Jeden mały basen pełen ludzi. Pokój pamiętający dawne czasy. Barek zamknięty na klucz (trzeba wzywać boya), pierwszy raz się z tym zwyczajem spotkaliśmy Całe szczęści , że spaliśmy tam tylko jedną noc jeden cały dzień bo znam lepsze (nie koniecznie droższe) hotele.