Mnóstwo udogodnień dla rodzin z dziećmi, m.in. pokój oraz plac zabaw.
Szeroki wybór zabiegów w strefie SPA i Welness.
Dla dzieci: Park Dinozaurów, Żelazny Tygiel Waloński - Osada Poszukiwaczy Skarbów, Esplanada - centrum rozrywki.
Muzeum Minerałów z najstarszym minerałem z Gór Kaczawskich (według geologów liczącym aż 570 mln lat).
Super pobyt .dziękujemy bardzo fajne animacje dla dzieci . Do zobaczenia .
Super hotel w dobrej cenie, cudny pobyt z dziećmi. Z pewnoscia tu wrócimy
Super pobyt . Dziękujemy bardzo. Do zobaczenia. Chętnie wrócimy.
Animacje dla dzieci godne polecenia
Super hotel, godny polecenia dla rodzin z dziecmi!!! Chetnie tu wrócimy
Cudowny czas w Ty hotelu, polecam dla rodzin z dziećmi:)))
Animacje dla dzieci
Najlepszy hotel dla rodzin z dziećmi, dużo atrakcji w czasie wolnym
Najbardziej podoba się basen
Super hotel , dużo atrakcji dla dzieci i dorosłych serdecznie polecam
Jest dużo atrakcji
Nie ma wad
Wspaniały pobyt dla rodzin z dziecmi . Miło spędzony czas . Jesteśmy bardzo zadowoleni
Jedyny hotel ze zjeżdżalniami. Duży basen. Seanse saunowe.
Hotel super, obsługa na wysokim poziomie, dużo atrakcji przede wszystkim dla dzieci, znakomita strefa spa
Wiele atrakcji dla dzieci
Wszystko było ok
Jest bardzo fajna atmosfera i dużo ciekawych atrakcji dla dzieci
Nic
Bardzo dużo atrakcji dla dzieci, fajna lokalizacja, bardzo dobre jedzenie polecam
Fajna lokalizacja
Przyjechaliśmy do Blue już drugi raz. Dzieci od początku wakacji nie mogły doczekać się powrotu do ulubionego holetu. Wydaje się że wszystko jest takie jak powinno być.
Przyjazny dziecim z cudownym aquaparkiem.
Polecamy hotel Blue Mountain resort Piękne miejsce przepyszne jedzenie,oraz wspaniałe spędzony czas z rodziną. Każdy będzie zadowolony i będzie chciał wrócić tu po raz kolejny ;)
Hotel dla rodzin z dziećmi...masa super animacji,dużo sportowych atrakcji(tor pontonowy,dmuchańce itp) extra wyzywienie
Miejsce w górach,piękne widoki,masa animacji,fajne baseny,super obsluga
Bardzo dobry hotel. Pyszne jedzenie. Dużo atrakcji. Spokojna okolica.
Atrakcje dla dzieci. Duży basen.
Hotel przytulny, ładne pokoje,wiele atrakcji dla dzieci:basen,animacje,dmuchance,sala zabaw i wiele innych.Szczerze polecam!
Aquapark, animacje dla dzieci
Bardzo dobry hotel,duży parking,pełno atrakcji,pyszne jedzenie,super
Jedzenie
Fantastyczne miejsce dla rodzin z dziećmi ! :) Hotel położony w uroczej miejscowości, która przyciąga swoim wyjątkowym klimatem :)
Pyszne jedzenie, miła obsługa, czyste pokoje, dużo atrakcji dla dzieci
Świetny pobyt, dzieci bardzo zadowolone, nie można się nudzić
Aquapark
nie znakazłem