2079 opinii
Różowy piasek i turkusowe wody na egzotycznej plaży Elafonisi
Najdłuższy w Europie wąwóz Samaria z zapierającymi dech widokami
Malownicze porty i weneckie domy w urokliwej Chanii
Wspaniały rozległy kompleks. Liczne baseny, Bary, restauracje , do plaży przez drogę. Czyściutko, miła obsługa, wszystko w cenie. Polecam.
Miła obsługa, wszystko w cenie. Wspaniałe widoki, blisko do morza.
Nie ma
pobyt bardzo udany, hotel ok jak trafi sie na pokój z widokiem na morze
bliskość plaży, cudowna woda, fantastyczne miejsce na leżakowanie
pokój z tzw widokiem na góry , bez swiatła dziennego ...
Zamawialiśmy jeden pokój z widokim na góry i morze a dostaliśmy dwupokojowy apartament. Przepiękny widok z tarasu. Rano wschód słońca zza gór i jego odbicie w morzu - wyjątkowy spektakl. Super czysto. Pościel i ręczniki zmieniane codziennie. Wygodne ogromne łóżka. Personel na każde zawołanie.
Położony nad samym morzem. Czystość bez zarzutów, nie ma się do czego przyczepić.
Jedzenie monotonne i niezbyt smaczne. Non stop to samo. Raz była ryba i codziennie serwują świnię, której nie przełknę. Nie parzą tam prawdziwej kawy, jakaś podróbka. Desery tragedia. Nie ma tam tac, wszystko trzeba nosić w rękach. Za jedzenie daje 2/10
Hotel rewelacja!!! Bardzo ładnie, czyściutko, pokoje sprzątane codziennie. Obsługa bardzo miła. Jedzenie smaczne, obfite i urozmaicone - każdy na pewno znajdzie coś dla siebie. Kiedy wyjeżdżaliśmy na wycieczki, to otwierali nam specjalnie stołówkę o 5 rano. Położenie na uboczu, ale przystanek autobusowy znajduje się tuż przy hotelu. Z balkonu piękny widok na morze. Restauracja \"a la carte\" - nic specjalnego. Plaża blisko (dogodne przejście podziemne z hotelu), ale kamienista. Drinki przy basenie rozwadniają, ale kelnerzy w barze leją \"hojnie\". Bardzo dobry hotel, szczerze polecam!!!
Duże plusy tego hotelu to czystość, obsługa i posiłki. Główny minus to brak rozrywki z uwagi na położenie w małej mieścinie (Ammoudara). Ale jest autobus i można łatwo dojechać do Agios Nikolaos (6-8 km). Generalnie hotel bardzo w porządku.
Dla dzieci: plusy: animacje, mały basen, plac zabaw, jedzenie. Minusy: kiepska kamienista plaza. Nie można robić babek, ani włazić nogami do morza. STRAAASZNE KOMARY!!! weźcie do smarowania i do kontaktu. W razie czego mozna kupić w sklepiku na dole - ceny przyzwoite. Pokoje ładne, ale bez szału. Dobre drinki, dobre żarcie. W hotelu wszystko płatne - internet, fotele masujace. Jak na 5 gwiazdek i ultra all inclusive - szału nie ma. Hotel na odludziu - czasem jezdzi autobus, taksówka do najbliższego miasteczka - 10 euro
totalna porażka .stracone wakacje !!!!!!!!jedynie grupa animacyjna jest super i naprawdę sie staraja
Pobyt czerwiec 2021, ograniczenia covidove minimalne, bar na plaży czynny (wbrew temu co było w opisie), fajna i miła obsługa
świetne wyżywienie, czysto, miła obsługa
trochę słabe animacje
Super hotel. Czyste pokoje i ładne. Bardzo dobre drinki i jedzenie. Mała plaża z słabym zejściem do wody. Bardzo miła obsługa. Ładne położenia hotelu.
Pyszne jedzenie i miła obsługa.
Co do Hotelu więcej uwag nie mam.Jednak co do coral travel maja bardzo luźnie podejście do rezydenta i transferu lotnisko-hotel. Pakują cały autokar ludzi i zaczynaj rozwozić po 20 hotelach.I rezydent wysiada na jego przystanku a reszta zajmuje się kierowca grek.Rezydent przydzielony do hotelu poniżej krytyki wycieczki fakultatywne chciał sprzedać tekstem albo ,,kupujcie teraz bo widzimy się po raz pierwszy i ostatni\"
blisko morza bezpieczne dojście do morza winda na plaże pomocny personel możliwość wynajmu auta w hotelu codzienne sprzątanie pokoi, basenu i terenu hotelowego
trochę mało urozmaicone posiłki ale smaczne pokoje standard dość ciemne bo widok na skałę
Biuro podróży Grecos w swojej ofercie posiada pokoje z widokiem na morze, jednak na miejscu okazało się, że firma nie wykupiła takich pokoi dla swoim klientów.
-duży wybór alkoholi -animatorzy -jedzenie -obsługa
-niektóre pokoje z widokiem na skałę, potrzebują sztucznego oświetlenia w ciągu dnia, bez światła jest ciemno
Pierwsze wrażenie nie było najlepsze, pokój bez widoku na morze ale myślałam, że będzie chociaż na cokolwiek widok a po wyjściu na balkon na wprost znajdowały się skały! w pokoju mało światła, na szczęście udało się zamienić oczywiście za dopłatą. Jedzenie bez zarzutów: pyszne i urozmaicone! Rozczarowana byłam także kamienistą niedużą plażą przy hotelu. Atrakcje hotelowe: nudy :/ Położenie hotelu nieciekawe, do miasta 5km, wieczorkiem nie można tam się dostać, autobusy kursują jak chcą a na pieszo się nie da. Minus dla grecosa za wylot w nocy. Drogie wycieczki np. na Santorini 150euro, lepiej wypożyczyć auto.
nie wiecej niż 3 i wtedy wszystko jasne !!!!!!!!!!!!
Bardzo fajny hotel,czysty,jedzenie super,pokoje super z widokiem na zatokę.Polska animacja,pozdrawiamy Oliwię.Polecam hotel dla wysoko wymagających
Byłam w tym hotelu drugi raz, ale po raz pierwszy od czasu objęcia siecią Aquis. Hotel nadal czysty, nadal oferuje fantastyczne jedzenie, poprawiła sie restauracja a la carte, gdzie można już wybierać z karty posiłki, a nie zestaw A lub b jak wcześniej. Mało Polaków, mnóstwo Anglików i Rosjan. Polecam, wysoki standard i przemiła obsługa.
Właśnie wróciliśmy ze wspaniałych wakacji na Krecie w hotelu Blue Marine
Hotel rewelacja, nowoczesny i czysty. Drinki pyszne i jedzenie też. Pyszna kolacja w restauracji a la carte, warto się wybrac, choć z góry ustalone są 2 menu do wyboru.Polecam ;-)
Warto dopłacić do pokoju z widokiem na morze. Olbrzymi taras z kapitalnym widokiem. Winda na plażę. SPA można sobie darować, ceny typu 20 Euro za 10 sekund. Drinki z greckich alkoholi, raczej marne, chociaż duży wybór. Wszędzie windy i podjazdy - wygodny dla niepełnosprawnych.
Traktują polaków jak gorszą kategorię gości, a koło niemców i francuzów skaczą jak głupki i to głównie mnie zraziło. No i położenie na zadupiu do centrum daleko trzeba brać taxi. No i all inclusiv to tylko kilka syfnych drinków z osobnej karty jak chcecie dobrego drinka to już trzeba zapłacić od 7 do 10 euro.
Rewelacyjny, piękny hotel, przemiła obsługa, nie wiem, jak ktoś mógł narzekać. Super animacje, a animatorzy szybko nawiązywali kontakt z gośćmi hotelowymi. Chciałabym tam wrócić i pewnie tak będzie ;-) Polecam serdecznie.