Szerokie, piaszczyste plaże nad Bałtykiem z wydmami i sosnami
Szlaki rowerowe i piesze przez malownicze krajobrazy
Rezerwaty przyrody i parki narodowe doskonałe na długi spacer
Pokój duży, meble niepierwszej młodości, brak szlafroków, o braku wody mineralnej, szklanek, barku z kawą i herbatą nie wspomnę.
To, że za te pieniądze szału nie było.
Hotel zapomina w swojej ofercie informować gości że basen tak naprawdę jest sadzawką na góra 6 osób,sauna pomieści też 6 osób,jakuzi 5 osób.Do tego jest maleńki brodzik dla dzieci.Posiłki różnorodne ale produkty słabej jakości, tłok na sali jadalnej, dzieci biegają i krzyczą,do tego Grażyny i Janusze przeciskają się łokciami bo muszą być pierwsi.Daleko do centrum i do sklepu.Po zmroku nudy w hotelu.Na spacer po zmroku też nie można wyjść,jest ciemno i dookoła las.Winda malutka , czekanie na nią trwa wieczność,dzieci się nią bawią.
Ładne duże pokoje, ciepła woda,
Wszystko opisałam wyżej
Znakomity hotel . Pokój duży,czysty ze wszystkim co potrzeba. Personel na poziomie europejskim łącznie z panami przy szlabanie. Jedzenie znakomite i bardzo urozmaicone. Gdyby jeszcze wydzielić jedna z sal restauracyjnych tylko dla dorosłych byłbym stałe tam przyjeżdżał.
Ocena na znośny pokoje owszem przestronne ale wykładzina szok PRLw szafie tyko cztery wieszaki jedzenie monotonne, ograniczony wybór niektórych potraw brakowało jak się przyszło później. Basen i jacuzzi beznadziejne co do wielkości i działania przestrzeń wokół baseny coś okropnego. Sauna za mała na tak duży obiekt. Parkingi dla niepełnosprawnych zastawione pachołkami nie wolno parkować. Wejście na plażę przez las ciemno i zaniedbane przez sypki piach ciężko dla wózków i osób starszych. W pokojach brak literatek napoje zimne pij z butelki albo zabierz swoje szklanki. Brak jakiej kolejek propozycji na spędzenie czasu podczas niepogody. Na pewno tu nie wrócimy.
Nic
Jedzenie wystrój wnętrz basen jacuzzi
Poziom średni jedzenie nie urozmaicone kaszanka bigos kiełbaski. Basen woda śmierdzi chlorem w saunie dzieci nawet dwu latki a jacuzzi to porażka ciepła woda i nie działajce masaże oraz matki z dziecmi w pampersaach. Woda pod natryskiem zimna. Obsługa na basenie nie reaguje bo co ma zrobić obiekt duży basen mały ludzi ful. Owszem pokoje są duże obsługa miła ale żadnych atrakcji dla dorosłych. Byłam ale już tu nie wrócimy.
Mi widzidze na ten moment żadnych zalety.
Basen jacuzzi monotonne wyżywienie brak atrakcji dla dorosłych
Pobyt w hotelu uważam za bardzo udany.Jadę na urlop aby wypocząć i cieszyć się każdą chwilą. Małe niedociągnięcia nie wpływają na moją opinię. Różne rzeczy mogą się zdarzyć ale to nie powód żeby stałe narzekać. Hotel stara się zaraz interweniować. Jedzenie pyszne, windy ok, można poczekać przecież jesteśmy na wakacjach. Kto nie lubi dzieci nie polecam 😀 Obsługa w jadalni dyskretna i szybko sprząta niepotrzebne naczynia . Nie wyprasza przecież, bo też czytalam że za szybko.
Blisko do plaży , można znaleźć miejsca zacienione co przy upałach jest czasami potrzebne. Hotel przyjazny dzieciom.
Wszystko ok. Dla bardziej wymagających polecam hotele pięciogwiazdkowe ale czy i tam się będzie niektórym podobało ?.... Pozdrawiam zadowolonych i wypoczętych .Maria i Mieczysław pokój 154. Podziękowania dla obsługi hotelu
Pokoje w porządku.Basen to porażka, malutki zbiornik z wodą nie powinien nazywać się basenem, sauna która mieści 5 osób również nie jest sauną dla tylu gości hotelowych.Reklama hotelu że do dyspozycji gości jest basen i sauną to oszukiwanie gości.
Pokój, blisko do morza.
Poza sezonem nuda,w hotelu nic się nie dzieje.Wrzeszczące dzieci, bawią się windą, biegają po stołówce.Strefa basenu porażka, jedzenie słabej jakości.
Byłem w tym hotelu z rodzina jak w każdym są wady i zalety . Mimo i są duże kolejki do bufetu w porze śniadaniowej czy obiadowej ale jedzenie jest świeże smaczne dlatego warto poczekać w kolejce . Syfu w pokoju nie było posprzątane elegancko . Dzieci zadowolone żona tak samo i ja . Polecam każdemu 👍😉
Miła obsługa Dobę jedzenie Możliwa cena
Długie czekanie na windę
Doba stanowczo za droga do jakości. Pokój ciemny,wszystko w brązie,brudno.Sprzatanie trzeba dodatkowo zapłacić.Śmieci zgłaszasz na recepcji i wystawiasz na korytarz i leżą śmierdzące kilka godzin.Jedzenie średniej jakości,tanie produkty,pomidory ósemki wymoczone kilka godzin w wodzie,niesmaczne,wyglądają jak wymoczki.Brudno na stołówce,jedzenie zabierane gdy trwa jeszcze godzina jedzenia.w pokoju zaduch,w windzie zaduch.Fatalnie.Nie polecam.
Lokalizacja jak najbardziej godna polecenia,cisza , duża plaża. Hotel na pierwszy rzut oka, robi wrażenie, ale tylko z zewnątrz. Parking za mały jak na taki hotel, trzeba rezerwować miejsce. Winda tragedia, czekasz wieczność, dobrze że mieszkaliśmy na drugim piętrze. Basen malutki. Stołówka duża, jedzenie ,może być ale czekasz w kolejce długo,nie za dużo jedzenia ale można się najeść.
Lokalizacje, duża plaża, z dala od centrum. Fajne miejsce dla rodzin z dziećmi. Dużo atrakcji. Nawet smaczne jedzenie, trochę monotonne.
Parking,Basen, Winda, monotonne jedzenie.
Słowo klucz w tym opisie to NIBY Niby hotel 3gwiazdkowy a sciany popękane meble poodzierane kurze na półkach winda niby jest ale już krążą legendy o niej wolniejszej w życiu nie widziałem szybciej się dostać po schodach niż czekać na ten wynalazek już na samym początku niemiłe zaskoczenie przy meldunku trzeba uiścić cała kwotę za pobyt nie spotkałem sie z czymś takim jeszcze parking płatny 20zł za dobe ale nie ma się gwarancji że bedzie dla Ciebie miejsce za hotelem znajduje się duży parking bezpłatny sale zabaw dla dzieci niby są ale też mogly by być juz dawno wyremontowane siatki na małpim gaju porozrywane i jakby sie dziecko postaralo to moglo by wypasc niby stołowka to kilka sal na których krzyki i hałas można porównać z dobrą fabryką stoly poodzierane i się chwieja i pamiętaja jeszcze chyba 1szy zjazd PZPR jedzenie w miare ale (...) nie urywa rano soki ale na kolacje już tylko woda frytki zdawało by się podstawowy produkt spotkałem raz przez cały tygodniowy pobyt występuje też dziwna migracja jedzienia bo gdy brakuje jakiegoś produktu na jednej sali to przenoszą z drugiej miałem też przyjemność uczestniczyć w alarmie przeciwpożarowym (prawdopodobnie jakieś dziecko wcisnęło) wzieliśmy szybko dzieci na ręce i dawaj przed budynek a co się okazuje na dole alarm wyje a życie w lobby kwitnie barman leje piwo robi drinki wszyscy siedzą jakby nigdy nic duża grupa ludzi stoi przed hotelem nie wie co się dzieje żona poszła na recepcje po jakieś wyjaśnienia to recepcjonistka gburowato wręcz z krzykiem do niej nic się nie dzieje przecież a że pól hotelu stoi na dworze z wystraszonymi dziećmi a niech se stoją jakbym miał opisać ten hotel to wygląda to tak jakby właściciel gdzieś kiedyś był i widział i zapragnął mieć taki sam tyle tylko że to nie na tym polega niby wszystko jest a nie ma najważniejszego atmosfery jeszcze mi się nie zdarzyło żeby na urlopie myśleć kiedy to się wreszcie skończy i kiedy stąd wyjadę przy oddawaniu kluczy z pokoju też oczywiście żadnej empatii w stylu szerokiej drogi bezpiecznej podróży czy coś w tym stylu zwykłe wszystko się zgadza dowidzenia PS żeby nie było że wszystko na nie to z hotelu jest blisko do plaży ale nawet i tu potencjał miejsca nie wykorzystany poza koszami na śmieci to nic wiecej nie uświadczysz ubikacji ani przebieralni brak jakiegoś baru przy plaży też nie ma
Może jakieś są
Już nie będę sie znęcał
Dużo dzieci, na stołówce krzyki, kolejki do Buffetu. Czekanie na windę to wieczność, współczułam ludziom mieszkającym na siódmym piętrze…. jacuzzi wiecznie nie działało , basen wokół brudny pomimo zgłaszania ratownik nic sobie z tego nie robił nie polecam osobą które cenią sobie ciszę i spokój. Ogólnie jak na tyle gości, ile przyjmuje hotel basen mały, Bilard tylko jeden, więc wiecznie kolejki. Kabina prysznicowa w opłakanym stanie , juz pierwszego dnia trzeba było wzywać pomoc techniczną, muszla klozetowa zdecydowanie do wymiany , a sprzątanie na życzenie i dodatkowo płatne. nie polecam. Do centrum Mielna trzeba dojeżdżać, ale warto ładne miasteczko
Tylko lokalizacja jest zaletą hotelu, blisko do plaży i tyle
Wszystko napisałam w Opinii, dodatkowo chcę wspomnieć o parkingu, jest on dodatkowo płatny, ale miejsca Parkingowe są bardzo wąskie, ciężko zaparkować nie rysując innych aut…a z tyłu Hotelu, jest miejsce gdzie można parkować za darmo ! Szkoda że o tym nie wiedziałam na początku
Z pobytu w hotelu jesteśmy bardzo zadowoleni :). Jedzenie bardzo dobre, różnorodne. Pokój i łazienka bardzo czyste. Dziękujemy za gościnę :)
Położenie hotelu, z jednej strony morze, z drugiej jezioro. Zejście na plaże kilka metrów od hotelu, tak samo do jeziora. Panie w recepcji bardzo sympatyczne, w restauracji również. Wyposażenie pokoju dobre, łazienka czysta.
Wad nie zauważyłam.
Czystosc w pokoju, to tragedia, pajeczyny, kabina prysznicowa brudna!. Stołówka przepełniona, kolejki po jedzenie. Basen ciagle pełen maluchow, zbyt mały na taki obiekt., syn nawet nie mogl poplywac. Bylam w lutym, az strach pomyslec co jest w sezonie🤭
Odległosc do morza
Basen, obsluga recepcji, czystosc
Dużym atutem tego hotelu jest lokalizacja. Niewielka odległość od morza, praktycznie tylko przejść przez ulicę Po drugiej stronie jezioro Jamno. Dla pragnących ciszy i spokoju idealne miejsce zwłaszcza dla rodzin z dziećmi. Zaletą jest wyjście bezpośrednio do jeziora tylną furtką. Basen dość mały i przeważnie mocno zapchany. Przy takiej wielkości hotelu – 240 pokoi tłok niesamowity. Jedna sauna sucha również ciągle pełna gości. Jedzenie: śniadania i obiadokolacje bufet. Wybór dość dobry, idzie się najeść i nikt nie chodzi głodny. Rano zawsze kawa, herbata soki , owoce. Do obiadokolacji zawsze ciasto i dość szeroki wybór dań. Pokój bardzo duży , wygodny z balkonem. Polecam od strony jeziora Jamno bardzo słoneczny. WiFi w pokoju działa. Sprzątanie i wymiana ręczników na życzenie. Obsługa w recepcji i w restauracji bardzo miło i pomocna. Polecam ze względu na dobrą cenę, lokalizację i obsługę bardzo miły personel .
Położenie , duze pokoje dość dobre jedzenie .
Zimna woda w natryskach na basenie, tłok na basenie i saunie.
Czystość pokoju pozostawia wiele do życzenia. Łóżko-dostawka po rozłożeniu katastrofa, całe w dziwnych plamach. Jedzenie kiepskie. Do obiadokolacji brak kawy, soków, owoców, prawdziwego masła itp., co raczej powinno być w standardzie. Totalne oszczędzanie kosztem klienta, który płaci niezłe pieniądze za pobyt.
Plan dnia wypełniony różnymi zajęciami dla dzieci i dorosłych.
Niezbyt czysty pokój.
Hotel super na pobyt z dziećmi bardzo miła obsługa w recepcji jak i w restauracji. Śniadania i obiadokolacje bardzo dobre duży wybór potraw. Sale zabaw dla dzieci też super i organizowane zajęcia dla dzieci.
Bardzo dobre posiłki, blisko plaży, daleko od zgiełku.
Bardzo zimna woda pod prysznicem na basenie i nie miły pan ratownik. Za mało wind jak na tak duży hotel i dla rodzin które przyjeżdżają z dziećmi z wózkami.
Hotel blisko morza i jeziora Jamno, co dla rodzin z dziećmi jest bardzo dobrym rozwiązaniem, PYSZNE JEDZIENIE, p. Kucharz Zbigniew rewelacyjny człowiek!! Zawsze zapyta czy smaczne, przywita się z gośćmi, powie dobre słowo, kelnerzy perfekt, utrzymują czystość, dokładają jedzenia, Minusem jest brak kawy podczas obiadokolacji :( Byliśmy 7 dni, uważam, że choć w połowie pobytu powinien być posprzątany pokój, choćby odkurzony, sale zabaw dla dzieci należy niezwłocznie wysprzątać. Pomyłką dla mnie jest parking płatny dla gości 20zl w sezonie, 10zl poza sezonem. Ciekawe animacje dla dzieci, foczka Blumarinka też bardzo pozytywna dla małych gości. :) zewnętrzny plac zabaw polecamy, Pracownicy na recepcji, podczas wymeldowywania się, nawet nie powiedzieli, miłej podróży, zapraszamy czy może Państwo chcą przedłużyć pobyt...
Posiłki, lokalizacja
Brudne sale zabaw dla dzieci, płatny parking,
Najgorsze wakacje w życiu nikomu nie polecam, chyba że ktoś lubi kolejki po jedzenie , kolejki do windy , ciągły wrzask, pisk dzieci , strasznie dużo ludzi , uważam że klimatyzacja też powinna być standardem , a nigdzie jej nie ma . Na 7 piętro musieliśmy wchodzić pieszo kilka razy dziennie bo windy była zajęta albo trzeba było długo czekać. Stanowczo odradzam!!!!!
Żałuję że nie przeczytalam opini.Ja Nie Polecam .pokoje niby posprzątane Ale do czystości daleko.łozka chwiejne ze strach było się położyć .Basen zawalony dziećmi o pływaniu nie ma mowy .Dopiero o 20 dorośli przez godzine mogą poplywac.Porazka hotel nastawiony na rodziny z dziećmi.bo jeśli pojedziesz we 2 odpoczac zapomnij .Śniadania dobre ale obiadokolacja porazka.Magda Gesler miała by czym rzucać.Bylismy pierwszy i ostatni raz .Jeździmy dużo po hotelach ale czegoś takiego nie widzialam .cena nie adekwatna do jakości usług.Ja Nie Polecam
Naprawdę duzo