Aquapark ze zjeżdżalniami i statkiem pirackim dla najmłodszych.
Dla dzieci: plac i pokój zabaw, miniklub, animacje sportowo-rozrywkowe.
Tylko 75 m do publicznej plaży, kamienisto-żwirkowej z łagodnym zejściem do morza.
Hotel z jednym z największych basenów w Grecji.
Super hotel z otoczeniu pięknego ogrodu.Hotel posiada super atrakcje dla dzieci. Pomimo to w trakcie pobytu wyłącznie z dorosłymi otrzymałam pokój nad basenem bez dzieci jest to super opcja. Bardzo miła obsługa szczegolnoe panie sprzatajace i panowie w Karavi i barze przy recepcji.Jedzenie smaczne dla każdego coś się znajdzie. Ogólnie pobyt wspominam jako bardzo udany.
Hotel pod żadnym względem nie zasługuje na 5* Jedyną jego zaletą jest ładny ogród. Jesteśmy właśnie w trakcie wakacji i czujemy duże rozczarowanie, pokoje stare, śmierdzące, wszędzie mrówki, sprzątanie byle jak ale najgorsze jest jedzenie. Śniadanie okropne, codziennie to samo: jajko sadzone, jajecznica z proszku i fasola. Z warzyw jest tylko pomidor, owoców prawie nie ma. Sztuczne napoje. Lunch i kolacja trochę lepsze- codziennie kurczak, wieprzowina i frytki. Nasze Dzieci nie mają co jeść. Areał hotelowy duży, oczywiście Polacy ulokowani w najdalszych pokojach, jeżdżą meleksy. Kilka basenów ale wszędzie daleko . Plaża mała, z budynków 9000 20 minut trzeba iść. Na plus obsługa, miła i uśmiechnięta. Nie polecam!
Hotel super.Apartament naprawdę duży,czysty.W klubiku dla dzieci animatorka z Polski.Jedzenie z dużym wyborem,jedynie plaża średnia,wąska z piaskiem i kamieniami.Do wody lepiej zabrać buty,bo wejście kamieniste
Pokój,jedzenie,ogród,obsługa,aquapark
Popyt ok pokoje średnie brak półek w szafie.Byliśmy z 10 mcy dzieckiem mały wybór jedzenia dla maluszków a hotel nastawiony na rodziny. Restauracja Grecka porażka to co na jadalni to w restauracji wielkie rozczarowanie.e lata temu w covidzie lepsze jedzenie wiecej tu nie wrócę.
Roslinnosc i miła obsługa.
Brak kącika dla maluszków w restauracji .
Ten hotel to istna katastrofa! w pokojach czuć pleśnią, do tego są klaustrofobiczne. Cała noc pieją kury i chodzą po tarasie wiec zapomnijcie o spaniu. Brak wody butelkowej w pokojach - jeśli ja chcesz to musisz sobie kupić w barze (0,5 litra / 2 euro) Wiele drinków i napojów płatne dodatkowo (mimo pakietu AI) m.in. Sok pomidorowy, mohito. Jedzenie pozostawia wiele do życzenia. Codziennie serwowane to samo. Restauracje a’la Carte - darujcie sobie rezerwacje: Włoska nie ma nic wspólnego z włoska kuchnia. Z chińskiej zrezygnowaliśmy żeby nie załamać się jeszcze bardziej. Na obiekcie bary czynne do północy. Hotel absolutnie nie jest wart swojej ceny. Oczywiście rezydenci rozkładają ręce na reklamacje klientów. Walka o leżaki, bo zdecydowanie więcej osób niż miejsc leżących. Plaża to jedno wielkie brudne miejsce. Niestety pierwszy hotel, który nie ma jakichkowiek zalet tylko wady. Absolutnie nie zasługuje na 5*, 3 to maksimum i tylko za obsługę w barze która próbuje ratować ten „bałagan”
Absolutnie hotel nie spełnia standrardu 5* hotelu. Największą jego zaletą jest otoczenie na zewnątrz, dużo pięknej roslinnosci .robi wrażenie. Dużo ładnych basenów i jak dla mnie plusy się konczą. Kompleks jest bardzo rozległy, pomimo zapewnien biira podrózy o przychyleniu się z prośbą o bliskie ulokowanie otrzymalismy pokoj na samym końcu ponad 1 km do plazy i głownej części. Jedzenie bardzo średnie.Pokoje okropne, ciasne zniszczone w lazience grzyb przy wannie, jedyna wentylacja to male okienko wychodzące na zewnątrz., nie można z niego korzystać wieczorem bo pełno robactwa sie dostaje Byliśmy pierwszy raz w Grecji i nie taką chcialam zobaczyć Nie polecam tego hotelu
Właśnie jesteśmy na wakacjach .Hotel na pewno nie spełnia standardu 5*.Pokoje male,zero wygłuszenia, umywalka przy łóżku, brak miejsca na walizkę...I uwaga karaluchy .Pracownicy biura twierdzą,że to normalne !!! Jedzenie na śniadaniach okropne ,kawy nie da się pić. Obsługa recepcji opryskliwa ,traktująca klientów jako zło konieczne.Hotel ro max 3* oczywiście greckie. NIE POLECAM
Resort to nie jest. Chociaż hotel jest czysty i zadbany.
Hotel czysty i zadbany.
Jedzenie tragiczne, przetworzone, monotonne. Jeśli chcecie zjeść grecką sałatkę, sery greckie , owoce morza, tzatzyki to w Polsce. Niestety jest to duża wada hotelu i odbiera przyjemność z pobytu.
Hotel super. Bardzo fajny dla rodzin z dziećmi. Jedzenie pyszne. Nikt nie chodzi przy basenach i nie naciąga na wycieczki ani zdjęcia. Animacje wieczorne świetne. Pokoje nie są może na najwyższym poziomie, ale przecież właściwie się tylko w nich śpi. Najważniejsze że jest czysto. Jedynie czego brakowało to linek bądź czegoś podobnego do suszenia mokrych rzeczy. Do miasta jest blisko żeby zrobić fajne i tanie zakupy. Plaża kamienista, i dość z dużymi falami. No i przede wszystkim Opiekun Pani Monika...... Ciekawie opowiada, co sprawia że wycieczka upływa w sympatycznej atmosferze. Super przewodnik 😁
Cisza o spokój.
Brak suszarek
Resort ten napewno nie zasluguje na piec gwiazdek . Pokoj dwuosobowy jest tak maly ze umywalka jest przy lozku a walizki trzeba trzymac na balkonie , wiekszosc pracownikow pracuje tam chyba za kare , ostatnie budynki obiektu sa za jakas ulica tak daleko ze trzeba gosci dowozic melexami , plaza ponad pol kilometra ,kierowcy melexow pedza chodnikami uwazajac ze maja pierszenstwo mimo chodzacych gosci z dziecmi , od godziny 19 za prad w obiektach sportowych ( oswietlenie) trzeba placic , oddawanie recznikow po basenie to jakis koszmar , animacje dla dzieci do 22 i pozniej cisza , jeden bar przez dwie godziny w ktorym nie ma miejsca , obiady podawane w snackbarze a nie w glownej restauracji , pracownicy recepcji dramat (Polak Krystian rozmawia z rodakami po angielsku i udaje Greka , jak twierdzi nie ma obowiazku rozmawiac po polsku ), restauracje tematyczne ( moze po za chinska) to jakas pomylka ,dania z kolacji troszke podtuningowane , plaza jak na hotel piec gwiazdek koszmar , jeden maly pomoscik i 30 platnych lezakow za glowna droga. Drinki w barze moze z trzy rodzaje reszta platne po 8 euro. Jesli chodzi o przekaski to jedna nalesnikarnia na srodku z mega kolejka przez caly czas. Z zalet obiektu to duzy basen.
Basen
Podane w opini hotelu
Zimna woda w basenach( szczególnie dla małych dzieci) ,brak dziennych animacji dla dzieci , jedna serwetka do posiłku , pomimo przyjazdu w nocy do hotelu wydanie pokoi po godz. 15, brak pomocy rezydenta (w tym przypadku Itaki ) w przypadku choroby małego dziecka ( temp.39,5st.- oraz kontuzji ) rezydent odsyła do platformy internetowej. Otoczenie hotelu brzydkie .Do najbliższzego marketu ok. 1,5 km drogą bez pobocza .W opisie podana jest cena autobusu do KO 1,5E faktycznie jest ponad 2 E ; taksówka 4 E faktycznie 9 E; opóźnienie półgodzinne przy wyjeździe z hotelu bez informacji co sie dzieje , brak pilotki z Itaki ; nikt nie sprawdzała czy są wszyscy - część osób zostało pod hotelem bo brakło miejsc w autobusie.
Duży kompleks , dużo zieleni ,wiele basenów , sauna, siłownia
Zimna woda w fajnych basenach ( szczególnie dla małych dzieci) ,brak dziennych animacji dla dzieci (pomimo informacji w ofercie ), jedna serwetka papierowa do posiłku ,otoczenie hotelu brzydkie
Położenie. Aquapark, wiele basenów, dobre jedzenie, piękna plaża. Meleksy jeżdżące do hotelu. Miła obsługa
Hotel rekompensuje nieporozumienia z biurem ITAKA!Rezerwacji dokonałam w grudniu,płacąc 2956 od osoby-to miało być 40% taniej!Kupując tak wcześnie nie były znane godz.wylotów.ITAKA sprytnie przedłużyła nam pobyt o jedną dobę ze względu na wylot.Pobyt nasz od 5-12.08 został przedł.do 13.08.Wykwaterowanie 12.08. o g.12:00! Można korzystać z ALL do końca.Pobyt w pokoju nie jest już wliczony w cenęâi tu wielki minus dla ITAKA.Przedłużenie pobytu w pokoju w m-cu VIII od 12:00 do 18:00 g.(wyjazd z hotelu o g.24:30)kosztuje od 70-100 EUR. Długie spodnie dla panów tylko w restauracji głównej! Opis hotelu zgodny!
Hotel bardzo dobry, obsługa również. Dużo atrakcji dla dzieci. âPlaża byle jakaâ. Jedzenie bardzo dobre! Długie spodnie dla panów tylko w restauracji głównej(tu nie trzeba rezerwować miejsca), w pozostałych nie są wymagane! Przy śniadaniu należy dokonać wpisu jako rezerwację na kolację â do wybranego lokalu(ze względu na dużą ilość gości). Wówczas nie czeka się długo na stolik, który błyskawicznie jest przygotowywany. Obsługują również Polacy-pozdrawiamy serdecznie! Opis hotelu zgodny! Rezydentki wspaniałe! POLECAMY!!!
Polecam. Bardzo miła obsługa i wszystko ok. Duży hotel.
Hotel bardzo fajny, godny polecenia. Poza sezonem 3 podgrzewane baseny. Pokoje przestronne, bardzo polecam widok na morze. Dobry wybór na rodzinne wakacje, przy hotelu jest ładna plaża z płytkim zejściem do wody, duża infrastruktura basenowa. Minusem jest odpłatny internet oraz położenie daleko od jakichkolwiek atrakcji.
Nowe zjeżdzalnie, 3 podgrzewane poza sezonem baseny
płatny internet, brak klimatyzacji w lobby
Spędziłem z rodziną 11 dni w tym hotelu niby 5gwiazdek ale niestety dla mnie 3,5 max W pokojach 5000,6000,4000 codziennie od 6.30 do 12 piały koguty i chodziły kury wokół pokoju CODZIENNIE !!! dramat jak na 5* Przy posiłkach dużo kotów i tak samo na obiekcie jak w Egipcie,chodzą drapią się ocierają się przy posiłkach - hotel 5* DRAMAT Pokoje o nr 5000 nawet ok mały skromny ale ok natomiast łazienka DRAMAT stara wanna kafelki z minionej epoki Położenie hotelu jak i dużo terenu zielonego BARDZO ŁADNIE Animacje wieczorne dla dzieci i występy animatorek zagranicznych BARDZO , BARDZO FAJNE Natomiast dwie dziewczyny z Polski - DRAMAT TOTALNE DNO !!! Itaka - jak za tą cenę nie ma wifi ??? 20euro za dzień porażka przy tej cenie wycieczki i standardu 5* W innych biurach jak TUI - wifi bezpłatne goście TUI kwaterowani w pokojach naprawdę dużo lepszych o wiekszym standardzie Natomiast klienci ITAKI ludzie gorszego sortu !!!! ITAKA - DRAMAT !!!
dużo zieleni oraz dobre położenie
bardzo dużo więcej w opisie
Naszczescie kelnerzy bardzo mili. Ogólne rozczarowanie hotelem
Mili kelnerzy
Pokoje sprzątane kiepsko, w pokoju pachnie stęchlizną, kiepskie jedzenie.
Kiepskie jedzenie ,wszędzie kolejki ,począwszy od recepcji przy zameldowaniu,poprzez czekanie na stolik w restauracji ,skończywszy na czekaniu na wymianę ręczników plażowych . Ciężko zapisać się do restauracji tematycznych.Plaza brzydka i brudna.Internet płatny i to ciężkie pieniądze ,płaza płatna .Przy tej cenie za pobyt to trochę porażka .Na plus baseny ,aquapark i rezydent Itaki .
Aquapark
Czystość w restauracjach ,kolejki ,kiepskie jedzenie
Mieszane odczucia....Pobyt 2 tygodnie pierwsza połowa lipca, rodzina 2+2. Tak jak ktoś już napisał trzeba się nastawić na kolejki od samego początku, bardzo długie zakwaterowanie, obsługa w recepcji bardzo wyniosła, nieprzygotowane pokoje, identycznie potem w restauracji, czeka się na stolik, czeka się na jedzenie. Hotel obłożony na maksa, nie ma szans na zmianę pokoju, jak się słabo trafi. 80% gości to Polacy. Leżaki rezerwowane od bardzo wczesnych godzin. Najsłabszą stroną hotelu są pokoje, w opisie oferty było napisane że pokój z łóżkiem podwójnym plus piętrowym dla dzieci dzieci. W realu łózko piętrowe to jak ktoś pamięta to jest rozłożony półkotapczan z metalowa drabinką do wchodzenia. Syn musiał zakładać klapki aby wejść na górę. Dzieci śmiały się że śpią w szafie... Materace tak twarde że trzeba się było dobrze znieczulić ;) do tego różniej wysokości aby na tym zasnąć. Nie oczekuję od pokoju nie wiadomo czego ale pokój w BL to naprawdę porażka! Jedzenie tez nie zasługuje na 5* oczywiście że jest tego dużo i nikt głodny nie będzie chodził ale ileż można jeść to samo, brak greckich potraw, kuchnia mega nastawiona na Anglików i bardzo monotematyczna. Jak się porówna ten hotel do 5* w Turcji lub w Hiszpanii to BL dałabym max 3* W ciągu dnia poza głównymi posiłkami można zjeść tylko naleśniki na które oczywiście też się czeka w dłuuugiej kolejce. Ten hotel już zawsze będzie mi się kojarzył wyłącznie z kolejkami i PRL:P Brak wody, tylko na przywitanie potem w ciągu dnia czy też przy posiłkach trzeba odczekać swoje aby się jej napić. No teraz jakieś pozytywy bardzo dużo wygodny basen, fajny aquapark moje dzieci 10 i 12 lat super się tam bawili . Obsługa zależy od zmiany ale większość stara się być miłym. Najlepsza obsługa i drinki w barze obok restauracji greckiej gdzie pracuje Polak Krystian. Bardzo inteligenty i fajny młody człowiek :)
Piękny ogród, duży basen, szybki transfer a lotniska. Blisko do miasteczka Kos. Bardzo dobre wifi
Pokoje, jedzenie.