Blue Bodrum Beach

Brak słow na temat tego hotelu.Ale obok jest Hotel Kadikale wiec jak ktos jest bystry to smialo dzienie moze spedzac tam czas ALL INCLUSIVE.

Nie polecam tego hotelu! Pokoje małe i prawie nic w środku nie ma. Wieczorem brak ciepłej wody. Basen dużo mniejszy niż na zdjęciu. Plaża jest bardzo mała i na dodatek zagrodzona workami z piaskiem, leżaków bardzo mało i wszystkie zajęte. Animacji brak. Jedzenie dobre, ale mało urozmaicone. Na szczęście obok hotelu był hotel 5* Kadikale Resort i przy odrobinie sprytu można się tam było dostać i korzystać ze wszystkich atrakcji(baseny, zjeżdżalnie, animacje, jedzenie i picie all inclusive 24h). Ja w nim spędziłam prawie cały pobyt;)

Witam pierwszy raz pojechał do hotelu 3 gwiazdkowego i jestem naprawdę pod miłym wrażeniem hotel był naprawdę czysty widok z jadalni był przepiękny pokoje były codziennie sprzątane codziennie były wymieniane ręczniki oraz kołdra wchodząc do hotelu poczułam lekkie rozczarowanie gdy zobaczyłam to login ale w sumie myślałam że te wakacje 1200 zł więc czego mogę wymagać tym z dalej zobaczyłam Basen który był dosyć fajny nie był za duży ale można było fajnie w nim się bawić pokój mieliśmy apartament przy basenie były to dwa pokoje bardzo czyste ładnie zrobione No nie ma szału jest to hotel trzygwiazdkowy więc nie można wymagać zbyt dużo naprawdę nie rozumiem tych komentarzy które są poddawane negatywny za te pieniądze nie może nic wymagać jedzenie jest pyszne widoki piękne w jadalni WiFi się samo może parasole leżaki są dostępne dla wszystkich czasem bardzo fajne pokoje czyste obsługa bardzo miła alkoholu bardzo dużo ile się chce nic nikomu nie wydziela wszystko oceniam na super Na pewno bym tam wróciła Polecam to wszystkim którzy nie mają mniemania że za 1200 zł mogą mieć nie wiadomo Co

Jestem ogólnie bardzo zadowolony . Poznałem kogoś , kto spowodował , że ten hotel będę długo pamiętał. Jana i Bożenę oraz Memema .

Hotel położony w zaciszu, typowo turecki. Bardzo łatwy dojazd to miasteczka Turgutrejs, można kupić pamiątki i pozwiedzać Obsługa bardzo miła, uczynna i przede wszystkim czysta i schludna. Pokój codziennie sprzątany, świeże ręczniki. Dziwią mnie nieuzasadnione komentarze- typu- że obsługa śmierdzi.... Powiem tak nawiązując do komentarza jednej z pań która twierdzi, że obsługa jest nie czysta... jestem ciekawa, czy przy temperaturze 40 stopni i pracy 14 godzinnej pachniała by Pani jak po kąpieli:o) itd. był to mój drugi wyjazd do Turcji, obsługa naprawdę sprzątająca non stop, płucująca posadzki, ściagąjąca wodę przy basenie by, nikt się nie poślizgł, toalety przy basenie czyste. Plaża czyściutka, łagodne zejście do morza. Wiadomo hotel nie pierwszej nowości,trzy gwiazdkowy pokoje malutkie , więc hotel do mniej wymagających. Jedzenie smaczne, przy widoku na piękne morze i góry. Mimo tych wiekszości bardzo negatywnych komentarzy w internecie zdecydowaliśmy się na wyjazd do tego hotelu i nie żałujemy. Pozdrawiam Magda.

Nazwa  Blue Bodrum Beach
Miejsce  Turcja / Wybrzeże Egejskie / Turgutreis

Urokliwe wioski i miasteczka z białymi domami

Krystalicznie czysta woda idealna do kąpieli i snorkelingu

Antyczne zabytki, takie jak Efez, i ruiny starożytnych miast

4.9
4.2
5.1

Wyświetlono 18 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
3.8
raf

3.8
anablondyna

Angelika

Pobyt - Lipiec 2016

Zalety

Położenie piękny widok z jadalni drzewa bananowe limonkowe mandarynki wszystkie owoce zwisaja w barze. Jedzenie przepyszne alkoholu mase

Wady

Brak jak za taką cene

Wiesiek

Pobyt - Sierpień 2015

Zalety

Atmosfera kameralna i przyjazna . Dobre wyżywienie . Bezpośrednio przy morzu.

Wady

Część pokoi wybudowano (zapewne z oszczędności terenu) zbyt ciasnych . Panie sprzątaczki wykonują swoje obowiązki mówiąc skromnie mało imponująco.

magda

Pobyt - Sierpień 2014

5.2
Iwona

Pobyt - Sierpień 2014

jeżeli godzimy się na mało ekskluzywny hotel, może być ...

Zalety

duże, ładne pokoje chociaż ich sprzątanie pozostawia wiele do życzenia, smaczne jedzonko

Wady

ciasno, ciasno i jeszcze raz ciasno. Do brudnej obskurnej plaży trzeba dojść przez mało atrakcyjny parking ... Hotele obok mają lepszą plażę. Mało miejsca nad basenami, a gdy zajmujesz leżak o 9.00 - kradną ci ten leżak, no i ręczniki.

Darek

Pobyt - Wrzesień 2013

UWAGA! Na wszystkich stronach w internecie ciężko jest znaleźć choćby jedną osobę, która napisałaby nawet nie pozytywną, ale przynajmniej szczerą i prawdziwą opinie o tym hotelu. Prawda jest taka, że 95% ludzi je piszących należą do 'wczasowiczów', którzy płacą za wczasy dajmy na to 900-1300 zł i wymagają złotych gór. Spędziłem tam naprawdę cudowny tydzień wraz z moją dziewczyną. Jedzenie przepyszne, bardzo urozmaicone, obsługa czysta, uprzejma, codziennie sprzątane pokoje, jedynie plaża bardzo skromna, wąska, ale 100m dalej jest masa innych, darmowych plaż z leżakami-żaden problem; wystarczy tylko ruszyć troszkę leniwe dupsko ;) Wykupiliśmy te wczasy po przeczytaniu tych wszystkich opinii i dopiero po powrocie mogliśmy stwierdzić jak bardzo są one absurdalne :) Ludzie je piszący chyba naprawdę mają nie po kolei w głowach pisząc m.in, że jadali obiady w towarzystwie kur czy o nadmiernym brudzie w pokojach! Reszta Polaków, którzy również z nami tam wypoczywali podziela nasze zdanie (pozdrowienia dla (Kielc, Szczecina i Ciechanowa!). Jedyna rada jaką mogę udzielić to nie branie do siebie za grosz opinii ludzi tego pokroju i nie rezygnowanie z wybranych wczasów tylko dlatego, że ludzie mówią jak tam nie jest okropnie. Spędziliśmy wspaniałe chwile w tym hotelu, gorąco go polecamy. Jeśli ktoś jest bardziej wymagający i nie wyobraża sobie hotelu bez wachlujących go kelnerów, tańczących na rurkach sprzątaczek i szampana zamiast wody w basenie to powinien wyłożyć z kieszeni 10 000 zł i wtedy wymagać gruszek na wierzbie :) Pozdrowienia! :)

1.4
mark

Pobyt - Sierpień 2013

nie polecam nikomu nawet najgorszemu wrogowi! !! hotel powinien być wycofany z oferty.

Zalety

brak! !

Wady

nikomu nie polecam takich wakacji. Jedna wielka tragedia. Pan menager jest nie miły, zmusza klienta do na piwku podstawiajac pod nos puszke. Obsługa brudna zachowująca się gorzej niż dzieci wrzucając się na wzajem w brudnych ubraniach do basenu dla gości. A na panię sprzatajace trzeba uważać bo kradną co im się podoba. Położenie hotelu jak dla emerytow dosłownie za dupie. Posiłku normalnie nie mozna zjeść bo kręcą się kury koty i psy które kładą łeb przy talerzu. A o plaży nie wspomne gorszej w życiu nie widziałem.

5.2
małowymagający

Pobyt - Lipiec 2013

wszystko fajne fajnie mozna powiedziec,za taką cenę nie mozna sie spodziewac czegoś lepszego,syf w pokojach,plaza uboga basen bez atrakcji dla dzieci.Ale nie dosyc ze ceny mają tutaj w bodrum za bardzo wygórowane to jeszcze napraszają sie tutaj w hotelu aby dawac im napiwki...Szczególnie szef kuchni jak dobrze pamietam ten gosciu chyba jesz szefem wszystkich sprzątaczy i barmanów który sam wymaga aby dawac napiwek.

3.4
Ja

Pobyt - Lipiec 2012

Syf, smród i brud... W "restauracji" śmierdziało, naczynia brudne, podobnie jak kucharze i kelnerzy, którzy żałują jedzenia... podchodzi sie z talerzem, kucharz nakłada tyle, co kot napłakał, a jak prosisz o jeszcze to mowi, ze nie nalozy (dlatego trzeba stac az nałoży xD), a w międzyczasie wynoszą sobie gdzies jedzenie... Pokoje małe, z grzybem, smierdzace. Obok hotelu jest minaret, to o 4 nad ranem koles drze sie i spac nie mozna. Do miasteczka jest 40min. drogi.

Biedronka

Pobyt - Lipiec 2012

właśnie wróciłam z tego Hotelu i mogę z ręką na sercu powiedzieć ze nikomu go nie polecam.. Brud , obsługa kiepska n może poza chłopakami przy barze..Cały menager ma wielkie fochy .. o 22.50 nie podają już drinków jak masz pół szklanki nie wypite.. posiłki śrdnie na śniadanie zawsze to samo.. ludzie piszą prawdę ja się sama przeknałam na swojej skórze.. posiłki je sie na dworze lataja tam koty , psy i kóry...ja zapłąciłam za 3 osoby a pokój miałam 2 osobywy i prze ztydzien nie mogłam sie doproic o łóżko dla dziecka wiec spaliśmy na 2 łóżkach w 3 osoby , łazienka w tragicznym stanie..w barze do wyboru Gin , wódka i piwo ... nie polecam naprawde plaża tragiczna brud i tylko kilka leżaków odkładałam na te wakacje cały rok i co wielkie rozczarowanie .. połno rosjan którzy krzyczą i sie panosza duzo truków ale cóż sie dziwic jak doba w tym kotelu kosztuje 15 lirów..Hotel ma 3 gwiazdki a powinien miec 2 i zostac wycofany z oferty.. klima jes ale cieknie z niej.. złazienki tak smierdzi ze sie nie da.. woda ciepla tylko do godziny 19 potem myje sie zimna.. ogolnie brud , gdyby nie basen to tam mozna tylko siedziec i pic z rozpaczy...

4.2
Ola

Pobyt - Lipiec 2012

Zgadzam się i potwierdzam wszystkie opinie tu wystawione... Odradzam odradzam! W tym hotelu to nie wakacje a jedna wielka katorga. Nie wiem kto pozwala na funkcjonowanie tego hotelu brud syf.. Jedzenie tragiczne !!! Obsługa brudna i śmierdząca nie miła. Jedzenie na zewnątrz w towarzystwie wygłodzonych kotów i na brudnych obrusach jeżeli w ogóle można to nazwać obrusem. Co było dla mnie dużym zaskoczeniem to bardzo słaba znajomość angielskiego u wszystkich pracowników przez co nie można się z nimi w ogóle dogadać. Ja nie wiem kto dał te gwiazdki temu burdelowi. Wyjazd mieliśmy rano więc każdy z nas chciał się wykąpać przed wylotem lub po prostu załatwić poranną toaletę jednak brak wody w całym hotelu nam to uniemożliwił, nie było w czym nawet umyć rąk nie wspomnę o spuszczeniu wody... Na zgłoszenie braku wody w recepcji pan odpowiedział "o 12" hmm z tym że wyjazd mieliśmy o 8:30... Kiedy wsiadaliśmy do autokaru pod hotelem podbiegł menedżer i z uśmiechem na ustach mówi że "jest już woda i że przepraszają bardzo" nie powiem co miałam ochotę mu zrobić. Dobrze że mieliśmy ze sobą butelkę wody ze sklepu mogliśmy umyć chociaż zęby. Naprawdę szczerze odradzam. Zastanówcie się porządnie przed zarezerwowaniem tego hotelu na wakacje chyba że ktoś z was tak jak już któryś z moich poprzedników wspomniał wybiera się na szkołę przetrwania. Nie wiem jak biura mogą mieć coś takiego w swojej ofercie...

Pobyt - Czerwiec 2012

Witam, Wlasnie wrocilysmy z tygodniowego all inclusive w tym hotelu. Zalety: - Bardzo dobre wyzywienie, wszystko super doprawione, duzo owocow warzyw, salatek, troche malo miesa, za to mozna sprobowac lokalnych przysmakow ( np: golabki w lisciach winogron, kebaba itp) Na all inclusive posilki sa non stop tzn: sniadanie, lunch , podwieczorek, kolacja - Hotel jest na plazy, nie ma zadnych problemow z wynoszeniem napojow na plaze czy do pokoju Z alkoholi jest tureckie piwo, wodka, gin, raki itp - Pokoje sa rozne, trzeba na recepcji poprosic o taki jaki sie chce: my mielismy spory : jedno podwojne lozko, drugie pojedyncze, lazienke z ogromnym prysznicem -Bardzo czysto, codziennie sprzatane i reczniki zmieniane -Bardzo sympatyczna i troskliwa obsluga, troche big boss dokazuje i pogania chlopcow do pracy. -Wycieczka na Kos, prom kosztuje tylko 15 euro -Niedaleko Bodrum, we wtorki jest bazar i mozna sie obkupic ( jak ktos ma nerwy by sie targowac. -Dobra baza wypadowa na wycieczki Wady: -Nuda dla mlodych ludzi, daleko od miasta -trzeba dojechac busen dio Turgotreis czy Bodrum -Nawet muzyki na kolacji nie ma-;( -Plaza - rewelacji nie ma ale jest bardzo przyjemna, w pobnlizu nie ma zadnych szerokich plaz Ogolnie: Polecam dla pragnacych spokoju, lubiacych dobrze zjesc. Nie polecam dla mlodych ludzi bo mozna sie zanudzic (przecietny wiek byl okolo 50 +, Polacy, Rosjanie i Angielki) Ps: Zdjecia sa przeslodzone, nie ma kwiatow w pokojach, ale reszta w miare sie zgadza.

Rick

Pobyt - Czerwiec 2012

Hotel dla turystów preferujących szkoły przetrwania. Hotel powinien zostać wyeliminowany z oferty polskich biur podróży. Przerażający brud i smród.

Halina

Pobyt - Maj 2012

Zamieniono nam hotel na Peda Hotels Sun Club Bodrum ze względu na małą liczbę gości.Nie mamy zastrzeżeń oprócz jednego-nocami odbywały się dyskoteki,a więc było bardzo głośno.Po za tym do tej pory nie rozumiem znacznie wyższej kalkulacji cenowej niezgodnej z ceną podaną w ofercie -nie skorzystam więc już z portalu EasyGo

RODZINKA

Pobyt - Lipiec 2011

Brud,wilgoć w pokojach ,brak ciepłej wody,zalane sufity,brudny basen dla dzieci,niedziałająca klimatyzacja,kable elektryczne na ścianach budynku,zaniedbany ogród,plac zabaw tragiczny, plaża mała obłożona workami z piaskiem ,stoły i krzesła w restauracji w rozsypce ,kury ,kot i psy przy stołach,chmary much, nie polecam najgorszemu wrogowi ,chyba że kogoś bardzo nie lubicie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

akante

Pobyt - Czerwiec 2011

zdecydowanie nie polecam! plaża przy hotelu, ale mała i kamienista. leżaków za mało, musiałam chodzić na publiczną plażę. restauracja na dworze w towarzystwie much, kotów, psów i kur. pokój czysty, ale wilgoć w łazience. sanitariat ogólnie stary i zużyty. sprzątanie codziennie lub co drugi dzień. jedzenie było zdecydowanym plusem tego hotelu. urozmaicone i bardzo smaczne. ocena ogólna: dla bardzo mało wymagających turystów.

beta

Pobyt - Czerwiec 2011

Hotel mały mający pewien urok, pokoiki czyste ale bardzo małe i wyjątkowo skromnie umeblowane.Łazienka z umywalką, WC i prysznicem. Niestety z rzadka leci ciepła woda. Basen z zimną wodą, morze zimne przy hotelu, plaża wygrodzona workami z piaskiem aby morze jej całkiem nie zabrało. Leżaków mało. W pokojach jest wiele niedociągnięć, niestety obsługa wszystkie prośby ignoruje i nic nie da się załatwić. Największym plusem tego hotelu są posiłki, dużo,urozmaicone i dobre. Kelnerzy i kucharze super, bardzo przyjacielscy. Natomiast największym minusem jest okolica, co kawałek przy drodze mała budka spożywcza i nic więcej, Brak jakiegokolwiek życia, pustka. Do najbliższego maleńkiego miasteczka ze sklepami 5km. Ogólnie nie polecam tego hotelu.

Blue Bodrum Beach