Blue Bays Platinium

Codziennie na animacji bingo przez 50 minut :( jedzenie w małych ilościach, owoce słabe ,jedna patera z czerwona cebula ,druga z kasza itd. bardzo mało mięsa i ryb .Ciągle kurczak przerobiony przez 7 dni w tygodniu. Brzydnie dojście do plaży .Przez 3 dni padał deszcz nic na ten czas nie mieliśmy zorganizowane .

Hotel spełnił moje oczekiwania. Relacja ceny do oferowanych warunków bardzo dobra. Hotel godny polecenia. Jedną z zalet jest bardzo dobre położenie hotelu w Marmaris. Mam tylko kilka uwag, które już pewno zgłaszali inni klienci: - brak dobrej jakości sieci internetowej, nawet w miejscach, gdzie jakoś miała byś dobra. (Wykupienie płatnej usługi nie wiele daje) - brak przebieralni dla klientów , którzy dokonali już check-out swojego pokoju w dniu wylotu, a transfer na lotnisko jest za np. kilkanaście godzin. W tak dużym hotelu wygospodarowanie jednego miejsca z prysznicem na przebranie i odświeżenie się przed transferem na lotnisko jest niezbędną koniecznością. To jest duży mankament, - stosunkowo niewielka plaża i ciągły brak leżaków (moja uwaga, dobre relacje z personelem zarządzającym leżakami i pewno zawsze się jakieś miejsca znajdą).

Ogólnie hotel zasługuje na 4 gwiazdki nie na 5 ... Za tą cenę nie narzekaliśmy ,ale było parę minusów... Wifi w lobby tragedia ,nie łączyło. Niekiedy po sprawdzonym miejscu ,raz działało raz nie... Niektóre widoki z\" okna\" ,(pokój 1212) rondo od ulicy i góry w oddali ok... Ale co gorsze agregaty prądotwórcze z 3 M od balkonu. Jedna część wyremontowana , druga jakby czekała na odświeżenie. Byliśmy na dwóch wycieczkach na wyspe kleopatry i jeep safari ok 120 euro za dwie osoby i polecam , kasa nie wydana w błoto . Driny ok , basen -żeby mieć jakieś miejsce w słońcu i parasolem przy okazji trzeba wstać o 7 , rano lecieć zajęć (ale to chyba normalne) ale co najgorsze to plaża prywatna ... brak miejsc ,nawet w okolicach 11 ,a leżaki wyglądają jakby były z tamtego wieku...

,Dziękuję ITACE za piękne wczasy i za opiekę Pań rezydentek.

Witam jeśli potrafisz sobie sam zorganizować czas to ok bo blisko miasta tak to tylko leżak jeżeli nie będzie ci przeszkadzał smród ich środków czystości bo wydaje se że robią to na pokaz kiedy klienci wychodzą na leżaki wieczorami nic w tej sprawie się nie dzieje i żarcie na alkohole też bym zaaa nie Gin , Wódka i standardowe piwo . Sprzątanie rozpoczynają o 9,00 u góry zanim zejdą do parteru jest o 16,00 a sprzątanie po łebkach :)

Nazwa  Blue Bays Platinium
Miejsce  Turcja / Wybrzeże Egejskie / Marmaris
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness

Urokliwe wioski i miasteczka z białymi domami

Krystalicznie czysta woda idealna do kąpieli i snorkelingu

Antyczne zabytki, takie jak Efez, i ruiny starożytnych miast

Wyświetlono 11 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
ANGELIKA

Pobyt - Wrzesień 2018

Zalety

Animatorzy obsługa położenie

Wady

jedzenie DOJSCIE DO PLAŻY

Michał

Pobyt - Sierpień 2018

Zalety

- dobre położenie w Marmaris ( możliwość łatwego zwiedzania miejscowości) - kulturalna obsługa, - różnorodne wyżywienie

Wady

- brak dobrej jakości sieci internetowej, - brak przebieralni dla klientów , - stosunkowo niewielka plaża i ciągły brak leżaków

Pobyt - Lipiec 2018

Zofia

Pobyt - Wrzesień 2017

,Dziękuję ITACE za piękne wczasy i za opiekę Pań rezydentek.

Zalety

Blisko morza, wspaniałe posiłki, czysty, bardzo grzeczna i przychylna obsługa, animatorzy super. Wszystkim polecam.

Wady

Przez dwa tygodnie pobytu w tym pięknym hotelu nie miałam żadnych uwag , wszyscy starali się umilić nam każdy dzień.

3.2
Dex

Pobyt - Sierpień 2017

Zalety

Jedzenie

Wady

pleśń w łazienkach , małe pokoiki z widokiem na mur do 2 piętra budynek B Club zdezelowany , 3 małe baseny do okola koty żebrzące o jedzenie dojście do plaży wśród śmietników i po kamieniach na plaży pety zero czystości

robert

Pobyt - Lipiec 2017

polecam serdecznie ten hotel jedyny minus to plaza

Jacek

Pobyt - Czerwiec 2016

Pobyt bardzo udany,obsługa miła,czysto.Chętnie wrócę tam jeszcze raz

Zalety

czysty ,zadbany,przyjazny

Wady

brak barku z napojami na plazy

Pobyt - Lipiec 2015

Wspaniały hotel! Mogę polecić każdemu! Bardzo wysoki standard, przemiła obsługa. All Inclusive jest genialne, zarówno jedzenie, jak i napoje. Bardzo różnorodne, każdy znajdzie coś dla siebie. Są dania zarówno kuchni tureckiej, jak i włoskiej, japońskiej i wielu innych. Kelnerzy bardzo dbają o gości hotelowych. Świetne panie, które sprzątają - bardzo miłe i uprzejme kobiety. Hotel jest przepięknie urządzony, nowocześnie, jasno. Pokoje także bardzo ładne, duże. Łazienki także wspaniałe. Codziennie nowe kosmetyki hotelowe. Do wyboru 4 baseny, w tym jeden relax pool, idealny na spokojny odpoczynek. Dzieci będą zadowolone ze zjeżdżalni. Jest to duży hotel, ale nie odczuwamy tłumu turystów. Wieczorami są świetne animacje, m.in. pokazy tańca brzucha, akrobatyki. Fajna forma spędzenia wieczoru nad basenem z przepysznym drinkiem :) Barmani są świetni! Od razu po wyjściu z hotelu trafiamy na przepiękną promenadę, pełną życia, tureckiej gościnności. Jest wiele sklepów, restauracji, klubów oraz duży, typowo turecki bazar.

Zalety

Blisko Marmaris, pełnego restauracji, sklepów Piękny deptak Świetna, profesjonalna obsługa Przepyszne jedzenie

Bożena

Pobyt - Maj 2015

Wiele hoteli odwiedziłam w rajach południowych lecz tak pyszne jedzenie i miła obsługa to nie znalazłam Prosze mi wierzyć że to co jest na obrazku jest dosłownie to samo takie ozdoby pokoje identycznei i jedzenie jak na załączonym obrazku z hotelu jest codziennie . Na adalnipo prawej s? specjały Tureckie ,po lewejwszystko so ma wspólnego z suschi i japonskimi przekąskami dziennie inne mięso w ciągu tygodnia było golonko , perliczka kaczka łosoś tynczyk lody pyszne z algidy SUPER Od 11.30 do 18.00 jest czynna kawiarnia z 8 smakami kawy z expresu i przeróżne ciastka wszystko ozdobione jeden MAJSTESZTYK polecam na 100%

Zalety

Obsługa bardzo dobra jedzenie hotelu baseny

Wady

Wieczorem słabo hodzi wi fi można dokupić?

Pobyt - Sierpień 2014

W zeszłym roku wybraliśmy się do Turcji do Blue Bay Platinum. Super Hotel na bardzo dobrym poziomie. Przemiła obsługa i animatorzy. Pyszne jedzenie. Link do filmu: https://www.youtube.com/watch?v=2VoJfWNyhtg

Zalety

Pyszne jedzenie, przemiła obsługa

Wady

Brzydka plaża, mało miejsca na plaży, bardzo ciasno poustawiane leżaki.

yskra

Pobyt - Sierpień 2013

Długo wybierałam hotel i jestem zadowolona, ze mój wybór padł na Blue Bay Platinum. Cudowne jedzenie, ładny pokój, łazienka, czysto. Jedynym problemem była koniecznośc wczesnego wstawania, by zarezerwować leżak. Dla lubiacych atrakcje leżenie przy basenie głównym, dla chcących odpocząc basen w takim oddaleniu od basenu głównego, że nie słychac głosnej muzyki. Dobre animacje dla chcących sie bawic, ciekawe times shows. Chetnie tam powrócę, szczególnie dla jedzenia! Bardzo smaczne, różnorodne, mniam :) Świetnie rozwiazana komunikacja busikami za 2 tl. Jeżdżą dosłownie co 2 minuty, zatrzymuja sie na żądanie. I koniecznie trzeba obejrzec pokaz fontanny. Wieczorne spacery promenadą urzekaja widokami. Mozna wynajmować rowery, skutery i elektryczne hulajnogi jesli komus nie chce sie spacerować. Pobyt na 5+, szkoda, że tylko 7 dni :( Warto popłynac na Rodos!

Blue Bays Platinium