Udogodnienia dla dzieci: plac zabaw, miniklub (4-12 lat), włoskie animacje i programy rozrywkowe (w terminie: 15.06-15.09).
Tylko 400 m do publicznej, piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza.
Bogata oferta rekreacyjna: kort tenisowy, siatkówka, piłka nożna, włoskie animacje dla dorosłych (15.06-15.09).
Atrakcyjne położenie: w sercu Cannigione di Arzachena z małą mariną, restauracjami i sklepami, ok. 16 km od Porto Cervo.
Hotel czysty, pięknie położony, fajny klimat, dobre jedzenie, miła i profesjonalna obsługa. Polecam
Hotel kameralny, jedzenie przepyszne, wszystko świeże
Hotel położony w pięknej miejscowości z czystymi pokojami i super obsługą i to tyle dobrego, co można na ten temat napisać.
Bardzo miła, profesjonalna i bardzo pomocna obsługa hotelowa.
jedzenie, czepki w basenie, wi-fi.
Hotel na przyzwoitym poziomie czystość i personel bez zastrzeżeń rewelacyjne all inclusive blisko sklepy i centrum miasteczka .
Mimo niedociągnięć, stosunek jakosci do ceny adekwatny, choć dużym minusem hotelu są posiłki
Polecam, pobyt udany. Hotel w nowoczesnym stylu, połozony w małym miasteczku z barami, w drugiej linii brzegowej od morza.Na plażę można było dostać się ciuchcią hotelową - kilka razy dziennie, a przy okazji podziwiać uroki okolicy. Jest kilka różnych pięknych plaż z krystaliczną wodą, piaskiem lub skałami. W pobliżu sklepik samoobsługowy, market, niedaleko kościół. Na dachu hotelu - jaccuzi. Basen - czysty i nieco mniejszy niż na zdjęciu ;). Wycieczki - na pewno każdy znajdzie coś dla siebie. Jedzenie - poza śniadaniami - pyszne, desery znakomite, donoszone tak, żeby każdy mógł skosztować.
piękne otoczenie - ogród, pyszne kolacje - a zwłaszcza desery; miła obsługa,
na miejsce dotarliśmy w nocy i w pokoju nie było żadnej wody do picia - dobrze, że mieliśmy jakieś resztki z podróży
Dla romantyków ceniący sobie klimaty Sardynii i Sycylii hotel jak znalazł. Świetny ogród. Bardzo czysty hotel. Ładne pokoje, choć typowe 4* to nie są. Położony w centrum, ale nie głośny. Idealne połączenie. Wyżywienie w formie bufetu ( kontynentalne ). Kolacje bardzo dobre, ale brakowało deserów. W tej klasie hotelu powinni o to zadbać. Największą grupą wycieczkowiczów byli goście z Włoch i Niemiec. Reszta to zdecydowana mniejszość z Angli.