Urokliwe wioski i miasteczka z białymi domami
Krystalicznie czysta woda idealna do kąpieli i snorkelingu
Antyczne zabytki, takie jak Efez, i ruiny starożytnych miast
Własnie wrociłem z tego hotelu, niech nikt nigdy tam nie jedzie, brud jakich mało jedzenie paskudne zatruty jestem do dzisiaj w basenie plywaja glony jednym slowem prosze pomyslec 5 razy zanim ktos sie zdecyduje nawet za 800zł bym tam nie pojechał.... biuro WEZYR zachwyca ten hote a nie ma czym ....hotel tak odnowiony ze tyn odpada, klima mało w ktorym pokoju działa jednym slowem ludzie uwazajcie.. pozdrawiam
najgorszy hotel w moim życiu bardzo brudny i zaniedbany. Pościel brudna, ręczniki brudne obrusy bardzo brudne. Dziury przy basenie, śmieci za oknami pokoi.
NIKOMU NIE POLECAM TEGO BRUDNEGO HOTELU.
Remont w 2004 - pochlapali sciany farbą - łazienki zaniedbane, brudno w pokojach, grzyb na ścianach pokoi na parterze, telewizja bez polskich kanałów (nawet CNN po turecku), a instalacja elektryczna to wielka prowizorka. Do kuchni, gdyby zajrzał nasz sanepid to półroczna przerwa gwarantowana (choć nikogo nie otruli i wszystko było smaczne), obsługa kelnerska dobra. Basen ma ok. 200 m2 i wody w nim często nie zmieniają.