Malownicze wioski z kamiennymi domami i tradycyjną atmosferą
Niezwykłe gorące źródła w Eftalou i Polichnitos
Urokliwe plaże, takie jak Skala Eressos, z miękkim piaskiem i czystą wodą
Kaskadowo położone wille, w spokojnej okolicy, dlatego sprzedawane są w pakiecie z samochodem ? klienci na lotnisku otrzymują samochód wraz z mapkami i danymi willi, samochód oddajemy dopiero przy powrocie, tak więc cały czas samochód jest do naszej dyspozycji. Każda willa jest komfortowo wyposażona: jest aneks kuchenny w pełni wyposażony: są naczynia i sztućce, jest toster, ekspres do kawy, lodówka, piekarnik, zmywarka, żelazko i deska do prasowania, jest nawet pralka, tak więc pełen wypas. Większość willi ma sypialnię i pokój dzienny, natomiast te większe wille mają 2 sypialnie i pokój dzienny. Widoki są przepiękne, można jeść śniadanko np. w łóżku lub na balkonie i podziwiać widoki za oknem. Na terenie hotelu jest restauracja z lokalną kuchnią, gdzie można dokupić posiłki - same wille sprzedawane są bez wyżywienia. Nad samym morzem jest infinity pool z pięknym widokiem. Hotel jest bardzo fajnym miejscem np. na podróż poślubną. Gorąco polecam :)
przepiękne widoki, wysoki standard