Szeroki wybór hoteli idealnych na wakacje dla rodzin z dziećmi
Hotel czysty i zadbany. Śniadania smaczne co dziennie jakieś nowe danie w formie szwedzki stół, dużo i smacznie. Obsługa miła i pomocna. Pokoje sprzątane codziennie i codziennie czyste ręczniki. Internet mieliśmy w całym hotelu.
Blisko morza, blisko do sklepów. Ceny jedzenia zbliżone jak w restauracji w mieście, tylko tu jest pewność że będzie smakowało bo w innych restauracjach to różnie z jakością ilością i smakiem. W hotelowym barze jedzenie bardzo smakowało. Hotel ma 3 gwiazdki w nazwie. Ja może nie mam dużego doświadczenia ale mi i mojej rodzinie się podobało. Oceniam 5* na 5
Nie rozumiem skąd taka niska ocena i inne negatywne opinie innych użytkowników.
Hotel super wróciłabym jeszcze raz , wszystko w porzadku
Hotel mały, ale utrzymany w czystości. Położony w bocznej uliczce w centrum, słychać śpiewy z pobliskich restauracji ale o 23 już jest cisza..
Blisko plaży i centrum dobre śniadania
Duszno na korytarzu i w lobby. Lodówka w hotelu skośno chłodzi
Hotel kameralny, pokoje czyste i codziennie sprzatane, łazienka też czysta, ręczniki wymieniane. Byliśmy na samych śniadaniach, które były dobre( i tak większy wybór niż w nie jednej lodowce). Woda płatna 20try za 1,5l a piwo 90 try za 0,5l. Nie wiem jak płatne drinki i jakie w smaku. Można w hotelu zamówić dania z menu na lunch i kolację. Basen mały ale czysty, kilka leżaków przy basenie. Serwis plażowy płatny. Do plaży przejście przez ulicę. WiFi tylko w lobby , restauracji, w pokojach dodatkowo płatne. Hotel typowo miejski, dla mało wymagających klientów, nastawionych bardziej na zwiedzanie i łażenie po mieście. Dla klientów ukierunkowanych na spędzenie czasu w hotelu odradzam. Zanudzicie się. Kanały telewizyjne w języku polskim. Klima działała. Nie było żadnych problemów z zapachem z WC itp. Pobyt uważam za udany. Położenie hotelu super, praktycznie w centrum Alanyi. Hotel oceniam dobrze, pobyt udany.
Położenie, czyste pokoje,
Pewnie się znajdą osoby co dostrzega wady. Ja ich nie znalazłam, ponieważ wiedziałam co kupuję. Za tą cenę i 3 * nie spodziewajmy się kokosów.
Pokój na 3 gwizdki bardzo dobry, codzień sprzątany nic nie brakuje, czysto i schludnie polecam
Dobre śniadania , obsługa fajna, super śniadania, basen czysty
Nie ma
Mały kameralny hotel. Czystość w pokoju wizualnie dobra. Otrzymałam pokój, który śmierdział jak popielniczka. Dodatkowo balkon znajdował się nad zewnętrznym barem więc do godzin rannych było głośno i cały smród z papierosów trafiał do środka. Śniadania były monotonne. Z trzy razy zdarzyło się, że nie było pieczywa na śniadanie.
W samym centrum. Do plaży blisko.
Niestety czystość. Basen niewielki. Prawie cały czas pusty. Po godzinie 12 cały w cieniu, ponieważ budynek umiejscowiony pomiędzy innymi.
Hotel w centrum Alanya dla osób niewymagających, którzy chcą korzystać ze świetnej lokalizacji. Plaża dosłownie 50m, mnóstwo knajpek, restauracji. Śniadania bez szału i monotonne ale można było coś zjeść. Duży plus za uprzejmość obsługi. Basen mały ale czysty, trzeba mieć swoje ręczniki.
Lokalizacja, super obsługa.
Śniadania monotonne, trzeba mieć swoje ręczniki na basen i plaże.
Pobyt udany , w hotelu bardzo miła obsługa , cisza , spokój , jedzenie bardzo smaczne .
Bardzo mili właściciele i obsługa .
Nie mam żadnych uwag .
Polecam dla par, które chcą w miłej atmosferze odpocząć
Czysty, obsługa miła, Nadzór szefa hotelu
mało miejsca w obrębie hotelu
Naprawdę czysty i zadbany hotel. Miła obsługa chętnie nawiązuje kontakt z turystami. Blisko do plaży, praktycznie w centrum alanyi. Wieczorne zabawy kelnerów wraz z turystami(tańce), czysty basen.
Bardzo miłe miejsce. Smaczne jedzenie, przemili kelnerzy, hotel czysty i ładny. Przerósł moje oczekiwania! Okolica wspaniała. Raj na ziemi.
Hotel bardzo fajny. Pokoje czyste z balkonami. Bardzo miła, fajna obsługa. W okolicy pełno sklepów, klubów. Czysta piaszczysta plaża jakieś 100 m od hotelu. Polecam !
Na duży plus zasługuje bardzo miła obsługa, rodzinna atmosfera i smaczne jedzenie. Bliskość plaży i wielu restauracji jest atutem hotelu. Poza tym hotel położony bardzo blisko centrum, więc należy liczyć się z hałasem ulicy oraz głośną turecką muzyką. Nie polecam hotelu dla rodzin z małymi dziećmi, ale młodzież będzie zauroczona.
Było cudownie! Jedzenie za tą cene superowe a obsługa rewelacyjna ! POLECAM !!! Pokój skromny ale czysty z klima i tv ;D
Hotel raczej nie rzuca na kolana, wyżywienie monotonne, na luksusy lepiej nie liczyć, relacja cena/jakość - jeszcze \"ujdzie w tłoku\" jak na tureckie ***. Na plus przemawia połozenie i bliskość do plaży i centrum. Obsługa raczej miła, kelnerzy bardzo mili (studenci dorabiający na wakacjach)
Miła obsługa, czyste pokoje. Kelnerzy mogli by nieraz wyprać swoje rzeczy, czystość na stołówce mogła by być lepsza. Największy problem jest z wodą, jest słona ( mają jakieś złe filtr) kupowaliśmy sobie 5 l wody mineralne i nią myłyśmy włosy, zęby...Najważniejsze to pamiętać, że przyjechało się odpocząć i jakoś sobie radzić. Przy 3 gwiazdkach nie oczekiwać jak przy 5-ciu
bylem w hotelu pod koniec czerwca.ogolne wrazenia bardzo slabe.oprocz atrakcyjnego polozenia hotel nie ma nic do zaoferowania.pasilki monotonne i czesto nieswieze, pokoje male i rzadko sprzatane,reczniki i posciel nie zmieniane,klima rzeczywiscie zagrzybiona,(i tu uwaga do Zoji-mieszkam w godziwych warunkach,regularnie wyjezdzam na wakacje:-))nie ma co sie za te pieniadze spodziewac luksusow ale tego hotelu nie polecam nikomu
nie polecam.najgorszy z dotychczasowych hoteli 3 gwiazdkowych w jakich się do tej pory zatrzymałam.pokoje male,brudne,ręczniki i pościel to skandal,basen brudny,posiłki monotonne i często nieświeże,zdarzają się spleśniałe warzywa czy owoce.klimatyzacja zagrzybiała - śmierdzi.jedyny plus to położenie i sympatyczni kelnerzy!!
do Sylwi: Byłem w tym hotelu w ostatni tydzień czerwca i nie zgadzam się z Twoją opinią.Chyba nie byłaś w Bilkay!Basen malutki ale czysty,jedzenie dobre,w pokojach czysto(codziennie wymiana ręczników),klima bez zarzutu.Podejrzewam że w domu nie masz takich warunków jak tam miałaś.Nie zniechęcaj ludzi do tego hotelu bo nie masz racji.Widzę że jesteś z pokroju turystów dla których słońce za mocno świeci a woda jest za mokra. Pozdrawiam!!!
Byłam w hotelu Bilkay na początku września i powiem jedno jestem bardzo zadowolona z pobytu w tym obiekcie. Na 6 obsługa i rodzinna atmosfera. Uprzejmość bije nie tylko od pracowników, ale również od turystów przebywających w tym hotelu. Jedzenie dla mnie było wyśmienite i nawet dość urozmaicone. Pokoje niezbyt duże,ale ładnie urządzone i dość czyste. Basen dość mały, lecz nigdy nie bylo problemu ze znalezieniem wolnego leżaka. Z pływaniem też nie było problemu, bo większość ludzi i tak chodzi na plażę, ktora położona jest bardzo blisko hotelu. Położenie hotelu naprawde jest rewelacyjne, bo wszędzie blisko. Jeśli będę miała możliwość na pewno jeszcze tam wrócę. Gorąco polecam!!!!