Malownicze zatoczki z turkusową wodą i białymi plażami
Tętniąca życiem stolica Palma de Mallorca z gotycką katedrą
Góry Tramuntana z trasami idealnymi na piesze wędrówki
Cichy i spokojny hotel w świetnej lokalizacji. Pokoje dość spartańskie jak na 4* (zdecydowanie bliżej im do 3*). Niezbyt imponujący basen, choć nie ma problemu z leżakami. Jednak wszystko rekompensuje wyżywienie dalece wykraczające ponad to, do czego przyzwyczajają dobre egipskie 5*-ce.
Wyżywienie, spokojna okolica, zawsze pomocna i uśmiechnięta obsługa
niewielki basen, gołym okiem widać, ze pokoje proszą się nie tyle o odświeżenie, co po prostu remont.
Jak dla mnie i rodzinki było super hotel czysty ,posiłki były spoko,nawet 8 letnia córcia mówiła ,że było fajnie
bardzo czysto i bardzo miła i pomocna obsługa
nie znalazłem
Zalety, wady i robactwo Hotel BG Pamplona jest obiektem 4 gwiazdkowym, nie tanim i stąd poniższa recenzja. Zalety: Bardzo fajne położenie Cicha i wydajna klimatyzacja w pokoju Klimatyzowane lobby i restauracja Basen czy leżaki ładne i wygodne ale często brudne Duży i fajny bar przy basenie Część personelu jest bardzo pomocna i mówi w różnych językach W pokoju jest spory taras z ładnym widokiem na basen i bar Łóżka są wygodne Łazienka jest spora i nowoczesna ... ale patrz poniżej Pokoje są odnowione ... ale patrz poniżej Wady: Pokoje są bardzo małe z bardzo małą szafą na rzeczy i maleńką jedną (sic!) szufladką notabene nagrzaną przez lodówkę. \'Okienko\' pomiędzy łazienką a pokojem jest może fajne przy braniu prysznica, ale korzystanie z toalety jest bardzo krępujące. Pokój jest odnowiony ale jakość prac i materiałów pozostawia sporo do życzenia Część personelu nie mówi kompletnie w żadnym języku poza hiszpańskim i dogadanie się z nimi jest bardzo ciężkie. Największym problemem są posiłki. Śniadania jeszcze do przyjęcia choć wszystko było zimne lub letnie po przyniesieniu już z kuchni. Nawet jajecznica i kiełbaski. Słaba jakość i smak kawy, soki sztuczne. Było sporo różnych owoców. Kolacja to porażka. Prawie codziennie to samo. Maks. 2 rodzaje mięs i 1 ryba i non stop paella z owocami morza. Wszystko (poza paellą) letnie lub zimne bez smaku. Ziemniaki np. niedogotowane zawsze. Ciasta ok. ale inne desery jak kremy sztuczne \'z paczki\'. Moim zdaniem leży zarządzanie i kontrola jakości w hotelu ale nic dziwnego skoro personelu jest zdecydowanie za mało a kucharzy mają chyba z łapanki. Na koniec najgorsze - robactwo. Pewnej nocy zostaliśmy pogryzieni w łóżku przez prawdopodobnie wg nas pluskwy których kilka znaleźliśmy rano chodzących po łóżku co można zobaczyć na zdjęciach i filmie. Podsumowując hotel wg nas nie jest warty nawet połowy ceny a pluskwy w pokoju dyskwalifikuj go na wakacje
Mieliśmy szczęście! Can Pastilla to jeden z najładniejszych kurortów na wyspie, posiada długą promenadę wzdłuż której znajdują się kawiarnie i restauracje. Największą atrakcją jest jednak wielokilometrowa piękna i szeroka drobno-piaszczysta plaża. Hotel Pamplona: bardzo nowoczesny hotel w lobby znajduje się bilard,miejsca do wypoczynku, bar. Restauracja to miejsce dla smakoszy: śniadania i obiadokolacje podawane są w formie obszernego bufetu, kuchnia urozmaicona i bardzo dobrze przyrządzona. W ogrodzie basen, słoneczne tarasy z leżakami. Pokoje: przestronne i nowocześnie urządzone z łazienką (z suszarką do włosów, balkonem, klimatyzacją, TV-Sat., Radiem, telefonem, mini-barkiem, sejfem i miejscem do wypoczynku. Z widokiem na basen lub częściowo na morze. Welness za dodatkową opłatą. POLECAM
Hotel pokój serwis położenie i okolica Gastronomia przez duże G
sport i rozrywka
Hotel piękny jak przystało na 4 gwiazdki ,pokoje przestronne ,czyste widać świeżo odnowione ,nowoczesne oświetlenie ledowe za łóżkiem,balkon z wygodnymi krzesłami ,stolikiem i suszarką na pranie .Łazienka super z płytkim brodzikiem,deszczownicą i prysznicem (jest też suszarka) Do plaży ok,100m (piękna szeroka i długa z parasolami (16,05 Euro za komplet)
Dobre usytuowanie Bliskość plaży Piękne pokoje i łazienki Niezłe wyżywienie
Trochę mały basen