Best Western Phuket Ocean Resort

Super hotel, lokalizacja blisko wszystkiego, baseny ok, w basenie kilka osób w szczycie dnia, jedyne co bym poprawił to urozmaicenie śniadań.

Hotel usytuowany w atrakcyjnym miejscu. Blisko plaża, restauracje, bary. Restauracja i bary hotelowe też spełniają oczekiwania turystyczne

Bardzo dobry hotel. Czysto. Pokoje codziennie sprzątane, ręczniki wymieniane, uzupełniana woda, kawa, śmietanka,cukier. Personel bardzo przyjazny, uśmiechnięty i życzliwy. Bardzo dobra lokalizacja hotelu. Bliziutko do plaży i licznych restauracji, knajpek i sklepów. Śniadania Bardzo dobre, każdy znajdzie coś dla siebie.

Hotel piękny, na rozległym terenie. Bardzo ładny, czysty pokój z pięknym widokiem na morze (5 piętro). Cudowna, miła obsługa!

Super hotel, w dobrej lokalizacji. Do plaży może 5 minut spacerem. Blisko sklepy, apteki, jedzonko, stragany. Polecam. Na zdjęciu widok z tarasu pokoju.

Nazwa  Best Western Phuket Ocean Resort
Miejsce  Tajlandia / Phuket / Karon
Wyżywienie  śniadania
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi

Rajskie plaże z białym piaskiem i turkusową wodą, takie jak Patong

Nocne życie na Bangla Road z klubami, barami i imprezami

Wspaniałe warunki do nurkowania i snorkelingu na koralowych rafach

5.7

Wyświetlono 16 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Michal

Pobyt - Marzec 2024

Zalety

Kameralność

Wady

Brak wad, jedynie że trzeba chodzić po schodach ale nie jest to w moim przypadku wada

Błażej

Pobyt - Marzec 2024

Zalety

Hotel czysty, personel przyjazny i kompetentny, wszędzie blisko

Iwona

Pobyt - Marzec 2024

Zalety

Wszystko mi się podobało.

Wady

Jak dla mnie brak.

Milena

Pobyt - Styczeń 2024

Zalety

Blisko plaży, blisko wszędzie.

Wady

Brak świeżego pieczywa do śniadania 🙃

Małgosia

Pobyt - Styczeń 2024

Zalety

Bardzo czysto, pokoje sprzątane codziennie, ręczniki wymieniane codziennie, ogólnie w pokojach bardzo ładnie. Obsługa wspaniała: zawsze uśmiechnięta, pomocna. Na śniadaniach panuje ład i porządek. Przy wejściu wita nas pani która kieruje do konkretnego stolika. Nie ma bałaganu i szukania wolnego miejsca. Naprawdę nie ma się do czego przyczepić. Baseny czyste, leżaki zazwyczaj wolne. Bardzo polecam.

Wady

Hotel usytuowany przy ruchliwej ulicy, zwłaszcza nocą głośno słychać muzykę z kursujących do rana tuk tuków. Pokoje rozmieszczone są na wzgórzu co znaczy kaskadowo więc jeśli ktoś ma pokój niżej i nie prowadzi nocnego życia, to może być ciszko zasnąć.

Ala

Pobyt - Grudzień 2023

Hotel raczej średni. Na pewno wymaga odświeżenia. Dobrze wytłumione pokoje, miła i pomocna obsługa hotelowa, klimatyzacja, siłownia (niestety niewielka).

Zalety

Dobrze wytłumione pokoje, Miła i pomocna obsługa hotelowa, Klimatyzacja, Siłownia (niestety niewielka).

Wady

Monotonne śniadania, zbyt mały wybór świeżych owoców i warzyw. Brak świeżo wyciskanych soków. Stary zepsuty sejf w pokoju. Mało nowoczesny hotel. Hałas z ulicy i prac prowadzonych na terenie hotelu. Na łóżku koc przykryty dwoma prześcieradłami zamiast kołdry z poszewką. Schody bez podjazdów, ciężko z bagażami było dotrzeć na piętro.

5.1
Alex

Pobyt - Październik 2023

Pokój hotelowy dostaliśmy na najwyższym 5 piętrze. Do 3-go piętra jest winda, potem trzeba wspinać się po schodach i stromych ścieżkach. W śliskich klapkach trzeba było bardzo uważać. Przez szparę w drzwiach do pokoju wchodziły jaszczurki, więc musieliśmy szparę zatykać ręcznikiem. Ręczniki wymieniane codziennie, sprzątanie kiepskie, właściwie łazienka nie była sprzątana prawie w ogóle:( Fajnie, że można było za 500 batów przedłużyć dobę hotelową do wieczora. Hotel dość blisko plaży i barów. Na plaży za leżaki trzeba było płacić. Plaza ładna i czysta.

Zalety

Położenie.

Wady

Monotonne śniadania.

Kamil

Polecam, wszystko super codziennie service room, bardzo miła obsługa.

Zalety

Czystość , codzienny service room, siłownia darmowa .

Robert

Hotel w pełni zasługuje na polecenie. Pokoje ładne i czyste, codziennie sprzątane i wymieniane ręczniki. Mieliśmy pokój na 5 piętrze z pięknym widokiem na ocean i piękny zielony ogród z basenami. Hotel jest w mieście skąd blisko jest do sklepów i restauracji. W mieście jest spokojnie jak ktoś potrzebuje więcej atrakcji to polecam pojechać taxi do Patong gdzie jest życie nocne.

Zalety

Miła obsługa, dużo zieleni, hotel pomimo swoich lat czysty i zadbany. Śniadania ok i obiadokolacje z karty bardzo smaczne .

Pobyt - Listopad 2022

Hotel położony blisko piaszczystej plaży ok. 200m, zadbany, czysty, obsługa hotelu uprzejma, śniadania urozmaicone: dania tajskie, jajka, bekon, jogurt, ser żółty, wędliny, pyszne owoce i warzywa. Niedaleko hotelu liczne sklepy: spożywcze, z pamiątkami, food-street, kantory, restauracje. Szczerze polecam ten hotel.

Pobyt - Grudzień 2019

Hotel położony kaskadowo ok.300m.od pięknej plaży, a zarazem centrum miasta. Pokoje przestronne wygodne z dużymi tarasami . Dwa duże baseny i jeden mały widokowy na dachu . Przepyszne , urozmaicone, śniadania . Pogoda w grudniu idealna .Gorąco polecam.

Łukasz

Pobyt - Listopad 2019

Udaliśmy się z żoną w listopadzie w podróż do Tajlandii, a hotel wybieraliśmy od tak sobie na chybił trafił i padło na Best Western Phuket Hotel. Moja opinia - jak najbardziej na TAK. Polecam - hotel czysty i zadbamy (pokój zawsze posprzątany, łózko pościelone), miła i pomocna obsługa. Mimo, że hotel położony jest przy głównej drodze cisza i spokój, a do plaży trzy minuty spacerkiem. Blisko do różnego rodzaju sklepów, barów i innych miejsc. Mega pozytywne zaskoczenie. Jeszcze tam wrócę.

Zalety

Życzliwa obsługa, pyszne jedzenie, lokalizacja,

Pobyt - Maj 2019

Hotel polozony 5 min. od Karon beach, na wzgórzu, piękne widoki z wyższych pięter. Blisko sklepy i restauracje. Hotel czysty, przyjemna obsługa, pyszne posiłki, dużo owoców. Zasługuje na 4 gwiazdki.

Zalety

Mila obsluga, czyste pokoje, pyszne posilki, codziennie dostarczana woda, herbata i kawa. Pyszna kawa w recepcji. Plaza 5 min. Hotel polozony w idealnym miejscu, wokol sklepy, restauracje. Zdecydowanie polecam.

Małgorzata Chabura

Pobyt - Listopad 2018

Hotel- rewelacja!!! Jesteśmy zachwyceni pobytem, serdeczną obsługą, pysznym jedzeniem. Piękny zadbany hotel.

Zalety

Bardzo miła obsługa, pyszne jedzenie, basen na wyciągnięcie ręki, bardzo blisko do miasteczka i tak samo blisko do morza.

Wady

Nie widzimy żadnych wad!

Janek

Pobyt - Sierpień 2018

Polecam! Bardzo dobra lokalizacja oraz niezwykły zespół obsługi hotelu, posiłki dla każdego i do syta 10/10

Zalety

Lokalizacja a przedewszystkim obsługa

Wady

Żadnych

Pobyt - Czerwiec 2018

Hotel dobrze położony, na niewielkim wzniesieniu. My mieliśmy pokój przy samym basenie blisko stołówki, wszędzie blisko. Hotel ładny, 2 duże baseny, z których można korzystać nawet w nocy. Do pokoju codziennie dostarczana woda w butelkach, w recepcji automat do kawy i herbaty. Pokoje w pełni wyposażone w suszarkę, lodówkę, czajnik, kawę, herbatę itp. Pokój w ładny i czysty. Pokoje codziennie sprzątane. Do okolicznych barów i sklepów jest blisko, ale nigdzie nie ma przejść dla pieszych i trzeba bardzo uważać przechodząc przez ulicę. W okolicy bardzo dużo fajnych knajpek (dostępne zarówno lokalne jedzenie ale też mniej egzotyczne potrawy), nie wszystkie są bardzo tanie. Mnóstwo również stoisk, w których można wykupić lokalne wycieczki, warto porównywać ceny, bo bardzo się od siebie różnią. Ogólna ocena bardzo pozytywna.

Zalety

dosyć dobra lokalizacja, bardzo miła i pomocna obsługa, wszystko można załatwić w recepcji

Wady

hotel nie jest dostosowany dla osób niepełnosprawnych i utrudnione korzystanie dla rodzin z małymi dziećmi - brak wind, dużo schodów

Best Western Phuket Ocean Resort