Złociste plaże otoczone sosnowymi lasami i krystalicznie czysta woda
Park rozrywki PortAventura idealny dla rodzin
Zabytkowe ruiny rzymskie w Tarragonie i klimatyczne uliczki miasta
Hotel zgodny z opisem. Pokoje czyste, mydło, szampon itp, codzienne sprzątany i ręczniki zmieniane każdego dnia - super. Jedzenie smaczne , jak dla nas niczego nie brakowało, no może dobrej kawy ;-) Jedynie co mnie się nie podobało to kolejki - zarówno do stołówki jak i do niektórych tematycznych dań. Kolejki z tego co zauważyłam wynikały nie z braku stolików ale z braku personelu sprzątającego. Brak napojów w cenie do obiadokolacji - co prawda było w opisie oferty ale z przyzwyczajenia nie zauważyłam, że może być opcja wyżywienia HB bufet bez napojów. Hotel dla Hiszpanów, oprócz recepcji to w zasadzie trudno było dogadać się po angielsku, co mnie zdziwiło.
codzienne sprzątanie i wymiana ręczników, dobra lokalizacja
kolejki do stołówki, brak animacji w języku angielskim
Hotel jest całkowicie (w 100%) wyremontowany, jest bardzo nowoczesny. Widać, że hotel jest lubiany, w maju był pełen, myślę, że obłożenie było niemalże 100%. Hotel zaskoczył mnie pozytywnie jakością jedzenia i obsługi.
Hotel posiada duży basen i 5 zjeżdżalni, cała infrastruktura jest nowa i zadbana. Pokoje i łazienki są bardzo nowoczesne. Najbardziej pozytywnie zaskoczyło mnie wyżywienie w tym hotelu, codziennie owoce morza, codziennie do śniadania prosecco, duży wybór owoców. Hotel położony wśród zieleni, ok 100 m do pięknej długiej na ok 2 km plaży.
Moim zdaniem hotel nie posiada wad.
Bardzo fajny hotel, pyszne jedzenie, szeroka ki wybór. Każdy znajdzie coś dla siebie. Byliśmy w maju więc woda w basenie jeszcze Chłodna ale leżaków dużo. Obsługa bardzo miła.
Miła obsługa, ładne pokoje, pyszne jedzenie.
Bardzo przyjemny hotel, ciężko się do czegoś przyczepić. Czyste pokoje i [przestrzeń wspólna. Pyszne jedzenie i przyjemna obsługa.
jedzenie pokoje basen
mogliby podgrzewać wodę w basenie
Hotel był ok na prawdę nie było do czego się przyczepić jeśli chodzi o pokoje, gorzej wypada stołówka. Co prawda jedzenie było dobre i urozmaicone ale hotel nie przygotował się na wypadek wycieczek fakultatywnych. Jadąc na wycieczkę całodniowa ani nie dostaniecie prowiantu ani nic w zamian. My byliśmy w hb więc za utracony posiłek chcieliśmy obiad ale nie dało się tego załatwić. Jak przyjedziecie późnym wieczorem także nie dostaniecie nic do jedzenia. Kilka posiłków nam przepadło a za nie zapłaciliśmy a hotel nawet nie wysilił się żeby nam to zrekompensować.
Bliskość morza i pięknej plaży. Dobre restauracja niedaleko.
stołówka