Best Siroco

4.1

Hotel w dobrej lokalizacji , blisko promenady i portu, w pobliżu dużo sklepów , barów i restauracji, pomocna i miła obsługa, codziennie sprzątany. Hotel wymaga remontu i drobnych napraw.

Hotel idealny, blisko do morza i plaży. Pyszne jedzonko, serdecznie polecam!!!

Hotel nie należy do najnowszych ale wszelkie standardy są zachowane , pokoje oraz łazienki są czyste i pachnące, materace wygodne a sam obiekt ma świetną lokalizację. Obsluga hotelu bardzo miła i pomocna , ale co najważniejsze to jedzenie jest bardzo pyszne.

Pokoj średni ciasno za duże łóżka i przez to mało miejsca. Łazienka ok. Bardzo uciążliwy jest brak kołder. Przykrywać się trzeba prześcieradłem i gryzącym kocem.Otoczenie hotelu ładne, piekny ogród.

Hotel spełnił nasze oczekiwania. Wszystko przebiegło zgodnie z wcześniejszymi informacjami. Pokoje były codziennie sprzątane, podobnie jak całe otoczenie hotelowe. Jedzenie było bardzo smaczne i różnorodne, zaspokoiło nasze oczekiwania. Jedyny minus to brak czajnika i kawy w pokoju oraz płatne napoje do kolacji. Trochę to wygląda słabo; sprawdzanie dodatkowej kartki, czy ktoś brał wodę, czy nie, jest naszym zdaniem dziwnym zabiegiem za tę cenę. Otoczenie posiada piękny ogród i dwa baseny; jest bardzo zielono i przyjemnie. Do plaży wystarczy jedynie przejść przez ulicę lub przejściem podziemnym. Plaża jest duża, szeroka i czysta. Pozdrawiam Piotr z Limanowej z rodziną.

Nazwa  Best Siroco
Miejsce  Hiszpania / Costa del Sol / Benalmadena
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje, trzy posiłki
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, udogodnienia dla niepełnosprawnych, fitness, darmowe wifi, tenis, parking

Słoneczne plaże przez cały rok i ciepłe morze

Klimatyczne miasteczka jak Marbella i Mijas z andaluzyjską architekturą

Bogata oferta dla miłośników sportów wodnych i golfa

4.1

Wyświetlono 117 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Bożena

Pobyt - Marzec 2025

Zalety

Super lokalizacja , pomocny personel.

Wady

Brak pokoi 3 osobowych z pojedynczymi łóżkami, psujące się wyposażenie, zniszczone meble.

Hotel idealny, blisko do morza i plaży. Pyszne jedzonko, serdecznie polecam!!!

Zalety

Jedzenie i lokalizacja.

Żaneta

Pobyt - Marzec 2025

Zalety

Różnorodne i pyszne menu , czystość na wysokim poziomie, uprzejma obsługa.

Magdalena

Pobyt - Marzec 2025

Zalety

Najbardziej podobał mi się ogród. Poza tym hotel taki sobie.

Wady

Pokój, brak kołder i napoje do kolacji płatne wszystkie. Nawet nie można było napić się herbaty.

PIOTR

Pobyt - Luty 2025

Zalety

Bliska odległość do plaży portu, przystanków autobusowych i głównej ulicy biegnącej w Kierunku Malagi i Marbelli.

Wady

Brak wody do kolacji (płatne) notorycznie psuły się windy.

Pobyt - Luty 2025

Hotel nie zły , bliskość komunikacji miejskiej , piękny ogród , dość fajne baseny ,

Zalety

Bliskość komunikacji miejskiej , duży wybór jedzenia , piękny ogród , fajne baseny ,

Wady

Pokoje są nie do końca czyste , wymagają odświeżenia , duże łóżko które zajmują większą część pokoju . Jedzenie monotonne słaby wybór na obiadach .

Mariusz

Pobyt - Luty 2025

Hotel o przyzwoitej jakości usług, ze wzgledu na bliskość komunikacji publicznej dobry jako baza wypadowa do zwiedzania Malagi, czy Mijas, a po wyporzyczeniu auta w zasięgu Gibraltar, Granada czy Ronda. Sama miejscowość Benalmadena typowo turystyczna z nabrzeżem do spacerów i ciekawą mariną.

Zalety

Do plusów wyżywienie w hotelu, czystość i mały, ale ładny ogród hotelowy.

Wady

Cześć pokoi z mało atrakcyjnym widokiem na bloki mieszkalne, warto dopytać o pokoje z widokiem na morze.. Miejsca parkingowe dla gości płatne 12 euro za dzień. Ciężko o dostępny parking poza hotelem.

Urszula

Pobyt - Luty 2025

Bardzo dobry hotel, świetnie położony, cudowny ogród.

Zalety

Ogród, blisko do morza, do przystanku autobusowego

Pobyt - Luty 2025

Otoczenie hotelu bardzo przyjemne, baseny i sporo zieleni wokół, pokój czysty sprzątany codziennie(na pierwszy rzut oka czysto ale w łazience znalazłam przyklejone do kabla cudze noszone rzęsy, gdy potłukła nam się szklanka szkło w łazience było do końca pobytu mimo że było sprzątane), brakowało mi czajnika, wnętrze hotelu poza pokojem (który nam się trafił po remoncie) średnie tzn widać że hotel ma swoje lata, obsługa bardzo miła, jedzenie dobre, brakowało mi kawy, podczas naszego pobytu codziennie zamiast kawy nalewała się czekolada ze słodkim mlekiem lub czekolada z kawą co oczywiście zgłaszam obsłudze.

Zalety

Zieleń wokół basenów, blisko do plaży, dobra okolica.

Wady

Monotonne śniadania, widać że hotel ma swoje lata.

Pobyt - Luty 2025

Hotel naprawdę fajny, zadbany, czysty. Miła obsługa. Jedzenie dobre, ale mogłoby być trochę bardziej urozmaicone. Darmowy szampan do śniadania, ale do obiadu i kolacji napoje (w tym woda) dodatkowo płatne. Sporo zieleni w otoczeniu hotelu. Baseny trochę małe, w szczycie sezonu mogą być niewystarczające. Blisko do morza, wystarczy przejść pod ulicą. Polecam

Zalety

Odległość do morza

Ela

Pobyt - Luty 2025

Pobyt oceniam za udany. Całkiem fajne miejsce . Duża dostępność leżaków, smaczne posiłki.

Zalety

Położenie blisko plaży oraz przystanków .

Wady

Mogło by być czyściej w pokojach.

Pobyt - Luty 2025

Super hotel z pięknym widokiem, blisko morza, smaczna kuchnia

Zalety

Bliskość morza, kuchnia

Wady

Mały basen

Iwona

Pobyt - Luty 2025

Hotel jest świetną bazą wypadową do pobliskiej Malagi lub Gibraltaru. Hotel przestronny z wyjątkowym ogrodem bardzo pomocną i sympatyczną obsługą . Na terenie obiektu znajdują się baseny wraz z strefą odpoczynkową z widokiem na morze. Polecam.

Zalety

Dobre jedzenie, sprzątany codziennie , świetna lokalizacja

Roman

Pobyt - Styczeń 2025

Obsługa recepcji i kuchni mało odpowiedzialna. Pokój ok.

Pobyt - Styczeń 2025

Naszym zdaniem hotel jest świetnie położony. Blisko przystanek autobusowy. Można dojechac zarówno do Terrmolinos i Malagi, jak i Fuengirola czy Mijas. W okolicy znajduje się wiele sklepow i barow. Plaża jest w niedalekiej odległości (250m), wystarczy przejść przez ulicę lub podziemnym przejściem. Dostalismy pokój w odnowionej częsci budynku, z bocznym widokiem na morze, bez dopłaty. Pokój był codziennie sprzątany, wymieniane były ręczniki. Ten hotel będzie świetnym wyborem dla osób, które szulają idealnej bazy wypadowej do zwiedzania.

Zalety

Świetna baza wypadowa do zwiedzania zarówno Benalmadeny jak Costa del sol Dobre połączenia autobusowe Plaża w niedalekiej odległości Czystość obiektu Zadbany ogród

Wady

Jedzenie mało urozmaicone, większość posiłków powtarzalna w ciągu tugodnia

Jack Daniel's

Pobyt - Styczeń 2025

Hotel godny polecenia. Pokoje wyposażone są dobrze jest wszystko co potrzeba. Pokoje codziennie odwiedzane przez sprzątaczki. Obsługa hotelu się stara, restauracja ma bardzo duży wybór dań na śniadanie i kolacje. Obiadów nie kupowaliśmy. Jakość Hotelu w stosunku do ceny rewelacja.

Zalety

blisko do plaży, ładny ogród, blisko do przystanku autobusowego w stronę Malagii

Wady

nie mam większych zastrzeżeń

Barth

Pobyt - Styczeń 2025

Pobyt, otoczenie ok, piękne widoki i ogród hotelowy

Zalety

Lokalizacja, jedzenie

Wady

Pluskwy w pokoju nr 104, wymaga odświeżenia, malowanie itp.

Pobyt - Styczeń 2025

Hotel w stylu hiszpańskim ma swój klimat mimo że nie jest najnowszy jest czysto i schludnie...jedzenie dobre,śniadania powtarzalne kolacje,również dobre, miła obsługa w restauracji i na recepcji Piękny ogród wszędzie palmy i papugi. Rzut beretem na plażę Uroczy basen i ogród hotelowy Cena adekwatna do jakości Chętnie wrócę👍

Zalety

Położenie Widok z balkonu Tuż przy blazy W centrum Pod hotelem przystanek autobusowy

Wady

Śniadania mogłyby być bardziej różnorodne

5.7
Daria

Pobyt - Styczeń 2025

Hotel oceniam na 3 gwiazdki. Przydałoby się dokonać remontu. Do pierwszego pokoju, na który trafiliśmy- niestety mieliśmy robaki i pleśń. Drugi już pokój był Ok. Na śniadaniach talerze brudne- niestety kilka razy reagowałam bezskutecznie. Ogólnie pobyt oceniam na dobry, pod warunkiem, że ktoś nie szuka luksusów.

Zalety

Lokalizacja Ok i super widok z pokoju

Wady

Tak jak napisałam w opisie głównym. Pokoje do remontu i zwracać uwagę na czystość talerzy.

Ann

Pobyt - Styczeń 2025

Hotel w bardzo dobrej lokalizacji, blisko do morza, do centrum i portu. Hotel ma już swoje lata ale zadbany i utrzymany w czystości, ładny ogród z ciekawą roślinością. Blisko hotelu przystanek autobusowy skąd można dojechać do Malagi oraz Mijas.

Zalety

Lokalizacja, czystość

Best Siroco