Best Siroco

Bardzo dobry hotel, świetnie położony, cudowny ogród.

Otoczenie hotelu bardzo przyjemne, baseny i sporo zieleni wokół, pokój czysty sprzątany codziennie(na pierwszy rzut oka czysto ale w łazience znalazłam przyklejone do kabla cudze noszone rzęsy, gdy potłukła nam się szklanka szkło w łazience było do końca pobytu mimo że było sprzątane), brakowało mi czajnika, wnętrze hotelu poza pokojem (który nam się trafił po remoncie) średnie tzn widać że hotel ma swoje lata, obsługa bardzo miła, jedzenie dobre, brakowało mi kawy, podczas naszego pobytu codziennie zamiast kawy nalewała się czekolada ze słodkim mlekiem lub czekolada z kawą co oczywiście zgłaszam obsłudze.

Hotel naprawdę fajny, zadbany, czysty. Miła obsługa. Jedzenie dobre, ale mogłoby być trochę bardziej urozmaicone. Darmowy szampan do śniadania, ale do obiadu i kolacji napoje (w tym woda) dodatkowo płatne. Sporo zieleni w otoczeniu hotelu. Baseny trochę małe, w szczycie sezonu mogą być niewystarczające. Blisko do morza, wystarczy przejść pod ulicą. Polecam

Pobyt oceniam za udany. Całkiem fajne miejsce . Duża dostępność leżaków, smaczne posiłki.

Nazwa  Best Siroco
Miejsce  Hiszpania / Costa del Sol / Benalmadena
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje, trzy posiłki
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, udogodnienia dla niepełnosprawnych, fitness, darmowe wifi, tenis, parking

Słoneczne plaże przez cały rok i ciepłe morze

Klimatyczne miasteczka jak Marbella i Mijas z andaluzyjską architekturą

Bogata oferta dla miłośników sportów wodnych i golfa

Wyświetlono 110 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Urszula

Bardzo dobry hotel, świetnie położony, cudowny ogród.

Zalety

Ogród, blisko do morza, do przystanku autobusowego

Pobyt - Luty 2025

Zalety

Zieleń wokół basenów, blisko do plaży, dobra okolica.

Wady

Monotonne śniadania, widać że hotel ma swoje lata.

Pobyt - Luty 2025

Zalety

Odległość do morza

Ela

Pobyt - Luty 2025

Zalety

Położenie blisko plaży oraz przystanków .

Wady

Mogło by być czyściej w pokojach.

Super hotel z pięknym widokiem, blisko morza, smaczna kuchnia

Zalety

Bliskość morza, kuchnia

Wady

Mały basen

Iwona

Pobyt - Luty 2025

Hotel jest świetną bazą wypadową do pobliskiej Malagi lub Gibraltaru. Hotel przestronny z wyjątkowym ogrodem bardzo pomocną i sympatyczną obsługą . Na terenie obiektu znajdują się baseny wraz z strefą odpoczynkową z widokiem na morze. Polecam.

Zalety

Dobre jedzenie, sprzątany codziennie , świetna lokalizacja

Roman

Pobyt - Styczeń 2025

Obsługa recepcji i kuchni mało odpowiedzialna. Pokój ok.

Pobyt - Styczeń 2025

Naszym zdaniem hotel jest świetnie położony. Blisko przystanek autobusowy. Można dojechac zarówno do Terrmolinos i Malagi, jak i Fuengirola czy Mijas. W okolicy znajduje się wiele sklepow i barow. Plaża jest w niedalekiej odległości (250m), wystarczy przejść przez ulicę lub podziemnym przejściem. Dostalismy pokój w odnowionej częsci budynku, z bocznym widokiem na morze, bez dopłaty. Pokój był codziennie sprzątany, wymieniane były ręczniki. Ten hotel będzie świetnym wyborem dla osób, które szulają idealnej bazy wypadowej do zwiedzania.

Zalety

Świetna baza wypadowa do zwiedzania zarówno Benalmadeny jak Costa del sol Dobre połączenia autobusowe Plaża w niedalekiej odległości Czystość obiektu Zadbany ogród

Wady

Jedzenie mało urozmaicone, większość posiłków powtarzalna w ciągu tugodnia

Jack Daniel's

Pobyt - Styczeń 2025

Hotel godny polecenia. Pokoje wyposażone są dobrze jest wszystko co potrzeba. Pokoje codziennie odwiedzane przez sprzątaczki. Obsługa hotelu się stara, restauracja ma bardzo duży wybór dań na śniadanie i kolacje. Obiadów nie kupowaliśmy. Jakość Hotelu w stosunku do ceny rewelacja.

Zalety

blisko do plaży, ładny ogród, blisko do przystanku autobusowego w stronę Malagii

Wady

nie mam większych zastrzeżeń

Barth

Pobyt - Styczeń 2025

Pobyt, otoczenie ok, piękne widoki i ogród hotelowy

Zalety

Lokalizacja, jedzenie

Wady

Pluskwy w pokoju nr 104, wymaga odświeżenia, malowanie itp.

Pobyt - Styczeń 2025

Hotel w stylu hiszpańskim ma swój klimat mimo że nie jest najnowszy jest czysto i schludnie...jedzenie dobre,śniadania powtarzalne kolacje,również dobre, miła obsługa w restauracji i na recepcji Piękny ogród wszędzie palmy i papugi. Rzut beretem na plażę Uroczy basen i ogród hotelowy Cena adekwatna do jakości Chętnie wrócę👍

Zalety

Położenie Widok z balkonu Tuż przy blazy W centrum Pod hotelem przystanek autobusowy

Wady

Śniadania mogłyby być bardziej różnorodne

5.7
Daria

Pobyt - Styczeń 2025

Hotel oceniam na 3 gwiazdki. Przydałoby się dokonać remontu. Do pierwszego pokoju, na który trafiliśmy- niestety mieliśmy robaki i pleśń. Drugi już pokój był Ok. Na śniadaniach talerze brudne- niestety kilka razy reagowałam bezskutecznie. Ogólnie pobyt oceniam na dobry, pod warunkiem, że ktoś nie szuka luksusów.

Zalety

Lokalizacja Ok i super widok z pokoju

Wady

Tak jak napisałam w opisie głównym. Pokoje do remontu i zwracać uwagę na czystość talerzy.

Ann

Pobyt - Styczeń 2025

Hotel w bardzo dobrej lokalizacji, blisko do morza, do centrum i portu. Hotel ma już swoje lata ale zadbany i utrzymany w czystości, ładny ogród z ciekawą roślinością. Blisko hotelu przystanek autobusowy skąd można dojechać do Malagi oraz Mijas.

Zalety

Lokalizacja, czystość

Chloe

Pobyt - Styczeń 2025

Pobyt był bardzo dobry, szczególnie w tym przedziale cenowym, pokoje czyste, dobra selekcja w bufecie, blisko do morza i sklepów, 20 minut pieszo do stacji kolejowej i 3 minuty do autobusu. Bardzo polecam!

Zalety

Różnorodność aktywności, duże wygodne łóżka, dobre jedzenie, blisko wszystkiego

Wady

Cienkie ściany

Pobyt - Styczeń 2025

Hotel bardzo fajny, położony blisko plaży, pokoje od strony morza z pięknym widokiem. Jedzenie bardzo dobre i urozmaicone. Obsługa miła i pomocna Jedyny minus to zacinające się drzwi w jednej z wind.

Zalety

Położenie Dobre jedzenie Obsługa

Wady

Zacinające się drzwi od windy

Julia

Pobyt - Styczeń 2025

Hotel w idealnej lokalizacji, blisko morza. Wygodne lozka, pokoje bardzo czyste i pachnące. Teren hotelu przepiękny, super sie lezalo na leżakach zarowno przy basenie jak i na tarasie. Wydaje mi sie ze w sezonie moze byc problem z wolnymi lezakami. Jedzenie bardzo dobre roznorodne a obsluga profesjonalna i przemila. Bardzo polecam.

Zalety

Lokalizacja, Teren hotelu, obsluga, jedzenie

Wady

napoje do kolacji platne

Jacek

Pobyt - Grudzień 2024

Fantastycznie usytuowany hotel, blisko morza. Piekny widok z balkonu. Hotel zadbany, obsluga bardzo mila. Jedzenie bardzo dobre, kazdy znajdzie cos dla siebie. Polecam dla rodzin z dziecmi.

Artur

Pobyt - Grudzień 2024

Hotel godny polecenia, czysty, w dobrej lokalizacji. Blisko plaży, centrum, w pięknym mieście. Ma jednak już swoje lata i jego wystrój jest trochę przestarzały.

Zalety

Świetna lokalizacja, zadbany ogród, piękny widok z jadalni. Wi-Fi bez zarzutu.

Wady

Pokoje i łazienki słabo wygłuszone, małe i przestarzałe.

Inna

Pobyt - Grudzień 2024

Pobyt oceniam na bardzo dobry. Obsługa jest naprawdę bardzo pomocna i życzliwa, bez problemu dostaliśmy pokój w sektorze premium. Balkon z widokiem na morze, ogromne wygodne łóżka, super wyposażona łazienka, wszystko odnowione i wyremontowane, pokoje codziennie sprzątane. Jedzenie bardzo dobre, duży wybór lokalnych przysmaków. No i świetna lokalizacja hotelu jest bardzo dużą zaletą!

Zalety

Największa zaletą hotelu jest świetna lokalizacja: 200 metrów od plaży, przy samym hotelu przystanek autobusowy skąd za grosze dostaniesz się do najpopularniejszych pobliskich miejscowości takich jak Malaga, Michas itp. Centrum miasta też jest bardzo blisko, więc bez problemu dotrzesz do wszystkich atrakcji Benalmadeny. Zaletą hotelu tez jest oczywiście czystość, dobre świeże jedzenie, mili pomocni pracownicy.

Wady

Jedyna wadą są komary, które dokuczają nawet w grudniu, ale nie jest to raczej wina hotelu 😊

Karolina

Pobyt - Grudzień 2024

Polecam pobyt w hotelu, byliśmy 4 osobowa rodziną. Pokoje nie zupełnie nowe ale czyste codziennie sprzątane bardzo na plus , jedzenie dobre , każdy znajdzie coś dla siebie . Hotel położony blisko morza , wszędzie blisko super połączenia autobusowe. Piękny zielony teren. Pobyt bardzo udany.

Zalety

Pomimo tego że hotel nie jest nowy , jest bardzo czysty zadbany . Położony w super lokalizacji , blisko morza deptaków , przystanku autobusowego z którego wszędzie można dojechać bez problemu. Naprawdę świetna lokalizacja . Jedzenie dobre każdy znajdzie coś dla siebie . Bardzo piękna roślinność w koło. Na pewno wróciłbym drugi raz .

Wady

Jedyna wada to płatne napoje do kolacji , ale można to przeżyć .Po za tym wszystko super 👌

Best Siroco