Złociste plaże otoczone sosnowymi lasami i krystalicznie czysta woda
Park rozrywki PortAventura idealny dla rodzin
Zabytkowe ruiny rzymskie w Tarragonie i klimatyczne uliczki miasta
Pokój troszkę mały ,ale dla nas (para) był wystarczający ,aktywnie spędzamy wakacje więc w pokoju spędzamy niewiele czasu.Jedzenie bardzo dobre,dużo lokalnych dań czy wędlin,wieczorki muzyczno- taneczne też były.plaza piaszczysta tuż przy hotelu ,woda w basenie chłodna i basen dość płytki max 1,2 m.kilometrami promenada przy piaszczystej plaży,idealna do joggingu czy spacerów,rowerów. Hiszpania w październiku super do wypoczynku!
Jedzenie TOP,oczywiście śniadania bardzo podobne do siebie ale tak to już jest,obiady i kolacje super- każdego dnia owoce morze . Do obiadu i kolacji napoje płatne- ceny hotelowe ale rozsądne- kupuje się na butelki i po kolacji czy obiedzie można zabrać ze sobą.nasz ulubiony dzban sangrii 1 l - 11 euro
Wielkość pokoi,ale tak już zostanie.
Hotel super położony przy plaży,czysty.Jedzenie pyszne.Do Salou spacerkiem blisko..Pogoda letnia, w morzu można się kąpać 23 stopnie. Polecam
Hotel bardzo dobrze położony, szybkie wyjście na plażę, nad morze, gdzie można pobawić się na długiej płyciźnie czy popływać. Standard hotelu oceniam pozytywnie, adekwatnie do oczekiwań i ceny, jedzenie świeże, smaczne, zróżnicowane. Są animacja w ciągu dnia nad basenem i codziennie wieczorem.
Położenie hotelu, luźna atmosfera, smaczne jedzenie
HOTEL świetny, jedzenie bardzo smaczne, ogromny wybór dań, kubki smakowe wariują. można sie przejeść. "jeden krok" do plaży. plaża ładna, czysta, morze cieplutkie. świetna lokalizacja. polecam:)
smaczne świeże jedzenie, ogromne ilości. nie da się wszystkiego spróbować. świetna lokalizacja.
hotel świetny, jedzenie bardzo smaczne, świetna lokalizacja
plaża przy hotelu, jedzenie pyszne
Hotel idealny. Pierwsza linia brzegowa. Pokoje nowoczesne, codzienne sprzątane, obsługa bardzo miła i pomocna. Sklep z pamiątkami i akcesoriami do wody w hotelu. Blisko zarówno do portu Cambrils z pięknymi widokami i wieloma sklepami, jak i w przeciwną stronę do miasta Salou. Kilka km od PortAventura.
Urozmaicone posiłki . Czystość. Dobra Lokalizacja. Atrakcje dla dzieci. Plac zabaw.
Hotel bardzo dobry, przy samej plaży, świetne jedzenie, owoce morza, serwis.
Strefa relaxu dla dorosłych na dachu.
(...)
Pokoje ok ,wszystko w porządku, łazienka duża , duży taras z widokiem na morze .
Najlepsza jest lokalizacja ( bezpośrednio przy plaży) hotel czysty ,zadbany, położony w spokojniej dzielnicy , duży wybór pysznego jedzenia każdy znajdzie coś dla siebie .
Wszystko było ok naprawdę nie ma się czego uczepić 🤭
Serdecznie polecam hotel Maritim. Hotel czysty, nowoczesny, w pokoju wszystko co potrzebne : lodówka z różnymi napojami, czajnik kubeczki itp. W łazience znajdziesz od szamponu po balsam więc nie ma potrzeby pakować dodatkowych rzeczy. Codziennie atrakcje dla dzieci i dorosłych- super zorganizowane. Hotel zaraz przy plaży mega duży plus. Jedzenie pyszne olbrzymi wybór.
Plaza zaraz obok hotelu oraz pokoje hotelowe w większości z widokiem na morze
Usprawnilabym transport gości hotelowych na lotnisko. Wiem że nie jest to wada hotelu ale napewno jest to wada z jakim się spotkałam na tym wyjeździe.
Nie polecam. Słabe jedzenie, brudno, sprzątanie Pań codzienne pozostaje wiele do życzenia. Nie było nawet poszewki na kołdrze, nie zrozumiałe. Nie fajnie. Basen otwarty tylko do 19-stej.
Animacje dla dzieci i dorosłych
Nie dobre jedzenie, bez smaku, mało różnorodne i ciągle to samo. Basen otwarty tylko do 19-stej. Hotel dla Niemców i Hiszpanów. Mieliśmy wrażenie że jesteśmy w sanatorium. Pokoje słabo wysprzątane, a sprzątanie codzienne pozostaje wiele do życzenia, nawet śmieci z pokoju nie wyniesione. Słabo.
Hotel zasługuje na mocne 9/10. Lokalizacja hotelu jest bardzo dobra. Hotel przy samym morzu, a do centrum miasta można dostać się wieloma autobusami za 1 euro-przejazd (przy zakupie karty miejskiej na 10 przejazdów). W hotelu panuje miła atmosfera. Bardzo dobre i urozmaicone posiłki. Sok pomarańczowy 10/10. :) Do śniadań podawana jest woda w szkle oraz 3 różne szampany, jeden o smaku gumy balonowej (przynajmniej tak smakował :). Duży wybór świeżego zawsze pieczywa i wypieków na słodko. Bardzo dobre pancake przygotowywane na świeżo. Podsumuwując jedzenie 10/10 Dużym plusem jest możliwość zamiany obiadu na lunch w danym dniu. Pokój ładny a w szczególności nowoczesna łazienka z dobrej jakości kosmetykami. Balkon z pięknym widokiem, krzesełkami i stolikiem oraz z miejscem na powieszenie mokrych ubrań. Na plus również opaski z kartą.
-Bardzo wygodny materac -3 napoje powitalne w lodówce -Zestaw kosmetyków np: grzebień -Cukierki :) -Przechowywalnia rowerów -Jedzenie -Zestaw do herbaty -Widok -Bardzo eleganckie lobby -Atrakcje dla dorosłych i dzieci
Zimna woda w basenie ale to dlatego bo byliśmy tam w maju.
Wszystko super, juz drugi raz mamy hotel Best, i nie zawiedlismy. Pokoj, jedzenie, teren, obsługa - bez zastrzeżeń.
Wszystko super
Hotel bardzo ładny i czysty. Jedzenie dobre, obsługa miła.
Bardzo ładne wnętrze hotelu.
Płatny basen oraz sauna. Oraz płatna woda podczas obiadów i kolacji.
Super hotel, dobrze zagospodarowany teren i położenie przy samej plaży, która jest piaszczysta i szeroka. Z tarasu na dachu (tylko dla dorosłych) roztacza się wspaniały widok, dostępne są tam leżaki i jacuzzi. W pobliżu znajdują się również sklepy i bary oraz stoiska z pamiątkami. Obiekt godny polecenia.
Generalnie hotel oceniam pozytywnie. Hotel znajduje się przy samej plaży - wystarczy przejść przez deptak. Kilkanaście minut spacerowym tempem od Salou, trochę dłużej do Cambrils. Dwie miejscowości, w której każdy znajdzie coś dla siebie. Salou jest bardziej imprezowe, Cambrils spokojne. Podróżowaliśmy z dziećmi - 1,5 roku i 3 latka. Wydaje mi się, że ze względu na dodatkowe łóżeczko dostaliśmy jeden z największych dostępnych pokoi więc i to oceniam pozytywnie, natomiast pozostałe pokoje dość małe - ze starszymi dziećmi może być ciasno. W łazience była wanna, suszarka, żel, szampon, małe przybory typu grzebień, mydło, czepek. Pogoda podczas naszego pobytu była bardzo wietrzna, woda w basenie zewnętrznym zimna i tu pojawia się minus - basen wewnętrzny (płatny 8 euro/ h) dostępny jedynie dla dzieci w wieku 5+ nawet w godzinach przeznaczonych specjalnie dla dzieci (16:00-17:00). Dlatego rodzinom z młodszymi dziećmi polecam podróż w nieco cieplejszym okresie. Animatorzy bardzo się starali, codziennie wieczorem mini disco. Z atrakcji dla dorosłych nie korzystaliśmy. Wyżywienie OK, wybraliśmy opcję HB (śniadania i kolacje). W zależności od dnia inne zróżnicowanie. Niektóre dania się powtarzały, pojawiały się też płyty tematyczne, np indyjskie, włoskie. W hotelu dostępna jest również wypożyczalnia rowerów (polecam, nie trzeba zostawiać kaucji jak w wypożyczalniach zlokalizowanych niedaleko). Sprzątanie mogłoby być bardziej dokładne, ale nie przeszkadzało nam to na tyle, żeby ujmować hotelowi. Dodatkowe opłaty - napoje do kolacji, żelazko (5 euro), basen wewnętrzny (8 euro) Transfer z lotniska (ok. 100km) trwał ponad 2h pomimo nocnego przylotu i braku korków - najpierw rozwoziliśmy gości innych hoteli w Salou i okolicach.
Lokalizacja Obsługa recepcji Plac zabaw dla dzieci Animacje dla dzieci Wypożyczalnia rowerów
Dodatkowe opłaty Brak podgrzewanej wody w basenie (przed sezonem) Transfer z lotniska
Cudowny wypoczynek pokoje super obsługa fantastyczna położenie hotelu świetne , szczerze polecam
Dobry hotel w części bliżej plaży , czyli w pokojach za dopłatą.
Przy plaży
Spory hałas w jadalni
Hotel super, jedzenie boskie włącznie z owocami morza,kolacje codziennie inne każdy coś znajdzie napewno dla siebie.Dla dzueci raj ,hamburgery,pizze,nalesniki,lody wszytko czego dusza za pragnie.Pokoje nie za duże ale wystarczające z pięknym widokiem na morze, codziennie sprzątane, wszystkie akcesoria w łazience włącznie z grzebieniem i golarką zapewnione, oczywiście zapakowane w jednorazowe saszetki.
Przepyszne śniadania i kolację,blisko morza,generalnie położone tego hotelu jest super ,można przejść się promenadą do miasteczka Solou gdzie znajdują się sklepiki i restauracje
Jedynie to że spotkanie z rezydentem jest za późno i niestety nie zorganizował żadnej wycieczki a my byłyśmy na 5 dni a spotkanie było po 3 dniach więc słabo.
Ogolnie bardzo dobrze. Udalo sie nawet dostac kolacje po poznym przybyciu.
Hotel bardzo fajny jedzenie super pokoje rozwniez sprzatane codziennie.zapewnione wszystkie gadzety kosmetyczne lacznie z golarka i szoteczkami do zebow itp. Piekna plaza szeroka piaszczysta jednak morze zimne o tej porze. Pod hotelem market jakby ktos chcial... Menagerka Polka Magdalena bardzo przyjazna i pomocna. Dziekujemy bardzo. Widoki super sliczne.mozna wypozyczyc rowery i pojezdzic.
Pokoje dla Polakow jednak sa przygotowane gorsze Zamienialismy pokoj. Nie ma rezydenta.jestes zdany sam na siebie. W tym czasie nie bylo zadnych wycieczek. Wszystko ogarnialismy sami. Plusem jest to ze blisko przystanek.
Cudnowny! Hotel czyściutki, jedzenie pyszne! Przy samej promenadzie! Cudowna pogoda! W Hotelu Głównie Europejczycy! Miasto i jego okolice warte zobaczenia ! Polecam z czystym sumieniem!
Wygodne materace! Jedzenie przepyszne! Ich mięsa, i ich różnorodność , owoce morza w każdej postaci! Miła , pomocna obsługa!