Best Jacaranda

Polecam wszystkim ten hotel. Znajduje się blisko lotniska więc nie tracicie za dużo czasu. Hotel umiejscowiony jest także blisko plaży, naprzeciwko wejścia do promenady. Jedzenie różnorodne, każdy znajdzie coś dla siebie, nawet osoby bezglutenowe. Po wcześniejszym poinformowaniu obsługi hotelu, przygotowują posiłki specjalnie dla takich osób. Z pewnością jeszcze wrócimy do tego hotelu.

Super hotel,bardzo duży wybór jedzenia,super lokalizacja

Pobyt bardzo udany, pokój z widokiem na ocean rewelacyjny, wygodne łóżka, blisko do oceanu wzdłuż którego przepiękny deptak (kilometry), jedzenie zasługuje na 6 gwiazdek - rewelacja. Ceny w sklepach niższe niż w Polsce, serdeczni ludzie. Blisko do Sian Parku - nr 1 na świecie(10 minut specjalnym autobusem), świetny klimat, nie czuje się gorąca. Polecam. Oczywiście słyszałam głosy, że coś nie pasuje, ale nie każdemu można dogodzić. Ogromny teren, tarasy, fotele, łóżka, baseny 4-5. Na pewno tam wrócę. Pozdrawiam, Elżbieta

. Hotel jak najbardziej wart polecenia. Dramatem jest korzystanie z ich usług w temacie wycieczek fakultatywnych. Wycieczki nie mało kosztują zaś nie ujmują wszystkiego co jest zapisane w programie. Po mojej reklamacji pisemnej umywają ręce i tłumaczą się brakiem możliwości reakcji. Jedni na drugich zrzucają odpowiedzialność nie poczuwając się do winy w postaci nie wypełnienia programu wycieczki fakultatywnej. W takim razie po co sprzedają coś za co nie mogą wziąć odpowiedzialności za pełne wykonanie skoro pobierają opłatę. Paranoja!

Wspaniały pobyt. Ogromna różnorodność. Cudowny rejon Teneryfy. Wymarzona pogoda.

Nazwa  Best Jacaranda
Miejsce  Hiszpania / Teneryfa / Costa Adeje
Wyżywienie  All inclusive, śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, basen z podgrzewaną wodą, na terenie hotelu instytut SPA, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, udogodnienia dla niepełnosprawnych, fitness, darmowe wifi, sporty wodne, tenis, bez paszportu, rozrywka i życie nocne

Do pięknej piaszczystej plaży Playa Fanabe i nadmorskiej promenady ok. 450 m.

Atrakcje dla dzieci: 2 brodziki, plac zabaw, mini klub dla dzieci 4-12 lat, mini dyskoteka.

Świetna lokalizacja w centrum Costa Adeje z możliwością zakupów i rozrywki, w pobliżu liczne restauracje i bary.

Wspaniałe miejsce na urozmaicony wyczpoczynek w w nowoczesnym hotelu.

Wyświetlono 67 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Marcin

Zalety

Lokalizacja, dobre jedzenie, miła obsługa.

Wady

Hotel wymaga lekkiego odświeżenia, przy takiej ilości osób znajduje się trochę za mało leżaków przy basenach.

Pobyt - Marzec 2024

Super hotel,bardzo duży wybór jedzenia,super lokalizacja

Zalety

Bardzo duży wybór pysznego jedzenia

ELZBIETA

Zalety

Blisko lotniska, rewelacyjne jedzenie, obsługa, 500 m do oceanu. Czysto, super wygodne łóżka!

Wady

Nie było nic co mogłabym skrytykować.

MACIEJ

Zalety

Hotel rewelacja, organizatorzy niekoniecznie

Iwona

Pobyt - Luty 2023

Zalety

Przepyszne jedzenie. Idealna lokalizacja.

Mariola

Pobyt - Luty 2022

Czysto, zielono. Ładne widoki na okolicę. Urozmaicone posiłki. Jeden z basenów z podgrzewaną wodą.

Zalety

Miła obsługa w recepcji, restauracji. Pokoje sprzątane codziennie, wymieniane ręczniki, uzupełniane kosmetyki. Muzyka na żywo. Blisko do oceanu

Ciunoiwicz

Supe r- Pierwszy urlop z ktorego bylem zadowolny(mam 55 lat)

Technik usług hotelarskich

Na Teneryfie spędzaliśmy urlop po raz kolejny. Był to trzeci hotel, w którym mieszkalismy. Zrobił na nas najlepsze wrażenie, chociaż poprzednie również były takiej samej klasy. Dziwi mnie narzekanie na odległosci między pokojami a np. restauracją. Lokalizacja pokoju jest możliwa do uzgodnienia z rezydentem. Hotel zadbany, obsługa animacji bez zarzutu, jedzenie bdb. Okolica dogodna do spacerów, blisko do promenady, bezpieczna. Z przyjemnością jeszcze kiedys tam wrócimy.

Gośka

Tych, którzy obawiają się wyjazdu do hotelu Jacaranda chcę pocieszyć. Ja również obawiałam się, że będzie gorzej niż na zdjęciach w internecie, ale po przyjeździe okazało się, że hotel w rzeczywistości jest o wiele ciekawszy niż pokazują to zdjęcia, jest po prostu wspaniały. Polecam hotel rodzinom z dziećmi od 0 do 18 lat na pewno nie będą się nudzić, animatorzy są wspaniali /Christiano, Słowaczka Basia i wielu innych/, naprawdę całymi dniami coś wymyślają dla dzieci i dla dorosłych żeby tylko urozmaicić nam czas /np. dla dorosłych wieczorem wybory mister Tarzan lub pokaz Flamenco, a dla dzieci dużo tańca i muzyki/. Jedzenie super urozmaicone /chyba, że ktoś toleruje tylko schabowe i rosół/, obsługa bardzo miła i pomocna czego nie można powiedzieć o rezydentce Neckermanna/osoba na nieodpowiednim miejscu/.

2.8
ANNA MACIOŁA

Pobyt - Sierpień 2019

Nie polecam tego hotelu że względu na bardzo niski standard a przede wszystkim niskiej jakości posiłki.

Zalety

Tylko lokalizacja

Wady

Zniszczone łazienki, pokoje w niskim standardzie, posiłki bardzo niskiej jakości oraz karaluchy na korytarzach.Po przylocie Pan z recepcji zaproponował nam posiłek w restauracji , weszliśmy i zobaczyliśmy porozwalane tace z resztkami jedzenia... .Hotel miał swoją świetność ale 15 lat temu. Wymaga remontu. W kwestii kuchni radzę przygotować się na posiłki na mieście, które są bardzo dobre. Reasumując za taką cenę nie polecam tego hotelu. Z rodziną bylam w tym hotelu w sierpniu 201o r.

Jadwiga

Pobyt - Październik 2018

Nasz pobyt na Teńeryfie był wcześniej nie planowany tym bardziej cieszymy się że przy spontanicznej decyzji trafiliśmy na tak wspaniały hotel. Wszystko nam się podobało, lokalizacja, pokój, wyżywienie oraz przesympatyczna obsługa hotelową. Każdemu mogę go polecić. Wyjazd i pobyt w hotelu Jacaranda uważam za bardzo udany.

Zalety

Brak wad, same zalety

Kt

Pobyt - Maj 2018

Czysty miło i przyjemnie. Jedzenie smaczne, różnorodne i tematyczne. Animatorzy pozytywnie zakreceni! Polecam!

Zalety

Animatorzy, obsługa, pokoje

Paweł

Pobyt - Maj 2018

Byliśmy z żoną i dzieckiem (5lat) w maju 2018 i było super. Dużo rodzin z dziećmi oraz seneiorów. Brodzik i basen z podgrzewaną wodą, Obsługa sprząta codzinnie. Dużo jedzenia różnego rodzaju w formie szwedzkiego stołu (każdy znajdzie coś dla siebie), nie da się przejeść a do tego desery lody owoce itp. Niedaleko park wodny Siam Park do którego, co godzinę jeżdżą darmowe oznakoweane autobusy. Warto wypożyczyć auto i zwiedzić całą wyspę, albo wybrać się na wycieczki fakultatywne wulkan Teide, Loro Park, Masca ... jest tam dużo do zwiedzania. Okolica spoko dużo lokali sklepików i straganiarzy :) Jeśli ktoś poszukuje mocno imprezowej okolicy to musi szukać w rejonie obok - Los America Ogólnie POLECAMY hotel Jacaranda.

Grace

Pobyt - Marzec 2018

jesli nastawiasz sie na totalne lenistwo, relaks i błogie nic nie robienie to nie jest to hotel dla Ciebie.Ten położony w centrum przy ruchliwej ulicy fajny jest dla osob szukających rozrywki i lubiących wieczorne knajpki.Poza tym ogolne wrazenie nie najlepsze. Spojrzawszy od momentu przyjazdu to w recepcji obsługa niemiła, zwłaszcza ta damska obsługa. Kelnerzy w barach drętwi, odklepują swoje godziny jak za karę.Jedzenie monotonne.Jesli nie jestes wegeterianinem to nie znajdziesz dobrego posiłku z mięskiem.Głownie makarony, bo w hotelu to przewaga Włochow.Na nich tez nastawieni sa animatorzy.Przy turystach ,głownie wiek 60 plus to i te animacje są cienkie.Muzyka raczej dla młodych hip hop i rap, muzyka techno, a przeciez stare włoskie przeboje sa takie piękne.Codziennie grają to samo.Baseny 2 , jeden z podgrzewana wodą, te szumnie reklamowane na dachu to raczej oczka wodne. Pokoje czyste, ładnie sprzątane.Nadmorska promenada przepiękna. Rezydentka Tui b.miła. Ale ogolne wrazenia na 3 , wiecej nie wybiorę tego hotelu. Jestesmy z męzęm zawiedzeni.

Zalety

Michał z żoną i dwójka dzieci

Pobyt - Luty 2016

Polecam Siam park jest niedaleko hotelu Super zabawa

Zalety

Super położony ale przydał by się mały remont koło basenów. Nie jest to nowy hotel ale ogólnie wakacje nam się bardzo podobały. Grzane baseny wielki plus i animatorzy to spoko ludzie. Pogoda super byliśmy w lutym,

Wady

Bardzo mało ale jakieś zawsze się znajdą

Pobyt - Maj 2015

Przeczytałam o tym hotelu trochę negatywnych opinii i bałam się tego co zastanę na miejscu. Nawiązując do niepochlebnych \'\'wypowiedzi\'\': miałam pokój na parterze od strony basenu. W pokoju nie było śladów wilgoci, w całym hotelu nie widziałam też mrówek, karaluchów i innego robactwa. Obsługa bardzo miła i nie nachalna. Kolacje pyszne i bardzo różnorodne, Na śniadaniach serwowany był stały, zestaw: duży wybór serów, wędliny, twarożki, dżemy, świeże warzywa i owoce, ciasteczka, naleśniki, płatki itp. do tego świeży sok z pomidorów, kawy z ekspresu, duży wybór herbat i soków. Hotel ma bardzo ładny teren i kilka basenów otoczonych bujna roślinnością. W nocy było spokojnie i bez zakłóceń ciszy nocnej. Hotelowi goście to raczej starsi spokojni ludzie i rodziny z dziećmi. W okolicy kilka plaż do wyboru w tym jedna z jasnym piaskiem. Miasteczko Costa Adeje bardzo zadbane, czyste i dość spokojne z bardzo ładną egzotyczną roślinnością. W pobliżu bardzo dużo atrakcji. Polecam wszystkim bez względu na wiek SIAM PARK położony na pięknym rozległym terenie z niezwykłą roślinnością i pięknymi kwiatami. To cudowne miejsce nie tylko dla amatorów mocnych wrażeń. Rodziny z dziećmi okopują basen na parterze, osoby szukające spokoju mogą skorzystać z basenu na piętrze. Dla ludzi szukających nocnych wrażeń polecam raczej miejscowość Playa de Americas.

Zalety

Bardzo ładny rozległy teren hotelu. Dużo basenów i piękna roślinność. Jedzenie bardzo różnorodne i smaczne.. na kolacje codziennie serwowano inne dania. Dużo świeżych owoców: papaja, słodkie arbuzy, melony, mandarynki, kanaryjskie banany, kiwi itp, poza tym pyszne hiszpańskie sery. Okolica zadbana i czysta. Costa Adeje to bardzo ładne turystyczne miasteczko z licznymi atrakcjami w pobliżu.

Wady

Brak. Chociaż jakbym miała się do czegoś przyczepić to wymieniłabym płatne wi-fi i słabo wyposażoną, duszną hotelową siłownię.

Wojciech

Pobyt - Luty 2015

bardzo dobre jedzenie i miły personel. płatne wifi i brak bezpłatnego parkingu na minus. Polecam hotel dla osób chcących zwiedzać wyspę.

Zalety

personel, posiłki

Wady

brak parkingu, płatne wifi

Aśka

Pobyt - Sierpień 2012

Hotel wielki, ale się tego nie czuje. Obsługa bardzo miła. Pokoje na 8 i 9 piętrze w budynkach D i F w widokiem na ocean. Animacje bardzo fajne, szczególnie dla dzieci. Super mini-klub i fajna animatorka p. Emilia - pozdrawiamy!

asia

Pobyt - Sierpień 2012

Polecam hotel,moloch ale dobrze zorganizowany, również na stołówce-restauracji,do plaży dochodzi się szybko piękną promenadą,którą można wędrować wzdłuż oceanu, zwłaszcza do plaży El Duce.Klimat wspaniały, nie odczuwa się upału, roślinność piękna, warto objechać wyspę, wyjechać kolejką do wulkanu el Teide, popłynąć na La Gomerę, chociaż teraz nie wiem jak to wygląda po pożarze... POLECAM

krzysztof

Pobyt - Lipiec 2012

Byłem w tym hotelu w czerwcu świetnie usytuowany wszędzie w miare blisko, jedzenie w miare dobre bez fajerwerków ale też nie najgorsze pokoje super obsługa też jednym słowem warto ,polecam.

Best Jacaranda