Witam bardzo mi się podobał pobyt wtym chotelu klimat i otoczenie. Na pewno drugi raz bym poleciała.
Nie daleko do plaży z hotelu obsługa miła pomocna.
Łazienka bez kabiny woda podchodziła na całą łazienkę ale pani sprzątająca ogarniała codziennie.
Pokój mógłby być trochę większy, poza tym wszystko w porządku, palmy za oknem robiły nastrój.
Bardzo miła i pomocna obsługa hotelu, po przyjeździe zaprowadzono nas do pokoju i wniesiono walizki. Super obsługa w restauracji,całą dobę dostępna gorąca herbata,kawa i woda.
Przez cały tydzień pobytu nie było muzyki na żywo, coś w rodzaju wieczoru tureckiego.
Hotel zadbany, pokoje czyste i ładne. Śniadania monotonne - dla dzieci nie ma co wybrać. Obiady i kolacje są ok duży wybór lecz nie dokładają jedzenia. Przekąski to jakiś żart - wafelki i ciasto oczywiście rzadko kiedy dokładane 😁. Brak przekąsek tyłu frytki jakiś hamburger itp. lód kończy się o 12.00 alkohol też i mówią Finish. Moja opinia skromne wakacje, hotel i czystosc ok. Bar i przekąski tragedia.
Hotel czysty i całkiem zadbany. Pokój przestronny, chociaż wiem, że nie wiele tutaj takich wiec nam się trafiło. Pokój sprzątany codziennie. Wifi- płatne 10€ za pobyt, nie ma bezpłatnego internetu. Klimatyzacja w pokojach działa. Żadnych animacji, tylko muzyka na basenie. W pokojach od strony ulicy do godziny 23-24 słychać muzykę z sąsiedniego hotelu i to bardzo głośno, więc z małym dzieckiem nie polecam.
Kameralny hotel, na basenie mimo małej ilości leżaków zawsze można znaleźć dla siebie miejsce. Ręczniki na basen za darmo.
W kwestii all inclusive- z alkoholi podają tylko lokalny gin, vodke, rakiję- wszystko lane z jednej butelki. Lód do drinków chyba tylko starcza do godziny 11. Śniadania monotonne, także jeżeli chodzi o dzieci to średnio jest co im wybrać. Obiady i kolację ok (chyba, że turyści z Rosji naładują talerze po brzegi to można czasem nie zdążyć). Kwestia lunchy- prosze sie nie nabierac, ze zjemy cos ciekawego. Daja wafelki i suche ciastka w ilości opłakanej.
Hotel ogólnie ok., pokoje czyste, łazienka czysta. Sprzątanie codziennie choć na żel do mycia trzeba "zasłużyć";) Dla osób niepalących niestety palacze są zmorą - wszechobecni i z reguły brak elementarnej kultury osobistej jest na porządku dziennym. Jedzenie przyzwoite choć monotonne. Kawa i herbata oraz słodkie soki z maszyny dostępne non stop. Jeżeli chodzi o alko najlepsze jest piwo, drinki tylko z ginu i wódki aromatyzowanej, uwaga do ginu nie ma tonicu w cenie - trzeba dopłacić albo wypić ze spriteopodobnym napojem. Basen w hotelu ok.
Polecam masaże w hotelu. Masaż całego ciała trwający godzinę naprawdę robi robotę. Do morza około 200 metrów. Zaskakujące jest, że bar na plaży jest sporo oddalony od plaży, na szczęście obsługa donosi napoje. Obsługa sympatyczna i pomocna, to chyba największa zaleta hotelu.
Hotel jest w kształcie litery L, i otoczony przez inne hotele więc zawsze są jakieś odgłosy. Uboga ilość drinków w ramach allinclusive, w barze plażowym wszystkie alko płatne co było ogromnym zaskoczeniem, pierwszy raz się z tym spotkałem. W basenie są piłki ale flaki bez powietrza, stół do ping ponga jest ale trochę powyginany - da się grać, w darta nie ma szans pomimo, że w opisie jest to tarcza nie nadaje się do użytku a o lotkach nikt nie słyszał.
Spędziliśmy tydzień w hotelu Beso Beach w miejscowości Camyuva. Budynek jest niewielki w porównaniu do okolicznych hoteli jednak ma to swój urok. Zdecydowania większość gości to ludzie rosyjkojęzyczni, nam to specjalnie nie przeszkadzalo. Ogólnie region Kemer to jeden z najczęściej wybieranych regionów Turcji przez Rosjan. Hotel zdecydowanie nie dla wymagających, ma swoje wady, ale zdecydowanie więcej zalet. Uważam wakacje za bardzo udane. Szczegóły wymieniamy poniżej. Pokoje Bardzo małe, sprzątane codziennie jednak czystość to nie jest ich najmocniejsza strona pomimo zostawianych napiwków. W pokojowach kurz i liczne niedociągnięcia porządkowe podobnie zresztą na korytarzach. Nie są to jednak kluczowe sprawy uniemożliwiające funkcjonowanie. Łazienka w porządku, czystość również. Ręczniki wymieniane codziennie. Rzadkimi momentami brak cieplej wody i ciśnienia. Wszystko zależy od ilości gości biorących jednocześnie prysznic w całym hotelu. Klimatyzacja działa bez zarzutów. Balkon duży, można usiąść. My mieliśmy pokój od strony targu i było cicho w przeciwieństwie do innych kierunków. Goście mający pokoje od strony basenu czy drugiego hotelu narzekali na głośną muzykę puszczaną nawet po godzinie 23, pomimo dość mocno dźwiękoszczelnych drzwi balkonowych. Atrakcje w pobliżu Najważniejsza atrakcja i atut tego hotelu to plaża niecałe 3 minuty drogi od drzwi głównych - jednak nie liczyliśmy tego ze stoperem 😉 Szeroka, kamienisto-piaszczysta. Radzimy zaopatrzyć się w buty do pływania. Bezproblemowa dostępność leżaków, jednak te 'premium ultra VIP' 😉 w pierwszej linii brzegowej zajęte od samego rana - obawiam się, że głównym powodem zajęcia tychże leżaków są napiwki wręczane pracownikowi Beso Beach Baru. Nie na plaży, ale bardzo blisko właśnie ten hotelowy bar z napojami gorącymi i ciepłymi. Alkohol dodatkowo płatny. W około liczne leżaki innych hoteli oraz pomost, który wbrew zdjęciu nie należy do hotelu Beso, a wstęp na niego mają tylko goście z sąsiedniego hotelu. Nieopodal namiot sportów wodnych (dość drogie). My głównie spędzaliśmy czas na plaży korzystając z uroków tutejszego klimatu i kapitalnej wody. Ponadto wystarczy przejść przez ulicę i trafiamy na alejki z licznymi straganami, jak to w Turcji. Można wynegocjować niezłe ceny, jednak warto udać się do samego Kemer, autobusem T08 (rozkład jazdy na googlach) 10 minut drogi, przystanek 5 minut od hotelu. Tam sklepów jest dużo, dużo więcej i można utargować lepsze ceny. Warto wiedzieć, że na targach zakupy spożywcze są dużo droższe dlatego lepiej udać się do Migrosa czy Bim, które oddalone są prostą drogą od hotelu max 20 minut spacerem. Przy okazji można zobaczyć mały meczet oraz miłe knajpki, w których warto posmakować lokalnych specjałów. My polecamy przy okazji wieczonego spaceru siąść w barze Viking, który jest przy samej plaży, niedrogie drinki i shisha, przemiła obsługa i smaczne jedzenie. Jedzenie i napoje W ofercie all inclusive lemoniada, napoje typu Cola, słodkie soki - warto je rozcięczać wodą, która również jest cały czas dostępna. Wszystkie zimne napoje bez problemu można uzupełniać do własnych, plastikowych butelek. Dostępna również bardzo dobra turecka herbata oraz kawa, której smak przypomina tą ze szpitalnych automatów... Dlatego polecamy małą cukiernio-kawiarnie obok hotelu "sweet little things" z przepyszną kawą i ciastem. W ofercie AI również lokalne napoje alkoholowe oraz piwo serwowane 10 - 22. Problemów z barem umiejscowionym przy basenie raczej nie ma, obsługa bardzo miła i uśmiechnięta. Widać przyjazną atmosferę w pracy. Śniadania powtarzalne, praktycznie to samo codziennie. Bardzo często jajka sądzone, jednak kucharz nie ma problemów z przygotowaniem indywidualnie jajecznicy lub omleta. Różne białe sery, jednak przygotujcie się na różne poziomy słoności... Lunche oraz kolacje zróżnicowane, każdy znajdzie coś dla siebie. Zdarzały się potrawy przepyszne oraz takie, które nam nie smakowały. Kolejki tylko przez pierwsze 15-20 minut potem bezproblemowy dostęp do bieżąco donoszonych potraw, niczego nie brakuje. Przemiły szef kuchni nadzorujący czy trzeba coś dołożyć. Dostępne świeże owoce oraz ciasta. W ciągu dnia przez godzinę podawane przekąski w postaci ciastek. My w tym czasie byliśmy na plaży albo wycieczce więc nie doświadczyliśmy. Istotne informacje Ważna sprawa to brak znajomości języka angielskiego wśród kadry tego hotelu. Może dwóch recepcjonistów rozmawiało komunikatywnym angielskim, reszta na migi 😉 pomagaliśmy sobie tłumaczem Google. Hotel nastawiony na gości rosyjskojęzycznych. Basen zaskakująco duży i czysty, otoczony budunkami, jednak słońca na nim nie brakuje. Mała niepozorna zjeżdżalnia. Leżaki na basenie dostępne bezproblemowo. Świetne WiFi działające w każdym zakamarku hotelu. Hasło dostaliśmy przy powitaniu. Jakieś małe, bieżące naprawy załatwiane w 5 minut. Hotel posiada saunę w cenie oraz dodatkowo płatną łaźnie turecką, którą polecamy. Ręczniki plażowe można wymienić codziennie na świeże. Animacji nie uświadczycie, nam one nie były potrzebne, jednak warto o tym napisać. Musimy wspomnieć, że pomimo wymeldowania o godzinie 12 do przyjazdu busa na lotnisko o godzinie 18 wciąż mogliśmy korzystać z udogodnień hotelu.
- bliskość pięknej plaży, dostępność leżaków - przyjazność personelu - działające na całym obiekcie wifi - duży i czysty basen - bliskość bazaru - odległość od lotniska w Antalyaii - możliwość korzystania z udogodnień hotelu po wymeldowaniu - sprawne naprawy (w naszym przypadku zepsuta spłuczka toalety) - przepyszne niektóre posiłki - bezproblemowy bar (przykładowo nie ma problemów z przygotowaniem podwójnego drinka) - bar przy plaży - sauna i łaźnia w hotelu
- brak znajomości podstaw języka angielskiego wśród załogi - momentami czystość w pokojach i korytarzach - momentami brak ciepłej wody - niektóre posiłki - brak animacji pomimo wzmianki o nich w ofercie - bardzo małe pokoje
Dla nas zamiast czterech gwiazdek dwie mocne ⭐️⭐️ z dużym plusem. Leżaki przy płazy do wymiany.
Hotel usytuowany między pasmem gór a morzem. Niska zabudowa, basen wystarczający dla gości zakwaterowanych w hotelu. Obsługa baru bardzo miła.
Bardzo głośna muzyka i animacje z sąsiadującego hotelu nie wpływają na komfort wypoczynku gości. Pokój który otrzymaliśmy był malutki dodatkowo znajdowania się w nim dostawka dzięki czemu mieliśmy bardzo ograniczoną przestrzeń..Bar przy basenie do kompletnej wymiany, reszta do kosmetycznych poprawek.Posiłki monotonne, brak animacji dla gości. Teren przy basenie brudny. Pani masażystka nagabująca przy każdym posiłku dodatkowo pojawiała się na plaży hotelowej z tym samym zamysłem.
Hotel w stosunku do ceny spełnił nasze oczekiwania. Obiekt fajnie położony, niedaleko Kremer . Przeznaczony dla osób ,które preferują mniejsze obiekty i kameralną atmosferę.
Czystość . Byliśmy w Turcji ósmy raz i ten hotel zdecydowanie się w tym aspekcie wyróżnił. Miła obsługa , to także zaleta.
Nieco mały wybór dań , co nie oznacza ,że chodzi się głodnym.
Hotel mały, przyjemny. Największy minus to jedzenie a raczej częste braki bądź ogromne kolejki.
-bliskość plaży -bliskość do komunikacji, sklepów
- obsługa bardzo słabo mówi po angielsku - zbyt mała jadalnia często brak stolików aby spożyć posiłek - wybór produktów do jedzenia na zasadzie ' kto pierwszy ten lepszy' późniejsze przyjście oznacza brak danych produktów, wcześniejsze ogromne kolejki
Hotel dobrze położony blisko plaży przy Hotelu basen w pokojach czysto schludnie miła obsługa Posiłki dobre urozmaicone Przy Hotelu znajduje się mały bazar sklepy blisko przystanek autobusowy Gdzie można dojechać do miejscowości Kemer hotel godny polecenia
Fajny basen Blisko morza
Brak klimatyzacji w jadalni brak klimatyzacji pomieszczeniach hotelowych obsługa słabo mówi po angielsku w większości po rosyjsku