Berlin Beach

Hotel na zewnątrz jak i wśrodku sprawia bardzo dobre wrazenie.Obsługa jest bardzo miła.Jednak osobom, które lubią głośniejszy tryb życia czyli najczesciej osoby młode nie polecam owego hotel,gdyz jest on przeznaczony dla osób z dzicmi. Wieczorem jest tam bardzo cicho,spokojnie,mozna delektować się cisza.Sniadania są smaczne jednak codziennie jest to samo m.in. jajecznica,bekon,wędliny,owoce,ser itp.Na plaze idzie sie bardzo krótko,nalezy jedynie zejsc z górki i jestesmy juz na plazy.Do centrum słonecznego brzegu jedzie sie autobusem za który placi sie 1 lewa czyli 2 zł.Tam w centrum dopiero zaczyna się nocne życie gdzie jest wiele barów i sklepów.Koło hotelu berlin jest małe cenrum- są tam sklepy i bary jednak nie są zbyt atrakcyjne, a zycie konczy sie tam juz wtedy kiedy zapadnie zmrok.

Polecam, bardzo schludnie, czysto, morze na wyciągnięcie ręki,świetna obsługa i cały hotel.

Hotel bardzo przyjemny, czysty i dbający o gości.Posiłki powtarzalne ale smaczne. Daleko do plaży i dojście po schodach ale mozna korzystac z bezplatnego busa hotelowego odjezdzającgo co godzinę.

Bardzo dobrze wspominam pobyt w tym hotelu i z pełną świadomością mogę go każdemu polecić. Świetne miejsce.

W hotelu Berlin byłem z żoną i trzyletnim dzieckiem. Wakacje naprawdę udane. Hotel super - czysty, zadbany pokoje przewyższają standardem 3* prawie jak nowe. Pokoje dobrze wyposażone: lodówka, suszarka, telewizor i kablówka, w tym cztery polskie programy. W łazience prysznic. Łazienki również super zadbane. Widok z balkonu na morze. Obsługa miła tylko kelnerki troszeczkę jak Clint Estwood w Brudnym Harym czyli bez uśmiechu. Mieliśmy wykupione wczasy ze śniadaniami. Śniadania średnie, monotonne ale dało się przeżyć - nie narzekaliśmy, choć dało się słyszeć głosy, że naleśniki to imitacja. Tak poważnie polecam ten Hotel w 100%, bliziutko do morza a do centrum z licznymi sklepami i restauracjami też niedaleko.

Nazwa  Berlin Beach
Miejsce  Bułgaria / Słoneczny Brzeg / Św. Wlas
Wyżywienie  śniadania
Udogodnienia  basen odkryty

Wyświetlono 12 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Martyna

max

Pobyt - Maj 2009

arek

Pobyt - Kwiecień 2009

Hotel o dobrym standardzie, położony około 100 m od plaży. Basen w hotelu bardzo mały. Hotel zdecydowanie nie dla rodzin z dziećmi: jedyna frajda dla maluchów to pobliska plaża i morze. Jakość obsługi tak jak i posiłków pozostawia wiele do życzenia.

Turysta

Pobyt - Kwiecień 2008

jakość hotelu jak najbardziej adekwatna do ceny! Niestety kelnerki same ustalają sobie napiwki (nawet od podanego drinku), nie zawsze są sympatyczne, czasami ma się wrażenie jakby to one były na wakacjach:(.

Pobyt - Lipiec 2007

Bardzo fajny hotel. Wszystko zrobione z dbałością o szczegóły, ladne łazieniki. Wszystko nowe i pachnace swieżościa mimo, że hotel ma juz 2 lata. Hotel oficjalnie ma 3 gwiazdki, ale zasługuje na 4. Basen jest bardzo malutki, raczej do pochlapania się niz pływania, ale do plazy przechodzi się tylko przez parking, wiec mozna chodzić w kostiumach i pływać w morzu. Leżaki przy basenie z materacykami co w Bułgarii nie jest częste. W hotelowym barku dobre jedzenie i napoje w rosądnych cenach. W najbliższym sąsiedztwie, tuż przy plaży bar Neptun z dobrym jedzeniem i jeszcze nizszymi cenami. W hotelu po angielsku dobrze mówi tylko 1 osoba, ale mozna dogadac się po polsku. Nie wszystkie pokoje mają ładny widok na morze, w niektorych trzeba wychylić się z balkonu żeby je zobaczyć. W pobliżu oczywiscie sa budowy jak w całej Bułgarii ale latem nie działają, więc to nie przeszkadza. Plaza ładna i szeroka i bliziutko.

Piter

Pobyt - Lipiec 2007

Wszystko co poniżej sama prawda. Można polecić z czystym sumieniem jesli ktos sie nie nastawia na "samo imprezowanie". Cicho, spokojnie, tylko ze wszedzie dookoła plac budowy (widoki, bo do 10.09 maja wstrzymywane prace). Co do cen żywności, myśle ze powolutku przeginają, chociaz jeszcze mozna było przezyć (cena obiadu bez szaleństw to 20 zł). Po sezonie na pewno nie taniej chyba ze na wyprzedazach tureckich "Dolce Gabana" i "Diesla". Co do pozostałych cen np.żywności nie dajcie się skusić ze taniej. Lepiej brać sezon do 27.09 bo przynajmniej macie jako taką "gwarancję" pogody.

____JA____

Pobyt - Czerwiec 2007

Hotel jako sam hotel OK... widokna morze mila obsluga calkiem znosne pokoje...
okolica bardzo cicha spokojna bez szalenstw... leniwie...
jednakze piekny widok na morze przeslania rozpoczeta budowa... krajobraz brudny...smutny.. zero zieleni...zero rozrywki..
za hotel zaplacilam wiecej niz normalnie kosztuja pokoje... polozenie obiektu niezgodne z opisem jakie mi tam podano... hotel ma 3gwiazdki nie 4... uwazajcie na biura i umowy ktore podpisujecie

GABI

Pobyt - Maj 2007

Wszystkim zainteresowanym tym hotelem mogę go polecić .
Obsługa i pracownicy hotelu bardzo mili i pomocni . Pokoje nowoczesne , ładnie urządzone , codziennie sprzątane , ręczniki wymieniane co dwa dni , pościel zmieniana raz w tygodniu . W pięknej łazience duża kabina prysznicowa , suszarka do włosów , wentylator.
na terenie hotelu działa bezprzewodowy internet.
Z hotelu przepiękny widok na morze ( bezpośredni lub pośredni w zależności od pokoju )
Położenie w stosunku do plaży 50-60 m - łagodne zejście drogą lub schodami , do dyspozycji piękna plaża płatna lub bezpłatna. Wiele atrakcji na plaży - niestety nie tanie ! (10 min. na skuterze ok 80 PLN ).

m&m

Pobyt - Maj 2007

Klimatyzacja nie wyrabia, podłączona ogólnie do jednego wspólnego agregatu, najniższa temp. jaką da radę uzyskać w pokoju to 26 stopni. Hotel ma 3 gwiazdki, a nie 4 jak podaje alfa Star

Berlin Beach